ananemin erkeklerin güzellikleri ve çirkinliğiyle ilgili bi lafı vardı yaa yeri değil sölemek için kendilerine baksınlar bi aynada sonra kadınlara laf etsin :)
Senin kesinlikle çirkin olmadağını düşünüyorum.Bunu söylemek bile zor geldi güzelim bana.Ama kendini istemeden de olsa öyle hissetmişsin.O zaman değişim vakti gelmiş.
İlk olarak saç rengini saç şeklini değiştir canım giyimine her zamankinden daha çok özen göster doğallığını da bozma ama makyajı falan abartma evin içinde bile bakımlı ve özenli ol
hihihiiiii çok şekersiniz ya adam heralde demek istediğini anlatamadı sonra battıkça battı
boşver eski sevgiliyi.
Benim eşim de bana şişko haline bak göbüşün sarkmış diyo.evlendikten sonra 8 kilo aldım
sen kendine bak deyip geçiştiriyorum.
ciddiye alsam çok fena yaparım da almıyorum :)))
carriecim senin kamil bence onu demek ıstememıstir, sonrada çırpındıkca batmış. sen demıosunmu kamil die
sallama. adam sevıo senı bence. hem kendısı george clooney mi sanki. sen ona selam söyle bizden. kadınlar kulubundekilere bı haber salarım parca pinçik ederler seni. sen hıc kadın dayagı yememıssın anlasılan de
5 yıl geçmiş eskiden neden konuşuluyor ki hala
Bence seni üzmek için öyle söylemiş olabilir
Bence sana iltifat etmeye çalışmış ama eline yüzüne bulaştırmış :))
Yani seni sadece fiziki olarak begenmiyorum demek için mücadele vermiş.
Muhtemelen bir yerde bununla ilgili birşey okudu ve senin hoşuna gideceğini
düşündü ama okuduğu için belki bazı şeyler aklında kalmadı, sözcükleri de
tam olarak bağlayamadı :))) ortaya böyle birşey çıktı :)) Sonradan söyledikleri
bunun göstergesi diye düşünüyorum ben :))
Hiç üzme tatlı canını :) O aslında seni herşeyinle beğeniyor :)
birinden etkilenmek için o kişinin illa güzel olması gerekmez ki..gülüşü,sözü,bakışı ya da ortamdan dolayı etkilenebilir..ilk sizden etkilenmemiş ama sonra etkilenmiş ki çıkmaya başlamışsınız ve evlenmişsiniz..
aklinca dalga gecmek istemistir ondan cirkin demistir belki...
erkekler yaparlar boyle sacmaliklar...
ha tamam cirkin olsan bile boyle soylememesi lazim tabii ki ama soyluyorlar iste...
sen hic takmicaksin...
o sana oyle deyince sen de lafi yapistir sen hic aynaya bakmiyorsun sanirim vs diye, bir daha prensesim der baska sey demez...agzinin payini alir yani...
senin yerinde olsam asla kafama takmam bu tur laflari...
sen kendine bak de gec bir daha soyleyemez
sakin gercekten cirkin miyim de boyle diyorsun gibisinden de konusma esine, ben cirkin degilim senin gozlerin bozuk sacma sapan konusuyorsun de tamam iste
Katılıyorum arkadaşa Carrie, bencede o mana da söylememiştir senin bozulduğunuda anlayınca kurtarmaya çalışmıştır durumu ama çırpındıkça batmıştırTakma kafana bence bu kadar boşverrr erkek milleti söyledikleri lafların nereye gidebileceğini hesap etmiyorlar bazen
eminim gayet güzelsindir...
ama kafanda kurmaya başlamışsın hemen....
eşinin seni beğenmez olurmu hiç...
belliki inanarak söylememiş...
çirkin olsaydın eğer bi şekilde etrafından flnda hissettirirlerdi..
hiç düşünme....
eşim beni maymuncum diye sever....
bende maymun değiliiiimmmmm..
takma boşver....
bence öfkesinden söylemişdir.
gercek fikri bu olamaz değil mi
olamaz sanırım...bunu düşünmeye başladım
o sözden sonra kaç defa dediki sen tabiki çok güzelsin, ama ben en çok kişiliğini sevdim, kafan çalışıyor, tuttuğunu koparıyosun hatta o yüzden erkek çocuk istiyorum çünkü erkek çocuklar annelerine benzer ve çocuğumuzunda sana benzemesini istiyorum dedi. sonra dedim ki kız kardeşindendemi güzelim evet dedi
karşılaştırma yapma bence ...canım ondan etkilendim derken belki kızın arkadaşlık teklifinde bulunmasından etkilendim demek istemiş olabilir erkekler böyle şeyleri çok sever çünkü!
sizin alınganlığınız üzerinizdeymiş sadece:)
eşinize bir noktada katılmıyorum..
bence ne kadar zeki başarılı kariyer sahibi olursa olsun bir kadın
fiziksel bir özelliğine yapılan bir iltifattan daha çok mutlu olur:))
tamam ilk görüşte aşk kulağa hoş geliyor ama eşiniz de kötü bir şey söylememiş ki:)
tanıdıkça sevdim demiş iyi bir şey bu
vallahi
oda dicem ki
kel ve göbekli olduğun yetmiyormuş gibi bide körmüsün şimdi?
bu erkek milleti öyledir !hele de biraz üstüne düştüysen çok sevdiğini belli ettiysen kendilerini bii sanmaya başlarlar aslında öyle değildi şöyleydi derler....!
