Çok tesekkür ederim :)Vitamin eksiklikleri ,hormonel bozukluklar,tiroid,stres yanlis urun kullanimi aklima gelen ilk nedenler dermotologa (cildiye)gidin hastaneye cunku ilk istedikleri test oluyor ozele gidince bir daha hastanede yazdirmak durumunda kaliyorsunuz demir biotin tsh bazen adet donemi deki yapilan hormon testlerinide isteyebiliyorlar vb bakip sonra duruma bagli icten destek distan sampuan solusyon falan veriyorlar
Gecmis olsun
ben de aynı sekılde ısteSorma ya( diplerini görüyorum resmen
Benim eskiden de vardı ama son dönemlerde arttıBirden yogun dökülmeye basladiysa mutlaka bir sebebi vardir.Vitamin eksikligi stres gibi durumlar olumsuz etki yaratmis olabilir.Tabi mevsimsel degisim,sebeke sularinin kirecli olmasi da bir sebep.
Isyerinde benim de saclarim sürekli topludur.Saclariniz uzun ve rahat edemiyorsunuz yumusak lastik bir tokayla cok skmadan toplayabilirsiz.
Bende de bir donem saclarimda dokulme artmisti sampuanimi degistirmistim iyi de geldi.Herkesin sac tipi ve sac derisinin yapisi farkli oldugu icin marka ismi vermiyorum.
Sac tipinize uygun sampuan kullanmaya calisin.Biraz deneye yanila oluyor ama saci cok soka ugratmamak gerekiyor bu surecte.
Bir de çam terebentinin ve sarimsak sampuaninin iyi geldigini duymustum.
Inşallah çözüm buluruz kısa zamandaben de aynı sekılde ıste
ıcımden makyaj yapmak bıle gemıyor ya da guzel gıyınke
ne oldu da sacımı bu hale geldı dıye sureklı dusunuyorum
o kadar uzuluyorum kı anlatamam
Kolajen nasıl uygulanıyor?
O nedir ?
Cildiye ilgilenir bence.Hangi bölüme gitmeliyim ?
Cilde de faydalı olur takviye olarak kullanmak
Sağlıkla ilgili öneride bulunmak çok doğru değil, saç dökülmesinin bin çeşit sebebi olabilir canım.. Ben kendi adıma fayda gördüğüm şeyi yazayım.. Yalnız bu yöntem kardeşimde ters tepti mesela..Merhaba herkese iyi haftalar ,
Benim derdim dökülen saçlarımo kadar çok saçım dökülüyor ki evde resmen Ağlayarak topluyorum. Bunun için ne Doktoruna gitmem gerekir ?
Bir de kestirsem işe yarar mı ?
Öneri verebilir misiniz ?
Sizde de mi dökülme var. ?bu direk besin takviyesi seklinde alinabiliyor.
bir de bazi bakim urunlerinin icinde de var,
ben takviye olani dusunuyorum.
Muhtemelen vitamin eksikliğim var biliyorum ama inşallah bu sorun hallolur.Cildiye ilgilenir bence.
Ben saç için gitmedim ama kaç yıl geçmeyen ve artık geçmeyeceğini düşündüğüm yara berelerimi verdikleri kremle üç günde yok etmişlerdi :) ilaç endüstrisine güveniyorum ^^ umarım sizin saç sorununuzu da halledeceklerdir.
Bence bir vitamin eksikliğinden dökülüyordur.
Benim saç dökülmesiyle ilgili sorunum yoktu ama demir şurubu içmeye başladıktan sonra ortalıkta saç görme oranim ciddi oranda azaldı mesela
Sizde de mi dökülme var. ?
Şeker çikolata çok yerim ben onla ilgilisi var mıdır kiSarımsak yutmak,sarımsaklı şampuanlar iyi geliyor.Bol su içmek.Tabii önce nedenini bulmanız lazım.Mevsim geçişlerinde oluyor bende mesela.Ya da şeker,çikolata yediğimde.
Hap gibi birşey mi ?zaten sac, tirnak ve kemiklerin bakimi/guclenmesi icin oneriliyormus.
Birazdan doktor randevusu alacağım sonra da kuaföre gidip kestireceğim biraz daha bakalım inşallah düzelir belki de doktor şampuan va verir :)Sağlıkla ilgili öneride bulunmak çok doğru değil, saç dökülmesinin bin çeşit sebebi olabilir canım.. Ben kendi adıma fayda gördüğüm şeyi yazayım.. Yalnız bu yöntem kardeşimde ters tepti mesela..
Bi ara baktım kafamda saç değil bi avuç cansız tel yığını kalmış.. Öncelikle kimyasal dolu olan tüm şampuanları bıraktım (en iyi olduğu iddia edilen markalar dahil), saçım çok uzundu, omuz hizasına kadar kısalttım, yöresinden (Siirt) hakiki bıttım sabunu aldım ve uzun zamandır onu kullanıyorum, Allah'a şükür çok memnunum, saçlarım kendine geldi desem yeridir.. Hem yeni saçlar çıktı hem de telleri çok güçlü ve rengi parlak.. MaşaAllah diyeyim :))
Birde lavanta kürü var, hem dökülmeyi azaltıyor hem hızlı uzamasına yardımcı oluyor hem de mis gibi kokuyor
Sen önce kan değerlerine baktır, gerekirse vitamin takviyesi filan alırsın, beslenme düzenini ona göre ayarlarsın.. Sonra da kimyasalları bırakıp bu doğal yöntemlere geçebilirsin..
Allah'ın izniyle düzelir, üzülme
Şeker çikolata çok yerim ben onla ilgilisi var mıdır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?