bana çok değişik geldi.......

Sevgilinizin yengesinin sizin arkanızdan yaptığı bu konuşmaları sergilediği bu tavırları size kim anlattı?

Son düzenleme:
ama kv adayım da bana aynı şekilde şimdik.. görüşmesek de muhakkak bir şeyler yollar eder bana sağolsun..yani ben yakın duruyorsam kv adayım da bana aynı şekilde yakın duruyor kayınbaba adayıyla beraber..

o evde keyfi birlikte olduklarını bilemezsin ki... belki de eltin istemiyodur kocası zorluyodur o da hırçınlığını bu şekilde çıkarıyordur. haklı demiyorum tabii ama bir de onun açısından bakmak lazım. ailenin yeni gelini, herkesin gözdesi olarak görüyordur seni, ama kayınvalide ile biirlikte yaşamanın bütün sıkıntılarını çekip üstüne seni kıskanıyordur bence

güvenmiyorum!
aramiz "normal". yani konusuyoruz, ara sira görüsüyoruz (ya kv'nin evinde, yada eslerimizle birlikte). cok yakin oturuyoruz ama ben calistigim icin zaten hafta arasi evde olmuyorum ve hafta sonlari da onlarin da bizim de planlarimiz oldugunden öyle sürekli bir arada degiliz. sirrimi asla vermem ona, normal seyleri konusuruz, bazen o ailenin icinden benden daha uzun zamandan beri oldugu icin ona biseyler sorarim o da anlatir ama asla güvenmiyorum. güvenmem de! hic bir zaman kimin ne olacagi belli olmaz, hele böyle aile meselelerinde araya az mesafe koymak her zaman iyidir. ben buna kv ve kp'yi de dahil ediyorum. cok iyi anlasiriz, onlar bana deli olur, bende her zaman onlara karsi saygiliyim ve severim de onlari ama her zaman arada bir mesafe var. en iyisi de böylesi sanirim

Zatenn dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazımmış..Boşa kendi kendime dert etmişim çünkü ayrıldık sevgilimle geri dönüşü çok zor..kv kb elti vs de yalan oldu. yani demek ki neymiş doğmamış çocuğa don biçmemek lazımmış..boşa tasalanmamak gerekiyormuş. her şey sırasıylaymış.Tüm cevaplar için teşekkürler.Umarım benim durumumda olan kimselere örnek olurum azcık..Hakkımızda hayırlısı her zaman hayırlısı..

üzüldüm ama herseyin hayirlisi. demek ki o kisi senin icin hayirli degilmis. hayat devam ediyor ve yeni kismetler de cikacaktir nasil olsa bir gün :) yasadiklarimizin hepsi birer tecrübe sonucta bizim icin. bu durumu da böyle degerlerndir kendin icin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…