bana çok değişik geldi.......

dcygs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
73
9
36
35
Aslında nasıl başlıyacağımı bilmiyorum.Tuhaf bir şey var karşımda.Sevgilimin yengesi daha beni ilk duduğundan beri bana takık durumda. kendisi çok sorunlu bir insan. benim adım ve kendim o eve girmeden evvel de sorunluymuş zaten eşiyle, kaynanasıyla, kayın babasıyla. Birlikte yaşıyor sayılırlar. Ama beni bildiğinden beri bütün sorunlarını bana yöneltti. kayınvalideye aldığım hediyeleri görünce onlara küsmeler, faceden yaptığım yorumları görüp bana yalaka damgaları vurmalar, Hatta kayınvalide adayına yaptığım yorumları kendine yediremeyip silmeler..Neyse daha sonra tanıştık tüm aileyle..Bu kız benle hiç muhabbete girmedi merhaba merhaba.Benden önceden beni istemediğini bildiğimden yakınlaşmaya çalışmadım. Neyse ben evden gidince bu yine isyan bayraklarını kaldırmış o güzel,alımlı tabi siz ancak onla ilgilenin diye.Artık o saatten sonra ne kavga çıksa evde bu kız beni katmaya başlamış tabi tabi siz kendinize uygun gelini buldunuz falan.Neyse bir gün anne adayıma mesaj attım facede nasılsın vs diye havadan sudan muhabbet..Sonra bu bunları görüyor ve evde bir kavga daha: siz onla konuşun muhabbet edin böyle olmaz ilk gelin benim en çok ben sevilmeliyim vs diye.Neyse daha sonra ben birkaç kez daha gittim bunlara. ama kızlar hissedersiniz ya hani yapmacık yapmacık gülmeleri tavırları ay ben kayınvalidemle çok iyiyim eşimle mükemmelim tavırlarını görmeliydiniz.koltukta oturan anne adayımın yanına gelip elini dahi tuttu sarılma vs haricinde :) normalde de aralarında o samimiyet yokmuş he.Neyse o günde sonra beni faceden ekledi..hayatı net üzerinde yaşıyor zaten bunla geçinen bir allahın kulu yok çünkü :) neyse ben de problemini öğrenmek için mesaj yazdım buna. Bana verdiği cevap şu: senin benle problemin var bence ben senle arkadaş olmak istiyorum :) dedim oluruz ama önce şu ne problemim varmış onu söyle dedim. hep lafı değiştirdi. en sonunda da bana senin karakterinde problem var bence sen ne kadar kötüsün ailecek sana gülüyoruz çok komiksin ben senin kadar kötüleşemem dış kapının dış mandalı dedi. Ben de sadece cevap olarak allahtan kötüleşemezsin yazdım :) neyse daha sonra sırf sevgilmin hatırına gittim onlara. allahım kız bana bir iyi bir iyi davranıyor görmeniz lazım insanda az bir utanma olur dediklerinden yok bırakın utanmayı yüzü dahi kızarmıyor aynı yapmacıklığında..ben aynı şekil davrandım ilk baştakiyle merhaba merhaba . Kendi kendime tınlama dedim o an. hiç tahammülüm yoktur yapmacıklığa. Yine bundan birkaç hafta sonra anne baba adayıyla dışarı çıktık. bu devamlı telle arar nerde kaldınız, ne yemek yapayım gibi bahanelerle :) ve o gün takıntı boyutunun büyüklüğünü öğrendim. bu devamlı benim lafımı ediyormuş şöyle giyiniyor saçını böyle yapıyor vs diye artı devamlı facede profilimi inceliyormuş saatlerce. üstüne sevgilimle ilişkimi kıskanıyormuş onlar neler yapıyor vs diye. kendisi bende ekli değil kocası ekli. hatta beni iki kez kocasından sildi..Hatta üstüne kocasından sevgilimi bile sildi..anlayacağınız face onun hayatı. Ve bu kadar şeyin üstüne hala ben arkadaş olmak istiyorum lafıyla masumluğa bürünüyor..Ben sadece ondan uzak durmak istiyorum, benim lafımı edip durmasın istiyorum insanlara o kadar..Hayatımda çok değişik gördüm ama bu kadarını ilk kez görüyorum..Daha bir çok şey var ama yazmaktan yoruldum o derece.

bütün bunları kim anlattı sana sevgilinin annesi mi?

