- 13 Eylül 2025
- 462
- 294
- 18
- 23
- Konu Sahibi Merve1907777
Evet tamam hem çirkin ol hem bakımsızOzenince güzel bir kız değil diyorsun ya işte o kız güzel olmucak anladın ozenmiyorum beni duzeltmicek çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tamam hem çirkin ol hem bakımsızOzenince güzel bir kız değil diyorsun ya işte o kız güzel olmucak anladın ozenmiyorum beni duzeltmicek çünkü
Ya biri benim hesabımdan burunla ilgili yazı yazmış biri de linkini buraya bıraktı baktım benim hesabım tabi giremiyorum ben ona kız benim olmayan resimler koymuş yazılar yazmış
Telefonum benim elimde başkası nasıl kullanılacak ki anlamadım evet bu hesap benim ama o yazıyı yazan ben değilim estetikle ve hesaba giriş yapamıyorum bilmiyorum e postayı35 gün önce ameliyat oldum elimi burnuma götürdüğümde hafif bir çıkıntı var yuvarlak şeklinde sayabiliriz, bakınca çok aşırı belli olmuyor sert bir şekilde bastırdığımda elim kemiğe geliyor ve çıkıntı kemikte değil birazcık korktum
- Merve1907777
- Yorumlar: 8
- Forum: Burun Estetiği
Bu konuyu açan üyelik size mi ait? Ama iddianıza göre @zeh5705 sizin üyeliğinizdi ama biri çaldı.
O biri siteden değil, o yüzden rica ediyorum bir daha site yöneticilerine yönelik suçlamalar yapmayın, biz sizin şifrenizi bile bilmeyiz, kaldı ki işimiz gücümüz birinin hesabına girip konu açacak kadar çiğ değiliz, site zaten adminlerin sizin üyeliğinize gelene kadar bin tane çakma üyelik açar kullanırlar.
Velev ki hesabınız çalındı, o zaman tek ihtimal var telefonunuzu kullanan başkası var.
Yapmayın Allah aşkına kolunuz mu eksik gözünüzün biri burnunuzun olduğu yerdemi onlar bile çirkin değil ne yani hicmi güzel tarafınız yok nedir böyle ben anlamadım önce iyi bir terapi sonrada günah fikrini aşıp ufak şeyler yaptırın yani aura diye bişey var ya hokka burun şiş dudak olmak zorunda değiliz nedir bu şekilcilik öyle durduğu yerde durmayacak yer çekimi var kimse ondan güçlü değil bikereAtayım resmi gorun çirkinliği
Ufak şeyler yaptırın diyorsunuz bunlar nelerYapmayın Allah aşkına kolunuz mu eksik gözünüzün biri burnunuzun olduğu yerdemi onlar bile çirkin değil ne yani hicmi güzel tarafınız yok nedir böyle ben anlamadım önce iyi bir terapi sonrada günah fikrini aşıp ufak şeyler yaptırın yani aura diye bişey var ya hokka burun şiş dudak olmak zorunda değiliz nedir bu şekilcilik öyle durduğu yerde durmayacak yer çekimi var kimse ondan güçlü değil bikere
Bak sevgili konu sahibi çok gençsin en güzel yaslarin 25 e doğru kıkırdak kemik yüz şeklin iyice oturacak dişlerini beğenmiyorsan boşluk yamukluk varsa yaptırırsın saç rengini daha yumuşak tonlardan seçersin hafif makyaj yaparsın mutlaka spor yap çok iyi gelir sana ilerde kaşını yaptırırsın olmadı burun ucunu duzeltirsin yavaş yavaş ufak ufak abartmadan bide terapi alır seni ayakta tutan vücuduna şükreder sağlığın için minnettar olursan tadından yenmez sorma ya güzel miyim diye göreceli o sen ne diyorsan o önemli benim fikrim bile çöp tamammiUfak şeyler yaptırın diyorsunuz bunlar neler
