Bana cimri Esimle anlasamiyoruz

Konuya bidaha baktım da

2 lira ekmeği ucuz almak için bu kadar pinti bi adam şehrin öbür ucuna nasıl mazot yakıyor? Yani burası anlamsız geldi
Cimrilik yargıtayın onayladığı boşanma gerekçelerinde ağır kusurdan sayılıyor
Yine de siz bilirsiniz evliliğinizin devamı konusunda karar sizin

Ilk kizima hamileyken hastaneye giderken donercilerin onunden gecerdik yalvarirdim canim cok cekti diye almazd
Şundan sonrasını okumaya gerek duymadım aferin böyle herifleri babalıkla şereflendirin iyice totoları kalksın kendilerini iyice bir halt sansınlar adamın bu haline rağmen yatağında karısı evinde çocuğu var bu adam niye değişsib ki

Hiç yabancı gelmedi yazdıklarınız. Böyle bi babayla büyüdüm ve bile bile tekrar doğurmak gerçekten akıl karı değil. Her şeyi geçtim o çocuklara yazık. Siz de böyle bi babayla büyümüşsünüz ve yaşadığınız hayata bakın. Çocuklarınız da mı aynı yoldan geçsinler ? Onların da mı gözü her şeyde kalsın ? Hadi siz yetişkinsiniz. Bu çocuklar yarın bi gün büyüyecek, canları bi şey çekecek, ergenliğe girecekler, güzel giyinmek isteyecekler. Hep "paragöz" olmakla yaftalanacaklar. İçim acıdı ya. Kaç yaşına geldim atamıyorum travmalarını üzerimden böyle bi babayla büyümüş olmanın. Boşanamazsanız bile en azından bir süre sonra işe girin çalışın ve çocuklarınızın ihtiyaçlarını siz karşılayın.

Ben bir döner yemek uğruna çocuğumu aldırmaktan vazgeçmiştim normalde hiç sevmem ama Dr. Girecekkken ölümüne döner canım çekince çıkıp yedim ve geri dönmedim

Hamileyken bir şeyi canının istemesi her zamankinden daha baskın oluyor. Cimrilikten öte, merhametsiz bir eşiniz var.

Bir adam vardı ve 1 memur maaşıyla çocuklarına ev almıştı. Ama o kadın ve çocuklar giymedi, yemedi, içmedi, eğlenemedi. Kadının gençlik, çocukların ise çocukluk dönemi pintilikle geçti. Çocuğunu pikniğe bile göndermedi ve mutsuz çocukları oldu, yıpranmış bir karısı.

Kızlar maddi durumu iyi diye hayırsız kocaya düştüler, oğlan çalışmak için okumadı. Ee neye yaradı o ev?

Herkesin bütçesi bir değil. Kimisi alır çocuklarını hafta sonu pikniğe gider, kimisi dünyayı veya başka şehirleri gezdirir. Her şey boğazdan ibaret değil, insana kafa dağıtmakta lazım.

Çocuğuma harcamayacaksam niye çalısıyorum? Sizinkisi hayatı zindan etmek ve boşansanız bile bütçeniz benzer olacak çünkü zaten harcatmıyor bu adam bari kafanız ağrımaz.

Çocuğuna tatlı almayan adamdan jest beklemek... Allah bağışlasın ama evdeki cocuga babalık yapmayan adama ikinci çocuğu yapıyorsunuz neden ? O da sefillik çeksin diye mi ?

Okurken içim ezildi. Hamile kadını bir döner için yalvartmış. Orda ben, yapyabancı biri sizi bir döner için yalvartmazdım.

İşin kötüsü biliyorum ki burda kadınlar empati yapıp eşinize saydırınca savunmaya geçeceksiniz ama çok iyi adam diye. Bu adama iki çocuk. Çocuklar da bir dondurma, çikolata yiyemeyecek mesele olmadan. Böyle adamları baba yapıyorsunuz bir de. Nefret ediyorum temel ihtiyaçları karşılayınca görevimi yaptım sanan babalardan.

Yeni evliyken eşim böyle cimriydi tabi bu kadar değil.bende hep kızardım sonradan anladım ki borcumuz var diye öyleymiş.simdi bı dediğimizi iki etmez asla para lafı etmez.acaba eşiniz de borcumuz var demeye utandığı için mi böyle yapiyor.gerci sizinki abartmış özellikle hamileyken böyle davranan adamdan hayır gelmez

Sadece cocuklara üzüldüm
Kendinize bunu reva görüyorsunuz tamam görün peki çocuklar onların ne suçu var ? Tekrar gafletlere düşüp kaç çocuk daha yapacaksınız yazık günah değil mi
Çocuğu geçtim çok çok afedersiniz size böyle davranan adamla yatağa girme motivasyonunuz nedir

Cocuguna bir tatliyi cok goren adama neden ikinciyi yaptiniz? Bu soruyu sevmiyorum ama siz bile bile yapmissiniz gibi. Ayrica sadece size degil cocuga da cimri iste. Sinirim bozuldu konunuza. Bu kadar cimriyse niye tekrar hamilelik?

Şimdi durumunuz çok iyi sanki, sizin en büyük hatanız daha doğrusu suçunuz , çocuklarınızı bu adama mahkum etmek. Siz bir şey yapamayacaksınız belli . 5 yılda yapamadınız şimdi mi yapacaksınız. 3. Çocuğu da yapın mutlaka çünkü bu iğrenç adama daha çok çocuk vermek en iyisi.

Böyleli evliliklerde iki çocuk olmassa olmuyor zaten.. Cimri insanın sevgisi saygısı bile Cimri dir sofrasında yemek yemek bile hastalık yapar

Niye hamilesiniz cidden bu adama mitivasyonunuz ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…