Bana bu durumdan kurtulmak için ne önerebilirsiniz ?

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
Son 2 haftadır çok fazla derin düşüncelerdeyim, ne yatınca uyuyabiliyorum nede geç uyanabiliyorum sabahın 6 sında ayakta buluyorum kendimi haliyle çok yorgunum. Regl oldum ama az aktığını farkettim normalde fazla akardı ama az akmaya başladığını farkettim bu stresten kaynaklı birşey mi ? bi kaç günde gecikmişti regl im acayip derecede stresliyim ve başım ağırıyor ayakta duramıyorum acayip yorgunum . Şu tercih zamanı gelsede bitse çok fazla baskı var üzerimde bana rahatlamam için ne önerirsiniz ne yapabilirim? cidden yürürken bile bi tuhafım. Hayatımda hiç bu kadar stresli hissetmemiştim.

Yazın. Günlük tutun. En azından içinizdekileri dışa vurmanıza kafanızdakileri boşaltmanıza yardımcı olur biraz olsun. Bir de takmayın kafaya ya. Burası dünya, burası bu kadar işte demiş bir şair🤗 içinizi siz ferahlatmazsanız hiçbişey yardımcı olmaz. O süreci çok iyi biliyorum. Kendinizi iyileştirmeniz lazım

Ne seviyorsanız onu yapın.
Hayatımda stres nedir bilmem (çocukların hastalıkları hariç).
Çok zor değil mi öyle yaşamak?
Değiştiremeyeceğiniz şeyler için düşünüp durmak falan, ölümlü dünya yahu!
Keyfinize bakın, çok mu canınız sıkkın, en kalorilisinden bir yemeksepeti siparişine bakar her şey.

Ne seviyorsanız onu yapın.
Hayatımda stres nedir bilmem (çocukların hastalıkları hariç).
Çok zor değil mi öyle yaşamak?
Değiştiremeyeceğiniz şeyler için düşünüp durmak falan, ölümlü dünya yahu!
Keyfinize bakın, çok mu canınız sıkkın, en kalorilisinden bir yemeksepeti siparişine bakar her şey.
Harikasınız peki sıkıldığınız zaman neler yapıyorsunuz, ben pek birşey bulamıyorum

Harikasınız peki sıkıldığınız zaman neler yapıyorsunuz, ben pek birşey bulamıyorum
Sıkılmaktan kasıt nedir?
Ben hiç sıkıldığımı hatırlamam.
Öyle entellektüel falan bir tip değilim yanlış anlamayın ama kendimi iyi tanıyan ve şımartan biriyim.
Hiçbir şey yapmama gerek yok, sevdiğim bir içecek, güzel bir şarkı listesi, sigaram ve dışarıyı izlemek.
Şarkılar arasında düşünmek, söylemek, eğlenmek ya da anıları yad etmek😂

En kötü bunu yaparım ama genel halim; sürükleyici dizilerim, kitaplarım, cilt bakımı ürünlerim, sosyal medya tarayıcılarım, mutfağa aşırı düşkünlüğüm var ama bunlar sıradan şeyler.

Bu akşam güzel bir dolunay vardı, saatlerdir balkondayım, üzerime attım bir pike, üşüye üşüye izledim mesela.

Hayattan gerçekten keyif almak gerek, güzel yaşayabilmek için en çok kendini şımartmak gerek.
Küveti doldurup yemek hazırlayıp, orada dizi izleyen kadınım ben yahu, dünya yansa çok da tın😂😂
Tavsiye ederim bu rahatlığı.

Sıkılmaktan kasıt nedir?
Ben hiç sıkıldığımı hatırlamam.
Öyle entellektüel falan bir tip değilim yanlış anlamayın ama kendimi iyi tanıyan ve şımartan biriyim.
Hiçbir şey yapmama gerek yok, sevdiğim bir içecek, güzel bir şarkı listesi, sigaram ve dışarıyı izlemek.
Şarkılar arasında düşünmek, söylemek, eğlenmek ya da anıları yad etmek😂

En kötü bunu yaparım ama genel halim; sürükleyici dizilerim, kitaplarım, cilt bakımı ürünlerim, sosyal medya tarayıcılarım, mutfağa aşırı düşkünlüğüm var ama bunlar sıradan şeyler.

Bu akşam güzel bir dolunay vardı, saatlerdir balkondayım, üzerime attım bir pike, üşüye üşüye izledim mesela.

