bana çok kızacaksınız ;(

Annene boyle bir saygisizligi yapan adamla mutlu olamazdin ki. Adam simdiden sana goz kirpmis gelecege dair. Bosver yoluna bak. Ne halt yerse yesin. İnsallah cook daha iyi biriyle karsilasirsin.

Allah razı olsun canım İnşAllah. aslında bu bana ders oldu onunla beraberken namazımı niyazımı unutmuştum Rabbim var olduğunu ve ona kulluk görevimi aksattım. Ama şimdi ne oldu o kadar pişmanım kii
her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek
bu olayı kabul aşamasına zamanla gelir insan kızacaksın elbet bu duruma bunlar olması gerekenler

Onun telefon numarası sizin rehberinizde kayıtlı durduğu, sosyal medya hesaplarınızda hala arkadaşınız olarak bulunduğu sürece siz daha çok zor duruma sokarsınız kendinizi.

"Ayrılık sonrası mesaj atanlar" ekolünü hiç anlayamadım ben.

O mesajları neden atarsınız, sonucunda ne olacağını umarsınız ya da cevap gelmeyeceği %99 zaten belli olan bi mesaja cevap gelmediğinde neden bu kadar hayal kırıklığına uğrarsınız gerçekten bilmiyorum.

Ama madem sizin böyle bi sorununuz var o zaman gözünüzün önünden uzak tutacaksınız, ona ulaşacağınız yolları kendiniz tıkayacaksınız ki bi daha böyle üzülmeyin.

Telefon numarasını silin, sosyal medyanızı ulaşıma kapatın ya da onu hesaplarınızdan engelleyin, onun annesiyle, akrabasıyla, arkadaşlarıyla vs. görüşmeyi bırakın.

Annene boyle bir saygisizligi yapan adamla mutlu olamazdin ki. Adam simdiden sana goz kirpmis gelecege dair. Bosver yoluna bak. Ne halt yerse yesin. İnsallah cook daha iyi biriyle karsilasirsin.

zoruma en çok giden ben kv ile oturmayı onu çok sevdiğim için kalpten kabul etmiştim. hayallerim bambaşkaydı saygı da kusur etmedim. ama İnşallah atlatırım

O
canım çok haklısın çok. ama ilk sevdiğimdi canım
Olsun bende eşimden önce birini sevdim ama eşim kadar sevmedim ve ilişki yi de ben bitirdim çünkü kendime ve Aileme Yakıştirmadim ailesi de o kadar uğraştı oda öyle ama ben onunla bir gelecek göremedim. Şimdi elhamdullülah binlerce şükür eşimi sevdiğim kadar kimseyi bu kadar sevmedim dilerim Rabbimden ebediyen bizi pişman ettirmez Amin. Onun için kafana takma inan zaman herşeyin ilacı hakkında bu demekki hayırlısı hayata güzel şeyler düşünmekle başla. Ve sabah kalktığında artık özgür oluşunun tadını çıkar bekarligin tadını çıkar gez Eğlen süslen. Allah inşallah zamanı geldiğinde karşına temiz birini çıkarır canım. Yoksa böyle yapmakla güzelim zamanını boşa harcamaktan ve kendini boşuna yipratmaktan başka bişey yapmazsin.

O barışmak istese bile sen öyle bir insanla evlenmeyi düşünüyormusun annene o sözleri söyleyen bir insan evlenince aileni hiç istemez görüşmez

Yok canım ne olacak bunda kızacak bır sey yok bu sekilde mesaj Attıgında kendine kızar iyice soğursun hem

uzuun uzun cevap yazmistim diger konuna, oyle hatirliyorum, hatta sana ozel mesaj bile atmis olabilirim kurtul diye.. tesiri olmamis demek.. diyecek bsy yok

Canim hep mutlu olun insallah. İnsallahbu durumdan kurtulutum

O barışmak istese bile sen öyle bir insanla evlenmeyi düşünüyormusun annene o sözleri söyleyen bir insan evlenince aileni hiç istemez görüşmez

