Sen bitanesin biliyorsun değil mi? Adilsin, sevgi dolusun... Bir yönetici ceza verirken üzülür mü? Sen üzülürsün :) İyi ki varsın, hem iyi bir dostsun hem de iyi bir yönetici
Al benden de o kadar
Daha önce de belirtmiştim Mune Hanım çok kibar biri
Ceza değil hediye veriyor gibi hissediyorum
Ben de senden gelen idam da olsa razıyım diyorum öpüp alnıma koyuyorum
Patlıcan muhabbetinden ban yediğimizde resmen kahkalar atarak siteden uzaklaştırmıştı bizi :)
Sayın ArkAngel,
2 kişi 500.000 kişiye de gayet güzel yeter, biz halimizden şikayetçi değiliz ki, ayrıca Kazen'in konu açma sebebi yetemiyoruz, adaletsiz miyiz vs. değil.
ben cok uzun senelerdir kknin takipcisiyim,
ve acik olmak gerekirse yöneticiler o zamanlar üyelere cok sert ve bana göre kaba davraniyorlardi
ama bu tutumun son 2 senedir degistigini gözlemliyorum, üyelere karsi daha anlayisli ve ilimli davraniliyor.
bu baslik bile bunun bi ispatidir.
itiraf etmeliyim ki bastan yöneticilere inanilmaz kizgindim bu yüzden, haksizlik yaptiklarini düsünüyordum,
ve ben kurallari anlamadigimdan yapilan uyarilari abarti ve haksiz buluyordum
burada aktif oldukca kurallari anliyor insan ve her ortamda oldugu gibi
kurallara uymak mecburiyetindeyiz... üye olurken bu kurallari kabul ediyoruz.
cogu olumsuzluklarin kurallari bilmemekten kaynaklandigini düsünüyorum...
herseye ragmen bugüne kadar banlanmamayi basardigim icin kendimle gurur duyuyorum
Kazen'e gelecek olursak, o kötülediğiniz yerden yere vurduğunuz adam artık cezalara karışmıyor, zaten çoğunuza ceza verende o değil ama neyse, yetkide bende, sitede bende.
2007 den beri bu forma üyeyim.ve hiç ceza almadım. gün içinde sürekli online olurum. hiç kapatmam. başka işlerle meşgül olsam bile hep bu form açık kalır.kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam.öyle her konuyada yazmam.burda çok mesaj yazanlarıda tebrik ediyorum ayrı bi kabiliyet benim için.süerkli okurum.bdv da ki hayat hikayelerini insanların sorunlarını. hep ders çıkarmışımdır. gelelim bu konuya. kazen beyi tanımam etmem.zaten hiç bişekildede muhatap olmadım. oyüzden onu eleştirebilecek kıvamda değilim. tüm sayfaları iki gündür okuyorum.ceza alan arkadaşlarımız kendilerince haklı olabilirler. bu forumda belki bende ceza alabilirim. okadar saçma sapan konular açılıyorki ama ben kendimi o saçma sapan konulara katmak istemiyorum. bende biliyorum o konuların sahte olduğunu. neden o konu içinde bu insan fakeeee diye bağrınayimki. kib butonu var basıyorum ve bildiriyorum. kural gayet açık ve net.burada herşeyi gördüm harbi harbi gruplaşmalar var. mesela bi konu açılır evli bir adama aşığım diye hoppp taşlıyıveririz linç ederiz. belli kadın çaresiz neden güzel güzel anlatmak varken iğneyilici laflar kullanırızki?ben o konuya yorum yapacak olurssam kendimi konu sahibesinin yerine koyuyorum ve öyle yorumumu yapıyorum. burda yönetici arkadaşları çok iyi anlıyorum. helede kazen beyi. kolay değil onca üyeyle uğraşmak.belki fevri çıkışları olabilir ama adam yazmış işte tavırlarımı sizin kim olduğunuza bağlı diye.....
yalnız burada da binlerce aldatılmış konu sahibi var.kendinizi onların yerine koyunca ne hissediyorsunuz.
böyle bir konuda anlayış olacağına inanamam.konuyu açanlarda zaten tepki alacaklarını bilerek açıyorlar
Ben bir de Türkçeyi katledenlerin siteden uzaklaştırılmasını talep ediyorum
Konu dışı, polemik v.s.. gibi durumlardan daha ağır bir kural ihlali geliyor bu bana...
Kelimeleri yarım yamalak yazan,saçma sapan eğen/büken/uzatan, sesli harf kıtlığı yaşayan insanlar mümkünse cezalandırılsın.
Siteden uzaklaştırmadan cezası alması hariç kesinlikle katılıyorum.
Uyarı cezası daha iyi olur gibi geliyor bana..
Ek olarak "w" gibi türkçede olmayan harflerin, "bence" yerine "bnc" yazılması gibi ergen sms kısaltmalarının da en azından konuların ilk mesajında kullanılmasının uyarı sebebi olması taraftarıyım.
Bu tür yorumları okumak bile istemiyorum.
Ben bir de Türkçeyi katledenlerin siteden uzaklaştırılmasını talep ediyorum
Konu dışı, polemik v.s.. gibi durumlardan daha ağır bir kural ihlali geliyor bu bana...
Kelimeleri yarım yamalak yazan,saçma sapan eğen/büken/uzatan, sesli harf kıtlığı yaşayan insanlar mümkünse cezalandırılsın.
kız deme oyle cepten gırıyorum oglan tepemde telefon once sessız harf basıyo bı elımde cocuk bı elımde telefon bıde seslı harf mı arıyacam
deme melodı deme
Dün gelen öneri sonrasında banlanan üyeler foruma girip tüm başlıkta gezebilecekler ama konulara cezaları bitene kadar yorum yapamayacaklardır.
Bunu önerene teşekkür ederim..
Dün gelen öneri sonrasında banlanan üyeler foruma girip tüm başlıkta gezebilecekler ama konulara cezaları bitene kadar yorum yapamayacaklardır.
Bunu önerene teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?