bana da yardım lütfen bir akıl verin

damargirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
244
18
118
34
Ankara
mrb bn 2 yıllık evliyim 8 aylık bebeğim ama çok yalnızım eşim lokantamız var orada çalışıyor ve sabah sekizde gidip akşam 12 gibi geliyor ve çok nadır 10 da gelir o saatte bile gelişine erken geldi diye sevinirim düşünün artık izne sadece bayramdan bayrama çıkar 3 veya 4 gün kapalı olr lokantamız her akşam bu yüzden tartışırız eve geç geliyosn ne kahvaltımız var ne bir yemeğimiz ne gezmemiz diye sayar sayar ağlarm evlendiğim gün ertesi gün işe başladı o zmanadan bugüne kadar böyleyiz eşimi çok seviyrm o da beni seviyor ama artık daanamıyorm bu duruma napıcam bn böyle evliliğimiz git gide kötüye gidicek bana bir akıl verin Allah aşkına eve gelince ne bir tebessüm edesim geliyr nede hoş geldin diyesim lütfen cevp yazın bana bir akıl verin sizce bu bir sorun değil mi

İlk önce klasik olarak çalışıp çalışmadığını sormak isterim :26:

Ama baştan biliyordunuz böyle bir işi olduğunu :/

Tamam cok zor ama adam ne yapsin mecbur calisiyor. Belki bir kac sene böyle gider ama sonradan rahata erersiniz, yanina yardimci alacak kadar parasi olur ve en azindan daha erken dönebilir isinden. Sanirim sabretmekten ve kendinize baska mesguliyet aramaktan baska bir careniz yok. Eminim oda böyle olmak istemesezdi, ama ekmek parasi..

Esiniz de sizin gibi cani skiliyordur bu duruma ama calismak da zorunda elinden birsey gelmiyordur.maddi olarak durumunuz nasil bilmiyorum ama en azindan haftada ya da 15 gunde 1 erken kapatip birkac saat birlikte vakit gecirsenz .ya da calisanlara biraksa kendi erken gelse biraz daha.uygun bir dille konussaniz bu sekilde.allah sabir versin size ve yine de yuzunuzden tebessumu eksik etmeyin sizin icin calisiyor sonucta..

böyle işler de zor gerçekten aile hayatı düzenli olmuyor.allah sabır versin başka da diyecek birşey yok.sonuçta iş değiştirmek de kolay değil.

allah sabır versin canım zor bir durum....
bence eşinle sakince oturup konus derim...onu özlediğini çocuguyla beraber zaman gecirmeni istedigini tane tane anlat,belki anlar seni,bu zamanların gececegini cocugunun büyüdügünü anlat bakalım ne diyecek...en azından haftada birgün onun yerine bakacak kardes,baba kimse yok mu eşinde böylelikle sizinle zaman gecirsin...

Gun icinde al cocugunu git ziyaret et hem yuruyus olur hem gorursun napsin adam yani ekmeginin pesinde

Biz ne yapabiliriz size, eşinizin işini bırakması icin taktik mi verelim mesela?

Adam 7/24 rızkının peşinde, yılda sadece iki kez tatil yapıyor ama karısı ona bir güler yüz göstermekten uzak. Boşanın siz bence, eşinizi hiç haketmiyorsunuz.

evine yeterince vakit ayıramıyor diye yakınan kadına neden bu sert çıkış anlamıyorum evet bazı işler çok yoğundur mecburen böyledir ama erkek isterse bir fırsat oluşturabilir kadıncağız içini dökmüş biz napalım deniyor

seni anlıyorum durum zor güleryüzünü eksik etme eşinin hassas olduğu anlar varsa öyle bir anda şirinlik yap noluur bize bir gününü ayırı bize vakit ayır çok özlüyoruz de onun yerine bakabilecek birileri var mı bğir kaç saat bile olsa bir yere gidersiniz en azından

Nasıl bir fırsat mesela? Ya da bu fırsatı yaratabilmek icin karşılıklı iletişim gerekli değil mi? Surat asarak, küserek bu iş çözülür mü? İnsan el olsa acır ya, 14 saat calısan bir insana nasıl surat asılır?

Erkek isterse fırsat yaratırmış.... Erkekleri superman gibi görmekten vazgecin artık. Onlar da insan, onlar da etten kemikten.

İşyerinizin kendinize ait olması büyük avantaj. Ailelerinize yakınmısınız yani günün belli vakitlerinde çocuğunuzu bırakabileceğiniz bir yakınınız var mı? Öyleyse şayet ben olsam eşimle birlikte çalışırdım yada en azından günün belli bir vaktini birlikte geçirmeye çalışırdım.

