bana çirkin dedi :(

evet ben onu yakışıklı buluyorum pasaklı haliyle bile
dedim zaten ona, o kızla nasıl çıkabildin, senin zevk anlayışından şüphe etmeye başladım
oda gülüyor ne bilim çıktım işte diyor, o zamanlar toydum ne olursa olsunda kız olsun diye düşünüyordum diyo
bu arada o kızla çıktığında 17 yaşındaydı, 17 buçuk - 18 yaşındaykende biz tanıştık

ahanda resmimi ekledim avatara
biraz buğulu kendimi hepten deşifre etmek istemiyorum

Son düzenleme:
evet, o güzel varlık benim

bankaya kadar gidiyorum
gelicem birazdan

evde 2 pc var yan pc de oturuyor arkamdan laf atıyor diyorki kızlar normalde fizikleri için değilde kişilikleri için sevilmeyi tercih eder sen ise tam tersi diyor, güya ben kavga çıkarmak için sebep arıyormuşum

bence onun kendisi bunalımlı ezik...senin kendine güvenini yıkmak gururunu kırmak için yapıyo sende ona yap ve duymazdan gel aynı sorun bendede var..erkek milleti işte kimse senden daha önemli deil

Bence seni cirkin BULMUYOR. Kavgadan sonra seni kizdirmak icin damarina basmis .

Aylar sonra hortlatmışsınız konuyu.
Avatarına bakılırsa kusura bakma ama çok çirkinsin gerçekten

bence kafana takma hiç.benim eşimin benden çok daha güzel ve alımlı iki kız arkadaşı olmuş resimlerini görmüştüm.eşim balık etli sarışın ve mavi gözlü tiplerden hoşlanıyor ve o iki kız arkadaşıda sarışın mavi gözlü ve balıke etliler.ben ise buğday tenli siyah saçlı ve 45 kiloyum :) :) eşimle ayn ı kurumda çalışıyorduk ve tam 3 sene ben erkek arkadasımdan ayrılayım diye beklemiş ve sonunda oldu ayrıldık hoppp eşim duymuş hemen yanıma geldi ki ben hiç farketmemiştim bile benden hoşlandığını.merhaba dışında muhabbet ve tanısıklığımız yoktu.ve eşimle arkadas olarak görüşmeye başladığımız zamanlarda (sevgili değildik daha) baska bir kurumdan baska bir çocukla da muhabbetim vardı arkadas olarak ama o benden hoşlanıyordu biliyordum.çok yakışıklıydı sarısın ela gözlüydu aile yapımızdan tutunda doğum günümüze kadar herseyimiz aynıydı ve tam idealimdeki erkekti evlenmek için.ama eşimle görüşmeye baslayınca ben eşime asık oldum.ve eşimle evlendim.diğer arkadasımıda biliyordu beni sevdiğini benimle evlenmek istediğinide biliyordu.neyse çok uzattım 4 sene oldu evleneli eşim bana dediki gecenlerde aynanın karsısında giyiniyorum kilo aldın sen ( 52 oldum) yüzün topaklaştı bacaklarında da selülit var ama göğüslerin hala küçük dedi.ne yani beni beğenmiyormusun dedim ben balık etli tiplerden hoşlanırdım hep dedi.bende kızdım senin gibi tabi evlendiğimizden beri göğislerime laf soyluyordun şimdi de tipime laf soylemeye basladın madem begenmöiyordun neden evlendin benimle dedim.oda aynı seyi söyledi begenmeseydim seninle neden evleneyim dedi.inanmadım tabi amaarada bole sakalar yapmaya devam etti bende en sonunda patladım dedim bende seni beğenmiyorum çok uzun boylu ve çok zayıf burnuda buyuk ayrıca cok sıkıcı bir tip ve aşırı inatcı kız gibi tripler yapar.hepsini soyledim.bende dedim seni beğenmiyorum ama insan olarak çok ii birisin ve senden sırf bu yuızden etkilendiğim için evlendim dedim.sanki benden baska biri vardı da dedi ben almasam seni kimse almazdı dedi ( bende çok sinirli ve takıntılıyımdır herseyin mukemmel olması gibi takıntılarım var ).bende deidm neden xxxx deli oluyodu benimle evlenmek için ( su an askerde kısa dönem ve ortak arkadaslarımız var sahsen görüşmüyorum tabiikide ama haberlerini alıyorum.ben evlendikten sonra 2 kız arkadası olmus ikisininde ismi benim ismim ve tipleride.ve diyormus ki ayrılırsa eger eşinden bu sefer asla bırakmam demiş.garibim hala beni bekliyor yani.)eşim ben oyle deyince neden evlendin o zmana evlenmeseydin benimle dedi madem beğenmiyordun bende dedim beğenmesem evlenirmiydim hiç :))) yani takılıyor sadece bence eşin bende anladım ki takılıyor.bir keresinde kalabalık bir ortamdayız görümcemler eltim kuzenleri falan var.ben becerikliyimdir elimden her iş gelir gittiğim yerde hiç oturmam ve çabuk hallederim işimi.görümcem dedi ki beni hiç sevmez hımmm dedi kardeşim valla arı gibi gelinimiz dedi baksan dur durak bilmiyo dedi ( laf soktu tabi orda bana ) eşimde oyle tabi dedi hem evde hem işte on numara benim karım dedi baksana etrafına ondan güzel bizden uyumlu baska çift varmı dedi? :) :) bende mutfakta duyuyorum konusulanları çok hosuma gitti soylediği beni ezdirmedi.tabi bende çirkin değilim m-ükemmel güzelde değilim ama eşimden güzelim :) :)

