Çözümü yok mu ki acepBenimde dökülüyor canim , tesettüre girdigimden beri , sac hava almiyor günes görmüyor. Birde sık topladigım icinmis. Kestirsende bir iki gün dökülmüyor sonra dökülüyor..
Oncelikle uzulme bunun icin stres yapma bunlarda dokulmesinde etkili gidip cildiyede testleriniz yaptirin belki degerlerinizde eksiklik vardir bu mevsim sac dokulmeleri icin cok musait evdede dogal hindistan cevizi yagini banyolardan once surup 1 saat beklerseniz hem uzatior hem yeni saclar cikmasini destekliyorMerhaba herkese iyi haftalar ,
Benim derdim dökülen saçlarımo kadar çok saçım dökülüyor ki evde resmen Ağlayarak topluyorum. Bunun için ne Doktoruna gitmem gerekir ?
Bir de kestirsem işe yarar mı ?
Öneri verebilir misiniz ?
Vitamin eksiklikleri ,hormonel bozukluklar,tiroid,stres yanlis urun kullanimi aklima gelen ilk nedenler dermotologa (cildiye)gidin hastaneye cunku ilk istedikleri test oluyor ozele gidince bir daha hastanede yazdirmak durumunda kaliyorsunuz demir biotin tsh bazen adet donemi deki yapilan hormon testlerinide isteyebiliyorlar vb bakip sonra duruma bagli icten destek distan sampuan solusyon falan veriyorlarÇözümü yok mu ki acep(
Bende topluyorum acaba ondan mı
Geçmiş olsun hepimizin ortak sorunu bu, cildiyle uzmanına gidebilirsiniz, saçları kestirmenin dökülmeye engel olduğunu sanmıyorum. Saç dökülmesini engelleyen evde hazırlanan birçok maske çeşidi var Suna Dumankaya’ nın sığır iliği tarifi mesela, bunu deneyen ve memnun kalan tanıdıklarım var, bir de içeriği çok kimyasal olmayan şampuanlar deneyin aklıma gelenler şimdilik bu kadar, hatırladığım tarifler olunca tekrar yazabilirimMerhaba herkese iyi haftalar ,
Benim derdim dökülen saçlarımo kadar çok saçım dökülüyor ki evde resmen Ağlayarak topluyorum. Bunun için ne Doktoruna gitmem gerekir ?
Bir de kestirsem işe yarar mı ?
Öneri verebilir misiniz ?
Güneş görmeyen saçlar için üretilmiş bir şampuan var onu denediniz mi belki faydası olurBenimde dökülüyor canim , tesettüre girdigimden beri , sac hava almiyor günes görmüyor. Birde sık topladigım icinmis. Kestirsende bir iki gün dökülmüyor sonra dökülüyor..
Hangi bölüme gitmeliyim ?Belki vitamin eksikliği vardır. Bence doktora gitmeniz yerinde olur. Kan tahlili verirsiniz.
Baktınız bir sorun yok o zaman düşünürsünüz alternatifleri^^
Doğal Hindistan Yağı ? Aktarda bulabilir miyimOncelikle uzulme bunun icin stres yapma bunlarda dokulmesinde etkili gidip cildiyede testleriniz yaptirin belki degerlerinizde eksiklik vardir bu mevsim sac dokulmeleri icin cok musait evdede dogal hindistan cevizi yagini banyolardan once surup 1 saat beklerseniz hem uzatior hem yeni saclar cikmasini destekliyor
Sorma yaBenim de deli gibi dökülüyor
gitmediğim dr yaptırmadıgım test kalmadı
5 sene oncesı toplayınca ıkı el bılegım kalınlıgında saclarım suanda mınık toka ile tutuyor
seyrelmelerim bariz belli
kudurmus gibi dökülüyor derdi ne anlamadım
o kadar canım sıkılıyor kı bu duruma
bir kadın için saç çok önemli
eskiden parıl parıl parlayan saçlarım yüy gibi , dolaşık, cansız oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?