İstemem canim dedim ya bir hirsla yazdim o cevap atmadikca attim

Ah canim atmistin cevap. Sadece icimdeki hirsa tskintiya yenik dustum
dusme..
birak..
bu adamdan ayrilman dogrusu su an..
ailene edepsizlik yapan bu adam, sana mutluluk adina ne vaad ediyor?
adam bi kere saygisiz, bencil, kaba saba,HADSİZ, kustah ve empati kuramayan biri.. bunlardan bazen yalnizca biri, bosanma sebebi olabiliyor..
sen ve ailenin, istek ve dusuncelerinizin hiic onemi yok onun icin, gormuyor musun?
'isiniz ne' diyecek kadar da kendinden emin..
senin silip atman, sana ulasmasini engellemen gerekirken, bir de o kozu vermissin ona, sen bu herifin pesine dusen, o da seni istemeyen olmus..
nolur ya, yapma!

Cok cok dogrusun canim peki sana birsey soracagim ailesi hep dugun stresi dedi sence evlenunce duzelir muydi

Cok cok dogrusun canim peki sana birsey soracagim ailesi hep dugun stresi dedi sence evlenunce duzelir muydi
'evlenince duzelir' mantigiyla evlenip, evlendikten sonra daha beter oldugunu gorup bosanan kadinlarla dolu burasi.. biri de benim..
yesinler onun dugun stresini! demek stres yapinca boyle terbiyesiz bsye donusuyo bu adam, yeterli degil mi ayrilman icin?
kafani bu soru kemirecek biliyorum ama emin ol asla duzelmeyecek, daha beter olacakti..

Bu cevap yetrrli canim arkadasim biliyrum senin konunuda masallah ki dimdik sinn ama bende oyle olucam artik kendime gelmem lazim. Ailene evlat olamam diyen istedigunde sinirini cikaran anneme saygisizlik eden ayrildiktan hemen sonra baskalarinin pesinden gid n biri icin uzuldugum yeter ustelik ben annesiyle bile oturmayi cani gonulden kabul etmisken kiydi baana acimadan

ailene evlat olmayacaksa neden evleniyo senle hiyar tarlasi? demek seni alacak, buz gibi bi iliskisi olacak ailenle ve belki de cani istemezse gorusturmeyecek bile.. ama onun ailesinin de kicindan ayrilmayacaksiniz dmi? bu tek basina yeterli.. lutfen artk kendine gel, cikar hayatindan..
Rabbim veriyor sabrini emin ol..

Anneciginize saygı duymayan gözlerini dolu dolu yapan bi adam seni mutlu edebilecek miydi. Kaçan kovalanır, sen onun peşinden gittikçe o sana gelmeyecektir, seni isteyen senin peşinde koşsun. Olmaz böyle. Annesi aradığına göre hayatında kimse yok ama o kafasında bitirmiş ayrılmışsınız sen böyle yaptıkça iyiden iyiye soğur. Bırak soğusun belli ki uyumsuzsunuz anlaşamayacaksınız onun da seni mutlu edeceği yok. Kendimi küçük düşürdüm diye de düşünme aşk halleri bunlar olur öyle şeyler takılma. Bi daha da yapma değmez.

Ablasida aynisini dedin annen koca degil evlat aryr bilseydik onceden keske dedi. Hic bisi diyemedim. Zaten canim benle yuzuk atmasinin surekli sebevi annesiydi okulum oldugu yogun oldugum halde aramaya caliardim neymis bir aydir gitmiyr musum da o git derse gidecekmisim gitme derse fitmeyecekmisim. Beni kendi halimw birakmadi ki hep sorunumuz oldu. Ben zaten ailesini seviyrdum onun demesyle degil beni kendimw birakaydi ben gider ona suprizde yspardim. Ama hep doldurulmus sekilde geliyr karsims. Benden kac yas kucuk yigenleri var neymis sevgilj iken aryr musum simdi neden aramiyr musum nedeni de baktim hep benaryrum kac yas kucukler arayip etmediler yani hep ailesi benden kat kat onde idi oyle olacskti ams keske denge kursayd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…