amam çenem düştü yaw :)

resmindeki gibiysen hakikaten çirkinmişin bacım ne o öle maymun gibi adam haklı

çok kafana takamamaya çalış canım benim eşimde bi ara sürekli göbeğime laf ediyordu. insan hakikaten kendini kötü hissediyor seni anlıyorum. üzüldüğümü anladı artık bişi demiyo benimki ama ben yinede düşündüğünü biliyorum ya üzülüyorum.. eski kız arkadaşını karıştırma bence onun senden güzel olduğunu ima etmemiş ki..

hortlamış konuymuş yaaa tarihe bakmamışım şimdi değişti mi bari eşinin düşünceleri

carrie'ciğim birinin başka birine aşık olması için çok güzel huylara,çok güzel bir yüze sahip olması gerekmez ki.
Bu mantığa göre sadece enfes görünen ya da çok iyi karaktere sahip olanlar evlenirdi.
Bence eşin sana kötü bir şey dememiş. sadece ilk gördüğümde senden etkilenmedim demiş.Olabilir bende ilk görüşte nişanlımdan etkilenmedim ama bu ona ne şimdi aşık olmama engel,ne de evlenmek üzere olmama engel...
Bazı aşklar zaman içinde ortaya çıkar.Zaten bence en kalıcısıda budur.
Kendin diyorsun asabiyim filan diye.Eşin tüm kötü diye nitelendirdiğin huylarına rahmen seni seviyorsa ve bunu söylemekten çekinmeyecek kadar açık yürekliyse bence karşılığı kocaman bir kavga yığını olmamalı.
Malum ilk görüşte aşık olmuştuk,çok iyi biriydi diye başlayan okadar çok konu var ki kk'da... Bırak sizin aşkınız farklı kalsın

erkekler kızgınlık anında söğleyebilir takma güzel bakan güzel görür sinirliyken körsündür

benim eşim benden önce benden daha güzel kızlarla çıkmış olsaydı yemin ederim üzülmezdim
ama bi görseniz eski kız arkadaşlarını bu ne dersiniz, erkek mi kadın mı belli değil
yinede allah yaratmış, hor görmem, ama çok şaşırmıştım doğrusu

Son düzenleme:

bu arada şimdide küsüm
konuimuyorum onunla 3 gündür
ayrıca yataklarıda ayırdım
yine bu konu yüzünden

o zaman neden evlenmeden önce bana hep, seni ilk gördüğümde kafama koymuştum, benim olacaktın, seni çok beğenmiştim dedi?
yalan mı söylüordu?

hatta ben kovuyodum oda peşimden geliyodu, yerin dibine sokuyordum onu herkesin içinde rezil ediyodum onu hala peşimden geliyodu
ona pekte güzel davrandım sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…