mrb bn 2 yıllık evliyim 8 aylık bebeğim ama çok yalnızım eşim lokantamız var orada çalışıyor ve sabah sekizde gidip akşam 12 gibi geliyor ve çok nadır 10 da gelir o saatte bile gelişine erken geldi diye sevinirim düşünün artık izne sadece bayramdan bayrama çıkar 3 veya 4 gün kapalı olr lokantamız her akşam bu yüzden tartışırız eve geç geliyosn ne kahvaltımız var ne bir yemeğimiz ne gezmemiz diye sayar sayar ağlarm evlendiğim gün ertesi gün işe başladı o zmanadan bugüne kadar böyleyiz eşimi çok seviyrm o da beni seviyor ama artık daanamıyorm bu duruma napıcam bn böyle evliliğimiz git gide kötüye gidicek bana bir akıl verin Allah aşkına eve gelince ne bir tebessüm edesim geliyr nede hoş geldin diyesim lütfen cevp yazın bana bir akıl verin sizce bu bir sorun değil mi
mrb bn 2 yıllık evliyim 8 aylık bebeğim ama çok yalnızım eşim lokantamız var orada çalışıyor ve sabah sekizde gidip akşam 12 gibi geliyor ve çok nadır 10 da gelir o saatte bile gelişine erken geldi diye sevinirim düşünün artık izne sadece bayramdan bayrama çıkar 3 veya 4 gün kapalı olr lokantamız her akşam bu yüzden tartışırız eve geç geliyosn ne kahvaltımız var ne bir yemeğimiz ne gezmemiz diye sayar sayar ağlarm evlendiğim gün ertesi gün işe başladı o zmanadan bugüne kadar böyleyiz eşimi çok seviyrm o da beni seviyor ama artık daanamıyorm bu duruma napıcam bn böyle evliliğimiz git gide kötüye gidicek bana bir akıl verin Allah aşkına eve gelince ne bir tebessüm edesim geliyr nede hoş geldin diyesim lütfen cevp yazın bana bir akıl verin sizce bu bir sorun değil mi
evine yeterince vakit ayıramıyor diye yakınan kadına neden bu sert çıkış anlamıyorum evet bazı işler çok yoğundur mecburen böyledir ama erkek isterse bir fırsat oluşturabilir kadıncağız içini dökmüş biz napalım deniyor
Biz ne yapabiliriz size, eşinizin işini bırakması icin taktik mi verelim mesela?
Adam 7/24 rızkının peşinde, yılda sadece iki kez tatil yapıyor ama karısı ona bir güler yüz göstermekten uzak. Boşanın siz bence, eşinizi hiç haketmiyorsunuz.
ya sen gerçekten bişey yapma lütfen sus yalnızca yeter bu ne artık kadın derdini anlatmış yazdığın şeye bak sana zorlamı mesaj attırıyorlar anlamıyorum yazmak zorunda değilsin yardımın olmayacaksa o butona basma artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?