şunu unutma bugün onu sana anlatıyorsa yarında seni ona anlatır bu kesin bi şey.

ayrıca bence k.valide adayın gelin yarıştırma taktiğine erkenden başlamış.

Son düzenleme:
Çok tehlikeli bi tipe benziyor. Sakın sakın ilerde ona inanıpda hiç bir sırrınızı vermeyin.. Açığınızı bulmak için yakınlaşmaya çalışıyor olabilir. Her an gözünüz acık olsun.. O ailedekilerin huyunu suyunu sizden çok daha iyi biliyor, onun eline koz vermeyin.. Gözünü kıskançlık bürümüş. İkinci planda olmayı hazmedemiyor..

Anlattığına göre faceden konuşmuşlar, kadın oradan demiş o lafları..

ayyy aynisi bendede var.ben 6senelik evliyim.nisanliyken nasil dengesizse hala ayni dengesizlikle devam ediyo.ama degismiyolar bu türler.cunki kisiliklerinde var.pskolojileri bozuk.mesela suanda ortada hicbisey yookken benle konusmuyo.hic duyma.konusma.davranislarinin sonu gelmicek bunu bil.uzak dur.cok tehlikeliler bu tur insanlar

Evet 2 yıldır birlikteyiz ve 2 yıldır böyle..Sorun şu ki ben uzak durmaya çalıştıkça ki duruyorum zaten o daha çok takıntı yapıyor..bu takıntısını aşmamızın bir yolu yok mu acaba?

Anlattığına göre faceden konuşmuşlar, kadın oradan demiş o lafları..

o kısmı atlamışm.

o zaman kızdan uzak durcak yani k.validesini elti adayından kıskanmış çok belli en iyisi muhatap olmamak.yoksa bu savaş devam eder gider.

o kısmı atlamışm.

o zaman kızdan uzak durcak yani k.validesini elti adayından kıskanmış çok belli en iyisi muhatap olmamak.yoksa bu savaş devam eder gider.
Savaşı kendi açtı..kendi kendine de savaşıyor zaten ben sadece izliyorum..Hem komik hem de sinir bozucu..Hiç böyle hayal etmemiştim ben bu işleri

Savaşı kendi açtı..kendi kendine de savaşıyor zaten ben sadece izliyorum..Hem komik hem de sinir bozucu..Hiç böyle hayal etmemiştim ben bu işleri

Bende öyle hayal etmemiştim.. Malesef böyleymiş.. Bn şükrediyorum yine çok büyük bi sorun kavga olmadan bu işleri atlattım evimi kuruyorum.. Zamanı geri alalım deseler asla istemezdim.. Tekrar tekrar uğraşamazdım insanlarla

Ayyy ne güzel inşallahh o evde çok huzurlu olursunuz o zaman doğru yoldayım uzak durma kararımla..Hani ilk başta hatır için vs dedik ama görüyorum benim hatırım aynı şekil muamele görmüyor

Ayyy ne güzel inşallahh o evde çok huzurlu olursunuz o zaman doğru yoldayım uzak durma kararımla..Hani ilk başta hatır için vs dedik ama görüyorum benim hatırım aynı şekil muamele görmüyor

Sağol canım inşallah.. Aynen öyle sen ona takılma, kendi mutluluğuna bak.. Eltinle yaşamıcaksın eşinle yaşıcaksın.. Asıl o senin için dış kapının mandalı oluyor.. Ondn uzak dur bırak kendi haline.. O şekilde dikkat çekmeye çalışıyor işte.. Aslında böyle yaptıkça acınacak hale düşüyor.. Onu sen öyle kabul et.. Uzak dur..

daha sevgiliyken böyleyse ilerisini düşünemiyorum... bundan sonra yazacaklarım işin bencesi ben olsam bu şekilde düşünür ve davranırdım..

