• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana çok çirkinsin diyorlar ben artık sokağa çıkmak istemiyorum böyle yaşanmaz mi

@Zeynep190333 bu sizin hesabınız değil mi? sizin onu kapattırıp bunla devam etmediniz mi? ettiniz. Hangi e-postadan üye olduğunu bilmeyen de sizsiniz. Zira bana Whastapp üzerinden soruyorsunuz hangi adres ile üye oldum bilmiyorum diye. Bize tezek atmadan bir fabrika ayarlarına mı dönseniz? Yazıp yazıp ya hacklendim diyorsunuz ya da yönetim yaptı. varsa bir güvenlik endişeniz BTK'ya şikayet edersiniz. Burada saçmalamaya gerek yok.
Bu değil sorun yaşadığım diğeri

Estetik yapmadım ki o ben değilim biri hesabimi aldığımı gibi sorularını da sormuş ben sanıyorlar

ben öyle bir cümle kurmadım. O cümleyi üyemiz kurmuş o onun sorunu sitenin güvenliği değil cümlenize cevap verdim ben. X bir üyeyi siz sanmaları o hesabın çalındığını göstermez.

Fotoğraf atmışsınız, fotoğraftaki de normal bir kız yani, çirkin değilsiniz ama o fotoğrafın sizin olmadığına dair kuvvetli iddialar var🤣 Amacınız ne onu anlayamadım ama

Estetik yapmadım ki o ben değilim biri hesabimi aldığımı gibi sorularını da sormuş ben sanıyorlar
Kazen Kazen kimin hangi üyelikle hangi ip den girdiğini görüyor normal haline göre de sana çok sakin cevap vermiş daha fazla rezil olmadan sus daha uzatma işte

Kızcağız ne bahane bulacağını şaşırdı, rahat bırakın🤣
Sinirleniyorum. Sözüm meclisten dışarı kendilerini akıllı, geri kalanları aptal zannediyorlar. Abuk sabuk işler, sapkın zihinlerden çıkan kurgu hikayeler, ilgi çekme çabaları vs vs.
Şurada iki insanla sohbet edelim dertleşelim diyoruz akşamları. Normal dert dinlemek bile lüks haline geldi yahu.

Sinirleniyorum. Sözüm meclisten dışarı kendilerini akıllı, geri kalanları aptal zannediyorlar. Abuk sabuk işler, sapkın zihinlerden çıkan kurgu hikayeler, ilgi çekme çabaları vs vs.
Şurada iki insanla sohbet edelim dertleşelim diyoruz akşamları. Normal dert dinlemek bile lüks haline geldi yahu.
Umarım özelden bize attığı fotoğraflar kendisine aittir en azından birkaç hesap açıp ilgi bekliyor der geçeriz ama başkasına aitse, fotoğraflarını attığı kadına takmış durumda ben daha çok işin o kısmındayım aslında.

He biri sizin hesabinizi caldi, isi gucu yok tesadufen derdi de sizinle ayni, guzellige takmis, sizin hesabinizdan sizinle ayni icerikte paylasim yapiyor.
Buna kim inanır, Kadir İnanır diyemiyorum zira o bile inanmaz.

Butun guzellik derdi olan kadinlar sizin hesabinizi caliyor.

Umarım özelden bize attığı fotoğraflar kendisine aittir en azından birkaç hesap açıp ilgi bekliyor der geçeriz ama başkasına aitse, fotoğraflarını attığı kadına takmış durumda ben daha çok işin o kısmındayım aslında.
O da işin diğer kısmı ve daha sıkıntılı olanı elbette.

He biri sizin hesabinizi caldi, isi gucu yok tesadufen derdi de sizinle ayni, guzellige takmis, sizin hesabinizdan sizinle ayni icerikte paylasim yapiyor.
Buna kim inanır, Kadir İnanır diyemiyorum zira o bile inanmaz.

