- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
Annene boyle bir saygisizligi yapan adamla mutlu olamazdin ki. Adam simdiden sana goz kirpmis gelecege dair. Bosver yoluna bak. Ne halt yerse yesin. İnsallah cook daha iyi biriyle karsilasirsin.CANIM özetle; bana hakaret aşağılama falan hep sevdim diye düzelir diye sustum sonra en son bizim evde annem aramızda yaşanan sorunlardan ötürü korktu yüksek lisansı bitince yani 0n sekiz ay sonra olsun düğün ricam bu dedi bunun üzerine benimki bizim evde anne ve ablası yanında elindeki kalemi masaya vura vura bize kimse karışamaz ileride evimde sorun olursa senden bilirim dedi ve çıktı gitti. bu son damla oldu. sonrasında bir hafta sonra bitti ikimz de tamam bitsin dedik.
her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerekAllah razı olsun canım İnşAllah. aslında bu bana ders oldu onunla beraberken namazımı niyazımı unutmuştum Rabbim var olduğunu ve ona kulluk görevimi aksattım. Ama şimdi ne oldu o kadar pişmanım kii
Annene boyle bir saygisizligi yapan adamla mutlu olamazdin ki. Adam simdiden sana goz kirpmis gelecege dair. Bosver yoluna bak. Ne halt yerse yesin. İnsallah cook daha iyi biriyle karsilasirsin.
Ama o Ailene saygı göstermemis ve Ailene saygısı olmayan biri sana karşı hiç olmaz. Ondan kurtulduğuna sükretmelisin.canım inanola ki ben ailseine elimden geldiğinc saygı ettim hatta kv ile oturacaktım hep kendi kendime dedim ki o annemdir artık aman üzme kızma diye
Ama o Ailene saygı göstermemis ve Ailene saygısı olmayan biri sana karşı hiç olmaz. Ondan kurtulduğuna sükretmelisin.
Olsun bende eşimden önce birini sevdim ama eşim kadar sevmedim ve ilişki yi de ben bitirdim çünkü kendime ve Aileme Yakıştirmadim ailesi de o kadar uğraştı oda öyle ama ben onunla bir gelecek göremedim. Şimdi elhamdullülah binlerce şükür eşimi sevdiğim kadar kimseyi bu kadar sevmedim dilerim Rabbimden ebediyen bizi pişman ettirmez Amin. Onun için kafana takma inan zaman herşeyin ilacı hakkında bu demekki hayırlısı hayata güzel şeyler düşünmekle başla. Ve sabah kalktığında artık özgür oluşunun tadını çıkar bekarligin tadını çıkar gez Eğlen süslen. Allah inşallah zamanı geldiğinde karşına temiz birini çıkarır canım. Yoksa böyle yapmakla güzelim zamanını boşa harcamaktan ve kendini boşuna yipratmaktan başka bişey yapmazsin.canım çok haklısın çok. ama ilk sevdiğimdi canım
O barışmak istese bile sen öyle bir insanla evlenmeyi düşünüyormusun annene o sözleri söyleyen bir insan evlenince aileni hiç istemez görüşmezMerhaba sevgili arkadaşlar. Önceki konumu bilmeyenler için link; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanlimla-sorunlar.781503/
Arkadaşlar ben öyle hata ettim ki kendimi boğasım geldi. Bugün bir yazısını görüp eski nişanlıma kendi face hesabımdan mesaj attım bu bana cevap atmayınca ben mesaj üstüne mesaj attım. Hatta bazı mesajlarımı çevrimiçi olduğu halde okumadan sildi bile. hatta sonrasında unutmana yardımcı olmak için yazmıyrum dedi. His ediyrum zaten belki de biri var ama ben gibi saf hangi akla hizmet mesaj atıp kendimi küçülttüm ha bunda annesiniin de rolü var çünkü barışmamız için mesaj attı durdu. Ben yeniden olmaz dediğim halde. Kendimi çok küçük düşürdüm değil mi. Ben neden dimdik duramıyorum neden bkadar takip edip takıntı hali aldı nolur bu kardeşinize akıl verin. Cidden iç dünyamda sıkıntıdayım yapmak istemedğim halde yanlış olduğunu bildigim halde attım. İçim içimi yiyor mutlu hayatında belki biri var relax hiç mi değerim yoktu da hep böyle oldu vs. vsç.. akıl verin nolur bu akılsıza
uzuun uzun cevap yazmistim diger konuna, oyle hatirliyorum, hatta sana ozel mesaj bile atmis olabilirim kurtul diye.. tesiri olmamis demek.. diyecek bsy yokMerhaba sevgili arkadaşlar. Önceki konumu bilmeyenler için link; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanlimla-sorunlar.781503/
