Kullandığınız kelimelere, smileylere dikkat edin! Size mi soracağım nereye ne yazacağımı?
Terbiyesizliğe bak ya.
mrb bn 2 yıllık evliyim 8 aylık bebeğim ama çok yalnızım eşim lokantamız var orada çalışıyor ve sabah sekizde gidip akşam 12 gibi geliyor ve çok nadır 10 da gelir o saatte bile gelişine erken geldi diye sevinirim düşünün artık izne sadece bayramdan bayrama çıkar 3 veya 4 gün kapalı olr lokantamız her akşam bu yüzden tartışırız eve geç geliyosn ne kahvaltımız var ne bir yemeğimiz ne gezmemiz diye sayar sayar ağlarm evlendiğim gün ertesi gün işe başladı o zmanadan bugüne kadar böyleyiz eşimi çok seviyrm o da beni seviyor ama artık daanamıyorm bu duruma napıcam bn böyle evliliğimiz git gide kötüye gidicek bana bir akıl verin Allah aşkına eve gelince ne bir tebessüm edesim geliyr nede hoş geldin diyesim lütfen cevp yazın bana bir akıl verin sizce bu bir sorun değil mi
mrb bn 2 yıllık evliyim 8 aylık bebeğim ama çok yalnızım eşim lokantamız var orada çalışıyor ve sabah sekizde gidip akşam 12 gibi geliyor ve çok nadır 10 da gelir o saatte bile gelişine erken geldi diye sevinirim düşünün artık izne sadece bayramdan bayrama çıkar 3 veya 4 gün kapalı olr lokantamız her akşam bu yüzden tartışırız eve geç geliyosn ne kahvaltımız var ne bir yemeğimiz ne gezmemiz diye sayar sayar ağlarm evlendiğim gün ertesi gün işe başladı o zmanadan bugüne kadar böyleyiz eşimi çok seviyrm o da beni seviyor ama artık daanamıyorm bu duruma napıcam bn böyle evliliğimiz git gide kötüye gidicek bana bir akıl verin Allah aşkına eve gelince ne bir tebessüm edesim geliyr nede hoş geldin diyesim lütfen cevp yazın bana bir akıl verin sizce bu bir sorun değil mi
İlk önce klasik olarak çalışıp çalışmadığını sormak isterim :26:
Ama baştan biliyordunuz böyle bir işi olduğunu :/
Tamam cok zor ama adam ne yapsin mecbur calisiyor. Belki bir kac sene böyle gider ama sonradan rahata erersiniz, yanina yardimci alacak kadar parasi olur ve en azindan daha erken dönebilir isinden. Sanirim sabretmekten ve kendinize baska mesguliyet aramaktan baska bir careniz yok. Eminim oda böyle olmak istemesezdi, ama ekmek parasi..
Esiniz de sizin gibi cani skiliyordur bu duruma ama calismak da zorunda elinden birsey gelmiyordur.maddi olarak durumunuz nasil bilmiyorum ama en azindan haftada ya da 15 gunde 1 erken kapatip birkac saat birlikte vakit gecirsenz .ya da calisanlara biraksa kendi erken gelse biraz daha.uygun bir dille konussaniz bu sekilde.allah sabir versin size ve yine de yuzunuzden tebessumu eksik etmeyin sizin icin calisiyor sonucta..
böyle işler de zor gerçekten aile hayatı düzenli olmuyor.allah sabır versin başka da diyecek birşey yok.sonuçta iş değiştirmek de kolay değil.
allah sabır versin canım zor bir durum....
bence eşinle sakince oturup konus derim...onu özlediğini çocuguyla beraber zaman gecirmeni istedigini tane tane anlat,belki anlar seni,bu zamanların gececegini cocugunun büyüdügünü anlat bakalım ne diyecek...en azından haftada birgün onun yerine bakacak kardes,baba kimse yok mu eşinde böylelikle sizinle zaman gecirsin...
Biz ne yapabiliriz size, eşinizin işini bırakması icin taktik mi verelim mesela?
Adam 7/24 rızkının peşinde, yılda sadece iki kez tatil yapıyor ama karısı ona bir güler yüz göstermekten uzak. Boşanın siz bence, eşinizi hiç haketmiyorsunuz.
evine yeterince vakit ayıramıyor diye yakınan kadına neden bu sert çıkış anlamıyorum evet bazı işler çok yoğundur mecburen böyledir ama erkek isterse bir fırsat oluşturabilir kadıncağız içini dökmüş biz napalım deniyor
seni anlıyorum durum zor güleryüzünü eksik etme eşinin hassas olduğu anlar varsa öyle bir anda şirinlik yap noluur bize bir gününü ayırı bize vakit ayır çok özlüyoruz de onun yerine bakabilecek birileri var mı bğir kaç saat bile olsa bir yere gidersiniz en azından[/QUO
öncelikle anlayış gösterdiğin için çok teşkkr ederim kızmıyorum bn böyle diyenlere bir durup düşündüm nankörlük mü ediyorm önüme dünyaları serip sadece kndisini göstermeyen adama diye ama yok bn dünya malını değil eşimi onunla geçirecek zamanı istiyorm yardımcısı var tabiki abileri var yanında ama hepsi aynı şekilde hiçbiri demior bn bugün erken çıkayım evime gideyim diye bnm kızdığımda istesen gelirsin ama sen kndin bunları yaşatıyorsn bize diyorm bu seferde küsüyorz zaten günde topu topu 1, 2 saat görüşüyrz onuda küsüp ağlamayım diyorum(
İşyerinizin kendinize ait olması büyük avantaj. Ailelerinize yakınmısınız yani günün belli vakitlerinde çocuğunuzu bırakabileceğiniz bir yakınınız var mı? Öyleyse şayet ben olsam eşimle birlikte çalışırdım yada en azından günün belli bir vaktini birlikte geçirmeye çalışırdım.
Kitap, film vs... Klasik ama gerçekten insanı rahatlatan şeyler.
Meslek edindirme kursları vs...
Çocuk varken insanın vaktide olmaz gerçi.
Yalnız eşinede surat yapma, adam akşama kadar çalışıp evde de surat görmesin. Oda keyif yapmıyor sonuçta ben olsam çok canım sıkılırdı.
Nasıl bir fırsat mesela? Ya da bu fırsatı yaratabilmek icin karşılıklı iletişim gerekli değil mi? Surat asarak, küserek bu iş çözülür mü? İnsan el olsa acır ya, 14 saat calısan bir insana nasıl surat asılır?
Erkek isterse fırsat yaratırmış.... Erkekleri superman gibi görmekten vazgecin artık. Onlar da insan, onlar da etten kemikten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?