bana da bir akıl verin kızlar

ben senin yerinde olsaydım bu konuyu nişanlıma ima bile etmezdim.
böyle bir rahatsızlığın bana ima dahi edilmesi o ilişkiyi sona götürür.
babası vermiyorsa vermesin boşverin o konu baba oğul arasındadır, kimseyi ilgilendirmez.
arkadaşların da dediği gibi ayrı gayrı olmaz artık böyle şeylerde.

bundan ne gıbı bı rahatsızlık duydunkı... hep erkek harcar erkegın arabasına bınılır hesabı o oder vs dıye bırsey yok bu zıhnıyetteysen eger cok cok ayıp.
ılerde esın oluncada bu benım param benım malım mı dıyeceksın
Anlamadım canim nerden çıkardın bu zihniyette oldugumu. Ben hep yazdım zaten asla nişanlımın arabamı kullanmasından rahatsız değilim sadece babasının saçma bahaneler uydurarak arabayı vermemesine sınır oldum size de ne yapmalıyım diye danıştım. Tabi ki haklisin o zihniyet cok yanlış ben de asla o düşüncede değilim

ben senin yerinde olsaydım bu konuyu nişanlıma ima bile etmezdim.
böyle bir rahatsızlığın bana ima dahi edilmesi o ilişkiyi sona götürür.
babası vermiyorsa vermesin boşverin o konu baba oğul arasındadır, kimseyi ilgilendirmez.
arkadaşların da dediği gibi ayrı gayrı olmaz artık böyle şeylerde.

Evet canim haklısınız iyi ki sizlere danismisim bise yapmadan önce. Yardımlarınız için cok teşekkür ediyorum

bir de şöyle düşün belki gerçekten seni yakın hissetiğinden nazı sana geçiyordur.. babasının yaptığı ayıp ama başkasının malını alamk zordur demekki seni daha yakın görüyor ki senden alıyor.. gerçi işin için de bir suistimal var mı sen anlarsın onu hareketlerinden..

birden şu düşünceye kapıldım, nişanlınıza bu durumu söyleyerek ailesinin kötü olduğunu mu vurgulamak istiyorsunuz?
bak ben arabamı hiç esirgemiyorum ama baban vermiyor falan diye...

evliliğe adım atmış insanların bunları sorun diye yaşaması ne kadar üzücü...

nişanlınız adına üzüldüm gerçekten...

al hayatım babanın arabasını da artık hiç isteme, bu bizim arabamız diyerek gönül rahatlığıyla vermek varken..
ben veriyorum ama babası vermiyor diye müstakbel kayınpederi suçlamak hiç yakışık değil bana kalırsa...

yaptığınız iyiliğin zaten nişanlınız da farkındadır, gözüne sokmanın manası yok ki.. :19:

Son düzenleme:
Kızlar gercekten kötü bı niyet yok icimde. Ben sevdiğim adama böyle haksızlık yapılmasına asiri üzüldüm babasına da cok kızdım o yüzden, bir de sanki babasinin boyle yaparak arabayla ilgili maliyetleri bu sekilde azaltmaya çalıştığını düşündüm yoksa bizim aramızda zaten ayrı gayri yok.

Lilyum,objektif biri izlenimi verdiğin için bu mesajı yazıyorum.
Umarım yanlış anlamazsın.
Sen defalarca nişanlından malını sakınmadığını yazsan da durum öyle görünmüyor şöyle ki..
Nişanlının babası arabayı oğluna vermiyor diyelim ki bilerek vermiyor seninkini kullansın diye.
İnadına yani senin bu durumu görüp mutlulukla daha da çok isteyerek arabanı nişanlına vermen gerekirdi.
Kullanıldığını hissediyorsun peki seni kim kullanıyor babası mı?
Hayır babası aracılığıyla nişalın seni kullanıyor arabanı alarak.
Nişanlın seni gerçekten kullanıyor mudur,yoksa artık evlilik yoluna girdiğiniz için rahat mı davranıyordur bilemem.
Ama senin ima ettiğin şey bence çok tehlikeli.
Babasının dırdını çekmemek için biel senin arabanı kullanıyor olabilir ve bence bu durum evlenecek bir çiftin arasında olması gerektiği kadar yakınlığı gösterir.
Nişanlın sana fikrini sormuyor işin var mı demiyor arabayla işin va rmı demiyor ise bu onun kabalığı bu açıdan onu kesinlikle uyarmalısın ancak.
Konunun gittiği nokta tehlikeli çünkü bu konuyu evleneceğim insan gündemime getirseydi ben o insanla katiyyen evlenmezdim.
Bak evlilik nasıl birşey biliyor musun?
Yoğurdun 10 gr kaymağına bayılırsın,yemeğe doyamazsın ama bu kadar çok sevdiğin için o kaymağı eşine yedirirsin.
.

