Bana bu cümleleri acıklayacak olan varmı?

Esila09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
21.740
53.886
798
Merhaba arkadaslar..

size 3 cümlelik kısa bir diyalog yazacagım bu kısa konusmanın anlamı nedir benim düşündüğüm gibi mi düşüneceksiniz merak ediyorum

- ben artık evleneyimde sende kurtul benden :)

- kız arkadasını iş yerine getirsende iş görür :)

- :) o zmn kız arkadas edineyim bende bidene

bu cümleleri kuran bi insanın hayatında biri oldugunu mu olmadıgını mı düşünürdünüz ?

Orasını bilemicem ama,biraz dengesiz konustugu kesin tatlım.
Erkek arkadaşın mı bunları söyleyen sana.

2.cümleyi hiç anlamadım ama bu adamın kız arkadaşı yok,bu mesajı attığı kadınada kur yapıyor

hayır aramızda bişey yok bu konu eski bi konu ama bi türlü peşimi bırakmadıgı için acıkca yüzüne vurdum. eski konularımı okursanız biraz daha anlamlı olabilir

bu cümleyi okuyup kız arkadası olabilir diyen bir kişi bulayım özür dileyecem gidip benim salaklıgım diye

Valla bu forumda oyle cok ilginc dertler okudum ki sasırmazdım.Ama keske oncesine 'Eski bir mesele' oldugunu belirtseydin.Sonucta kimse kimseyi takip etmiyor forumda sürekli,aksine konu acıldıgında yardımcı olmaya calısıyor degil mi..
Neyse okuyayım merak ettim şimdi

1 ile 3 karşı tarafın 2 senin cümlen değil mı?

Kiz arkadaşı yokmuş gibi duruyor ama karşılıklı bir flörtleşme havası var diyalogda

Bu dengesiz benim telefon numaramı kimden almış diye düşünürdüm sadece.
Başkada bir şey düşünmeme gerek kalmazdı

bunu yazan kişinin sevgilisi yok
sanki başına vurmuş karşı tarafa iş atıyo cıvık cıvık...
-gibi geldi bana

Sanki;hayatında kimse yok ama olmasını istiyor gibime geldi.
Şimdi belki kızarsın ama senin ilgini cekmek mi istiyor acaba:44:

Son düzenleme:

bildiğin asılmış sana .

defalarca okudum neyi kim yazdı anlayamadım. mesaj mı yazdı telden? ortadakini sen mi yazdın , öyle ise ortadaki daha karmaşık

daha önceki konularımda uzunca bana yaptıklarını anlatmıstım ,sonra telefondan facebook hesabına girip isim görünce bütün iletişimi kesmiştim

ama hayatında biri olmasına ragmen bir türlü peşimi bırakmıyor..

bu diyalog facebookta sohbet esnasında geçti o zmnlar acık acık kız arkadası olup olmadıgını soramadım bu fırsatı kollamıs bu cevabı alınca havalara ucmustum amaaaa malesef hayatında biri varmıs hoş benim artık beynim durdu hala peşimde dolanmasına mı bu arada hayatındaki kızın varlıgına mı kızın adına mı yoksa işyerinde üstüme yapısmasına mı üzüleyim yoksa 2,5 gibi kısa bir sürede gerçegi öğrenmeme mi sevineyim
artık herkes onun böyle peşimde oldugunun farkında yüzüne bakmıyorum millet benim yerime cevap veriyor artık..

en son canıma tak etti cuma aksamı acık acık konustum bu diyalogu yazmaya niyetim yoktu ona hayatımda arkadaas olarak kalamayacagını söyledim iş bu noktaya gelince aynen bu 3 cümleyi yazdım ve susmasını söyledim, bakalım beni yarın işyerinde neler bekliyor..

Son düzenleme:
çok yumuşak konuşmuşsun, gülücük falan koyup.daha sert tavır takın bence...

Aslında bu konu o kdr içimi yakıyor ki...

uzun zaman sonra birinden etkilenmiş, garip bi şekilde güvenmiştim.. herseyi konusmadan halledip yola koyduk, aynı seyleri hissedip aynı sekilde davranıyorduk ben hiç bişey belli etmedim hiç bişey söylemedim -cuma aksamı yaptıgım konusmada böyle dedi seni hiç çözemedim dedi sanki gercekten ugrasmıs gibi haketmiş gibi - ama hayatında biri varmış bunu cok ani acı bi şekilde ögrendim hemen ertesi gün cok güzel bir fırsat cıktı ne var ne yok döktüm içimi rahatladım sonra msni kapadım izin vermedi iş geregi kullanmam lazım digerlerini buldu herkesin içinde sordu lavaboda koridorda sıkıştırdı bu sefer ekledim konusmadım olmadı geldi karsımda saatlerce oturdu tersledim olmadı en son cinlerim tepeme cıktı konustum acık acık ama bu konulara hiç girmeden bu dogru deil dedim biri görmüş onun bilgisayarında ben artık istemiorum seni hayatımda hemen aramızdaki ilişkiye cekti bende sen istedin die acıkca konustumm...

şimdi mi içim yanıo, yarın olsun istemiorum... bi kez daha güvenim kırıldı en güzel en temiz şekilde kurtuldum dünya kadar plan yapmıstık hiçbirine izin vermedim

hayatında ki kız mı? biz en cok kendimize zarar veriyoruz, onun yanındayken attıgını tahmin ettigim dünya kdr msj telimde kayıtlı

hoş ona haftada birden fazla vakit ayırdıgını düşünmüyorum, cünkü bütün vaktinde ne yaptıgını acık acık iş yerinde anlatıyor ...

şimdi söyleyin bu igrençlik değilde ne ?

ben bunu hakedecek ne yaptım..

çok yumuşak konuşmuşsun, gülücük falan koyup.daha sert tavır takın bence...

o 16 nisanda yapılmıs bi konusmaydı, o zmn herseyden habersizdim...

köprünün altından neler aktı geçti..

Evet iş yerindeyim, arkadaş rapor almıs 2 gün

çok yakın oldugu birine bırakmıs benim calıstıgım yere bırakması gerekiyordu, gelmemiş, o arkadası getirdi, ve arkadası istifa etmeyi düşündüğünü söyledi..

Yaptıgı en mantıklı hareket olur, bari brz gözümde değerlenir.

(bu zaten istedigi bişeydi buraya baska biyerden geldi ve baska problemler yüzündende düşündüğü bişeydi. )

ama istifa edecegini düşünmüyorum, çarşambaya kim ölee kim kala

Evet iş yerindeyim, arkadaş rapor almıs 2 gün

çok yakın oldugu birine bırakmıs benim calıstıgım yere bırakması gerekiyordu, gelmemiş, o arkadası getirdi, ve arkadası istifa etmeyi düşündüğünü söyledi..

Yaptıgı en mantıklı hareket olur, bari brz gözümde değerlenir.

(bu zaten istedigi bişeydi buraya baska biyerden geldi ve baska problemler yüzündende düşündüğü bişeydi. )

ama istifa edecegini düşünmüyorum, çarşambaya kim ölee kim kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…