bana çirkin dedi :(

Oy bebeğim ya kıyamam ben sana... Odun bu adamlar odun. Ben öyle pek güzel değilim ama bakımlıyım ve havalıyım. Ayrıca çok güvenirim kendime. Işte erkekleri etkileyen de bu. Kendine güvenen kadınlar her zaman kazanır. Ki ben 19 yaşına kadar erkek çocuğu gibiydim. Sonra kabak çiçeği gibi oldum. Farkettim kendini. Takma böyle şeyleri. Bak bende eşimin hoşuna giden bir şey var: o da cesaretim. Benim de eşim 187 boyunda. Benim boyum 1.57 =) adama kızında "dalarım sana burdan". "şimdi sana burdan elimin tersiyle bi gömcem"; "kafanı duvara sürttürür kıvılcım çıkarırım". Böyle deli cesareti komiğine gidiyor adamın.

zannetmiyorum, eşimi çok iyi tanıyorum ve o kolay kolay kırılmaz, darılmaz küs durmaz
çok sakin bi insandır

Tamam durduk yere söylemiş olsun, bu bir şeyi değiştirmez. Sizi sevmiş ki sizinle evlenmiş. Eskileri kurcalamakla elinize bir şey geçmez.

ya bılmıorm ama kendımıze zarar verıorz taka taka ay ne bılım valla guzel anıları unuturm ben kotulerı unutam gebersemde
senın burcun ne :)
bogayım ben yukselenım aslan

oğlak-akrep

bence kendını eskısıyle kıyaslama,ve bunuda asla esıne yansıtma ki esinin aklınada bu fıkır yatmasın evlenmıssın 5 yıl olmus bence hiç gerıye donme esın senı begenmese zaten suan evlı olmazdınınz dıgılmı canım sınır anında boyle sacma laflar keske cıkmasa ama cıkıyor..

tamam sen adama sabah aksam cirkinsin de al hirsini
iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN

bende öyle diyorum ona oda gülüyor
bende çok uzun sayılmam, 1.63 falan boyum
ama marifet boyda değil işte..
poposu yere yakın olandan korkacaksın

belki başka bişrini bulmadı o yüzden benle evlendi

erkekler biraz kadin ruhundan anlamaz ya,ilk gördügünde etkilenmedigini söylemek istemis aslinda pekte gerek yoktur
bunu genelde bayanlar söyler pesimden kostun yoksa ben sana bakmazdim gibi gibi...
ama sakin cirkin oldugunuzu düsünmeyin ki zaten düsünmüyorsunuzda..
ay birde eski sevgilisini hic düsünmeyin,
ya bu kalp öyle birsey ki aslinda pek güzel-cirkin diye ayirmiyor yani kimine cok cirkin gelen kimine güzel geliyor..
benim kuzenim öyle güzel kizlarla cikardi ki birgün biriyle nisanladni ve ben sok sok sok
oldum cok cirkindi gercekten,ki bu beyimiz ona burun kivirir buna kivirirdi ama kiz sempatik ve tatliydi..
o yüzden takmayin...
mesela 7 senelik iliskim var ve bende hic etkilenmemistim ki kesinlikle ve kesinlikle
olmam diyordum ama simdi 7 sene dile kolay aseviyorum yani cirkin diyorlar ama
bana hic öyle gelmiyor..yani ilk gördügünde etkilenmesi önemli degil insanin sonrasi önemli baglanmasi önemli
birlikte savasmasi önemli..hic düsünmeyin kötü seyler..erkekler odundur kürek ister..

canım konunu okuyunca tebessüm ettimm
o seni kızdırmaya çalışmışş yaa allah aşkına bi erkek güzel bulmadıgı kadınla neden evlensinnn kii
bnm nişanlımda senin kocan gibi bana çirkinsin felan yapıyo bende git güzeli bulll diyorum hemen bozulurrr sakaya gelemiyosun felan diyee

kısacası seni kızdırmaya çalışmış başarmışş kesinlikle öyle düşünmüyordur emin ol

oiii cnm kiyamam sana ya.Gercekten ne diye evlenmis,cirkin buluyorsa,kisiligini begenmiyorsa...
bu erkekleri anlamak guc.Hiiiiiiiiiiiiiiiic takma bence...her kadin guzeldir..

benim nişanlım da seni ilk gördüğümde beğenmedim yaşindan büyük gösteriyodun çok da fazla konuşuyodun dedi.. dellendim ya.. e ne diye peşimden koştun o zaman dedim, senle çok mutlu olacağımı hissettim diyor.. valla ciddiye alma saçmalıyor bu erkekler bazen.. kızdırmak için de söylüyolar.. beni hala çirkinim diye sever, çirkinsin ama çok tatlısın der.. anası da aynı şeyi söyledi bi kaç kez çirkin ama çok şirin dedi, hayır be diye çemkirdim hepsine, güzelim ben çoooooook güzelim ana oğul benim özgüvenimden ne istiyosunuz siz ya dedim, odur budur yorum yapmazlar.. şimdi allah için ben beğenirim kendimi, isteyen istediğini söylesin.. kafalarına silah dayamadık ya bacım bizi illa alın diye, peşimizde koşan onlar =) konuşsunlar boşveeeeeeeeer..

benim de psikopat eşim dün beni tayt giymekten soğutmak için öyle bişey dedi sen kendini böyle güzel zannediyorsun ama değilsin dedi.. tabi aman çok da umrumda dedim, sonra bu gece konuşurken bi ağladım anlattım, yemin ederim tayt giyme diye dedim dedi.. ama bi kere kırıldım artık..

bi de zayıflama çok çirkin olursun der normalde de.. barbie bebek gibi oluyorsun herkes sana bakarsa çirkinleşirsin diyor, kilo al ben öyle daha mutluyum diyor.. ama tabi bunun şaka olduğunu biliyorum da dün çok zoruma gitti

niye uzuluyorsunuz anlayamadim...
herkes guzel olmak zorunda degil...
gercekten cirkin oldugunuzu dusunuyorsa bile bu modeller boyle o zaman almasaydin deyin gecin...
kendisi Kivanc Tatlitug mu acaba aynaya bakiyor mu ara sira?
hey Allah'im ya...

aman canım sıkma canını sende
boşboğaz oluyor bu erkek milleti işte.
Bizim sinirlerimizi bozmak için özel üretim onlar.
Allahın yarattığına çirkin demek ne büyük günah.
Hiçte öyle değilsin hem fıstık gibisin maşallah.
Takma Umursama Boşver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…