herşey açık açık oturup konuşulmalı. Eğer karşı taraf eğitimi sorun etmeyeckse dediğiniz gibi, konuşulup anlaşılabilir gayet de. Siz onca senedir tanıyomuşsunuz birbirinizi, yaşantılarınız var. Ne istediğinizi az çok bilirsiniz, gerçekçi şekilde konuluşulursa sorunlar hallolur ya da bitirmeye dair bir karar alınabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Merhaba arkadaşlar. Ben 23 yaşında çiçeği burnunda bir öğretmenim atama bekliyorum. Ne yazık ki ben de zor günler yaşıyorum. Ailem erkek arkadaşımı istemiyor. 8 yıldır tanıyorum ama araya 2 yıllık bir ayrılık girdi. Ilişkimizde gelgitler yaşadık. Bu sorunların sebebiyse ailem bilmediği için bizim görüşememizdi. Erkek arkadaşım lise mezunu bir işte çalışıyor. Ailemse erkek arkadaşımın maddi durumu kötü olduğu için ve lise mezunu olduğu için istemiyorlar. Tanışmak bile istemediler. Erkek arkadaşım anlayışlı açık görüşlü bir insan eğitim konusunda sorun yaşamayacağımızı söylüyor ancak 3 yıl önceki bir konuşmamızda sen benden fazla mı maaş alacaksın gibi şeyler söylemişti bu benim kafamı karıştırıyor. Onunla iyi anlaşıyoruz güzel vakit geçiyoruz benimle çok ilgileniyor sevildiğimi de biliyorum ama kafam çok karışık. Erkek arkadaşım benim ilk aşkımdı. Ayrıyken bile onu gördüğümde dizlerimin bağı çözülürdü çok heyecanlanırdım. Barıştığımızda da çok mutlu oldum ancak bu konular beni bunaltmaya başladı. Onu kaybetmekten çok korkmuyor gibiyim(acaba duygularımı tam ölçüp tartamıyor muyum? Bu ilişkim biterse bi daha kimseyle olamazmışım kimse benimle onun kadar ilgilenmez sevmemiş gibi geliyor. Benimle ve beimle ilgili konularla o kadar ilgileniyor bana karşı o kadra anlayışlı ki. Kafam çok karışık (
Merhaba arkadaşlar. Ben 23 yaşında çiçeği burnunda bir öğretmenim atama bekliyorum. Ne yazık ki ben de zor günler yaşıyorum. Ailem erkek arkadaşımı istemiyor. 8 yıldır tanıyorum ama araya 2 yıllık bir ayrılık girdi. Ilişkimizde gelgitler yaşadık. Bu sorunların sebebiyse ailem bilmediği için bizim görüşememizdi. Erkek arkadaşım lise mezunu bir işte çalışıyor. Ailemse erkek arkadaşımın maddi durumu kötü olduğu için ve lise mezunu olduğu için istemiyorlar. Tanışmak bile istemediler. Erkek arkadaşım anlayışlı açık görüşlü bir insan eğitim konusunda sorun yaşamayacağımızı söylüyor ancak 3 yıl önceki bir konuşmamızda sen benden fazla mı maaş alacaksın gibi şeyler söylemişti bu benim kafamı karıştırıyor. Onunla iyi anlaşıyoruz güzel vakit geçiyoruz benimle çok ilgileniyor sevildiğimi de biliyorum ama kafam çok karışık. Erkek arkadaşım benim ilk aşkımdı. Ayrıyken bile onu gördüğümde dizlerimin bağı çözülürdü çok heyecanlanırdım. Barıştığımızda da çok mutlu oldum ancak bu konular beni bunaltmaya başladı. Onu kaybetmekten çok korkmuyor gibiyim(acaba duygularımı tam ölçüp tartamıyor muyum? Bu ilişkim biterse bi daha kimseyle olamazmışım kimse benimle onun kadar ilgilenmez sevmemiş gibi geliyor. Benimle ve beimle ilgili konularla o kadar ilgileniyor bana karşı o kadra anlayışlı ki. Kafam çok karışık (
[sıze="2"]
canım okurken bi an kendimi okuyo giibi oldum benim adını koymadığımız ama sevgiliden öte bi ilişkim var oda lise mezu ve ben öğretmen adayıyım üstelik ikinci üni okuyorum ve yükseklisans yapıcam. önceleri ben bunu problem ederim diye düşünüyodum ama şuan etmiyorum artık çünkü bana fazlasıyla saygılı ve mesleğim benden çok onu heycanlandırıyo.ve bana deliler gibi aşık onun aşkı karşında eziliyorum bazen çünkü ben ona aşık değilim yani görüşmesem hiç görmesem başkası karşıma çıksa unuturmuşum gibi geliyo . Bizim asıl problememiz ise o benim kuzenim:çok üzgünüm: Ailem en başta buna karşı çıkar aynı sendeki durum gibi onu bana yakıştırmazlar lise mezunu vs. Diye. Bende bazen ondan başka kimse beni bu kadar sevemez gibi geliyo ve o kadar alışkanlık olduki o yüzden kopamıyorum çok seviyorum ama bu sevgimin onun aşkından ve bu kadar aşırı sevilmekden kaynaklandığını düşünüyorum. şuan askerde olduğu içinde daha çok bağlıyız birbirimize. Ben doğrusu bu işi akışına bıraktım o hayırlısıyla gelsinde belki zamanla herşey yoluna girer. Sen de belki akışına bırakmalısın ama hiç bir vakit ideallerinden vazgeçme . Aileye gelince şuan bende aynı sıkıntıda olduğum için onları karşıma alıcak cesaret ve aşkım yok diyorum seni bilemem tabibilmiyorumkismile ama hakkında hayırlısı olsun tatlım[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?