- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
Harikasınız peki sıkıldığınız zaman neler yapıyorsunuz, ben pek birşey bulamıyorumNe seviyorsanız onu yapın.
Hayatımda stres nedir bilmem (çocukların hastalıkları hariç).
Çok zor değil mi öyle yaşamak?
Değiştiremeyeceğiniz şeyler için düşünüp durmak falan, ölümlü dünya yahu!
Keyfinize bakın, çok mu canınız sıkkın, en kalorilisinden bir yemeksepeti siparişine bakar her şey.
Recetesiz alınıyormuBana da olur dönem dönem öyle. Çakarım iki kaşık pasiflora yatmadan birkaç saat önce, bir haftaya normale dönerim. Uykuyu iyi alamadıkça endişe, stres tetikleniyor iyice.
Sıkılmaktan kasıt nedir?Harikasınız peki sıkıldığınız zaman neler yapıyorsunuz, ben pek birşey bulamıyorum
Bayıldım yahuSıkılmaktan kasıt nedir?
Ben hiç sıkıldığımı hatırlamam.
Öyle entellektüel falan bir tip değilim yanlış anlamayın ama kendimi iyi tanıyan ve şımartan biriyim.
Hiçbir şey yapmama gerek yok, sevdiğim bir içecek, güzel bir şarkı listesi, sigaram ve dışarıyı izlemek.
Şarkılar arasında düşünmek, söylemek, eğlenmek ya da anıları yad etmek
En kötü bunu yaparım ama genel halim; sürükleyici dizilerim, kitaplarım, cilt bakımı ürünlerim, sosyal medya tarayıcılarım, mutfağa aşırı düşkünlüğüm var ama bunlar sıradan şeyler.
Bu akşam güzel bir dolunay vardı, saatlerdir balkondayım, üzerime attım bir pike, üşüye üşüye izledim mesela.
Hayattan gerçekten keyif almak gerek, güzel yaşayabilmek için en çok kendini şımartmak gerek.
Küveti doldurup yemek hazırlayıp, orada dizi izleyen kadınım ben yahu, dünya yansa çok da tın
Tavsiye ederim bu rahatlığı.
Sevin, en çok kendinizi sevin.Bayıldım yahu
Gerçekten harikasınız
Ben bir erkek tarafından sevilmeyince, sizin gibi olamıyorumSevin, en çok kendinizi sevin.
Yanlışlarınızla, hatalarınızla, aptallıklarınızla ve en çok keşkelerinizle sevin.
Sizi siz yapan şeyler, hep bunlardır.
Keşke yerinizde olsaydım:)Ben bir erkek tarafından sevilmeyince, sizin gibi olamıyorum
Sevgi depom boş olduğu anda
Arayışa çıkmış aslan gibi
Evde otururken bile
Şu oğlanlamı konuşsaydım sunu mu sevseydim
Yalnızlık fobisindeyim
Ama hayatımda biri olduğu anda günde 1 kitap bitirmeler
Şarkılar müzikler
İştahım bile açılıyor
Hayatımda erkek yokken hep arayıştayım
Başka uğraşlara ihtiyacın var. Ben çok fazla boş vaktin var diye düşünüyorum. Çocuklarımdan önce ben de çok düşünürdüm. Şimdi hem vaktim olmuyor hem de onlarla keyifli zaman geçirdiğim için anda kalmayı öğrendimSon 2 haftadır çok fazla derin düşüncelerdeyim, ne yatınca uyuyabiliyorum nede geç uyanabiliyorum sabahın 6 sında ayakta buluyorum kendimi haliyle çok yorgunum. Regl oldum ama az aktığını farkettim normalde fazla akardı ama az akmaya başladığını farkettim bu stresten kaynaklı birşey mi ? bi kaç günde gecikmişti regl im acayip derecede stresliyim ve başım ağırıyor ayakta duramıyorum acayip yorgunum . Şu tercih zamanı gelsede bitse çok fazla baskı var üzerimde bana rahatlamam için ne önerirsiniz ne yapabilirim? cidden yürürken bile bi tuhafım. Hayatımda hiç bu kadar stresli hissetmemiştim.
Ha klısınız buna bir çözüm bulmalıyım.Keşke yerinizde olsaydım:)
İlişkilere bakış açımız farklı.
Karşı cins, boşluğu doldurmak için değildir.
Beraberce zevk almak, paylaştıkça çoğaltmak içindir.
Tek başınıza gülmezseniz ve sadece hayatınızdaki insana bunu atfederseniz, yokluğunda büyük bir travma olması kaçınılmaz.
Sizin hep şen kahkahalarınız, güzel hobileriniz, yalnızlığınızı sevişiniz olsun, o kişi renk katsın bunlara.
Son 2 haftadır çok fazla derin düşüncelerdeyim, ne yatınca uyuyabiliyorum nede geç uyanabiliyorum sabahın 6 sında ayakta buluyorum kendimi haliyle çok yorgunum. Regl oldum ama az aktığını farkettim normalde fazla akardı ama az akmaya başladığını farkettim bu stresten kaynaklı birşey mi ? bi kaç günde gecikmişti regl im acayip derecede stresliyim ve başım ağırıyor ayakta duramıyorum acayip yorgunum . Şu tercih zamanı gelsede bitse çok fazla baskı var üzerimde bana rahatlamam için ne önerirsiniz ne yapabilirim? cidden yürürken bile bi tuhafım. Hayatımda hiç bu kadar stresli hissetmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?