Bana ceza veren o yöneticinin..........

Çünkü gün hesabı yapıp misal 10 gün sonra cezam bitecek şunu o zaman taşlarım gibi mesajlar gördük.

Söz taşlamıcam . Üstünden 1,5 yıl geçmiş. Orda konusu edilen üyeyi de sonradan sevdim. Hani o sivrilen.
Yani kalkıp deve kiniyle çemkirmeyeceğim.
30 puannnnnn .
10 puan olsun bari ? 15?

Yinede ceza alma sıklığı ve kib lenme durumuna göre ceza silme düşünülebilir.
Siteeden atılmayiı hakeden ciddi provakatif insanlarda var kabul ama
masum konu dışı gibi daha masum konulardan ceza alanlar atılmamalı ..

Aaaa bu da tekrar olmuş ya .

Son düzenleme:
Yinede ceza alma sıklığı ve kib lenme durumuna göre ceza silme düşünülebilir.
Siteeden atılmayiı hakeden ciddi provakatif insanlarda var kabul ama
masum konu dışı gibi daha masum konulardan ceza alanlar atılmamalı ..

İçeriği siliyorum, sebep aşağıda belirtilmiştir. Oyuncak pahalı ama kastı vallahi ... :)

Son düzenleme:
Alınan cezalar ve puanlar üyelere ne şekilde bildiriliyor?
Yani bugüne kadar almadım sanırım ancak
merak ettiğim profilde mi görülüyor?

sen sisteme şifrenle giriş yapıyorsun karşına maalesef şu tarihe kadar ceza aldınız diye bir mesaj çıkıyor ,üyeliğinle girince başka bir işlem yapamıyorsun ve bildirilerinin sayısı görünüyor yani atıyorum 10 tane bildiri görünüyor aralarında özel mesajların da var ama onları göremiyorsun yani açıp bakamıyorsun .Orada bir tuhaflık var.Ya özel mesajlarını göster ama yazmasına izin verme ya da hiçbişeyi gösterme di mi ama.O olmamış.

Teşekkürler, tüm kadınlarımızın “5 Aralık kadın Hakları Günü” kutlu olsun ( diyerek biliyormuş gibi yapayım )

Sonra ceza faslına gelirsek, birçok benzer konularda da paylaştığım gibi
Ben haksız yere ceza almadım, diğer üyeleri bilemiyorum..
Özellikle Mune hanımın elinden ceza bile hediye gibi geliyor

Bazı üyeler bir derdim var bölümünde komedi tarzı konular paylaşıyor, bende geyik yapmadan duramıyorum
Konu sahipleri hak etse de bu kural ihlali yaptığım gerçeğini değiştirmiyor

Cezaların 3-6 ay gibi periyotta expire olması yeniden gündeme gelebilir.

Şimdi başlayayım...
2 cezamın haksız olduğunu düşünüyorum sevgili Kazen...
2 sene önce, buradan bir arkadaşım siteden atılmıştı UI oldu yani.
Tekrar üye olmasına da izin vermemişsin, banlamışsın.
O da çekilişe katılacaktı 2011 yılı için.
Buradan üyelere mesaj yazıp çekilmek zorunda olduğunu yazdı şifremi alıp...
1 günlük birşeydi... Sonra şifremi değiştim zaten...
Sonrasında ben siteye girmeye çalıştım.
2. üyelik diyordu. Halbuki tek üyeliğimdi.
Açıklamaya çalıştım, veremezsin şifreni demiştin.
Halbuki böyle bir ceza sebebi yoktu...
Beni siteye tekrar almıştın sonrasında kız benim için konuşmuştu.
Ceza sebebi olarak da 40 puan evet tam 40 puan eklemiştin.
Ve eskiden şifre paylaşma diye bir ceza sebebi yokken birden böyle bir ceza sebebi türemişti...
Bu ilk haksız olduğunu düşündüğüm sebeptir.
2. sebebe gelince, farzet ki de bahane değil gerçekten mune de biliyor, ispatımı yaptım, atışma ya da laf sokma yapmamama rağmen bazı üyelerin yazdıklarımı (yazdığım şey de 'samimiyetsizsin' kelimesinden oluşan son derece basit bir mesaj) üzerlerine alınması ve kiblemesi...
Bu ikisi de tamamen haksızlık örneği idi... Gerçekten yazmadığımı ispat etmek bile ceza puanımın silinmesine vesile olmadı...
Ne desem bilmiyorum...

