- 20 Ekim 2009
- 9.551
- 18.109
- 823
- Konu Sahibi Merve1907777
-
E estetikle alakalı konularınız var. Mune paylaştı.Estetik günah ama
Bu değil sorun yaşadığım diğeri@Zeynep190333 bu sizin hesabınız değil mi? sizin onu kapattırıp bunla devam etmediniz mi? ettiniz. Hangi e-postadan üye olduğunu bilmeyen de sizsiniz. Zira bana Whastapp üzerinden soruyorsunuz hangi adres ile üye oldum bilmiyorum diye. Bize tezek atmadan bir fabrika ayarlarına mı dönseniz? Yazıp yazıp ya hacklendim diyorsunuz ya da yönetim yaptı. varsa bir güvenlik endişeniz BTK'ya şikayet edersiniz. Burada saçmalamaya gerek yok.
E hani estetik günahtı, bana hala cevap vermediniz.Bu değil sorun yaşadığım diğeri
Estetik yapmadım ki o ben değilim biri hesabimi aldığımı gibi sorularını da sormuş ben sanıyorlarE hani estetik günahtı, bana hala cevap vermediniz.
Estetik yapmadım ki o ben değilim biri hesabimi aldığımı gibi sorularını da sormuş ben sanıyorlar
Kızcağız ne bahane bulacağını şaşırdı, rahat bırakınE hani estetik günahtı, bana hala cevap vermediniz.
Estetik yapmadım ki o ben değilim biri hesabimi aldığımı gibi sorularını da sormuş ben sanıyorlar
Sinirleniyorum. Sözüm meclisten dışarı kendilerini akıllı, geri kalanları aptal zannediyorlar. Abuk sabuk işler, sapkın zihinlerden çıkan kurgu hikayeler, ilgi çekme çabaları vs vs.Kızcağız ne bahane bulacağını şaşırdı, rahat bırakın
Umarım özelden bize attığı fotoğraflar kendisine aittir en azından birkaç hesap açıp ilgi bekliyor der geçeriz ama başkasına aitse, fotoğraflarını attığı kadına takmış durumda ben daha çok işin o kısmındayım aslında.Sinirleniyorum. Sözüm meclisten dışarı kendilerini akıllı, geri kalanları aptal zannediyorlar. Abuk sabuk işler, sapkın zihinlerden çıkan kurgu hikayeler, ilgi çekme çabaları vs vs.
Şurada iki insanla sohbet edelim dertleşelim diyoruz akşamları. Normal dert dinlemek bile lüks haline geldi yahu.
He biri sizin hesabinizi caldi, isi gucu yok tesadufen derdi de sizinle ayni, guzellige takmis, sizin hesabinizdan sizinle ayni icerikte paylasim yapiyor.Estetik yapmadım ki o ben değilim biri hesabimi aldığımı gibi sorularını da sormuş ben sanıyorlar
O da işin diğer kısmı ve daha sıkıntılı olanı elbette.Umarım özelden bize attığı fotoğraflar kendisine aittir en azından birkaç hesap açıp ilgi bekliyor der geçeriz ama başkasına aitse, fotoğraflarını attığı kadına takmış durumda ben daha çok işin o kısmındayım aslında.
+ çok ciddi obsesyonları var estetik olmuş ama sanırım günah olduğunu düşünüyor buna takmış olmadığını iddia ediyorHe biri sizin hesabinizi caldi, isi gucu yok tesadufen derdi de sizinle ayni, guzellige takmis, sizin hesabinizdan sizinle ayni icerikte paylasim yapiyor.
Buna kim inanır, Kadir İnanır diyemiyorum zira o bile inanmaz.
Butun guzellik derdi olan kadinlar sizin hesabinizi caliyor.
E ama bunun için kurumlar var. Biz salak mıyız da gidip tedavi alıyoruz. Bende anksiyete var ve tedavimi alıyorum efendi efendi.+ çok ciddi obsesyonları var estetik olmuş ama sanırım günah olduğunu düşünüyor buna takmış olmadığını iddia ediyor
Dış görünüşüne aşırı takıntılı ama asla aksiyon yok
Herkesin ne söylediğine aşırı takıntılı
Aşırı ümitsiz
Yalancı ve asla yalanından vazgeçmiyor ama tel başında tırnak kemirdiğine neredeyse eminim
Bu öyle basit bir ergenlik değil üzüldüm çocuk ciddi depresyonda mı diye düşünmeye başladım boşvermişlikle takıntı arasında git gel yapıyor
Valla benim kendime yaptığım en iyi yatırım paikolojik yatırımlar şükür gençlikte ergenlikte giden zamanıma da giden paralara da helali hoş olsun eğer ben o teşhislerle hayat sürmeye devam etseydim şimdi böyle ne diyo ya bu nasıl kafa dediklerim ben olacaktımE ama bunun için kurumlar var. Biz salak mıyız da gidip tedavi alıyoruz. Bende anksiyete var ve tedavimi alıyorum efendi efendi.
Ne yapayım hergün burada konu açıp kaosa mı sebep olayım?
Bence bunu depresyonla, sıkılmakla ya da ergenlikle açıklayamayız. Bu ciddi anlamda bir kişilik bozukluğu.
Affedersin de kim senin hesabını çalsın?Estetik yapmadım ki o ben değilim biri hesabimi aldığımı gibi sorularını da sormuş ben sanıyorlar
Kardeş tamam da o zaman niye milleti meşgul ediyorsun? Çirkinim diyorsun, burada kimseyi dinlemiyorsun. 'Bir kere tutturmuşsun bakım adamı güzel yapmaz, estetik günah' bizden ne tür bir öneri bekliyorsun?Bakım ne işe yarıyor hiçbir işe yaramıyor çirkini güzel yapmıyor kaşlarımı almıyorum hep aynı kıyafetleri giyiyorum iki üst iki pantolon var başka bişey yok
Ya bakın şimdi bir hesap linki attılar buraya girdim hesaba benim eski hesabim benim sorularım var ve başka soru da var ama o soruyu ben sormadımben öyle bir cümle kurmadım. O cümleyi üyemiz kurmuş o onun sorunu sitenin güvenliği değil cümlenize cevap verdim ben. X bir üyeyi siz sanmaları o hesabın çalındığını göstermez.
Yok olmayınca estetikle de olmuyor :)Bakımlı olmak düzeltmiyor çünkü estetik düzeltiyor mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?