Sevgilisi olan biriyle neden görüşüyorsun acaba ? onun ne çeşit biri olduğunu anladıysan bırak gitsin, senin sevgilin başkası ile görüşse ve karşı taraftaki kız bunu bile bile yapsa hoş olur mu sence ?o da haksız ama onun kadar sende haksızsın,masumiyetin olmadığı yerde sevgi ne arar..
Sevgilisi olup olmadığı konusunda şüpeye düşecek bir şey yok,eğer olmasa !! sevgilisiyle ilişkisini facebook ta bir tek kendi görecek şekilde mi ayarlar sence, yoksa neden böyle bir saçmalığa girsin,yoksa direk kaldırır ilişkisi yok yazar,ama var ki sevgilisi ve kendi görecek şekilde ilişki durumu ayarlamış onu yedekte tutuyor sizin gibi oltaya düşenleri de kaçırmıyor,gıcık oldum çocuğa..
ay hiç bişi anlamadım
şimdi olduşimdi şöyleki esas oglanımız 3 4 aydır esas kıza kur yapmakta ama esas kız aslında esas kız olmadığını cok acı bir şekilde öğrenmekte.. ve kurtulmaya calısmakta ama esas oglan hala esas kız masalını oynamakta...
of bosver arkadasım, kız arkadası olan bi manyak yapıstı yakama cıkmıyor..
üstelik kız arkadası ile nisan asamasında, yanlıs anlama evlilik deil nisan o yüzügü bi taksın sonra atmanın yolunu bulur..
Merhaba arkadaslar..
size 3 cümlelik kısa bir diyalog yazacagım bu kısa konusmanın anlamı nedir benim düşündüğüm gibi mi düşüneceksiniz merak ediyorum
- ben artık evleneyimde sende kurtul benden :)
- kız arkadasını iş yerine getirsende iş görür :)
- :) o zmn kız arkadas edineyim bende bidene
bu cümleleri kuran bi insanın hayatında biri oldugunu mu olmadıgını mı düşünürdünüz ?
Merhaba arkadaslar..
size 3 cümlelik kısa bir diyalog yazacagım bu kısa konusmanın anlamı nedir benim düşündüğüm gibi mi düşüneceksiniz merak ediyorum
- ben artık evleneyimde sende kurtul benden :)
- kız arkadasını iş yerine getirsende iş görür :)
- :) o zmn kız arkadas edineyim bende bidene
bu cümleleri kuran bi insanın hayatında biri oldugunu mu olmadıgını mı düşünürdünüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?