Hayattan gerçekten keyif almak gerek, güzel yaşayabilmek için en çok kendini şımartmak gerek.
Küveti doldurup yemek hazırlayıp, orada dizi izleyen kadınım ben yahu, dünya yansa çok da tın😂😂
Tavsiye ederim bu rahatlığı.
Bayıldım yahu

Gerçekten harikasınız

Sevin, en çok kendinizi sevin.
Yanlışlarınızla, hatalarınızla, aptallıklarınızla ve en çok keşkelerinizle sevin.
Sizi siz yapan şeyler, hep bunlardır.
Ben bir erkek tarafından sevilmeyince, sizin gibi olamıyorum

Sevgi depom boş olduğu anda

Arayışa çıkmış aslan gibi

Evde otururken bile

Şu oğlanlamı konuşsaydım sunu mu sevseydim

Yalnızlık fobisindeyim

Ama hayatımda biri olduğu anda günde 1 kitap bitirmeler

Şarkılar müzikler

İştahım bile açılıyor

Hayatımda erkek yokken hep arayıştayım

Ben bir erkek tarafından sevilmeyince, sizin gibi olamıyorum

Sevgi depom boş olduğu anda

Arayışa çıkmış aslan gibi

Evde otururken bile

Şu oğlanlamı konuşsaydım sunu mu sevseydim

Yalnızlık fobisindeyim

Ama hayatımda biri olduğu anda günde 1 kitap bitirmeler

Şarkılar müzikler

İştahım bile açılıyor

Hayatımda erkek yokken hep arayıştayım
Keşke yerinizde olsaydım:)

İlişkilere bakış açımız farklı.
Karşı cins, boşluğu doldurmak için değildir.
Beraberce zevk almak, paylaştıkça çoğaltmak içindir.
Tek başınıza gülmezseniz ve sadece hayatınızdaki insana bunu atfederseniz, yokluğunda büyük bir travma olması kaçınılmaz.

Sizin hep şen kahkahalarınız, güzel hobileriniz, yalnızlığınızı sevişiniz olsun, o kişi renk katsın bunlara.

Son 2 haftadır çok fazla derin düşüncelerdeyim, ne yatınca uyuyabiliyorum nede geç uyanabiliyorum sabahın 6 sında ayakta buluyorum kendimi haliyle çok yorgunum. Regl oldum ama az aktığını farkettim normalde fazla akardı ama az akmaya başladığını farkettim bu stresten kaynaklı birşey mi ? bi kaç günde gecikmişti regl im acayip derecede stresliyim ve başım ağırıyor ayakta duramıyorum acayip yorgunum . Şu tercih zamanı gelsede bitse çok fazla baskı var üzerimde bana rahatlamam için ne önerirsiniz ne yapabilirim? cidden yürürken bile bi tuhafım. Hayatımda hiç bu kadar stresli hissetmemiştim.
Başka uğraşlara ihtiyacın var. Ben çok fazla boş vaktin var diye düşünüyorum. Çocuklarımdan önce ben de çok düşünürdüm. Şimdi hem vaktim olmuyor hem de onlarla keyifli zaman geçirdiğim için anda kalmayı öğrendim ❤️ Çocuk yap demiyorum ama 🙈 sevdiğin başka uğraşlar bulmalısın.

Keşke yerinizde olsaydım:)

İlişkilere bakış açımız farklı.
Karşı cins, boşluğu doldurmak için değildir.
Beraberce zevk almak, paylaştıkça çoğaltmak içindir.
Tek başınıza gülmezseniz ve sadece hayatınızdaki insana bunu atfederseniz, yokluğunda büyük bir travma olması kaçınılmaz.

Sizin hep şen kahkahalarınız, güzel hobileriniz, yalnızlığınızı sevişiniz olsun, o kişi renk katsın bunlara.
Ha klısınız buna bir çözüm bulmalıyım.

Doğum kontrol hapı kullanımı ya da sonrası olabılıyor bu durum..İlişki söz konusu değilse ya stres ya da yumurtalık ıle ılgılı durumdur..
Rahatlamak için bitki çayı olabılır..melankolık müzıkleri bırakmak olabılır..
Yürüken bıle tuhaf derken kastınız nedir? dahiliye dr gıdıp tam kan sayımı yaptırdınız mı?

Olumsuz şeyler dusunmeyi birakin.girdiğiniz sinav ne bilmiyorum ama herşeyi hayat memat meselesi yapmayın.birşeyi çok istediğinizde ve tüm hayallerinizi umutlarinizimutluluğunuz u ona endekslediginizde olmuyor sonu hayal kırıklığı olur kendinizi toplayamiyorsunuz.kendinizle mutlu olmayı bilin hayatta herşey bizim elimizde değil.neyin bizim için hayırlı olduğunu da bilmiyoruz.belki iyi sandığımız şey bizim için kötü dur ondan olmuyorduryada daha hayırlısı bizi bekliyordur .kısaca istediklerimzi icin cabalayacagiz ki vicdanimiz rahat olsun .olmuyorsa da biraz teslimiyet ve hayirlisi deyip akisina bırakmak lazım...

Back
X