TamamBak sevgili konu sahibi çok gençsin en güzel yaslarin 25 e doğru kıkırdak kemik yüz şeklin iyice oturacak dişlerini beğenmiyorsan boşluk yamukluk varsa yaptırırsın saç rengini daha yumuşak tonlardan seçersin hafif makyaj yaparsın mutlaka spor yap çok iyi gelir sana ilerde kaşını yaptırırsın olmadı burun ucunu duzeltirsin yavaş yavaş ufak ufak abartmadan bide terapi alır seni ayakta tutan vücuduna şükreder sağlığın için minnettar olursan tadından yenmez sorma ya güzel miyim diye göreceli o sen ne diyorsan o önemli benim fikrim bile çöp tamammi
Güzellik görecelidir kime göre neye göre,boşver o çok bilmişleri sağlığın yerindeyse boşkoy gitsinBana diyorlar bakım yap yine iyi olursun diyorlar bence bununla alakası sıfır yaratılıştan çirkinim çok hemde çözümü yok Galiba veya ilacı bunun
Bu siteden kimse sizin hesabınıza girmez, beni ilgilendiren kısım yöneticileri hedef göstermeniz, buna izin vermem, bu şekilde siteyi ve adminleri suçlayamazsınız haberiniz olsun.Telefonum benim elimde başkası nasıl kullanılacak ki anlamadım evet bu hesap benim ama o yazıyı yazan ben değilim estetikle ve hesaba giriş yapamıyorum bilmiyorum e postayı
Kaldı ki @zeh5705 hesabınızdan açılan estetik konusundaki fotolar 3 ağustosta üyenin talebiyle silindi, sizin bu üyeliğinizin aktif olma tarihi 9 Ağustos, bu topiğe koyulan link sonrası o topiğe baktığınıza göre, görmediğiniz fotoların size ait olmadığını nereden biliyorsunuz?Ya biri benim hesabımdan burunla ilgili yazı yazmış biri de linkini buraya bıraktı baktım benim hesabım tabi giremiyorum ben ona kız benim olmayan resimler koymuş yazılar yazmış
Ufak şeyler yaptırın diyorsunuz bunlar neler
Sacmasapan şekilci insanlar işte kendilerini bizimle değilsin diyen bı Ivana vardı o sanıyorlar heralde halbuki çirkin kadın gerçekten yok yipranmis üzgün bakımsız olabilir insan fakar her insanda bir güzellik ışıltı var insan içini yüreğini temiz enerjik tutsun gerisi olur giderinsanlar gercekten birbirnin yüzğne çirkinsin diyor mu yaa..
çirkin insan yoktur. sen kendini beğenmezsen tabii ki başkaları sana böyke seyler söyler.
Gerçekten merak ettim, fotonu atar mısın? Yani yüzünde bir anomali mi var ki insanlar toplaşıp sana çirkin desin. Bakımsız geziyorum demişsin de Adriana lima da kaşını bıyığını almasa, makyaj yapmasa, salkım saçak saçla dolaşsa paspal kıyafetlerle gezse güzel gözükmez zaten, eminim çirkin değilsindir, çevrendekiler zorbalık yapıyor sadece. Sen kendine bak, güzelleşirsin
Hiç güvenli bir uygulama değil yöneticiler mi bunu yapıyor kişiler nasıl ulaşsın ki
Attığı foto da fakeGerçekten merak ettim, fotonu atar mısın? Yani yüzünde bir anomali mi var ki insanlar toplaşıp sana çirkin desin. Bakımsız geziyorum demişsin de Adriana lima da kaşını bıyığını almasa, makyaj yapmasa, salkım saçak saçla dolaşsa paspal kıyafetlerle gezse güzel gözükmez zaten, eminim çirkin değilsindir, çevrendekiler zorbalık yapıyor sadece. Sen kendine bak, güzelleşirsin
Kalbin güzel olsun yaşlanınca herkes çirkin olacak insanın iç nuru yüzüne yansır bunlara takılma eğlen geç aynada kendine hep güzelim mutluyum huzurluyum de modanın güzellik anlayışına uymak zorunda değilsinBana diyorlar bakım yap yine iyi olursun diyorlar bence bununla alakası sıfır yaratılıştan çirkinim çok hemde çözümü yok Galiba veya ilacı bunun