- 12 Temmuz 2006
- 60.271
- 229.930
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Merve1907777
-
Soruyu yineleyelim.Ya bakın şimdi bir hesap linki attılar buraya girdim hesaba benim eski hesabim benim sorularım var ve başka soru da var ama o soruyu ben sormadım
Hesabımı niye caliyorsun amaç ne
Ya ben yanlış anlamışım bu gonderime yorum yapmış uygulamadan pek anlamıyorum o benim sorum sandımSoruyu yineleyelim.
açan @zeh5705 üyeliği sizin mi?35 gün önce ameliyat oldum elimi burnuma götürdüğümde hafif bir çıkıntı var yuvarlak şeklinde sayabiliriz, bakınca çok aşırı belli olmuyor sert bir şekilde bastırdığımda elim kemiğe geliyor ve çıkıntı kemikte değil birazcık korktum
- Merve1907777
- Yorumlar: 8
- Forum: Burun Estetiği
O topiği açan @zeh5705 ‘in mesajını alıntılayıp
diye yazmışsınız.
Yani sen geçmişte zeh5705 diye bir hesap hiç açmadın mı? Benim şüphelenme sebebim; sen özelden fotoğrafını attıktan sonra fotoğrafların sana ait olup olmadığı şüphesine girdiğimde bu zeh5705 hesabından bana atışma mesajları geldi. Ben de bu yüzden senin olduğunu düşündüm çünkü direkt aynı anda oldu olaylar. Neyse zeh5705 sen değilsen burun konusu sana ait değildir.Ya ben yanlış anlamışım bu gonderime yorum yapmış uygulamadan pek anlamıyorum o benim sorum sandım
Benzer işler.Soruyu yineleyelim.
açan @zeh5705 üyeliği sizin mi?35 gün önce ameliyat oldum elimi burnuma götürdüğümde hafif bir çıkıntı var yuvarlak şeklinde sayabiliriz, bakınca çok aşırı belli olmuyor sert bir şekilde bastırdığımda elim kemiğe geliyor ve çıkıntı kemikte değil birazcık korktum
- Merve1907777
O topiği açan @zeh5705 ‘in mesajını alıntılayıp
diye yazmışsınız.
Tekrar ediyorum ve net olarak cevap vermenizi istiyorum.Ya ben yanlış anlamışım bu gonderime yorum yapmış uygulamadan pek anlamıyorum o benim sorum sandım
Hiç güvenli bir uygulama değil yöneticiler mi bunu yapıyor kişiler nasıl ulaşsın ki
Ya biri benim hesabımdan burunla ilgili yazı yazmış biri de linkini buraya bıraktı baktım benim hesabım tabi giremiyorum ben ona kız benim olmayan resimler koymuş yazılar yazmış
Ya o ben değilim şaka mısınız hesabimi almış kız bunu nasıl aldığını bilmuyorum Allah belasını versin
Bak nasıl oldu bilmiyorum ama hesabim elimde değil başkasının elinde ve ben o soruyu sormadım estetik yapmadım ben
35 gün önce ameliyat oldum elimi burnuma götürdüğümde hafif bir çıkıntı var yuvarlak şeklinde sayabiliriz, bakınca çok aşırı belli olmuyor sert bir şekilde bastırdığımda elim kemiğe geliyor ve çıkıntı kemikte değil birazcık korktum
- Merve1907777
Bu konuyu açan üyelik size mi ait? Ama iddianıza göre @zeh5705 sizin üyeliğinizdi ama biri çaldı.
O biri siteden değil, o yüzden rica ediyorum bir daha site yöneticilerine yönelik suçlamalar yapmayın, biz sizin şifrenizi bile bilmeyiz, kaldı ki işimiz gücümüz birinin hesabına girip konu açacak kadar çiğ değiliz, site zaten adminlerin sizin üyeliğinize gelene kadar bin tane çakma üyelik açar kullanırlar.
Velev ki hesabınız çalındı, o zaman tek ihtimal var telefonunuzu kullanan başkası var.
Telefonum benim elimde başkası nasıl kullanılacak ki anlamadım evet bu hesap benim ama o yazıyı yazan ben değilim estetikle ve hesaba giriş yapamıyorum bilmiyorum e postayı
Estetik yapmadım ki o ben değilim biri hesabimi aldığımı gibi sorularını da sormuş ben sanıyorlar
Ya bakın şimdi bir hesap linki attılar buraya girdim hesaba benim eski hesabim benim sorularım var ve başka soru da var ama o soruyu ben sormadım
Ya ben yanlış anlamışım bu gonderime yorum yapmış uygulamadan pek anlamıyorum o benim sorum sandım
Hesabımı niye caliyorsun amaç ne
HayırTekrar ediyorum ve net olarak cevap vermenizi istiyorum.
@zeh5705 üyeliği sizin mi?
Tamamdır, bundan sonra bir üyeliğin size ait olduğunu söylemeden önce, üyeliğimi yöneticiler kullanıyor, çalmışlar vb demeden önce, o üyelik sizin mi değil mi kontrol edin.
Yav tipini çok merak ettim. Foto atar mısın?Ya ben yanlış anlamışım bu gonderime yorum yapmış uygulamadan pek anlamıyorum o benim sorum sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?