Kitap, film vs... Klasik ama gerçekten insanı rahatlatan şeyler.

Meslek edindirme kursları vs...

Çocuk varken insanın vaktide olmaz gerçi.

Yalnız eşinede surat yapma, adam akşama kadar çalışıp evde de surat görmesin. Oda keyif yapmıyor sonuçta ben olsam çok canım sıkılırdı.

Son düzenleme:

ya sen gerçekten bişey yapma lütfen sus yalnızca yeter bu ne artık kadın derdini anlatmış yazdığın şeye bak sana zorlamı mesaj attırıyorlar anlamıyorum yazmak zorunda değilsin yardımın olmayacaksa o butona basma artık

eşiniz kötü bir şey yapmıyor ki sadece işine çok düşkün, bu da kendi işi olmasından kaynaklanıyor... ama siz ne kadar bunalmış olsanız da eşinize surat yaparak haksızlık ediyorsunuz bence... sakin bir zamanda konuşmayı deneseniz belki bir gününü size ayırır ki olması gereken de budur elbet...

önce şunu söyleyim arkadaşlar buraya yazanlar keyfine yazmıyor. size göre küçük önemsiz sorunlar olabilir ama bu işte o kişiye göre değişir. durumlarına şartlarına göre farklılık gösterir.. insanlar içindeyken çözüm yolunu göremeyebilir. bizler burda birbirimize destek olmak için burdayız.

cnm bak ne eşin çalışıyormuş..eşin çalışmaması demek daha beter bir durum emin ol. eşinin lokantası varmış işleri nedeniyle geç geliyormuş. işleri olup iş yapmayan borç batağına giren iflas eden o kadar çok kişi var ki bundan da emin ol..

senin eşin çalışıyor, işleri de yoğun ne güzel.. benim eşimde nerdeyse 7 gün çalışır. çok nadir haftanın bir günü çalışmaz. o da çok özel durumlar varsa. diğer günler 7 de çıkar evden 7 de gelir eve.. gelir ama yemek ye uyu.. bir kaç laf ettik ederiz..

düğünümüz olmuştu. bir hafta sonra işe başladım. çalışmak zorundaydım. gerçi şuan işsizim ve iş arıyorum.

sen haline şükret.. ne güzel bebeğin de varmış.. onunla ilgilen.. arkadaşlarınla çay kahve iç.. akrabanla eşinin ve senin.. birşeylerle meşgul ol diyeceğim ama bebeğin en güzel meşguliyet olmalı senin için..

Kullandığınız kelimelere, smileylere dikkat edin! Size mi soracağım nereye ne yazacağımı?

Terbiyesizliğe bak ya.

Bu devirde ekmeginin pesinde adam bulmak cok zor sen bulup bunamissin bence kim ister sabah 8 den gece 24 e kdr calismak ?

Esin bu saatten sonra is degistirmiycegine gore yapman gereken onu gercekten guvenilir isini bilen bi yardimci bulmaya ikna etmen,ona yanasmazsa cocugu bi kac saat hergun annene birak en azindan haftaici kocanin yanina git hem yardimci ol hem yuzunu gormus ol.

iyi de adam rızkının peşinden koşmak zorunda. ne güzel eli ekmek tutuyor, evine bakıyor.
e tabii sen de eşinle zaman geçirmek istiyorsun. en doğal hakkın ama surat asarak, şikayetlenerek eşini ve kendini yıpratmaktan başka bir şey yapmış olmazsın. kısıtlı olan zamanınız çok değerli. birlikte daha fazla şey yapmaya çalışın. eşine onu çok özlediğinden falan bahset. belki gaza gelir de o da ikiniz için bir şeyler yapmaya çalışır.

Son düzenleme:
Eger isi bahane ederek size vakit ayirmiyosa kotu.mesela isyerini bazi aksamlar emanet edebilecegi bi ortagi oldugu halde bunu yapmayip kapanisa kadar bekliyosa gibi.
Ama gercekten cok yogun calisiyosa ki yeme icme sektorunden bahsediyoruz vaktinin olmamasi normal.baskada kimse yoksa yaninda mecbur o saatlere kadar kalcak.
Birazda yeni bebeginiz olmus onun bakimi falan yormus germis olabilir sizi.daha cok gormek istiyosunuz yaninizda esinizi hakli olarak.ama sunu dusunun sizin icin calisiyo sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…