açıkcası ben sizin yerinizde olsam biraz mesafe koyarım hepsiyle arama ve kayınvalıde adayıma da açıklarım durumu çünkü onlar da zor durumda kalıyor

daha sevgiliyken bu kadar içlerine girmenize elti adayınız bu sözlerini tavırlarını çekmenize gerek yok..

sonuçta evlilikte nişanlılıkta sözde hep karşılaşacaksınız zaten.. belki evdeki her birey yaşanan bu tartışmalardan sıkılıp sizin gelmemenizin daha iyi olacağını düşünüyor ama dile getiremiyor olabilir sonuçta eltınızı evden atamazlar... elti o evin bir bireyi ama siz değilsiniz henüz...

diyebilirsiniz ki ben niçin onun yuzunden ilişkimi kesiyim sevgilim ailesiyle.. bence cokta gerekli değil sevgiliyken bir bağa gerek yok bayramda seyranda görseniz arasanız yeter... hem onlar mutlu huzurlu olur hem siz şimdilik..

Aslında herkesin ayrı evi var ama birlikte yaşamak tercih ediliyor bazı sebeplerden ötürüymüş bana denilene göre..Daha sevgiliyken diye başlayan cümlenize acayip katılıyorum şu son olandan sonra..bende de bunun beni takıntı yapması muhabbetinden çok sıkıldım..Hani ufak tefek kıskançlıklar insanın ruhunu okşayabilir ama bu artık haddini aşan gereksiz bir kıskançlık ki diyorum ya benim tek yaptığım susmak ona tepki vermemek

O nasıl bi eltidir,gözlerim açık okudum.
Nasıl bir yarıştır,kıskançlıktır..ama vardır böyle eltiler.
Aman aman uzak dur,kaç,arkana dahi bakma..Bununla merhabadan öte gitme.
Allah korusun atmadığı iftira kalmaz böylelerinin,vede yapamayacağı aptallık yoktur..
İnsanı ya deli eder,yada katil.

İlk olarak daha aranizda resmiyete dokulmus bir durum yokken bu kadar icli disli olmamanizi tavsiye ederim.
Elti adayinin sizinle ilgili soylediklerini size aktarmalari cok cirkin. Bence bu durum size aileyle de ilgili uyanik olmaniz gerektigini gosteriyor. Zira yanlis anlamayin ama henuz siz onlarin hic bir seyi degilsiniz ancak o kiz onlarin gelini ve size gelinlerini cekistirmeleri bence cok cirkin.
Ustelik anlasilan o ki duzenli olarak gelinlerinin sizin hakkinizda soylediklerini size aktariyorlar. Hangi ortamda sizinle ilgili ne demis hepsini size yetistirmisler. Hic hos degil.
Bugun gelinlerine bunu yapan yarin obur gun sizin arkanizdan neler konusur yada konusuyordur bilemezsin.
Acaba elti adayi sizin hakkinizda nahos seyler soylerken onlar nasil bir tepki veriyorlarmis merak ettim.
Bence dikkatli olun

Sen Şu Elti Bozuntusu Adayını Face'ten Engelle Bence Sakın Ekleme Ha Her Yorumdan Beğeniden Bişiy Çıkarır

Telle de Ararsa Hiç Açma Onunla Konuşucak Bişiyin Olmaz Yani Ne Olabilir Sen Keyfine Bak

Böyle insanlar her yerde var bosver sen mutlu ol gerisine aklini yorma... kiskaniyorsa bile keyfini cikar... arkadaslarin dedigi gibi konusacak birseyiniz yoksa yoktur... bende cok sey yasadim ama hep pasif olarak yani ortaya dökülmüs birsey yok ama ben farkindayim tabi.... bazi insanlar öyledir...sen ne alirsan onu alir... ne giyersen onu giyer.... hele ki eltiler...

Sen Şu Elti Bozuntusu Adayını Face'ten Engelle Bence Sakın Ekleme Ha Her Yorumdan Beğeniden Bişiy Çıkarır

Telle de Ararsa Hiç Açma Onunla Konuşucak Bişiyin Olmaz Yani Ne Olabilir Sen Keyfine Bak
aynen öyle öyle yaptım ama bakalım inşallah az dili durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…