Bana ceza veren o yöneticinin..........

Sen bitanesin biliyorsun değil mi? Adilsin, sevgi dolusun... Bir yönetici ceza verirken üzülür mü? Sen üzülürsün :) İyi ki varsın, hem iyi bir dostsun hem de iyi bir yönetici

Al benden de o kadar
Daha önce de belirtmiştim Mune Hanım çok kibar biri
Ceza değil hediye veriyor gibi hissediyorum

Al benden de o kadar
Daha önce de belirtmiştim Mune Hanım çok kibar biri
Ceza değil hediye veriyor gibi hissediyorum

Ben de senden gelen idam da olsa razıyım diyorum öpüp alnıma koyuyorum

Patlıcan muhabbetinden ban yediğimizde resmen kahkalar atarak siteden uzaklaştırmıştı bizi :)

Sayın ArkAngel,

2 kişi 500.000 kişiye de gayet güzel yeter, biz halimizden şikayetçi değiliz ki, ayrıca Kazen'in konu açma sebebi yetemiyoruz, adaletsiz miyiz vs. değil.

Eskiden bir sürü yönetici vardı pek çok şeye çok daha fazla müdahale edilebiliyordu.
Daha az yakınma vardı...
2 kişinin 500000 kişiye yetmesi kusura bakmayın ama mümkün değil.
Kesinlikle takviye olmalı Mune...
Bu söz de seni rencide etmesin, aksine sevindirsin.
Seni ve senin gibi yöneticileri düşündüğümüz gibi kendimizi de düşünüyoruz.
Ortak çıkar yani.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kesinlikle katılıyorum.
Kendimden örnek vereyim.
Yaklaşık 1.5 yıl önce kazenin uslubunu eleştirdik diye ben ve bir düzineden fazla arkadaşım siteden atıldık, UI olduk.
Bugün görüyorum ki kazen bir konu açıyor ve ceza sistemi konusunda fikirlerimizi paylaşıyoruz..
Bunu yaparken de kendisini ve yönetimi kıyasıya eleştirebiliyoruz, hatta bazı arkadaşların yaklaşımları gerçekten çok haddini aşar nitelikte oluyor ve kazen yine sesini çıkarmıyor, sadece muhatabınız değilim gibi cevaplar vererek baştan savabiliyor !
Açıkçası ben bu topikte daha önceki eleştirel mesajlarımı yazarken içimde "yine siteden atılır mıyım?" korkusu vardı ama bunun artık yersiz olduğunu gördüm.
Bu bağlamda bir gelişme var ve ben bundan çok memnunum..

Son düzenleme:
bir ustteki mesaja katiliyorum. eskiden daha adaletsiz, bazi kisilerin kayirildigi elestiriye acik olmayan bir yonetim vardi. bilmiyorum o kisiler artik aktif olmadigindan midir, yoksa yonetimin fikirleri degistiginden midir, adaletsizlik gormuyorum pek. belki yogunlugun verdigi ihmalkarlik... ceza sistemi de iyi ancak konu disi olayi cok ince bir cizgi. biri konuya ilk konudisi yorumunu yaptiginda banlanmamali. sayfalarca konudisi geyik yapan kisi ile ayni cezayi almamali. konulari okunmaz hale getiren bu geyik cunku. ornegin bu konuda kazen macla ilgili birsey paylasmis, ilkini gormezden geldim. ikincisinde konudisi olarak kib ledim :) tabi isin sakasi :) bu ayrimi da sevgili uyelerin yapmasi gerek kib tusunu gerekli yerlerde kullandiginizda daha temiz bir forumumuz olacak. :)

şimdi yazacaklarım canınızı sıkacaktır epey;

üzerinize çok gelinildiğinde , tabiri yerindeyse köşeye sıkıştığınızda hemencik konunun gidişatını da değiştiriveriyorunuz..

biz öyle demedik şöylede demedik diye..

ben yanlış anlıyorum belkide olabilir ancak şu varki yanlış anlaşılmaya çok müsait bir konu ,başlık pekala ilgi çekmek için seçilmiş..
içerik olarak Kazen Bey önce günümüzü kutladı Saolsun.. sonra beni eleştirin dedi .. niye ceza aldığınızı hadi sorun dedi..sonra başedemedi(burada baş edememesinin nedeni cezayı kabul etmeyen üyelerin çoğunlukta olmasıdır) dediki hiç cezası olmayan tek üyelikli olanlar yazsın ben nasıl biriyim eleştirin beni dedi yine..
ancak bir kişiyi eleştirebilmek için o kişi hakkında bilgi sahibi olmak demektir..hiç bi şekilde bilgisi olmayan bir kişi nasıl eleştiri yapabilirki..
neyse sonrasında ceza almayanların ceza sistemi hakkında önerileri görüşleri merak edildi (!) buda tuhaf yani..

haliyle buradan sonuç adil olmak / adaletli olmak kavramları ortaya çıkıyor.

Mune Hanım de diyorki burası adalet divanı mahkeme değilki nasıl adil olalım vs..

kısaca bu konunun gidişatı tekrar değişti..

o yüzden sormuştum ilk msjımda bu topikteki konunun özeti ,amacı nedir diye?!

Kazen'e gelecek olursak, o kötülediğiniz yerden yere vurduğunuz adam artık cezalara karışmıyor, zaten çoğunuza ceza verende o değil ama neyse, yetkide bende, sitede bende.

Çok pargalı gördüm seni mune

Aslında her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır derler ,doğruymuş..pargalı kadın mıydı ?

