bana da yardım lütfen bir akıl verin

kötü bir şey ypmıyor haklısın ama bnde eşime kötü davranıp surat asmamaya çalışıyorm bn ona iyi oldukça o bana daha fazla iyi oluyor ama bu polyanacılığı ne zamana kadar sürdüreyim gerçekten kndimi sanki birtek yatakta karısıymışım gibi görüyorm bana zaman ayrmaması zoruma gidiyr

haklısın bebeğim en güzl meşguliyetim şükür ediyorm halime binlerce kez inanırmısın eşimle paylaşacağm hiç bir şey yok beraber gittiim gezdiğim bir fotom bile yok arkadaş aile hepsiyle görüşüyorm ama eşin yeri de önmli değil mi en çok tanımam gerekn insanı daha tanıyamadım bile (

aile iş yeri zatn abileri de babası da orada ama hiç biri evimize erken gidip çocuğumuzu eşimizi görelim demiyor kndisini adamoş resmen

devamlı şükür eden bir insanım dediklerinin aynısını söylüyrm napalım hiçbirimzi çıkamıyorz bizde istiyrz erkn gelmeyi vs şeyler söylüyor ve üzernden 2 yıla yakn zaman geçicek dediğin gibi kndimi yıpratmaktan başka bir sonuca varamıyorm

abileri yanında beraber çalışıyorlar ama birbirlerine nasıl bir saygıları varsa kimse kimseyi bırakıp evine gelmiyor işleri gerçekten çok yoğn anlayış gösteriyim hak veriyim diyorum ama artk bir yerden sonra patlak veriyor

inanırmısın dükkanımızda 20 30 kişi çalışıyordur ama bna tek dediği iş yoğn fırsat bulup çıkmıyoruz bırakıp gelemiyorz dükkanı birde aile iş yeri ziyaret etmem sıfır sadece yemeğe gideriz oraya o zamnlar bile yüzünü zor görürüm kızım hastalanınca felan hastaneye gideriz iki ayağımı bir pabuca sokar işe geç kalmdım diye kaldı ki bnm içn kaçamak yapsn (

bnde aynı şeyleri söylüyorm cnm kefenine cep yaptır diyorm ama yok iş yoğnmş işe cvp veremezlerse nolcakmş çocuğunu özlyr tabikide ya sabah sekizde görürü yada akşam 12 de bnde bilerek çocuğu erken yatırıyrm özlesin diye bnmle vakt geçirmeyi seviyr ama kndisi fırsat bulamıyormuş nişanlıykn aynı iş yerinde değildi haftada bir izne çkar üç gnde birde 4 de gelirdi evlnmeye 5 ay kala bu işi kurdular

kızm hastaydı canm giremedm internete burdayım trilyoner değil ama çk şükr evimizi arabamızı aldı ya çevremde ki insanları görünce bir düğün olsn alışveriş olsn kndimi dul başıboşmuşum gibi hissediyrm onun durumu da zor hak veriyorm ona da ama birz fazla düşünse bizi işnden fazla fırsat yartıck belki ama artk konuşmsk bile istemiyrm bu olayı eşimle sonu kötüye gidiyr 1,2 saaat yanyana geçiriyorz onud küs geçrmeyim diyorm

canm hep dua ederim bn eşim haat eşim diyorki blki senin bereketndir bu der evlenmemize yyakın kurdu bu işi ama inanırmısın o kadar az görüştüğümüz için tartışacak bir sebebimiz otrduğumuz bi soframız bile olmuyor bazn kndisi yorgun argn işin stresiyle geliyor hatrımı bile sormuyor bnm suçum ne diyorm ama yok cvp yok susan bi koca oluyo karşımda

inanırmısın canm 1 aydır plan yaptık 9 10 dahi olsa yemeğe gidicez çocuğu anneme bırakıcaz ve hala plan aşamasındayız daha gelemedi eve maalesef ankaradaym sail felan yok yorgunluk argınlıktan bir hal olmş gelen adamı nereye süreyim bn ((

lokantamız var demişsin size ait sanırım,
git sen de otur orada, eşine de yardımın dokunur?
en azından günde bi kaç saat gidebilirsin.
bebeğini gezmeye çıkardığında gidebilirsin bence.

canm 20 30 erkek çalışıyor bni nasıl kabul etsn ( imkansız gtmem ancak kv elti felan yemeğe gideriz o kadar

,

bebeğimi kndim büyümek istyrm işten ayrıldm ama emn ol pişmanım kısıtlamıyor bni her yere gitmemem izin veriyor ama eşsiz daha ne kadar gezebilirim bilmiyorm grçekten kndimi dulmuş gibi hissediyrm eşleriyle beraber olan insanları gördükçe onlara imreniyrm a ne acı bir durum

canm yanında o kadar çok erkek çalışan varki kaynlarım ve k.peder olmak üzere yanına gitmem mümkün değil inanırmısın arada bir 10 da glmesine sevinirm ama sonra tekrar 12 12 nereye kadar çok şükür evimiz arabamz var ama huzur olmadıktan sonra (

durum zor bıde cocugun var benımde durumum oyle esımde bende calısıyoruz o haftada 3 kere 12 saat calısıyor dıger gunlerde aksamcı 11de evde oluyo bı ızın gunumuz var ıste eeve gelınce yemektı sohbttı 1 2 yatıyoruz , bazen keske sevgılı kalsaydık dıyorum o zamanlar bırbırımızle gorusmek ıcın fırsatlar yaratırdık sımdı oyle degıl ama yapcak bısı yok cınsel hayatınız nasıl merak ettım bız sadece haftada 1 yapıyoruz ve 1 senelık evlıyız

bnde aynısını söylüyorm keşke nişanlı kalsaydım diye daha mutluydum diyorm bizim beraber oturacak soframız bile olmuyor bayramdan bayrama sofraya oturuyrz o kadar cinsl hayatm normal hafta da 2 bazn 3 ama evlilik sadece bu olmasın (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…