bana çirkin dedi :(

saçımı nasıl değiştirsem, biraz zor bir saçım var. normalde kıvırcık ve fön çektirmesem veya saç köpüğü kullanmasam tina turner gibi oluyorum, napsam..

şişkoda diyo bana bazen ama şişko olmadığım için çok alınmıyorum sensin şişko koca göbekli balina diyorum

Son düzenleme:

bu mesajı akşama gösterim ona

evet oda öle diyo
bazen o psikologların çıktığı programları seyrediyoda, acaba onlardanmı etkilendi
şimdi gönlümü almak için bin dereden su getiriyor çünkü :26:

benim tipim biraz serttir. yani bakışlarım kötüdür
ilk bıraktığım izlenim budur. işyerine yeni bi eleman geldiği zamanda, bi süre sonra bana bunu söylüyor

bu resmi eklemiş facebooktan küçük köpeğe beni etiketlemiş büyüğünede kendini

oda dicem ki
kel ve göbekli olduğun yetmiyormuş gibi bide körmüsün şimdi?

kamil işte...
dün akşam yine konuyu açtım neden öle söyledin açıklama yap bana dedim, ağzımı eliyle kapattı öyle uyuduk

tşk ederim..
öyle değil mi? hissederdim bunu..ama şimdiye kadar kimse demedi :44:

bence öfkesinden söylemişdir.
gercek fikri bu olamaz değil mi

olamaz sanırım...bunu düşünmeye başladım
o sözden sonra kaç defa dediki sen tabiki çok güzelsin, ama ben en çok kişiliğini sevdim, kafan çalışıyor, tuttuğunu koparıyosun hatta o yüzden erkek çocuk istiyorum çünkü erkek çocuklar annelerine benzer ve çocuğumuzunda sana benzemesini istiyorum dedi. sonra dedim ki kız kardeşindendemi güzelim evet dedi

karşılaştırma yapma bence ...canım ondan etkilendim derken belki kızın arkadaşlık teklifinde bulunmasından etkilendim demek istemiş olabilir erkekler böyle şeyleri çok sever çünkü!

karşılaştırma yapma bence ...canım ondan etkilendim derken belki kızın arkadaşlık teklifinde bulunmasından etkilendim demek istemiş olabilir erkekler böyle şeyleri çok sever çünkü!

aaaaaaaaa bu açıdan hiç düşünmemiştim
haklısın

sizin alınganlığınız üzerinizdeymiş sadece:)

eşinize bir noktada katılmıyorum..
bence ne kadar zeki başarılı kariyer sahibi olursa olsun bir kadın
fiziksel bir özelliğine yapılan bir iltifattan daha çok mutlu olur:))

tamam ilk görüşte aşk kulağa hoş geliyor ama eşiniz de kötü bir şey söylememiş ki:)
tanıdıkça sevdim demiş iyi bir şey bu
vallahi

o zaman niye herzaman : ''seni ilk gördüğümde benim olacağını anladım, başka kimseye bırakmayacağımı anladım'' diyordu hep? bunu söylediğinde yalan mı söyledi?

ilk görüştüğümüz zamanı hatırladım da... onun komşusu bnm en yakın arkadaşlarımdan biriydi. o tanıştırmıştı. bu arkadaşım eşimle çok samimi olmasına rağmen eşim bizim peşimize takılmıştı. nereye gitsek arkamızda yürüyordu. hatta annemde dışardaydı aramıştı beni nerdesin gel diye annemle buluşmaya gidiyorum demiştim arkadaşım ben bırakayım seni demişti eşimde hiç davet edilmediği halde ve hiç yanımızda yürümediği halde ( hep arkamızda yürüyordu çünkü ben yüzüne bile bakmıyordum arkadaşımda çok samimi değildi onunla) gelmişti, annemle tanışmıştı hatta sormuştum o arkadaşıma sen mi çağırdın onu diye, senmi davet ettin, hayır ben çağırmadım kendiliğinden geldi demişti. ama fenada olmamıştı hesapları hep ona ödetmiştik sonradan o arkadaşım çok pişman oldu tanıştırdığında, ben sana çıkma teklifi edecektim o seni haketmiyor, ben seni daha çok seviyorum demişti. çok ayırmak istedi bizi hatta eşim saldırmıştı dövmek istemişti, sokak ortasında ağlamaya başlamıştı artık yeter ayırmaya çalışma bizi diye.
hala daha soruyorum kim davet etti seni, niye geldin peşimden, sanane ben gelirim diyor
ey gidi günler..