facede diyolarya bilmem kaç tane beğeni bi şikayeti kaldırıyo diye, ne kadar doğru bilemem burdada öyle bişey olsa, ya da var mı?

Tamam anladım.
Bir üyeye, samimiyetine inanmıyorum dedin.
Ben de artık senin adaletine inanmıyorum. Bu kadar işte. Yarım saattir debeleniyorum. Şirinlikler yapıyorum ki gör diye.
Güzel güzel anlaşalım diye.
Onları görüp dikkate almadın. Bunu kesin görürsün. Sövdüm ya azcık.
İşte bu sitenin çoğu zaman adaleti bu kadar.
Yanılmak ne kadar kötü.
Benim size çoğu konuda hak verdiğim kadar, bir kere olsun hak vermeyi denemediğiniz,
sarf etmediğiniz için "teşekkür ederim".

Not: Mavilerden bir tek "Mune"yi seviyorum. Adaletli kadın.

Son düzenleme:
ben de natlus78 kullanıcısının açtığı kocamın sakinliği beni bakırköylük edicek adlı konuya yapılan yorumlardan birine sırf güldüğüm için 3 gün ceza aldım. o gün pek çok kişi ceza aldı ama benim dikkatimi çeken, aynı yoruma gülen başka bir kullanıcının cezası 2 gün sonra bitti, benimki 3 gün sonra. burdaki kıstası anlayamadım? mail attım ama bir yanıt alamadım.

içimde kalmıştı, söyleyeyim dedim

Eğer sebeplerinizi güzelce anlatırsanız, neden silmesinler rahatsız olduğunuz konu ya da mesajları?

Açmış olduğum 6 adet farklı konuyu, rahatsızlığımı belirterek sildirdim. 1 değil 2 değil 3 değil tam 6 tane yani

Duyarlı davrandıkları için tekrar teşekkür ederim adminlere...

ben kendimi anlatmaya calıstım ama yine olmadı.
oysa kimseyi kırmak ya da al asagı etmek amacım dgeıldı olmaz da.
buradaki arkadas oldugum üyeler beni tanır zaten yorumlarım kadarıyla.

evet iftiraya da ugradım samimiyetsizmişim! bunu kime inandırabilirm? kimseye cunku düsünceler degıstıremıyoruz cogu zaman.

olabilir herkesin bana inanması gerekmiyor.
kimbilir bu yorumuma nasıl bir buzaagı aramak cevabı verilecek merakla bekliyorum.

kesinlikle mune dyorum ben de.
belki hemcinsimiz oldugu icin bzi daha cok anlıyor.

kolay gelsin

Birinin konusuna yorum yaptığınızda işine gelmeyen birşey duyduğu için bir anda olayı farklı boyutlara taşıyıp saygısızlaşabiliyor.bu durumda sadece kötü içerik bildirip geçmek olmuyor sonuçta biz insanız ve gururumuz var.
Ayrıca bence bu cezaların zaman içinde silinmesi kesinlikle gerekli.

Bu arada kadın hakları günümüzü kutladığın için teşekkür ederiz... Tüm forum olarak.
Asıl sebebi unutmuşum

Ben de senin samimiyetini çok seviyorum oysa..Dediğin gibi türlü türlü düşünce.Daha fazla yorum yapıp, kazen 'in ters tarafına da gelmek istemem. Bu sitede çok sevdiğim üyeler var ve bir şekilde birbirimizin dertlerine yardımcı oluyoruz. Bu "hobim" den ayrı düşmek istemiyorum. Tüm herkese sevgiler ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…