canım bende kararsız kaldım yazını okurken ama yardımcı olmaya çalışiyim;yani eğer görüşmeniz sık olabilirse ve bunun sorun olmayacağına inanıyosan trabzonda ailenle kal,eğer baktın çok özlüyorsunuz uzaklık sorun oluyo istanbula geçmeyi o zaman düşünürsünkafamçokkarıştıiyice düşün,umarım en doğru kararı verirsinolumunekankayizsmile
ailem müsade etmiyor dersin en dogrusuda ailenle kalman bencee...
canım bence öğretmenlik çok rahat bi meslek yani eğer ona gidip onda kalma gibi bi imkanın varsa tatillerde yani çok görüşebilcekseniz gittiğinde ailen de zırt pırt gitmene laf etmezse ailenle kalman mantıklı
para biriktirme vs açısından
ama ben ailemle kaldığıma pişmanım şuan mesela ne kadar anlayışlı olsalar da bi süre sonra insana batmaya başlıyor kendi evi fln olsun istiyor
bi de 5 sene ailenle kalcaksan çok uzun bi süre değil mi?
5 sene boyunca uzaktan görüşmek çok zor olur gibime geliyor
aranızdaki bağlar kuvvetli olsa da baştan böyle duymak biraz yıldırıcı geldi bana
sevgilinin işi sürekli istanbulda mı bide? yani belki ikiniz de ortada bi yerde buluşursunuz izmitte fln :)
eğer ne dicem diye düşünüyorsan ailem çok baskı yaptı kız başına ne işin var kocaman istanbulda dediler dersin :) hiç bi erkek bu lafın üstüne benim için gelmiyorsun diye düşünmez bence.
aile yanında kalmak istediğine emin misin yalnız? özellikle ekonomik özgürlüğün olunca?
bi de onlar senden para istemesinler.. bence bu kararını kesin ver gerisi teferrüat konuşulur anlaşılır sevgilinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?