onada
onlar senı kullanmıs
der
bnmde model sewgılım vardı aynı cevabı duydum da
terlese bıle mıs gbı kokuosn drız bız
ama ben bu tür iltifatları kabul etmiyorum
ya dam gibi iltifat edeceksin yada susacaksın
esin seni cok seviyor bu yorumlarindanda belli ama iltifat edim derken eline yüzüne bulastirmis tahminim
bunun öcünü almalisin intikam yemegi soguk yenirkinskanclik damarina bas anca öyle rahatlarsin,ne sekilde olur sen daha iyi bilirsin
Ne var bunda Allah aşkına? Olabilir ilk görüşte sizden etkilenmemiş olabilir ki sizi sevmese güzel bulmasa evlenmezdi. Ben de eşimle ilk tanıştığımda hiç etkilenmemiştim, bilir de kendisi. Tanıdıkça aşık oldum, sevdim ve o, benim için dünyanın en yakışıklı en çekici erkeği. Eşiniz size çirkinsin dememiş, sizden etkilenmemiş olması çirkin olduğunuzu göstermez.
kiz adamin senden cekecegi var
tamam da bunu bana niye söylüyor ya???
ben ona sormadım ki
söylemesin bana böyle saçma sapan şeyler
Bir şeyin konusu açılmıştır söylemiştir. Yaptığınız, söylediğiniz bir şeye kızmıştır söylemiştir. Bu kadar sert tepki vermeniz çok anlamsız. Allah başka dert vermesin ne diyeyim.
erkekler sanırım aynı :)eşim onun resmini gördüğünde bumu yakışıklı???? demişti ama suratı mos mor olmuştu kıskançlıktan
ama allah için çocuk çok yakışıklıydı, kıvaç tatlıtuğa benziyodu, zayıf haline
çok benzıyoruz senlebende kendi kendime sinirlenirim
ve hafızam çok iyi olduğu için seneler önce söylediği şeyler durup dururken aklıma geliyo daha çok sinirleniyorum
erkekler sanırım aynı :)
yoooi durup dururken söyledi
ama ben gerçekten çok alınganım
ve beni reelden tanıyanlar çok iyi bilir
kaldı ki eşim beni çoooooooooook iyi bilir
Dediğim gibi belki o da bir şeye alındı da söyledi. Erkekler ağızlarından çıkanın nereye gideceğini pek kestiremezler. Bazen langur lungur konuşurlar. Öyle bir zamana denk gelmiş sanırım. Bu kadar takmayın.
dedim ona zaten
sana özel muamele yapmıyorum ben herkesi yerden yere vuruyorum
ama doğru diyosun onu herkes el üstünde tuttu
ama ona bakarsan benimde ondan önce çıktığım çocuk fotomodellik yapıyordu
bencede cok alingansin,
sende inatcilikta var bence
ya bılmıorm ama kendımıze zarar verıorz taka taka ay ne bılım valla guzel anıları unuturm ben kotulerı unutam gebersemdene olacak böyle...
burclardan anlamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?