öncelikle başınız sagolsun,bence siz gerekeni yaptıysanız allah biliyor,boşver gerisini..hem ölü işlemlerinde ne kadar masraf giderki laf edecek kadar..eşiniz ilgilensin boşverin bence..kardeşinin cahilligidir
bu arada noktalama işaretlerine dikkat ederek yazarsanız çok iyi olur.anlamak için çok defa okumak zorunda kalmayalım
ne kadar ayıp ölmüş birinin arkasından para mevzusu yapılıyor..yapan kişide yabancı degıl ogulları..ayrıyetten bence bu konuya siz dahıl olmayın..kendı savasın olarak gorme..yersız olur..ıkı kardes konussunlar ne yapmak ıstıyorlarsa onu yapsınlar..
Canim pardom yanlis anlamisim...
Bazi insanlar cig sut emmis oluyorlar..Konu para olunca insan olduklarini unutuyorlar..Seni o kadar iyi anliyrum ki bizde babami kaybettigimizde oldugunun 2 gunu dedem olacak pislik bizi evinden kovdu..Neden biliyormusun babamizin kisisel esyalarini almak istedik diye..Benim annem ve babam ben 14 yasimdayken ayrildilar babamda dedem ve 37 yasina gelmis bekar halamla oturuyorlardi..Dusunsene babamin kardesi babam vefatt ettigi gun cebindeki butun parasini almis ki ben parada degilim cuzdani bile vermiyor..Ver diyorum banka kartlari onun icinde kapattircam yok senin babansa benimde abim diye salak bi cumle kurdu,sanki varisi o bankalar ona bisey yaptirabilecek...Megersem bu gerizekali babamin kredi kartinda para varmi diye bakmak icin vermemis
Babamin cep telefonunuda oldugunde cebinden almis yine ayni salak kardesi ve babamin faturali hattini kullaniyordu dusunebiliyormusun...Parasini odemeye gelince yok hatta o telefondan beni kardesimi ariyor telefonumuzda babis yaziyor biz tekrar kriz geciriyoruz...Babamin arabasinin ustune yatmalarida var tabii amann neyse yaaa allahlarindan bulsunlar..Hakkimi hic helal etmiyorum...
Yani arkadasim ne insanlar var kardesine bile guvenmicen baksana babam goruyordur bu yapilanlari 2 dk geri gelmek icin neler vermiyordur..Amca ,hala ve dede musbettesine haddini bildirmek icin
Sen canini sIKMA siz kendinizi biliyormusunuz...Allahta goruyor
Siz son görevinizi fazlası ile yapmışsınız.
Vicdanınız rahat mı ona bakın.
Hiç umursama bence araya mesafe koymak en iyisi.
ah su para ah su para ne o olmadan yasaniyor nede onunla.
Canim cok saol!Sen son gorevini yapmissin kayinbabana yastiga basini koyunca huzurlu uyuyorsundur..Ama emin ol esinin kardesi ayni ic huzuruyla uyumuyordur..Allah goruyorCanım seninde başın sağolsun insanlar çok çirkinleşiyor neden dir bilmem alllah larından bulsunlar zor valla böyle insanlarla uğraşmak
ben görevimi fazlasıyla oğullarından kızından fazla koşturdum bunu bütün akrabalarıda biliyor hepsi el üstünde tutuyorlar nasıl cevirdin okadar insana nasıl bakıyon hayranız diyorlar o da bana yetiyor :teselli:
Allah rahmet eglesin. bence bosver sen üzerine düseni yapmissan ne mutlu sana. Nasil olsa onlarin takdirini almak icin yapmadin bunlari onlarda yapdiklarini bilseler ne olur bilmeseler ne olur. Kavga dögüs etmeden yine alin hakkinizi sonucta hak var hukuk var. Kavga etmek, tartismaya girmek rahmetliye cok büyük haksizlik olur. Allah görüyor yapdiklarinizi bosver hic takma onlari.
başın sağolsın sana haksızlık yapıldığını düşünüyorsan görüşme allaha havale et
yoksa çok üzüleceksin sanırım para kalsaydı yine aynı şeyler olacaktı boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?