tamam diyelim huy yönnünden etkilendi..bu da güzelbişey ...huy güzelliği bence daha da önemlidir..güzellik dediğin kaç sene duracak seninle??
erkeklerevlendikten bi süre sonra üstüne düşen eşi de varsa kendilerini daha bi yakışıklı görmeye başlar onların havalanan bi taraflarını indirmek lazım!!!
be de güzel değilim hakikaten..eşim benim huyum için peşime takıldı bunu biliyorum kendi de izah etmişti..benden önce bi kız buna teklif etmiş kızı da gördüm yeşil gözlü çok güzel bi kız..bizimki "kız teklif etti "diye kabul etmemiş haberim yokken benim peşime düşmüş..ama sanırım o aralar da içi gitmiş o kıza hayır dediği için çünkü biz konşmaya başladığımızda o kızın peşinde dolandığını söylüyordu...(yani kendini pahalıya satma modları o gün pek cahilmişim!)
nişanlandık hala kızları "ne çirkin bula bula bunu mu buldun" demiş onu da bana söylüyor bi gece telde.işte ben seni sevmesem işim ne etraftan şöyle diyorlar umursamıyorum diye ağzından kaçırıverdi!!sigortalar attı bi anda!kim dedi dedim isim vermedi akrabalardan dedi..evlendik 2 aylık evliyiz.halasına gittik bekar benimle yaşıt hala kızı var "ben senin için çirkin dedim vs.."başımdan aşağı kaynar sular döküldü eşimi çok sevdiğimden ağzımı açmadım!ki salakmışım! eşime kızdığım şey "ağzını açıp da ne nişanlıyken ne evliyken "sizi ilgilendirmez"demesiydi hep ondan bekledim ama yanlış!!"Sen kendini savunmazsan kimseden seni savunmasını beklemeyeceksizn!" bu bana ders oldu..
şimdi diyorum ister beğensin ister beğenmesin!!!zorla kapısında yatmadım!!!zorla al diye yalvarmadım param yok diye ayrılmak istedi içerlemesin bunalıma girmesin diye tamam ben de ayrılmak istemedim .ama pişmanlık için ayrılmak istemişse onu bilemem!şuan seviyorum der..ama bilirim ki aklı keşke güzel olsaydı dır..
ama dedim ya zorla kapısında yatmadım "beni al "diye.babamlar vermedi kaçırırım diye direten de o oldu!hiç umrumda olmaz bu vakitten sonra!çok şükür elim ayağım organlarım tam ve en güzel biçimde yaratılmış...Allah çoğunun sahip olamadığı bi yuva nasip etmiş...çok şükür akıl ihsan etmiş beni böyle yaratmışsa Rabbim vardır bi hikmeti değil mi?"ben sizi en güzel yaratılışla yarattım diyorsa"ben güzelimdir!eşim de dahil kim ne düşünüyorsa umrumda değildir..beğenmeyene işte kapı!!!hep bunu söylemişimdir büyük konuşturmasın Allah ım ama büyük konuşmak için demiyorum...güzel değil diye beğenmeyene yol orda!kendisi de bilir bunu söylediğimi..etraf diyorsa Allah nasip ettikten sonra bişiler düşer onların payına !kimseyi ilgilendirmez ki hala kızları da zaten kendileri benim yerimde olamadığı için kudurduklarını belli ettiler şuan konuşmuyor görüşmüyorum onlarla.
sen de hiç takılma Allah "en güzel yaratılışla yarattım "buyuruyorsa senin buna takılmana gerek yok!bence eşini böyle düşündüğü için umursamadığını göstermelisin ona!yani azıcık dersini vermelisin...bi örnek;
her sabah bakıyorum yoğurt gibi jöleliyor saçlarını 2 sne öncesine kadar yani 4 senli evliliğimizde hep böle oldu..canım sıkılmaya başladı..bana karşı böle süslenmiyor !eve atıyo kendini don gömlek yatıyor.tamam insna evinde rahatlığı arar ama arada bir karısı da dışarıya çıkarken süslenmesini kendisine de ister!dedim kime süsün senin?"kimseye değil karıcım seviyorum bakmayıkendime..ama bi görsen jöleler briyatinler ...benden fazla eşyası var bu konuda bakım kermleri!!!bi ara baktım saçları dagidiyor bu arada..en son 2 sene önce fena kızmaya başladım sen misin bana aynı özeni göstermeyen!!!dışarı çıkarken jöle parfüm şişseni boca et ban gelince umursama!ama beni de evde makyajlı kıza mini iste !yok öyle...
başladım "ya canım senin saçların fena açılmaya başlamış ya...tanıştığımız zamanki resmlerine bakıyorum şimdiki haline bakıyorum çok fark arada...takmıyo gibi yaptı ama 1 hafta işledim ben bunuhahahahha 1 hafta sonra baktım elinde bi şişeyle gelmiş;"susam yağı" bu ne dedim saçları kuvvelendiriyor! hahahhahaa bi daha jöleye dokunmadı 1 ay saçına susam yağı vs şeyler aldı yıkadı sürdü... ay değmeyin keyfime! artık 2 snedir jöle kullanmıyor.aklı gidiyor dökülcek die oh olsun şimdi yine başladı sabah 6 da parfümü boca etmeye..dur sen şu yoğun çalışmaları bi bitsin ona da sıra gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?