bana çok garip geldi bu istek şimdi

kötü bir niyeti olacağını düşünmüyorum ben ama garip yani üstelik birkaç ay öncede bir tektaş istemişti almıştık ama beğenmedi mi diye düşünüyorum

Birde tek taş aldınız artı olarak alyans mı istiyor ilginç böyle şeyler eşlerimizle sevdiğimizle almak daha mantıklı değil mi sanırım düşünemiyor kötü bir niyeti yok diyorsunuz sözlünüz durumuna göre annesine açıklama yapacaktır o zaman

Valla ben çıklatıcam akşam yemeğe gidicez de alacaksan anneler gününde al hem elin rahatlasın hem bir mantığı olsun anlamı olsun diye ama kendi bilir tabi, benim üzüldüğüm nokta sevgilimin düğün için biriktirdiği parayı aldılar sonra bizi borca soktular şimdi de yüzük allah hayretsin sonumuzu

Senin altin islerinden, para hesaplarindan yemin ediyorum gina geldi...
Isin garibi bunlari gelip sevgilin mi soyluyor?
Sana gelip ya annem tek tas istedi mi diyor yani?
Akil var mantik var, di mi?

okurken kayınvalideniz tek taşlı alyansı size takmak için istiyor zannettim
Meğer kendine istiyormuş
Sevgiliniz ne yapmış peki, almış mı tektaşı?

ne diyim tatlım kıskanılmak güzel şey :)

Elbette güzeldir canim ama kaynana yerini bilmeliydi yani bilmiyorsa bu dengeyi nisanliniz kuracak elbetteki annesidir alir ama yeri ve zamani vardr herseyin dimi ama

Senin altin islerinden, para hesaplarindan yemin ediyorum gina geldi...
Isin garibi bunlari gelip sevgilin mi soyluyor?
Sana gelip ya annem tek tas istedi mi diyor yani?
Akil var mantik var, di mi?

okuma kardeşim silah zoruyla mı okutuyolar allah allah hatuna da baksen

Düğün birikiminidemi aldılar borcamı soktular sonrada pahalı istekler valla anlattığınız gibiyse durum Allah hayretsin cidden

okuma kardeşim silah zoruyla mı okutuyolar allah allah hatuna da baksen

bu nasıl bir tavırdır?
konu açıyorsanız eleştiriye de her turlu yoruma da açık olmalısınız.
kaldı ki hakaret vs edilmemiş. varsa bir sorun KİBlersiniz.
insanları sen okuma öbürü okusun deme ayırma luksunuz forumda yok malesef.

Bence kvnin şimdiye kadar takıyla altınla alakası olmadıgından tek taşlı alyanstan haberi de yoktu.
Haberi oldu canı çekti kesin

Mesela ben de bunu duydum ve tek taşli alyans istedi canim.
Biz kadinlar

Konu aciyorsunuz sonrada yapilan yorumlara ters cevaplar veriyorsunuz...
Madem sorun yok, kayinvalideniz iyi niyetli, neden buraya böyle bi konu acip onun hakkinda kötü yorumlar yapilmasina firsat veriyorsunuz?
Siz tuaf diyosunuz, sonrada kayinvalidenizi koruma altina aliyorsunuz...
Maksatinizi anliyamadim...
Annedir ister, ama anlayisli anne (aile) oglu yuva kuruyorken ona ekstra yük olmaz...
Ayrica anlattiginiz gibiyse, evlendikten sonrada ipler sizin elinizde olmayacaktir, hatta sizin ipiniz bile Kayinvalidenizin elinde olacaktir...

Son düzenleme:
ne diyim tatlım kıskanılmak güzel şey :)

Bu artist arkadasimiz, kayinvalidesinin onu kiskanmasindan haz duydugu icin, bunlari duymayinca sirti kabartti sanirim...
Ben bu ufku gepgenis arkadasin buyrugu uzerine konudan ayrilip, cevap vermeme izin verilen yerler arayacagim kendime...
Takil pesime...

kv birazcık kıskanmış galiba..ama yapacak bişey yok annesi istemişse evlat ufak da olsa alıverecek bi tektaş.. belki anneler gününe alır.. o zamana kadar da biraz parası birikir..

O Tek Taşı Napıcakmış Kaynanan mı Evleniyor Yoksa Siz mi Eee Hanginize Düğün Olursa Hediye Alalım

gına gelmiş hanımefendiye hayır yani gına geldiyse okumasın çok mu gerekli hayat mebat meselesi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…