- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
Elbette güzeldir canim ama kaynana yerini bilmeliydi yani bilmiyorsa bu dengeyi nisanliniz kuracak elbetteki annesidir alir ama yeri ve zamani vardr herseyin dimi ama
okurken kayınvalideniz tek taşlı alyansı size takmak için istiyor zannettim
Meğer kendine istiyormuş
Sevgiliniz ne yapmış peki, almış mı tektaşı?
burada bile boş bulunup dedikoduya giriyor...
ah ah cocuk şu soylediklerine "ipler size geçtiginde" pisman olacak ama iş işten geçmiş olacak...
dilerim hep mutlu olursunuz... hayırlı olsun şimdiden.
not: yüzük size ise ve bu da bahane ise gelişmeyi de yazın olur mu
Sizi kiniyorum arkadasim, evlilik uzun bir yol.bu bakis acisi sizi biryere goturmez.o bunu dedi bende oan ooohhhbunu direk oğluna yöneltmesi gerçekten saçma ama arkadasın dediği gibi böyle zamanlarda böyle syler muhakkak oluo sorunsuz evleneni daha görmedim sabret bosver alabGiliosa alsın kadının gönlü olsun köprüyü geçene kadar he de:)
bende anlayamadım ama oğlunun çok parası olduğunu da düşünüyo olabilir.
Ya kimse Beni yanlis anlamasinda boyle ince hesaplar yapan gelinlerden nefret ediyorum.biz abimizi evlendirdik nisan zamaninda salon takimi cok eskioldugu icin degistik.sonucta sehir disindan dugun icin insanlar gelecek.yengemin o cirkef anasi cani sıkılmis.anneme benim oglum nisanli olsa ona harcarim kendi evimi duzmem demis.benim annem cok asil bir insandir hic cvb bile vermemis hanimligini korumus.ama ne oldu dugun oldu maddi durumu iyi oldugu halde kizina ceyiz bile vermedi.butun altinlari ev esyasini biz aldik.o insanlarla yolda bile karsilassak slm vermeyiz.yengemde eahatsiz olmuyr bu durumdan cunku ailesini sevmedigimizi biliyor hakli oldugumuz icinde ses etmiyor.annesi olarak yuzukistemis olabilir dusmani degil evladi sonucta dugunde ve dugunden sonra ne destekler verecekler.bunlari sorun etmeyin
Gerçekten şaşkınım, yanlış anlaşılma veya celallenme durumu seziyorum.Ben sizin kv. ilgili bi yargı veya yorumda bulunmadım. Sizin düşünce yapınızı göz önüne alarak kv.nizin şanslı biri olduğunu söyledim nacizane. Neyse canım bşy demedim sayın o zaman.
destek olmayacaklarını açık bir dille belirtip sizin düğününüz sen yap dediler erkek arkadaşıma haklı olarak bana da sizin yüzüğünüz kocanız alsın cevabı doğdu
bu bir deyim, duymuşsunuzdur mutlaka
Sen bu düşünce yapısıyla gidersen çok üzülürsün.İki insan ayaklı yerde durduğuna emin olursa evlenmeye karar verir.Herkesin anası babası zengin olamayabilir.Bazen öyle oluyor ki,evlat çalıştığını yiyiyor veya çalışmıyor veya eve katkısı olmuyor,evlenirken herşeyi aileden bekliyor (senin erkek arkadaşını kastetmiyorum) Aile ister destek olur ister olmaz.Ama anneyle oğul arasında ki alışveriş veya konu o ikisini ilgilendirir.Herşeye verecek cevabın olursa,yarın evlendiğinde yanlış bir hareketle karşılaştığında kocan kenara çekilir kötü olmaz,nasılsa karım cevap verir gözüyle bakar.Hiç destek olmazlarsa (hem senin tarafın,hem karşı taraf) sen de ona göre mesafeni korursun.Ama oğlu sana gelip annesiyle ilgili birşey söylediğinde bence sessiz kal ve asaletini koru.Bir abla tavsiyesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?