bütün bunları kim anlattı sana sevgilinin annesi mi?
şunu unutma bugün onu sana anlatıyorsa yarında seni ona anlatır bu kesin bi şey.
ayrıca bence k.valide adayın gelin yarıştırma taktiğine erkenden başlamış.
Anlattığına göre faceden konuşmuşlar, kadın oradan demiş o lafları..
Savaşı kendi açtı..kendi kendine de savaşıyor zaten ben sadece izliyorum..Hem komik hem de sinir bozucu..Hiç böyle hayal etmemiştim ben bu işlerio kısmı atlamışm.
o zaman kızdan uzak durcak yani k.validesini elti adayından kıskanmış çok belli en iyisi muhatap olmamak.yoksa bu savaş devam eder gider.
Savaşı kendi açtı..kendi kendine de savaşıyor zaten ben sadece izliyorum..Hem komik hem de sinir bozucu..Hiç böyle hayal etmemiştim ben bu işleri
Bende öyle hayal etmemiştim.. Malesef böyleymiş..Bn şükrediyorum yine çok büyük bi sorun kavga olmadan bu işleri atlattım evimi kuruyorum.. Zamanı geri alalım deseler asla istemezdim.. Tekrar tekrar uğraşamazdım insanlarla
Ayyy ne güzel inşallahh o evde çok huzurlu olursunuzo zaman doğru yoldayım uzak durma kararımla..Hani ilk başta hatır için vs dedik ama görüyorum benim hatırım aynı şekil muamele görmüyor
Aslında herkesin ayrı evi var ama birlikte yaşamak tercih ediliyor bazı sebeplerden ötürüymüş bana denilene göre..Daha sevgiliyken diye başlayan cümlenize acayip katılıyorum şu son olandan sonra..bende de bunun beni takıntı yapması muhabbetinden çok sıkıldım..Hani ufak tefek kıskançlıklar insanın ruhunu okşayabilir ama bu artık haddini aşan gereksiz bir kıskançlık ki diyorum ya benim tek yaptığım susmak ona tepki vermemekdaha sevgiliyken böyleyse ilerisini düşünemiyorum... bundan sonra yazacaklarım işin bencesi ben olsam bu şekilde düşünür ve davranırdım..
açıkcası ben sizin yerinizde olsam biraz mesafe koyarım hepsiyle arama ve kayınvalıde adayıma da açıklarım durumu çünkü onlar da zor durumda kalıyor
daha sevgiliyken bu kadar içlerine girmenize elti adayınız bu sözlerini tavırlarını çekmenize gerek yok..
sonuçta evlilikte nişanlılıkta sözde hep karşılaşacaksınız zaten.. belki evdeki her birey yaşanan bu tartışmalardan sıkılıp sizin gelmemenizin daha iyi olacağını düşünüyor ama dile getiremiyor olabilir sonuçta eltınızı evden atamazlar... elti o evin bir bireyi ama siz değilsiniz henüz...
diyebilirsiniz ki ben niçin onun yuzunden ilişkimi kesiyim sevgilim ailesiyle.. bence cokta gerekli değil sevgiliyken bir bağa gerek yok bayramda seyranda görseniz arasanız yeter... hem onlar mutlu huzurlu olur hem siz şimdilik..
aynen öyleSen Şu Elti Bozuntusu Adayını Face'ten Engelle Bence Sakın Ekleme Ha Her Yorumdan Beğeniden Bişiy Çıkarır
Telle de Ararsa Hiç Açma Onunla Konuşucak Bişiyin Olmaz Yani Ne Olabilir Sen Keyfine Bak
Böyle insanlar her yerde var bosver sen mutlu ol gerisine aklini yorma... kiskaniyorsa bile keyfini cikar... arkadaslarin dedigi gibi konusacak birseyiniz yoksa yoktur... bende cok sey yasadim ama hep pasif olarak yani ortaya dökülmüs birsey yok ama ben farkindayim tabi.... bazi insanlar öyledir...sen ne alirsan onu alir... ne giyersen onu giyer.... hele ki eltiler...[/QUOTE
aynen ben de pasif yaşıyorum denilebilir..Ama o farkındalık öyle bir şey ki..kimse bir şey anlatmasa da insan hissediyor olumsuzluğu..Eskiden keyfini çıkarıyordum komik geliyordu ama artık kıskanmasın bile ya sadece uzak olsun..o yapmayacağına göre ben sizlerin dediği gibi yapacam artık
Böyle insanlar her yerde var bosver sen mutlu ol gerisine aklini yorma... kiskaniyorsa bile keyfini cikar... arkadaslarin dedigi gibi konusacak birseyiniz yoksa yoktur... bende cok sey yasadim ama hep pasif olarak yani ortaya dökülmüs birsey yok ama ben farkindayim tabi.... bazi insanlar öyledir...sen ne alirsan onu alir... ne giyersen onu giyer.... hele ki eltiler...[/QUOTE
aynen ben de pasif yaşıyorum denilebilir..Ama o farkındalık öyle bir şey ki..kimse bir şey anlatmasa da insan hissediyor olumsuzluğu..Eskiden keyfini çıkarıyordum komik geliyordu ama artık kıskanmasın bile ya sadece uzak olsun..o yapmayacağına göre ben sizlerin dediği gibi yapacam artık
Bencede canim bosver sen bak isine gücüne.... ben basta kendimi sevdirmek cabasi cok verdim... artik uzaklasmaya bakiyorum... gelemiyorum samimiyete artik cünki cok cahiller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?