Peki sen onu hala yakısıklı buluyor musun ? Onun düşüncelerini önemsediğini biliyorsa bilerekte söylemiş olabilir. Sende ona söyle
Önceden çok çekici gelıyordun ama kavga ettıgımız zamanlarda çok iticisin. özellikle o çirkin kızla çıktıgını hatırlayınca ne bıleyım nasıl oyle bırıyle cıktın senın zevklerınden suphe edıyorum askım falan deD Allahımm bende evli çiftlere neler soyluyorum :))
Onun dısında baska seylerle ılgılen kıskandırmaya calısBende sununla cıkıyordum senden yakısıklı olmasn askım oda yakısıklıydı de D
evde 2 pc var yan pc de oturuyor arkamdan laf atıyor diyorki kızlar normalde fizikleri için değilde kişilikleri için sevilmeyi tercih eder sen ise tam tersi diyor, güya ben kavga çıkarmak için sebep arıyormuşum
ya ben eşimi anlamakta zorlanmaa başlıyorum
nasıl söylesem bilmiyorum ama bana çirkinsin dedi, kavga ettim onunla az önce, konuşmuyorum
bana dedi ki ben seni ilk gördüğümde etkilenmedim, zamanla ama çok bağlandım sana
o anda benim kafama dank etti. biz tanışmadan önce eşim başka bi kızla çıkıyordu. allah yaratmış, küçük görmüyorum ama kız benim tipim değildi, yani ben erkek olsaydım onunla kesinlikle çıkmazdım. eşime sormuştum nasıl çıkmaya başlamıştınız diye eşimde o bana teklif etmişti bende ne yalan söyliyim etkilenmiştim ondan demişti. be gülüp geçmiştim
ama şimdi bu akşam bana bunu diyince aklıma bu olay geldi
yani kısacası onu benden daha güzel buldu
sonra bana diyorki ben seni zamanla tanıdım ne kadar sinirli, öfkeli ve değişken olduğunu bile bile seninle evlendim. eee madem öle diyosun demek ki kişiliğimide beğenmiyosun e daha niye evlendin ki benimle??? hem çirkinm hem öfkeliyim... kimse bana şimdiye kadar çirkin demedi...
şimdide dönmül diyorki çirkin olsaydın ben senle evlenirmiydim?? ee karar ver, çirkinmiyim değilmiyim
ben onun gözünde eski çıktığından daha çirkinim herhalde, canım sıkkın kendimi çirkin hissediyorum... neymiş, ilk gördüğünde benden etkilenmemiş, etkilenmemişse neden ilk görüşmeden sonra peşime takıldı ve yakamdan düşmedi senelerce
hatta anladığım kadarıyla benimle tanıştığında o kızla hala çıkıyordu, sonradan kızı terketmiş ve tenbihlemiş ben Carriyle çıkmayı düşünüyorum sakın söyleme ona daha yeni ayrıldığımızı
kafam karışık yaaa
sen de ona çirçin deeeeee
ya ben eşimi anlamakta zorlanmaa başlıyorum
nasıl söylesem bilmiyorum ama bana çirkinsin dedi, kavga ettim onunla az önce, konuşmuyorum
bana dedi ki ben seni ilk gördüğümde etkilenmedim, zamanla ama çok bağlandım sana
o anda benim kafama dank etti. biz tanışmadan önce eşim başka bi kızla çıkıyordu. allah yaratmış, küçük görmüyorum ama kız benim tipim değildi, yani ben erkek olsaydım onunla kesinlikle çıkmazdım. eşime sormuştum nasıl çıkmaya başlamıştınız diye eşimde o bana teklif etmişti bende ne yalan söyliyim etkilenmiştim ondan demişti. be gülüp geçmiştim
ama şimdi bu akşam bana bunu diyince aklıma bu olay geldi
yani kısacası onu benden daha güzel buldu
sonra bana diyorki ben seni zamanla tanıdım ne kadar sinirli, öfkeli ve değişken olduğunu bile bile seninle evlendim. eee madem öle diyosun demek ki kişiliğimide beğenmiyosun e daha niye evlendin ki benimle??? hem çirkinm hem öfkeliyim... kimse bana şimdiye kadar çirkin demedi...
şimdide dönmül diyorki çirkin olsaydın ben senle evlenirmiydim?? ee karar ver, çirkinmiyim değilmiyim
ben onun gözünde eski çıktığından daha çirkinim herhalde, canım sıkkın kendimi çirkin hissediyorum... neymiş, ilk gördüğünde benden etkilenmemiş, etkilenmemişse neden ilk görüşmeden sonra peşime takıldı ve yakamdan düşmedi senelerce
hatta anladığım kadarıyla benimle tanıştığında o kızla hala çıkıyordu, sonradan kızı terketmiş ve tenbihlemiş ben Carriyle çıkmayı düşünüyorum sakın söyleme ona daha yeni ayrıldığımızı
kafam karışık yaaa
ama moralim bozuldu
bana nasıl der ben senden etkilenmedim diye
o zaman neden evlendi ki benimle?
