bana çok garip geldi bu istek şimdi

Ben cidden iyi bşy söylediğimi düşünüyodum ama nedense iyi niyetli kelimesi sizin açınızdan kabul görmedi, tamamdır vardır nedeni. Ben de yaptığım yorumu önyargı değil, ÇIKARIM olarak değerlendiriyorum. Burda yaptığınız yorumları neye göre yapıyorsunuz? Anlatılanlar ya da yapılan yorumlara göre. Burdaki kimseyi gerçek hayatta tanımıyoruz, tabi ki burdaki yazılanlara göre yorum yapıcaz. Bu durumda buraya yazılan herşey önyargı mı? Forumu kapatıp gidelim oldu olucak. Bana şunu söylemişsiniz "konu sahibinin kayınvalidesi hakkında gösterdiğin önyargıyı benim kayınvalidem hakkında da göstermişsin". Ben kv.niz ile ilgili bi yorum yapmadım ki. Sizin "belki göründüğü gibi değildir" yaklaşımınıza dayanarak (çünkü herkes böyle yaklaşmaz) kv.nizin şanslı biri olduğunu düşündüm. Yani ben "SİZ"inle ilgili bi çıkarımda bulundum, doğru ya da yanlış. Ve sizin konuyla ilgili fikirlerinize dayanarak tahmin yürüttüm. Ya cidden her neyse.. Yanlış anlaşılma var gibi diyip geçelim derim. Cidden siz ve kv.niz ilgili yorum yapmadım farzedebilirseniz mutlu edersiniz beni.

Son düzenleme:

Ya aynı şeyi yazacağım,burda oğlundan bir yüzük istemiş diye (hangi konuyu konuşurken,hangi ortamda,ne şekilde) bunu hemen kıskandı kaç şu bu diye bakmamalıyız.İsteyebilir.Sizlerinde evlatlarınız vardır ya da olacaktır.Kadın boş bulunmuşta olabilir,kıskançlık yapmışta olabilir.Daha durun bi söz takılmamış.Hemen bir hareketle gardını almak olur mu?.Burda erkekte hata var.Yahu anan o senin.Varsa skıntın annene söyle.Ne hemen gidip kız arkadaşına yansıtıyorsun.Alcaksan al,alamayacaksan annene alamayacağım de.

Ben de sizin gibi düşünüyorum.. İçinde bulunduğu durumu bilip, hala bir şeyler istiyorsa bir anne, çok da değil hiç düşünceli olduğunu sanmıyorum..
Hoş bunun iyi niyet olduğunu da düşünmüyorum.. 'İyi niyet gösterisi' olduğu kanısındayım..

Güzelim,senin düşüncen yorumun sana göre o,benim ki bana göre bu.Aynı fikri,aynı düşünceyi kimse savunamaz.Sana iyi niyetli görünen bana görünmez.Sen burdaki kayınvalidenin suçlu olduğunu görüyorsun ben görmüyorum.Ben sana bana kötü birşey söyledin demedim,celallenmedim de.Sen nasıl şu an açıklama yapıyorsan ben de fikrimin açıklamasını yapıyorum.Sen hala kendi doğrularını anlatıp,sonrasında neyse tamam diyorsun.Konuyu benim kayınvalidem hakkında yoruma getiriyor nokta konulmasını istiyorsun.Yaşın çok genç sanırım.Şimdi ben diyorum sana neyse tamam.

Tamam bşy istemiyorum ya, kapansın kapanmasın, gencim yaşlıyım.. Ne diyosanız tamam.

Evet ben zaten baştan da annesinin yüzük istemesine bşy demedim, cidden anlıyorum, kadındır içinde kalmıştır. Gençleri görmüş özenmiştir. Ama yani herşeyin zamanı var.

Ben diğer konuya da girdim çıkamadım o yüzden ona bşy demiyorum canım

hadı evlenırken yardım etmek zorunda degılmıs tamam
ama madem yardım etmeyecek dugun yapacak cocuktan yuzuk falan ıssteyemez arkadas kocası yokmu ondan ıstesın o zaman
boyle bı kaynana bana ıyı nıyetlı gelmedı
ayrıca ben bu yardım etmek zorunda degıl dıyenlerı anlamıyorum ya anne baba el mı ha coook fakırler sogan ekmek yıyolar bes kurus para yoktur tamam ama oyle degılse elınde ne varsa ınsan evladına vermelı ya zatn ıyı bır anne baba _ben bu yasa kadar baktım artık karısmam yardım etmek zorunda degılım dugununu kendı yapsın _ dıyemez ya ne varsa ne kadar yardım yapabılıyorsa yapar ılla ev alır araba alır takı alır demıyorum yanı bı sekılde yardım eder anne baba dedıgın

Heyt beee.. Durdurabilene aşkolsun Gaza geldim, talepleri artırıcam bu gazla bak

Bildiğin kıskançlık bu ya. İsteyebilir de daha normal zamanlarda kocasından istesin. Şimdi kpnin de masrafı olacak ne kadar yardım etmeseler de ille kendi çaplarında bir masrafa girecekler. Onun yerine kız istemeye giderken şöyle bana hoş bir takım al dese bu kadar şaşırmıcam da yüzük dediğin şey sırf egodur. Başka bir şey değil. Ben anlamıyorum içimde kaldı muhabbetini. Kaldıysa kaldı cezasını niye oğlun çekiyor. 1 sene önce isteseydin ayrıca. Niye şimdi?

Bir anne oğlunu böyle sıkıntıya sokar mı ya. Hiç düşünmüyorlar oğlulları da para makinesiyidi zaten.

Başından sonuna kadar katılıyorum. Benim eşimin ailesinin durumu kötüydü. Biz yardım almadık ailelerden. Annesi bana kendi bileziklerini vermeye kalktı nişandan sonra. Ben istemedim. Ama sonra ev alıyoz diye eşim gitmiş almış annesinden altınları.

Yapabileceği tek o vardı onu da verdi yani. Yapmasaydı da teklif etmesi yetti bana.

Çok şükür toparlandık da eşim şimdi annesine bir şeyler almayı düşünüyor teşekkür için.

Ama böyle evlenme arifesinde olmaz ya..

ya ben bu anne baba evlenırken yardım etmek zorunda degıl dıyenlerı anlamıyorum
yardım etmek zorunda arkadas
o zaman desek pekı evlatta ana babasına bakmak zorunda degıl mıllet ayaga kalkar
evalatta ana babasına bakmak zorunda ana baba da evladını evlendırmeye yukumlu ha evlendırırken ev alır ıllakı demıyırum ama sızın dedıgınız gıbı bı sekılde yardım etmek ısteyen eder

evlada alyans aldırıldığı da nerde görülmüş, alyans istiyorsa insan eşinden ister. niye oğlundan ister ki

Valla aynen elinden ne geliyorsa herkes elini taşın altına sokacak bir şekilde. Ne kadar yapabiliyorsa. Dediğiniz gibi bunlar evde soğan ekmek yemiyor ya. Ellerinde illa bir şeyler var.

Başka bir arkadaş da biz koltuk aldık abim evlenirken o zaman da gelin söylendi demiş. Onunla bu kıyaslanmaz. Eve misafir geleceği için aileler o dönemde eve de masraf yapabilir. Badana yapılır, koltuk yüzü değişir, vs vs.. Yüzük egodur, kıskançlıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…