- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
hayir, kesinlikle.seni seven biri bunu sorun etmez zaten.ben ona tanistigimiz ilk hafta herseyi anlattim,soracaklarini sor dedim,nedenini bile sormadi ve o zamandan beri konusunu hic acmadi.canım senin adoına cok sevindim. peki nişanı sorun etti mi erkek arkadasın ?
Senin yatıp kalkıp nişanlı iken gerçek yüzünü gösterdiği için Allah'a şükretmen gerekirken neden bu adamın peşinden koşmak?Seni istemiyormuş tatlım nişanlı olduğunuz zamanda sana defalarca ayrılalım demiş. Sen yalvarmışsın. "Yalvarmak kelimesi senin tabirin yanlış anlama öyle yazmıştın diğer konunda." Sana saygısı olmayan ailene saygısı olmayan, annene saygısı olmayan birisi için nedir bu üzüntü? Bir daha yapma mümkünse kendisini bütün sosyal iletişim ağlarından sil, gözün görmesin. Ve evet onu lütfen unut!
hayir, kesinlikle.seni seven biri bunu sorun etmez zaten.ben ona tanistigimiz ilk hafta herseyi anlattim,soracaklarini sor dedim,nedenini bile sormadi ve o zamandan beri konusunu hic acmadi.
ah canım nede güzel yazmışşın sen. Teekkür ederim. neden yazıyrum sorusuna gelince o kolay atlattı birileri peşinden gitti hemen ayrıldıktan sonra belki de eski benden önceki yaşamını özledi bilemiyorum çünkü benden önce bara rahatca giden ankaragücü maçı için oaradn oaraya giden biriydi çok ta mutluydu ben girince olmadı bunların çoğu ve biz nişanlandıktan sonra adeta sinir küpüne döndü her dediğime kızar hale geldi. haklısın canım unutmalıyyım artık o mutlu önemsemiyr bende oyle olmalıyım
amin canim cok sagol.ben cok ama cok pozitif bakarim hayata.ben bile basta ümitsizdim canim.hic mutlu olmayacakmisim gibime geliyordu.ama bu kötü tecrübe seni hayata karsi kalkan vazifesi görüyor.bikere dibe vurdugun zaman,baska bi aci yasayinca o kadar dibe vurmuyorsun,paralamiyorsun kendini.simdi bence kendi hayallerine konsantre ol,hobi falan edin kendine ama acinida yasa.o aci icinde bir zehir gibi.o zehiri anca onu kusarak atabilirsin.ama kendi kendine agla.kimseye karalar bagladigini gösterme,dik dur,kendine güven.ay canım maşallah ne iyi nazar olmasınben yaşadıklarımdan sonra iyi birini hayal dahi edemiyrum
Olmuşla ölmüşe çare yok üzme kendini. Bende eski sevgilime ayrılırken sarılmak yerine okkalı bir tokat indirseydim keşke. Bak bu da benim içimde kaldı. Senin kalmaz en azından yazdın gördün ne olduğunu. Bundan sonrası için önüne bak. Sil tüm sosyal ağlardan takip ettikçe unutman zorlaşır. Vardır bir hayrı kim bilir Rabbim beni neden korudu de hayatına devam et.
Mevlana; "bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir" demiş Mevlana.
Boşver güzelim şükret ki yolun başında öğrendin. Evlendikten sonrada çıkabilirdi bu sorunlar. Bak ne güzel okumuşsun kendi ayaklarının üzerinde duracaksın güzel bir hayat seni bekliyor. Allah ondan daha iyisini çıkarsın karşına inşallah. Çok sinir oldum annen ile o şekilde konuşmasına. Ona verebileceğin en büyük ceza ona onu unuttuğunu göstermek. Gez dolaş eğlen onun yaptığı gibi. Bende yaptım bunları çok klasik olacak ama şimdi ne aptalmışım diyorum.
amin canim cok sagol.ben cok ama cok pozitif bakarim hayata.ben bile basta ümitsizdim canim.hic mutlu olmayacakmisim gibime geliyordu.ama bu kötü tecrübe seni hayata karsi kalkan vazifesi görüyor.bikere dibe vurdugun zaman,baska bi aci yasayinca o kadar dibe vurmuyorsun,paralamiyorsun kendini.simdi bence kendi hayallerine konsantre ol,hobi falan edin kendine ama acinida yasa.o aci icinde bir zehir gibi.o zehiri anca onu kusarak atabilirsin.ama kendi kendine agla.kimseye karalar bagladigini gösterme,dik dur,kendine güven.
dahada mutlu olacaksin insallah canim :)çok sağol canım çok umut oldun inan ki
dahada mutlu olacaksin insallah canim :)
Onceki konunda herkes sana arama bakma demedi mi sen yine kendi bildigini yaptin verilen akillari almadin ki kendi kendine kız bence
niye kendini küçük düşürdün ki adamın bir tarafları kalkmıştır şimdi.
CANIM ONDAN SONRA ZATEN KENDİME BİR KIZDIM HANİ MESAJIN GERİ ALINIŞI OLAYDI İNAN KEDNİME KIZDIM
Ne yapacaksın olanla ölene çare yok.
Bundan bir ders almış olursun bir daha tekrarlamazsın,üzülme.
bu benim yüzümden canım zaten çünkü ilişkimizde hep yüzüğü atınca yalvaran ben oldum. o buldu bile belli de ben sanki atlatamayacım gibi geliyr
Onceki konun cok uzun. O kadar sayfayi okuyamadim. Sen mi bitirdin iliskiyi o mu?
atlatıp buraya konu bile açarsın
umutsuz olma kendine güven
dimdik dur ne yalvar artık ne ara zor günler ama herkes diyor bak geçecek ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?