Son düzenleme:
bu erkek milleti öyledir !hele de biraz üstüne düştüysen çok sevdiğini belli ettiysen kendilerini bii sanmaya başlarlar aslında öyle değildi şöyleydi derler....!
tamam diyelim huy yönnünden etkilendi..bu da güzelbişey ...huy güzelliği bence daha da önemlidir..güzellik dediğin kaç sene duracak seninle??
erkeklerevlendikten bi süre sonra üstüne düşen eşi de varsa kendilerini daha bi yakışıklı görmeye başlar onların havalanan bi taraflarını indirmek lazım!!!
be de güzel değilim hakikaten..eşim benim huyum için peşime takıldı bunu biliyorum kendi de izah etmişti..benden önce bi kız buna teklif etmiş kızı da gördüm yeşil gözlü çok güzel bi kız..bizimki "kız teklif etti "diye kabul etmemiş haberim yokken benim peşime düşmüş..ama sanırım o aralar da içi gitmiş o kıza hayır dediği için çünkü biz konşmaya başladığımızda o kızın peşinde dolandığını söylüyordu...(yani kendini pahalıya satma modları o gün pek cahilmişim!)
nişanlandık hala kızları "ne çirkin bula bula bunu mu buldun" demiş onu da bana söylüyor bi gece telde.işte ben seni sevmesem işim ne etraftan şöyle diyorlar umursamıyorum diye ağzından kaçırıverdi!!sigortalar attı bi anda!kim dedi dedim isim vermedi akrabalardan dedi..evlendik 2 aylık evliyiz.halasına gittik bekar benimle yaşıt hala kızı var "ben senin için çirkin dedim vs.."başımdan aşağı kaynar sular döküldü eşimi çok sevdiğimden ağzımı açmadım!ki salakmışım! eşime kızdığım şey "ağzını açıp da ne nişanlıyken ne evliyken "sizi ilgilendirmez"demesiydi hep ondan bekledim ama yanlış!!"Sen kendini savunmazsan kimseden seni savunmasını beklemeyeceksizn!" bu bana ders oldu..
şimdi diyorum ister beğensin ister beğenmesin!!!zorla kapısında yatmadım!!!zorla al diye yalvarmadım param yok diye ayrılmak istedi içerlemesin bunalıma girmesin diye tamam ben de ayrılmak istemedim .ama pişmanlık için ayrılmak istemişse onu bilemem!şuan seviyorum der..ama bilirim ki aklı keşke güzel olsaydı dır..
ama dedim ya zorla kapısında yatmadım "beni al "diye.babamlar vermedi kaçırırım diye direten de o oldu!hiç umrumda olmaz bu vakitten sonra!çok şükür elim ayağım organlarım tam ve en güzel biçimde yaratılmış...Allah çoğunun sahip olamadığı bi yuva nasip etmiş...çok şükür akıl ihsan etmiş beni böyle yaratmışsa Rabbim vardır bi hikmeti değil mi?"ben sizi en güzel yaratılışla yarattım diyorsa"ben güzelimdir!eşim de dahil kim ne düşünüyorsa umrumda değildir..beğenmeyene işte kapı!!!hep bunu söylemişimdir büyük konuşturmasın Allah ım ama büyük konuşmak için demiyorum...güzel değil diye beğenmeyene yol orda!kendisi de bilir bunu söylediğimi..etraf diyorsa Allah nasip ettikten sonra bişiler düşer onların payına !kimseyi ilgilendirmez ki hala kızları da zaten kendileri benim yerimde olamadığı için kudurduklarını belli ettiler şuan konuşmuyor görüşmüyorum onlarla.

sen de hiç takılma Allah "en güzel yaratılışla yarattım "buyuruyorsa senin buna takılmana gerek yok!bence eşini böyle düşündüğü için umursamadığını göstermelisin ona!yani azıcık dersini vermelisin...bi örnek;
her sabah bakıyorum yoğurt gibi jöleliyor saçlarını 2 sne öncesine kadar yani 4 senli evliliğimizde hep böle oldu..canım sıkılmaya başladı..bana karşı böle süslenmiyor !eve atıyo kendini don gömlek yatıyor.tamam insna evinde rahatlığı arar ama arada bir karısı da dışarıya çıkarken süslenmesini kendisine de ister!dedim kime süsün senin?"kimseye değil karıcım seviyorum bakmayıkendime..ama bi görsen jöleler briyatinler ...benden fazla eşyası var bu konuda bakım kermleri!!!bi ara baktım saçları dagidiyor bu arada..en son 2 sene önce fena kızmaya başladım sen misin bana aynı özeni göstermeyen!!!dışarı çıkarken jöle parfüm şişseni boca et ban gelince umursama!ama beni de evde makyajlı kıza mini iste !yok öyle...
başladım "ya canım senin saçların fena açılmaya başlamış ya...tanıştığımız zamanki resmlerine bakıyorum şimdiki haline bakıyorum çok fark arada...takmıyo gibi yaptı ama 1 hafta işledim ben bunu hahahahha 1 hafta sonra baktım elinde bi şişeyle gelmiş;"susam yağı" bu ne dedim saçları kuvvelendiriyor! hahahhahaa bi daha jöleye dokunmadı 1 ay saçına susam yağı vs şeyler aldı yıkadı sürdü...ay değmeyin keyfime! artık 2 snedir jöle kullanmıyor.aklı gidiyor dökülcek die oh olsun şimdi yine başladı sabah 6 da parfümü boca etmeye..dur sen şu yoğun çalışmaları bi bitsin ona da sıra gelecek

Peki sen onu hala yakısıklı buluyor musun ? Onun düşüncelerini önemsediğini biliyorsa bilerekte söylemiş olabilir. Sende ona söyle
Önceden çok çekici gelıyordun ama kavga ettıgımız zamanlarda çok iticisin. özellikle o çirkin kızla çıktıgını hatırlayınca ne bıleyım nasıl oyle bırıyle cıktın senın zevklerınden suphe edıyorum askım falan de D Allahımm bende evli çiftlere neler soyluyorum :))
Onun dısında baska seylerle ılgılen kıskandırmaya calıs Bende sununla cıkıyordum senden yakısıklı olmasn askım oda yakısıklıydı de D

çok tşk ederim cnm uzun yazın için.
benim eşim evlendiğimizden beri biraz saldı kendini eskisi gibi bakım yapmıyor
beni alan aldı kime beğendirecem kendimi diyor

ama senin eşinin halasının kızı gerçekten çok ayıp etmiş ya
ona neki, takmamakla iyi yapmışsın
banada yabancı biri deseydi herhalde takmazdım eşim dedi diye kızdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…