bana çirkin dedi :(

ne bilim....
bu sabah facebooktan bi resmime :'' ne güzeller var şu dünyada çok şanslıyım hihihihihihihihi'' yazmış
başka bi resmimdede ''şu resimdeki asalete , güzelliğe , bakışlara bakarmisin maniak bişi :) ama bu yaratık bnm..seni çok seviom bebeğim mucukk''

oiii cnm kiyamam sana ya.Gercekten ne diye evlenmis,cirkin buluyorsa,kisiligini begenmiyorsa...
bu erkekleri anlamak guc.Hiiiiiiiiiiiiiiiic takma bence...her kadin guzeldir..

uyumaya gittiğimizdede zaten devamettirmek istedim konuyu ama hiç cevap vermedi
cevap ver dedim, konuşşşşşş konuşmam cevap vermem konuştukça batıyorum dedi

normalde güvenirim kendimede
o öyle dedi diye çok moralim bozuldu
aslında çirkin olsam bile söylememesi lazım bana

bide o eski çıktığı
benden güzel olsa derim ki kız güzel, ne yalan söyliyim
ama o mu yaaaaaaaaaaa allah aşkına...
bu forumdaki bütün bayanlar ondan daha güzeldir eminim..

banada dedi kaç defa
sen makyaj yapınca yakıştığınımı zannediyosun diye..

zaten diyettede olduğumu biliyo daha 2 gün önce bağırdı bana diyet tutma ben kemik torbası istemiyorum diye
az kalsın dicektim
evet sen şişkolardan hoşkanıyosun, eskiden çıktığı kız gibi şişko..

ama değilim işte..çirkin değilim
hakiki çirkin olsaydımda dememsi lazımdı

manyako-depresif olacam bi kaç defa daha bana öle derse...
ama dersini almıştır artık

günaydın canım, beğenmiyosa kapı orda kimse zorla tutmuyor kimseyi

oda diyoki ben zorla evlenmedim çirkin olsaydın evlenirmiydim
bende dedim ki yalann söylüyorsun, benden korktuğun için yalan söylüyosun

günaydın canım bu arada :)

Son düzenleme:
aslında belki kendimi ifade edemedim
benden önce benden daha güzel kızlarla çıkmış olsaydı hiç zoruma gitmezdi
gerçekten zoruma gitmezdi çünkü bende güzel kızlara bakarım, severim güzel kızları, dikkatle incelerim giysilerini makyajını belki bende yaparım diye

evde 2 pc var yan pc de oturuyor arkamdan laf atıyor diyorki kızlar normalde fizikleri için değilde kişilikleri için sevilmeyi tercih eder sen ise tam tersi diyor, güya ben kavga çıkarmak için sebep arıyormuşum

ananemin erkeklerin güzellikleri ve çirkinliğiyle ilgili bi lafı vardı yaa yeri değil sölemek için kendilerine baksınlar bi aynada sonra kadınlara laf etsin :)

Senin kesinlikle çirkin olmadağını düşünüyorum.Bunu söylemek bile zor geldi güzelim bana.Ama kendini istemeden de olsa öyle hissetmişsin.O zaman değişim vakti gelmiş.
İlk olarak saç rengini saç şeklini değiştir canım giyimine her zamankinden daha çok özen göster doğallığını da bozma ama makyajı falan abartma evin içinde bile bakımlı ve özenli ol

hihihiiiii çok şekersiniz ya adam heralde demek istediğini anlatamadı sonra battıkça battı
boşver eski sevgiliyi.
Benim eşim de bana şişko haline bak göbüşün sarkmış diyo.evlendikten sonra 8 kilo aldım
sen kendine bak deyip geçiştiriyorum.
ciddiye alsam çok fena yaparım da almıyorum :)))

carriecim senin kamil bence onu demek ıstememıstir, sonrada çırpındıkca batmış. sen demıosunmu kamil die
sallama. adam sevıo senı bence. hem kendısı george clooney mi sanki. sen ona selam söyle bizden. kadınlar kulubundekilere bı haber salarım parca pinçik ederler seni. sen hıc kadın dayagı yememıssın anlasılan de

Bence sana iltifat etmeye çalışmış ama eline yüzüne bulaştırmış :))
Yani seni sadece fiziki olarak begenmiyorum demek için mücadele vermiş.
Muhtemelen bir yerde bununla ilgili birşey okudu ve senin hoşuna gideceğini
düşündü ama okuduğu için belki bazı şeyler aklında kalmadı, sözcükleri de
tam olarak bağlayamadı :))) ortaya böyle birşey çıktı :)) Sonradan söyledikleri
bunun göstergesi diye düşünüyorum ben :))
Hiç üzme tatlı canını :) O aslında seni herşeyinle beğeniyor :)

birinden etkilenmek için o kişinin illa güzel olması gerekmez ki..gülüşü,sözü,bakışı ya da ortamdan dolayı etkilenebilir..ilk sizden etkilenmemiş ama sonra etkilenmiş ki çıkmaya başlamışsınız ve evlenmişsiniz..

ama değilim işte..çirkin değilim
hakiki çirkin olsaydımda dememsi lazımdı

aklinca dalga gecmek istemistir ondan cirkin demistir belki...
erkekler yaparlar boyle sacmaliklar...
ha tamam cirkin olsan bile boyle soylememesi lazim tabii ki ama soyluyorlar iste...
sen hic takmicaksin...
o sana oyle deyince sen de lafi yapistir sen hic aynaya bakmiyorsun sanirim vs diye, bir daha prensesim der baska sey demez...agzinin payini alir yani...
senin yerinde olsam asla kafama takmam bu tur laflari...
sen kendine bak de gec bir daha soyleyemez
sakin gercekten cirkin miyim de boyle diyorsun gibisinden de konusma esine, ben cirkin degilim senin gozlerin bozuk sacma sapan konusuyorsun de tamam iste

Katılıyorum arkadaşa Carrie, bencede o mana da söylememiştir senin bozulduğunuda anlayınca kurtarmaya çalışmıştır durumu ama çırpındıkça batmıştır Takma kafana bence bu kadar boşverrr erkek milleti söyledikleri lafların nereye gidebileceğini hesap etmiyorlar bazen

eminim gayet güzelsindir...
ama kafanda kurmaya başlamışsın hemen....
eşinin seni beğenmez olurmu hiç...
belliki inanarak söylememiş...
çirkin olsaydın eğer bi şekilde etrafından flnda hissettirirlerdi..
hiç düşünme....
eşim beni maymuncum diye sever....
bende maymun değiliiiimmmmm..
takma boşver....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…