Bana cimri Esimle anlasamiyoruz

gulcenazsena

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
4
-35
1
30
Esimle 5 yildir evliyiz 4 yasinda bir kizim var ve 2.kizima da 5 aylik hamileyim. Biz birbirimizi severek evlendik ama cogu zaman mutsuzluk yasiyorum. Basliga bana cimri esimle anlasamiyoruz yazdim.Turkce mi sorgulayan arkadaslar olacaktir. Ama esim gercekten de bana cimri. Esim sadece temel ihtiyaçlarımızi temel seviyelerde karsilamak istiyor. Kendisi saglik calisani ayda sadece 8 gun calisiyor. Nobet usulu calistigi icin de maasi fena degil. Esim disariya cok hayir hasenat yapan biridir. Ama evde bir gun yemek yapamasam disarida bi doner alalim desem almaz. Ilk kizima hamileyken hastaneye giderken donercilerin onunden gecerdik yalvarirdim canim cok cekti diye almazdi. Eve her seyin ucuzunu avamini alir. 1 lira ekmegi ucuz alacam diye ta sehrin obur ucuna gider . Bi keresinde sabah hastaneye gittik gebelik dolayisiyla midem cok kotuydu eczaneden ilac aldik sonra ekmek alacaktik normal marketten alalim dedim eve cabuk gidelim dedim kabul etmedi 2 lira kar icin uzaktaki saticiya gittik tabi ben dayanamadim arabaya cikardim sonra bagirdim cagirdim.oda bana bagirddi eczaneye kac para ilac parasi verdigini falan basima kalkti. Gercekten perisan olmustum ustum basim kirlendi. Evim 3 yildir boyanacak. Koltugum baya kotu bi sekilde yirtildi. Tul perdelerim kestirilecek oldugu icin para gitmesin diye yaptirmiyor evimde tul perdem yok.yatak basligim kirik ne tamir ediyor ne yaptiriyor. Canim bisey cekse söyleyemiyorum. Cocukla disari ciktik bi keresinde kaynanamda gelmisti. Yan Masada tatli soylemisler tatli 200 tlydi kizimin cani cekti aliver dedim ortaya bi tane cocugun gonlu olsun almadi.ustelik bu ev kac parayla.donuyor.para yetiyor mu bilmem ne bi suru sey soyledi Eve domates patates sogan vs aldi diye tum sorumlulugu bitti saniyor. Birde ayda bi kez pideciye gidebiliriz Ayda 2250 tl para veriyor.ben tesettürlüyum.kapali kiyafetleri gercekten pahali kendime guzel bisey alamiyorum zaten o para normal harcligima yetmiyor. Ev kendimize ait borclarimizi baya hafiflettik hatta birikim bile yapiyor.ama esimin bu cimriliginden biktim. Gecen dondurma mi alsak canim cekti dedim para harcamaya yer ariyosun dedi.beni ac gozlulukle sucluyor. Zengin koca bulsaydin gibi seyler soyluyor. Ben hic bi zaman esimden oyle.luks seyler istemedim. Bi tane spor ayakkabim var onu da 2 sene once 500 tl ye aldim.oyle cok fazla istekleri olan bir kadin degilim. Suan hamileyim ve bana yasattiklari artik cok agir geliyor. Ne bir hediyesi vat ne bir jesti ne bir ikrami ne bi yere gideriz . Zaten soz verir bazen sonra sozunu tutacaginda cayar ben ona saygi duymuyor olurum.daha neler neler... ben biktim kizlar napicam bilmiyorum bosansam 2 evladimla nereye giderim naparim ama yildim.hayattan hic zevk almıyorum.

Ilk kizima hamileyken hastaneye giderken donercilerin onunden gecerdik yalvarirdim canim cok cekti diye almazdi.

Zengin koca bulsaydin

Konuya bidaha baktım da

2 lira ekmeği ucuz almak için bu kadar pinti bi adam şehrin öbür ucuna nasıl mazot yakıyor? Yani burası anlamsız geldi

Hayır canım hiç güzel uyumadim ben ya annemlere geldim bebeğim düzeni değişti diye uyumuyor pek beşiğini getirdik dün gidip bide ama yine öyle bende yerimi yadırgadım
Huzursuz olmuşsunuz kendı konfor alanınızdan çıkınca doğal olarak . ınsan uyuyamayınca tüm gün dengesi kaçıyor toparlanamıyor

İlk hamileliğinizde bu işi kökten çözmek varken pısmışsınız. Ben olsam ilk cimriliğinde kavga çıkarır ya bu davranışından vazgeçersin ya da boşanırım derdim. Belli ki boşanamayacağınızı bildiği için istediği eziyeti yapmakta özgür olduğunu düşünüyor. Bunca yıl ses çıkarmadığınız için ya böyle yaşamaya devam edeceksiniz ya da zararın neresinden dönsem kâr deyip boşanacaksınız. Hadi diyelim jetonunuzun düşmesi 5 yıl sürdü bi 30 40 yıl daha çekmemek için hayatınızı değiştireceksiniz. ERKEKLER DEĞİŞMEZ çünkü.

Konuya bidaha baktım da

2 lira ekmeği ucuz almak için bu kadar pinti bi adam şehrin öbür ucuna nasıl mazot yakıyor? Yani burası anlamsız geldi
Okurken ona takıldım bende yürüyor mu ki dedim, arabaya çıkardım deyince bı düşmedim değil

Sex yapmak bedava olunca ondan tasarrufa gerek duymamışsınız anlaşılan.Bir cocukla kalıp iyi kötü çalışayım kendi paramı kendim kazanayım demeyip dondurmayı dahi esirgeyen adamdan 2.bebeğe hamile kaldığınız için zerre üzülmedim size,hak ediyorsunuz üreyin ki bu muhteşem genler çoğalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…