canım konunu okuyunca tebessüm ettimm
o seni kızdırmaya çalışmışş yaa allah aşkına bi erkek güzel bulmadıgı kadınla neden evlensinnn kii
bnm nişanlımda senin kocan gibi bana çirkinsin felan yapıyo bende git güzeli bulll diyorum hemen bozulurrr sakaya gelemiyosun felan diyee
kısacası seni kızdırmaya çalışmış başarmışş kesinlikle öyle düşünmüyordur emin ol
oiii cnm kiyamam sana ya.Gercekten ne diye evlenmis,cirkin buluyorsa,kisiligini begenmiyorsa...
bu erkekleri anlamak guc.Hiiiiiiiiiiiiiiiic takma bence...her kadin guzeldir..
benim nişanlım da seni ilk gördüğümde beğenmedim yaşindan büyük gösteriyodun çok da fazla konuşuyodun dedi.. dellendim ya.. e ne diye peşimden koştun o zaman dedim, senle çok mutlu olacağımı hissettim diyor.. valla ciddiye alma saçmalıyor bu erkekler bazen.. kızdırmak için de söylüyolar.. beni hala çirkinim diye sever, çirkinsin ama çok tatlısın der.. anası da aynı şeyi söyledi bi kaç kez çirkin ama çok şirin dedi, hayır be diye çemkirdim hepsine, güzelim ben çoooooook güzelim ana oğul benim özgüvenimden ne istiyosunuz siz ya dedim, odur budur yorum yapmazlar.. şimdi allah için ben beğenirim kendimi, isteyen istediğini söylesin.. kafalarına silah dayamadık ya bacım bizi illa alın diye, peşimizde koşan onlar =) konuşsunlar boşveeeeeeeeer..
benim de psikopat eşim dün beni tayt giymekten soğutmak için öyle bişey dedisen kendini böyle güzel zannediyorsun ama değilsin dedi.. tabi aman çok da umrumda dedim, sonra bu gece konuşurken bi ağladım anlattım, yemin ederim tayt giyme diye dedim dedi.. ama bi kere kırıldım artık..
bi de zayıflama çok çirkin olursun der normalde de.. barbie bebek gibi oluyorsun herkes sana bakarsa çirkinleşirsin diyor, kilo al ben öyle daha mutluyum diyor.. ama tabi bunun şaka olduğunu biliyorum da dün çok zoruma gitti
niye uzuluyorsunuz anlayamadim...
herkes guzel olmak zorunda degil...
gercekten cirkin oldugunuzu dusunuyorsa bile bu modeller boyle o zaman almasaydin deyin gecin...
kendisi Kivanc Tatlitug mu acaba aynaya bakiyor mu ara sira?
hey Allah'im ya...
aman canım sıkma canını sende
boşboğaz oluyor bu erkek milleti işte.
Bizim sinirlerimizi bozmak için özel üretim onlar.
Allahın yarattığına çirkin demek ne büyük günah.
Hiçte öyle değilsin hem fıstık gibisin maşallah.
Takma Umursama Boşver...
günaydın canım, beğenmiyosa kapı orda kimse zorla tutmuyor kimseyi
evde 2 pc var yan pc de oturuyor arkamdan laf atıyor diyorki kızlar normalde fizikleri için değilde kişilikleri için sevilmeyi tercih eder sen ise tam tersi diyor, güya ben kavga çıkarmak için sebep arıyormuşum
ne bilim....
bu sabah facebooktan bi resmime :'' ne güzeller var şu dünyada çok şanslıyım hihihihihihihihi'' yazmış
başka bi resmimdede ''şu resimdeki asalete , güzelliğe , bakışlara bakarmisin maniak bişi :) ama bu yaratık bnm..seni çok seviom bebeğim mucukk''
çirkin demedi ama onu ima etti
benden etkilenmemiş güya, ama o eskiden çıktığı çirkinden etkilenmiş
bu demek oluyoki ben çirkindende çirkinim
gerçi çirkinden etkilendiğini evlenmeden önce yani bi 7-8 sene önce söylemişti bana ama ben unutmuyorum hiç bişeyi hemen bağlantıyı kurdum
ama değilim işte..çirkin değilim
hakiki çirkin olsaydımda dememsi lazımdı
carriecim senin kamil bence onu demek ıstememıstir, sonrada çırpındıkca batmış. sen demıosunmu kamil die
sallama. adam sevıo senı bence. hem kendısı george clooney mi sanki. sen ona selam söyle bizden. kadınlar kulubundekilere bı haber salarım parca pinçik ederler seni. sen hıc kadın dayagı yememıssın anlasılan de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?