Butun guzellik derdi olan kadinlar sizin hesabinizi caliyor.
+ çok ciddi obsesyonları var estetik olmuş ama sanırım günah olduğunu düşünüyor buna takmış olmadığını iddia ediyor
Dış görünüşüne aşırı takıntılı ama asla aksiyon yok
Herkesin ne söylediğine aşırı takıntılı
Aşırı ümitsiz
Yalancı ve asla yalanından vazgeçmiyor ama tel başında tırnak kemirdiğine neredeyse eminim
Bu öyle basit bir ergenlik değil üzüldüm çocuk ciddi depresyonda mı diye düşünmeye başladım boşvermişlikle takıntı arasında git gel yapıyor

+ çok ciddi obsesyonları var estetik olmuş ama sanırım günah olduğunu düşünüyor buna takmış olmadığını iddia ediyor
Dış görünüşüne aşırı takıntılı ama asla aksiyon yok
Herkesin ne söylediğine aşırı takıntılı
Aşırı ümitsiz
Yalancı ve asla yalanından vazgeçmiyor ama tel başında tırnak kemirdiğine neredeyse eminim
Bu öyle basit bir ergenlik değil üzüldüm çocuk ciddi depresyonda mı diye düşünmeye başladım boşvermişlikle takıntı arasında git gel yapıyor
E ama bunun için kurumlar var. Biz salak mıyız da gidip tedavi alıyoruz. Bende anksiyete var ve tedavimi alıyorum efendi efendi.
Ne yapayım hergün burada konu açıp kaosa mı sebep olayım?
Bence bunu depresyonla, sıkılmakla ya da ergenlikle açıklayamayız. Bu ciddi anlamda bir kişilik bozukluğu.

E ama bunun için kurumlar var. Biz salak mıyız da gidip tedavi alıyoruz. Bende anksiyete var ve tedavimi alıyorum efendi efendi.
Ne yapayım hergün burada konu açıp kaosa mı sebep olayım?
Bence bunu depresyonla, sıkılmakla ya da ergenlikle açıklayamayız. Bu ciddi anlamda bir kişilik bozukluğu.
Valla benim kendime yaptığım en iyi yatırım paikolojik yatırımlar şükür gençlikte ergenlikte giden zamanıma da giden paralara da helali hoş olsun eğer ben o teşhislerle hayat sürmeye devam etseydim şimdi böyle ne diyo ya bu nasıl kafa dediklerim ben olacaktım
Bu yeni neslin en büyük hatası şu
Ben antidepresan kullanmak istemiyorum
Niye ?
E ruh gibi yapıyo
E canım ruh gibi olmayan halin de pek bir şeye yaramıyor yani

Ya da şu sicilime işler sanki bana fbi olcak ne sicilmiş mübarek evde oturan daha kendine vakit ayırmayan kadın ya devlet memuru olursa siciline işleyecek kaygı bozukluğuna bakar mısınız ?

Diğer bir bahane en sevdiğim 3 gün ilaç kullanır e işe yaramıyo
Üreten firma da eşekti o ilaç paketini 21 li falan yalandan yapıyo yoksa 3 gün kullan bitti hastalığın
Vallahi çocukken şu sebeplerin bir tanesi bile aklıma gelmiyordu ben bile kendimden düşüncelerimden kurtulmak istiyordum her şey istemekle başlıyor ya tedaviyi önce hasta isteyecek ve diyecek ki ben rahatsızım ya iyi ya da kötü bu bunu kabullenmek ve çözümünü bulmak zorundayım ama birine ya psikolojik bir sorun olabilir mi diye sormak bile hakaret aşağılama sayılıyo ülkede

Bu biraz da senle alakalı bir durum. Kendine bakış açın yani. Ve bakıs açını daha net bir hale getirmek için kendini geliştirmen gerek, kitap okumanı öneririm illa klasiğe gerek yok biraz oku ve kendine geliştir düsünce yapın buna bağlı olarak değişecek zamanla. Sonra güzellik işi de çözülür ve muhtemelen bu biraz da bakımla ilgili, paran var ise hallolur zaten.

Bakım ne işe yarıyor hiçbir işe yaramıyor çirkini güzel yapmıyor kaşlarımı almıyorum hep aynı kıyafetleri giyiyorum iki üst iki pantolon var başka bişey yok
Kardeş tamam da o zaman niye milleti meşgul ediyorsun? Çirkinim diyorsun, burada kimseyi dinlemiyorsun. 'Bir kere tutturmuşsun bakım adamı güzel yapmaz, estetik günah' bizden ne tür bir öneri bekliyorsun?

ben öyle bir cümle kurmadım. O cümleyi üyemiz kurmuş o onun sorunu sitenin güvenliği değil cümlenize cevap verdim ben. X bir üyeyi siz sanmaları o hesabın çalındığını göstermez.
Ya bakın şimdi bir hesap linki attılar buraya girdim hesaba benim eski hesabim benim sorularım var ve başka soru da var ama o soruyu ben sormadım

Back
X