Arkadaşlar ben öyle hata ettim ki kendimi boğasım geldi. Bugün bir yazısını görüp eski nişanlıma kendi face hesabımdan mesaj attım bu bana cevap atmayınca ben mesaj üstüne mesaj attım. Hatta bazı mesajlarımı çevrimiçi olduğu halde okumadan sildi bile. hatta sonrasında unutmana yardımcı olmak için yazmıyrum dedi. His ediyrum zaten belki de biri var ama ben gibi saf hangi akla hizmet mesaj atıp kendimi küçülttüm ha bunda annesiniin de rolü var çünkü barışmamız için mesaj attı durdu. Ben yeniden olmaz dediğim halde. Kendimi çok küçük düşürdüm değil mi. Ben neden dimdik duramıyorum neden bkadar takip edip takıntı hali aldı nolur bu kardeşinize akıl verin. Cidden iç dünyamda sıkıntıdayım yapmak istemedğim halde yanlış olduğunu bildigim halde attım. İçim içimi yiyor mutlu hayatında belki biri var relax hiç mi değerim yoktu da hep böyle oldu vs. vsç.. akıl verin nolur bu akılsıza
O
Olsun bende eşimden önce birini sevdim ama eşim kadar sevmedim ve ilişki yi de ben bitirdim çünkü kendime ve Aileme Yakıştirmadim ailesi de o kadar uğraştı oda öyle ama ben onunla bir gelecek göremedim. Şimdi elhamdullülah binlerce şükür eşimi sevdiğim kadar kimseyi bu kadar sevmedim dilerim Rabbimden ebediyen bizi pişman ettirmez Amin. Onun için kafana takma inan zaman herşeyin ilacı hakkında bu demekki hayırlısı hayata güzel şeyler düşünmekle başla. Ve sabah kalktığında artık özgür oluşunun tadını çıkar bekarligin tadını çıkar gez Eğlen süslen. Allah inşallah zamanı geldiğinde karşına temiz birini çıkarır canım. Yoksa böyle yapmakla güzelim zamanını boşa harcamaktan ve kendini boşuna yipratmaktan başka bişey yapmazsin.
O barışmak istese bile sen öyle bir insanla evlenmeyi düşünüyormusun annene o sözleri söyleyen bir insan evlenince aileni hiç istemez görüşmez
uzuun uzun cevap yazmistim diger konuna, oyle hatirliyorum, hatta sana ozel mesaj bile atmis olabilirim kurtul diye.. tesiri olmamis demek.. diyecek bsy yok
dusme..Ah canim atmistin cevap. Sadece icimdeki hirsa tskintiya yenik dustum
dusme..
birak..
bu adamdan ayrilman dogrusu su an..
ailene edepsizlik yapan bu adam, sana mutluluk adina ne vaad ediyor?
adam bi kere saygisiz, bencil, kaba saba,HADSİZ, kustah ve empati kuramayan biri.. bunlardan bazen yalnizca biri, bosanma sebebi olabiliyor..
sen ve ailenin, istek ve dusuncelerinizin hiic onemi yok onun icin, gormuyor musun?
'isiniz ne' diyecek kadar da kendinden emin..
senin silip atman, sana ulasmasini engellemen gerekirken, bir de o kozu vermissin ona, sen bu herifin pesine dusen, o da seni istemeyen olmus..
nolur ya, yapma!
'evlenince duzelir' mantigiyla evlenip, evlendikten sonra daha beter oldugunu gorup bosanan kadinlarla dolu burasi.. biri de benim..Cok cok dogrusun canim peki sana birsey soracagim ailesi hep dugun stresi dedi sence evlenunce duzelir muydi
'evlenince duzelir' mantigiyla evlenip, evlendikten sonra daha beter oldugunu gorup bosanan kadinlarla dolu burasi.. biri de benim..
yesinler onun dugun stresini! demek stres yapinca boyle terbiyesiz bsye donusuyo bu adam, yeterli degil mi ayrilman icin?
kafani bu soru kemirecek biliyorum ama emin ol asla duzelmeyecek, daha beter olacakti..
ailene evlat olmayacaksa neden evleniyo senle hiyar tarlasi? demek seni alacak, buz gibi bi iliskisi olacak ailenle ve belki de cani istemezse gorusturmeyecek bile.. ama onun ailesinin de kicindan ayrilmayacaksiniz dmi? bu tek basina yeterli.. lutfen artk kendine gel, cikar hayatindan..Bu cevap yetrrli canim arkadasim biliyrum senin konunuda masallah ki dimdik sinn ama bende oyle olucam artik kendime gelmem lazim. Ailene evlat olamam diyen istedigunde sinirini cikaran anneme saygisizlik eden ayrildiktan hemen sonra baskalarinin pesinden gid n biri icin uzuldugum yeter ustelik ben annesiyle bile oturmayi cani gonulden kabul etmisken kiydi baana acimadan
ailene evlat olmayacaksa neden evleniyo senle hiyar tarlasi? demek seni alacak, buz gibi bi iliskisi olacak ailenle ve belki de cani istemezse gorusturmeyecek bile.. ama onun ailesinin de kicindan ayrilmayacaksiniz dmi? bu tek basina yeterli.. lutfen artk kendine gel, cikar hayatindan..
Rabbim veriyor sabrini emin ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?