bana çok kızacaksınız ;(

canım senin adoına cok sevindim. peki nişanı sorun etti mi erkek arkadasın ?
hayir, kesinlikle.seni seven biri bunu sorun etmez zaten.ben ona tanistigimiz ilk hafta herseyi anlattim,soracaklarini sor dedim,nedenini bile sormadi ve o zamandan beri konusunu hic acmadi.

ah canım nede güzel yazmışşın sen. Teekkür ederim. neden yazıyrum sorusuna gelince o kolay atlattı birileri peşinden gitti hemen ayrıldıktan sonra belki de eski benden önceki yaşamını özledi bilemiyorum çünkü benden önce bara rahatca giden ankaragücü maçı için oaradn oaraya giden biriydi çok ta mutluydu ben girince olmadı bunların çoğu ve biz nişanlandıktan sonra adeta sinir küpüne döndü her dediğime kızar hale geldi. haklısın canım unutmalıyyım artık o mutlu önemsemiyr bende oyle olmalıyım

hayir, kesinlikle.seni seven biri bunu sorun etmez zaten.ben ona tanistigimiz ilk hafta herseyi anlattim,soracaklarini sor dedim,nedenini bile sormadi ve o zamandan beri konusunu hic acmadi.

ay canım maşallah ne iyi nazar olmasın ben yaşadıklarımdan sonra iyi birini hayal dahi edemiyrum

Onceki konunda herkes sana arama bakma demedi mi sen yine kendi bildigini yaptin verilen akillari almadin ki kendi kendine kız bence

Olmuşla ölmüşe çare yok üzme kendini. Bende eski sevgilime ayrılırken sarılmak yerine okkalı bir tokat indirseydim keşke. Bak bu da benim içimde kaldı. Senin kalmaz en azından yazdın gördün ne olduğunu. Bundan sonrası için önüne bak. Sil tüm sosyal ağlardan takip ettikçe unutman zorlaşır. Vardır bir hayrı kim bilir Rabbim beni neden korudu de hayatına devam et.

Mevlana; "bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir" demiş Mevlana.
Boşver güzelim şükret ki yolun başında öğrendin. Evlendikten sonrada çıkabilirdi bu sorunlar. Bak ne güzel okumuşsun kendi ayaklarının üzerinde duracaksın güzel bir hayat seni bekliyor. Allah ondan daha iyisini çıkarsın karşına inşallah. Çok sinir oldum annen ile o şekilde konuşmasına. Ona verebileceğin en büyük ceza ona onu unuttuğunu göstermek. Gez dolaş eğlen onun yaptığı gibi. Bende yaptım bunları çok klasik olacak ama şimdi ne aptalmışım diyorum.

ay canım maşallah ne iyi nazar olmasın ben yaşadıklarımdan sonra iyi birini hayal dahi edemiyrum
amin canim cok sagol.ben cok ama cok pozitif bakarim hayata.ben bile basta ümitsizdim canim.hic mutlu olmayacakmisim gibime geliyordu.ama bu kötü tecrübe seni hayata karsi kalkan vazifesi görüyor.bikere dibe vurdugun zaman,baska bi aci yasayinca o kadar dibe vurmuyorsun,paralamiyorsun kendini.simdi bence kendi hayallerine konsantre ol,hobi falan edin kendine ama acinida yasa.o aci icinde bir zehir gibi.o zehiri anca onu kusarak atabilirsin.ama kendi kendine agla.kimseye karalar bagladigini gösterme,dik dur,kendine güven.

sildim canım İnşallah hayırlısı olsun çok yanlış yaptım mesaj atmakla biliyrum..

bende inşAllah ileride öyle derim canım çok sağolasın

çok sağol canım çok umut oldun inan ki

Onceki konunda herkes sana arama bakma demedi mi sen yine kendi bildigini yaptin verilen akillari almadin ki kendi kendine kız bence

ÇOK KIZIYORUM ZATEN. aMA ENGELLEDİM UMARIM Kİ HERŞEY BENİM İÇİNDE TAMAMEN BİTER

niye kendini küçük düşürdün ki adamın bir tarafları kalkmıştır şimdi.

Ne yapacaksın olanla ölene çare yok.

Bundan bir ders almış olursun bir daha tekrarlamazsın,üzülme.

İNSAN ÖNEMSENMEDİĞİNİ GÖRÜNCE DAHA DA O HIRSLA MI NEDİR BİLMEM İLLA ÜSTÜNE DÜŞÜYOR İSTER İSTEMEZ

Onceki konun cok uzun. O kadar sayfayi okuyamadim. Sen mi bitirdin iliskiyi o mu?

bu benim yüzümden canım zaten çünkü ilişkimizde hep yüzüğü atınca yalvaran ben oldum. o buldu bile belli de ben sanki atlatamayacım gibi geliyr

atlatıp buraya konu bile açarsın
umutsuz olma kendine güven
dimdik dur ne yalvar artık ne ara zor günler ama herkes diyor bak geçecek ins

Onceki konun cok uzun. O kadar sayfayi okuyamadim. Sen mi bitirdin iliskiyi o mu?

CANIM özetle; bana hakaret aşağılama falan hep sevdim diye düzelir diye sustum sonra en son bizim evde annem aramızda yaşanan sorunlardan ötürü korktu yüksek lisansı bitince yani 0n sekiz ay sonra olsun düğün ricam bu dedi bunun üzerine benimki bizim evde anne ve ablası yanında elindeki kalemi masaya vura vura bize kimse karışamaz ileride evimde sorun olursa senden bilirim dedi ve çıktı gitti. bu son damla oldu. sonrasında bir hafta sonra bitti ikimz de tamam bitsin dedik.

atlatıp buraya konu bile açarsın
umutsuz olma kendine güven
dimdik dur ne yalvar artık ne ara zor günler ama herkes diyor bak geçecek ins

Allah razı olsun canım İnşAllah. aslında bu bana ders oldu onunla beraberken namazımı niyazımı unutmuştum Rabbim var olduğunu ve ona kulluk görevimi aksattım. Ama şimdi ne oldu o kadar pişmanım kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…