Sen defalarca nişanlından malını sakınmadığını yazsan da durum öyle görünmüyor şöyle ki..
Nişanlının babası arabayı oğluna vermiyor diyelim ki bilerek vermiyor seninkini kullansın diye.
İnadına yani senin bu durumu görüp mutlulukla daha da çok isteyerek arabanı nişanlına vermen gerekirdi.
Nişanlın seni gerçekten kullanıyor mudur,yoksa artık evlilik yoluna girdiğiniz için rahat mı davranıyordur bilemem.
Babasının dırdını çekmemek için biel senin arabanı kullanıyor olabilir ve bence bu durum evlenecek bir çiftin arasında olması gerektiği kadar yakınlığı gösterir.
Nişanlın sana fikrini sormuyor işin var mı demiyor arabayla işin va rmı demiyor ise bu onun kabalığı bu açıdan onu kesinlikle uyarmalısın ancak.
Konunun gittiği nokta tehlikeli çünkü bu konuyu evleneceğim insan gündemime getirseydi ben o insanla katiyyen evlenmezdim.
Yoğurdun 10 gr kaymağına bayılırsın,yemeğe doyamazsın ama bu kadar çok sevdiğin için o kaymağı eşine yedirirsin.
.

ama o hiç bi zaman 'aaa olur mu hayatım al sen ye demez, hoop diye mideye indiriverir' :60:

bence babasının utanmazlığı.. yani senin arabanın olduğunu ve nişanlının senin arabanı alabildiğini biliyor adam sonuçta ve onların nasıl olsa arabası var benim arabamı neden vereyim zihniyetiyle vermiyor oğluna arabayı...

boşver ha senin ha onun sonuçta ikinizin.. ama tabi evlenmeden de çok fazla kullandırma kendi imkanlarını... sana ihtiyaç olduğunda veremem demeyi de bil..

.

Canim ben sizlerinde fikirlerinizi almak tecrübelerinizden faydalanmak için actım konuyu o yüzden her türlü söyleme de açığım o yüzden cok teşekkür ediyorum vaktini ayırıp bana yazdığın için. Ben kesinlikle nişanlımın beni kullandığını düşünmüyorum ayrıca kaba bıri de değil rica ederek alır ve teşekkürde eder ama rahattir bu konuda Buda benim cok hoşuma gider. Benim üzüldüğüm şey babasının bı cocuğa sunulacak bahanelerle arabayı koskoca 24 yaşındaki oğluna vermemesi iste bu cok zoruma gitti ama bunu nişanlıma söylemenin de bı manası yok bunu cok iyi anladım sayenizde ve bı hatayı yapmaktan son anda kurtuldum. İyi ki böyle bı platform var ve insanlardan fikir alabiliyoruz

bence babasının utanmazlığı.. yani senin arabanın olduğunu ve nişanlının senin arabanı alabildiğini biliyor adam sonuçta ve onların nasıl olsa arabası var benim arabamı neden vereyim zihniyetiyle vermiyor oğluna arabayı...

boşver ha senin ha onun sonuçta ikinizin.. ama tabi evlenmeden de çok fazla kullandırma kendi imkanlarını... sana ihtiyaç olduğunda veremem demeyi de bil..

Canim benim cok saol bana vakit ayırdığın için. Nişanlım zaten sorar isin yoksa alabilir miyim der yani o acıdan bı problemimiz yok. Açıkcası nişanlima yapılan şey benim zoruma gitti ama bunu nişanlima paylaşmam cok saçma olurdu onu uzmekten baska bı ise yaramadı

Seni bu konuda cookk iyi anliorm mesele arabani kullanmasi diil ...
Yasamayan bilemez eminim yorum yazanlarin cogununda basindan boyle bisey gecmemistr. Bnm nisanliminda arabasi yoktu ve oda arada sirada benimkini kullaniyordu acikcasi bende bu durumdan nefret ediyordum. Bana boyle seyler ters geliyor. Yani ne bileyim ben erkegimin beni gelip kapimdan almasini isterim. Her neyde ben acik acik konustum suan cok sukur cok guzel bir arabasi oldu ve bana dediki sen cok hakliydin iyiki benle konustun. Bence sende acik acik soyle her yorumuda takma. Hayt musterek derler evlenince kocasi altinini aldigi icin buralara gelip afise ederler...

Back
X