Cezalara eklenmesini istediğim bir madde var, içeriğe uygun olmayan konu başlıklarına bir ceza gelmesi...

Örneğin "kızzzlaarrrr","yardımmmmm","bir el atıverin",acilll yardım",!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))(((((((.....gibi abuk başlık atanlara bir hafta siteden uzaklaştırma cezası gelebilir

Bir de tabi ki konuyu yanlış başlığa açanlarda bu cezayı almalılar,25 mesajın üstünde olan üyelere bu sistem uygulanmalı.

Son düzenleme:
2007 den beri bu forma üyeyim.ve hiç ceza almadım. gün içinde sürekli online olurum. hiç kapatmam. başka işlerle meşgül olsam bile hep bu form açık kalır.kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam.öyle her konuyada yazmam.burda çok mesaj yazanlarıda tebrik ediyorum ayrı bi kabiliyet benim için.süerkli okurum.bdv da ki hayat hikayelerini insanların sorunlarını. hep ders çıkarmışımdır. gelelim bu konuya. kazen beyi tanımam etmem.zaten hiç bişekildede muhatap olmadım. oyüzden onu eleştirebilecek kıvamda değilim. tüm sayfaları iki gündür okuyorum.ceza alan arkadaşlarımız kendilerince haklı olabilirler. bu forumda belki bende ceza alabilirim. okadar saçma sapan konular açılıyorki ama ben kendimi o saçma sapan konulara katmak istemiyorum. bende biliyorum o konuların sahte olduğunu. neden o konu içinde bu insan fakeeee diye bağrınayimki. kib butonu var basıyorum ve bildiriyorum. kural gayet açık ve net.burada herşeyi gördüm harbi harbi gruplaşmalar var. mesela bi konu açılır evli bir adama aşığım diye hoppp taşlıyıveririz linç ederiz. belli kadın çaresiz neden güzel güzel anlatmak varken iğneyilici laflar kullanırızki?ben o konuya yorum yapacak olurssam kendimi konu sahibesinin yerine koyuyorum ve öyle yorumumu yapıyorum. burda yönetici arkadaşları çok iyi anlıyorum. helede kazen beyi. kolay değil onca üyeyle uğraşmak.belki fevri çıkışları olabilir ama adam yazmış işte tavırlarımı sizin kim olduğunuza bağlı diye.....

yalnız burada da binlerce aldatılmış konu sahibi var.kendinizi onların yerine koyunca ne hissediyorsunuz.

böyle bir konuda anlayış olacağına inanamam.konuyu açanlarda zaten tepki alacaklarını bilerek açıyorlar

Son düzenleme:

Kesinlikle bu konuda sapla saman karışmamalı.
Kadın geliyor konu açıyor ustaya aşığım oda evli,karımdan ayrılcam seni alacam vs vs diyor dogru yolu gösteriyoruz inat ediyor ustadan vazgeçmem diyor,
Eee ne halin varsa gör diyoruz.
Başka bi kız geliyor evli bi adamla ilişki yaşadım pişmanım ne olur bana yardım edin mealinde konu açıyor ama biz yine o ustaya aşık yuva yıkma inadında olan kadına davrandığımız gibi davranıyoruz.
Bunun ayırdına varmamız lazım..

Ben bir de Türkçeyi katledenlerin siteden uzaklaştırılmasını talep ediyorum
Konu dışı, polemik v.s.. gibi durumlardan daha ağır bir kural ihlali geliyor bu bana...
Kelimeleri yarım yamalak yazan,saçma sapan eğen/büken/uzatan, sesli harf kıtlığı yaşayan insanlar mümkünse cezalandırılsın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Siteden uzaklaştırmadan cezası alması hariç kesinlikle katılıyorum.
Uyarı cezası daha iyi olur gibi geliyor bana..
Ek olarak "w" gibi türkçede olmayan harflerin, "bence" yerine "bnc" yazılması gibi ergen sms kısaltmalarının da en azından konuların ilk mesajında kullanılmasının uyarı sebebi olması taraftarıyım.
Bu tür yorumları okumak bile istemiyorum.

Son düzenleme:

O zaman 2. uyarıda uzaklaştırılsınlar diyorum ben ısrarla
Cidden tahammül edemiyorum böyle yazılara...
Okumuyorum zaten..Daha doğrusu okuyamıyorum.

kız deme oyle cepten gırıyorum oglan tepemde telefon once sessız harf basıyo bı elımde cocuk bı elımde telefon bıde seslı harf mı arıyacam
deme melodı deme

kız deme oyle cepten gırıyorum oglan tepemde telefon once sessız harf basıyo bı elımde cocuk bı elımde telefon bıde seslı harf mı arıyacam
deme melodı deme

K.K'nın popüler repliklerinde bolca bahsiniz geçiyor şekerim
K.K aşkına bak yahu, bir elinde telefon bir elinde şu avatardaki afacan

Dün gelen öneri sonrasında banlanan üyeler foruma girip tüm başlıkta gezebilecekler ama konulara cezaları bitene kadar yorum yapamayacaklardır.

Bunu önerene teşekkür ederim..

Dün gelen öneri sonrasında banlanan üyeler foruma girip tüm başlıkta gezebilecekler ama konulara cezaları bitene kadar yorum yapamayacaklardır.

Evet az önce bir arkadaşımızı konunun altında gri gördüm ama forumda gezebiliyordu.
Önerimizi dikkate aldığınız için biz de size teşekkür ederiz.

buna elini, kolunu bağlayıp önüne çikolatalı pastayı indirmek denir. bu bana en büyük ceza işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…