çok güzel bir karaktere sahip biri değilim, asabiyim, aksiyim, sinirliyim, sağım solum belli olmaz
bide çirkinim şimdi
daha niye evlendi benimle o zaman
sado-mazoşistmi bu adam
bence kafana takma hiç.benim eşimin benden çok daha güzel ve alımlı iki kız arkadaşı olmuş resimlerini görmüştüm.eşim balık etli sarışın ve mavi gözlü tiplerden hoşlanıyor ve o iki kız arkadaşıda sarışın mavi gözlü ve balıke etliler.ben ise buğday tenli siyah saçlı ve 45 kiloyum :) :) eşimle ayn ı kurumda çalışıyorduk ve tam 3 sene ben erkek arkadasımdan ayrılayım diye beklemiş ve sonunda oldu ayrıldık hoppp eşim duymuş hemen yanıma geldi ki ben hiç farketmemiştim bile benden hoşlandığını.merhaba dışında muhabbet ve tanısıklığımız yoktu.ve eşimle arkadas olarak görüşmeye başladığımız zamanlarda (sevgili değildik daha) baska bir kurumdan baska bir çocukla da muhabbetim vardı arkadas olarak ama o benden hoşlanıyordu biliyordum.çok yakışıklıydı sarısın ela gözlüydu aile yapımızdan tutunda doğum günümüze kadar herseyimiz aynıydı ve tam idealimdeki erkekti evlenmek için.ama eşimle görüşmeye baslayınca ben eşime asık oldum.ve eşimle evlendim.diğer arkadasımıda biliyordu beni sevdiğini benimle evlenmek istediğinide biliyordu.neyse çok uzattım 4 sene oldu evleneli eşim bana dediki gecenlerde aynanın karsısında giyiniyorum kilo aldın sen ( 52 oldum) yüzün topaklaştı bacaklarında da selülit var ama göğüslerin hala küçük dedi.ne yani beni beğenmiyormusun dedim ben balık etli tiplerden hoşlanırdım hep dedi.bende kızdım senin gibi tabi evlendiğimizden beri göğislerime laf soyluyordun şimdi de tipime laf soylemeye basladın madem begenmöiyordun neden evlendin benimle dedim.oda aynı seyi söyledi begenmeseydim seninle neden evleneyim dedi.inanmadım tabi amaarada bole sakalar yapmaya devam etti bende en sonunda patladım dedim bende seni beğenmiyorum çok uzun boylu ve çok zayıf burnuda buyuk ayrıca cok sıkıcı bir tip ve aşırı inatcı kız gibi tripler yapar.hepsini soyledim.bende dedim seni beğenmiyorum ama insan olarak çok ii birisin ve senden sırf bu yuızden etkilendiğim için evlendim dedim.sanki benden baska biri vardı da dedi ben almasam seni kimse almazdı dedi ( bende çok sinirli ve takıntılıyımdır herseyin mukemmel olması gibi takıntılarım var ).bende deidm neden xxxx deli oluyodu benimle evlenmek için ( su an askerde kısa dönem ve ortak arkadaslarımız var sahsen görüşmüyorum tabiikide ama haberlerini alıyorum.ben evlendikten sonra 2 kız arkadası olmus ikisininde ismi benim ismim ve tipleride.ve diyormus ki ayrılırsa eger eşinden bu sefer asla bırakmam demiş.garibim hala beni bekliyor yani.)eşim ben oyle deyince neden evlendin o zmana evlenmeseydin benimle dedi madem beğenmiyordun bende dedim beğenmesem evlenirmiydim hiç :))) yani takılıyor sadece bence eşin bende anladım ki takılıyor.bir keresinde kalabalık bir ortamdayız görümcemler eltim kuzenleri falan var.ben becerikliyimdir elimden her iş gelir gittiğim yerde hiç oturmam ve çabuk hallederim işimi.görümcem dedi ki beni hiç sevmez hımmm dedi kardeşim valla arı gibi gelinimiz dedi baksan dur durak bilmiyo dedi ( laf soktu tabi orda bana ) eşimde oyle tabi dedi hem evde hem işte on numara benim karım dedi baksana etrafına ondan güzel bizden uyumlu baska çift varmı dedi? :) :) bende mutfakta duyuyorum konusulanları çok hosuma gitti soylediği beni ezdirmedi.tabi bende çirkin değilim m-ükemmel güzelde değilim ama eşimden güzelim :) :)
amam çenem düştü yaw :)
resmindeki gibiysen hakikaten çirkinmişin bacım ne o öle maymun gibiadam haklı
çok kafana takamamaya çalış canım benim eşimde bi ara sürekli göbeğime laf ediyordu. insan hakikaten kendini kötü hissediyor seni anlıyorum. üzüldüğümü anladı artık bişi demiyo benimki ama ben yinede düşündüğünü biliyorum ya üzülüyorum.. eski kız arkadaşını karıştırma bence onun senden güzel olduğunu ima etmemiş ki..
hortlamış konuymuş yaaa tarihe bakmamışımşimdi değişti mi bari eşinin düşünceleri
carrie'ciğim birinin başka birine aşık olması için çok güzel huylara,çok güzel bir yüze sahip olması gerekmez ki.
Bu mantığa göre sadece enfes görünen ya da çok iyi karaktere sahip olanlar evlenirdi.
Bence eşin sana kötü bir şey dememiş. sadece ilk gördüğümde senden etkilenmedim demiş.Olabilir bende ilk görüşte nişanlımdan etkilenmedim ama bu ona ne şimdi aşık olmama engel,ne de evlenmek üzere olmama engel...
Bazı aşklar zaman içinde ortaya çıkar.Zaten bence en kalıcısıda budur.
Kendin diyorsun asabiyim filan diye.Eşin tüm kötü diye nitelendirdiğin huylarına rahmen seni seviyorsa ve bunu söylemekten çekinmeyecek kadar açık yürekliyse bence karşılığı kocaman bir kavga yığını olmamalı.
Malum ilk görüşte aşık olmuştuk,çok iyi biriydi diye başlayan okadar çok konu var ki kk'da... Bırak sizin aşkınız farklı kalsın
erkekler kızgınlık anında söğleyebilir takma güzel bakan güzel görür sinirliyken körsündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?