Bitkisel olursa ne ala ama ben şampuanları bıraktım artık, içeriklerine güvenim yok.. Sabun ilk kullanımda ve bi süre kazık gibi olmuş hissi veriyor ama sonra yumuşacık bi form alıyor saç..Birazdan doktor randevusu alacağım sonra da kuaföre gidip kestireceğim biraz daha bakalım inşallah düzelir belki de doktor şampuan va verir :)
Hap gibi birşey mi ?
Dvet genelde topuz yapar sıkarım.Anneannem 13-15 yaşından beri kapalı bi köy kadını, bi saçı var görseniz, bonusBen de tesettürlüyüm epeydir ama ona bağlı bi dökülme yaşamadım.. Saçı çok sıkı toplayıp gergin topuzlar yaparak kapatıyorsanız, evde hava almıyor ve saç hep bağlı duruyorsa illa ki yıpranır, kopar, dökülür..
Ben çok tatlı yerimBen bunu kendimde çok gözlemledim.Gün içinde dökülmez mesela.Akşam çok düştü şekerim.Başladım yemeye.Biraz zaman geçtikten sonra avuç avuç geldi saçlarım.Yediklerinizi gözlemleyin.
Ben sırf kokusu için şampuan kullanıyorum. Guzel koksun diyeBitkisel olursa ne ala ama ben şampuanları bıraktım artık, içeriklerine güvenim yok.. Sabun ilk kullanımda ve bi süre kazık gibi olmuş hissi veriyor ama sonra yumuşacık bi form alıyor saç..
Şeker gibi bşyse bende alırım.evet draje seklinde olanlara bakiyorum ben.
Aynen, kesinlikle yapısal diye düşünüyorum..Dvet genelde topuz yapar sıkarım.
Bazı kişilerde saç çok oluyor kaç yasına gelirse gelsin.
Maşallah annanenizde öyle sanırım.
Saç biraz da doğuştan galiba
Lavanta veya başka bitkilerin suyunu kullanabilirsin banyodan çıkarken, durulama esnasında döküyorsun, mis gibi kokuyor.. Lavanta kürünü araştır bi istersen..Ben sırf kokusu için şampuan kullanıyorum. Guzel koksun diye
Vitamin eksikliği, uzun süre aynı şampuanı kullanmak, saçları çok sıkı toplamak ve genel olarak hep toplu olması, saç kremi tarzı saçı yumuşatacak ürünler kullanmamak, saçı çok sık yıkamak, iki kere şampuanlamak ve açıcı özelliği bulunan renklerle her ay boyamak bunlar dökülme sebebidir.Merhaba herkese iyi haftalar ,
Benim derdim dökülen saçlarımo kadar çok saçım dökülüyor ki evde resmen Ağlayarak topluyorum. Bunun için ne Doktoruna gitmem gerekir ?
Bir de kestirsem işe yarar mı ?
Öneri verebilir misiniz ?
Hafta sonu kısa bi kesim yaptıracağım şöyle omuz hizasında birax daha yukarda falan o zaman biraz da salınca belki durur :)Aynen, kesinlikle yapısal diye düşünüyorum..
Saçı lastiklerle sıkmak yerine şu kıstırmalı kelebek tokalarla tuttur istersen bi süre (80li yılların Hülya Avşar tarzını kastetmiyorum tabii ki), hem güzel bi kesim ve o tokalar tatlı bi hava veriyor, genç kız gibi veya bandana tarzı şeyler kullanabilirsin otantik, oyalı, işlemeli, ben çok severim
Azcık sal saçları :))
Lavanta kokusunu çok severim :)Lavanta veya başka bitkilerin suyunu kullanabilirsin banyodan çıkarken, durulama esnasında döküyorsun, mis gibi kokuyor.. Lavanta kürünü araştır bi istersen..
Ben hrp elidor kullanıyorum kokusunu da Sevdiğim içinVitamin eksikliği, uzun süre aynı şampuanı kullanmak, saçları çok sıkı toplamak ve genel olarak hep toplu olması, saç kremi tarzı saçı yumuşatacak ürünler kullanmamak, saçı çok sık yıkamak, iki kere şampuanlamak ve açıcı özelliği bulunan renklerle her ay boyamak bunlar dökülme sebebidir.
Otacı gibi bitkisel şampuanları ve bitkisel saç kremlerini, duru, hacı şakir gibi markalarla dönüşümlü kullanmanızı öneririm.
Elidor gibi markaları da ben hiç tercih etmiyorum.
Çok da karıştırma birbirine :)) Bi doktora git bakalım, ne diyecek.. Sonra kuaföre gidip kestir, bi can gelsin saçlara :) Sonra gereken vitamini ve doğal yolu kullanmaya başlarsın..Lavanta kokusunu çok severim :)
Onu da bir sorayım aktara.
Kızkardeşimde doğal Isırgan suyu kullanmıştı onun saçlarını da sıklaştırdı acaba onu da mı denesem
Lavanta veya başka bitkilerin suyunu kullanabilirsin banyodan çıkarken, durulama esnasında döküyorsun, mis gibi kokuyor.. Lavanta kürünü araştır bi istersen..
Denemedim yalan olmasın..Güneş görmeyen saçlar için üretilmiş bir şampuan var onu denediniz mi belki faydası olur
Topladıgın yerden cok dökülüyormus..Çözümü yok mu ki acep(
Bende topluyorum acaba ondan mı
Şampuanın ismini hatırlayamadım ama internetten bi bakın istersenizDenemedim yalan olmasın..
Ama şöyle de bşy var. Ben çok uzun zamandır uzun saç kullanıyorum. Küt kestirsem diyorum ama alışabilir miyim ki :) onu da düşünüyorumÇok da karıştırma birbirine :)) Bi doktora git bakalım, ne diyecek.. Sonra kuaföre gidip kestir, bi can gelsin saçlara :) Sonra gereken vitamini ve doğal yolu kullanmaya başlarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?