- Konu Sahibi ocfngk
-
Birşey söylicem ben :jeyyar:
Bu adam sizinle yatmıyor (bakiresiniz),
Eşiyle yatmıyor (ispatlamış )
Eeee o zaman bence bir üçüncü şahıs daha var :1shok:
aaaa.çok doğru... ya 3cü biri var yada..........
valla ben de şaşırdım bu topiği okurken. bazı kişilerin yorumlarını hele ağzım açık okudum. malesef insanların değer yargıları ne kadar değişmiş. aşık olmak bu yaşanan yanlış ilişkiyi doğruya çıkarmaz ki. ama bir çok kişi aşıksan, peşinden git falan yorumları yapmış.
bence bu adam tam bir erkek o...su derler ya o cinsten bir adam. hem karnım doysun hem poğçam bütün dursun diyor. hem karısını hem sizi idare ediyor. sizi gerçekten sevse sizin için herşeyi yapardı, boşanırdı. gerisi hikaye.
bir diğer konuysa ne kadar aşık olursanız olun o kişi mantığınıza aykırıysa onu hayatınızdan çıakrmak elinizde. numaranızı değiştirirsiniz olur biter. başka bir sevgilim var dersiniz, gerçekten sizi seviyorsa zaten o andan sonra sizi görmek istemez. buna benzer birşey yapmışsınız sanırım ama yarıda bırakıp tekrar o adama dönmüşsünüz. malesef ama bu adamın sizi kullandığı çok açık. sevgi sanıyorsunuz ama bence yanılıyorsunuz. gerçekten sevse boşanırdı. ki şu andan sonra boşansa da, onunla evlenseniz de nasıl vicadanınızın sesini susturup mutlu olmayı başaracaksınız? sürekli acaba beni de aldatır mı sorusundan nasıl kurtulacaksınız?boşansa bile çocuk yüzünden eski eşiyle görüşmek zorunda kalacak, buna nasıl dayanabileceksiniz?ya tekrar bir araya gelirlerse ihtimalini nasıl sileceksiniz?
sizin tek yapmanız gereken kararlı olup ondan son ve net birşekilde ayrılmak. sizin kararlı olduğunuzu görünce o da bir süre sonra vazgeçecektir. siizn endişeniz tekrar bir daha aşık olamam endişesiyse merak etmeyin hayat karşınıza ben daha önce hiç bu kadar aşık olmadım dedittirecek kişiler çıkaracaktır.
arkadaş işimi evimi değiştiremem, telimi değiştirsem neye yarar diyor. Siz telini değiştirirsin olur biter diyorsunuz :)))
adam birini kullanacak olsa, bu kızı mı kullanırdı? Parayla veya parasız, tam anlamıyla yatıcak olan, son noktaya kadar gitmesine izin vericek olan birini bulamaz mıydı? Kullanacağı insanın peşinde nereye kadar dolanırdı? Hasta olmasını önemsermiydi? Hasta olduğunda ona bakar mıydı? Bir yıldan fazla katlanır mıydı"kullanılacak kız"a?
Adam da aşık besbelli bu. Hem de bizim kızdan daha çok aşık olmuş adam. Kızımız da belli ki adamın ona olan aşkına aşık olmuş. Belki adam aşkını bıraksa, karımla barışacağım dese, ocfngk gerçekten de adama bi "s...tr git!" diyebilecek. Sevmekten o an vazgeçebilecek.
Benimle birlikte olmuyor demedim. Tekrar tekrar söylüyorum. Sevişiyoruz...Muhteşem de ten uyumumuz var... Ama bakireyim. Ben günah olduğu için diil, aile baskısı için diil; ama ileriki aşamayı ilk kez kocamla yaşamak istediğim için bakireyim. Kocam o olur veya olmaz..
:1shok::1shok::1shok::1shok: pardon ya bu nasılş oluyor cehaletimi mazur görün :1shok::1shok: ama bakiresiniz neden çünki kendinizi eşiniz olan kişiye saklıyorsunuz
kusura bakmayında hakarette temek istemem başkasıyla her haltı yiyip bir damla kanımı eşinize saklıyorsunuz bumu masumiyet bekaret aklım almıyor :1shok::1shok::1shok::1shok:
:1shok::1shok::1shok::1shok: pardon ya bu nasılş oluyor cehaletimi mazur görün :1shok::1shok: ama bakiresiniz neden çünki kendinizi eşiniz olan kişiye saklıyorsunuz
kusura bakmayında hakarette temek istemem başkasıyla her haltı yiyip bir damla kanımı eşinize saklıyorsunuz bumu masumiyet bekaret aklım almıyor :1shok::1shok::1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?