Ask acısı zorrr ama şunu bilki senni istemeyen birini istemek beklemek sk acısından milyon kat kötüüdür.... Kendine olan güvenini saygını düşün boşver ne gelmesini ne dönmesini bekle hayat dewam ediyor ne demişler öldürmeyen acı güçlendirir
Canim benim gercekten cok zor gunler geciriyorsun.
Ama o hayatina devam ediyor, sende ayni seyi yapmalisin.
Kendini ugrastircak seyler yapmalisin, is bul, isin varsa hayir severler derneklerine katil,
baska insanlari sen mutlu yap, baskalarinin seni mutlu yapmasini bekleme.
Eski arkadaslarini ara, hal hatir sor,
kizlarla cigkoftepartileri duzenle.
Hayatin tadini cikarmaya bak.
Insallah cooook ama cooook daha iyi birileri cikar karsinada
onu unutturur sana..
Canim benim,
bende nisanlimla ayrilma surecindeyiz suan.
1 haftadir gorusmuyoruz. Neler cektigini az cok anlayabiliyorum,
Kirginligini, öfkeni, uzuntunu, hayallerinin yikilisini,
Bu yukun altinda ezilmenin hissini, baska insanlara karsi olan mahcubiyetini.
Hala beni gormemis olan insanlar hayirli olsun diyolar, bense ayrildim demeye cekiniyorum, yerin dibine giriyorum haliyle.
Insallah seninkiside benimkiside bir gun pismanlikla yanip tutusurlar,
onlarinda uykulari bizimki gibi kacar,
canlari yanar..
Ama inan guclu olman lazim,
ona muhtac oldugunu belli etmemelisin.
Onsuzda hayatin devam etmeli.
Guclu olduguna inan.
Babam analar ne yigitler dogurdu derdi.
Insallah dedigi gibidir.
Kendini baskalarina kapatma.
Hayat devam ediyor cunku..
Gerci once bu donemi atlat, iyice guclenki.
Kendini bir daha kimseye ezdirmezsin..
Canim benim ya kiyamam. Gercekten cok uzuldum cok kotu bi durum. Ama bastan beri okudum her satirinda senin kullanildigin fikri var.
Sunu unutma ki dunyada once "sen" degerlisin. Sen kendine deger vermezsen baskasi hic vermez. Belki benden buyuksun bilemiyorum, seviyorum diyede bu kadar eziyet etme kendine benceBen cok uzuldum inan ki, bi anda unutulmaz ama senin hakkini elbet o kisi bir gun oduycek ya sana yada baska sekillerde.. Yasamak o kadar guzelki emin ol zaman gectikce unutucaksin bunlari kendine kizicaksin sadece neden bunu yapmasina izin verdim diye.
biteceğini bilseydim elimden gelenin daha fazlaısını yaprdım diyorum daha çok uğraşırdım diyorum ama ne yapsak ta boşa karşımızdaki bitirmişse artık... bazende nişan olsaydı daha mı farklı olurdu ki diyorum hani ciddi diye başkasına bakmazdı bırakmazdı beni diye ama.. eminim senin için daha zordur Rabbim yardımcımız olsun o kadar zor ki bu işler.. hayattan soğudum resmen.. geçen bir nişanında karşılaştık.. beni çok seven annesi yüzüme bile bakmadı doğru düzgün konuşmadı bile.. bu gece ölsem sabah çıkmasam dedim ama... çıkmıyo içimden o verdiği sözler.. şimdi başkasına veriyo ya o sözler en çok ona yanıyorum ben hiç olmamışım gibi devam ediyo hayatına..
DELIRUZGARIM
İnanamıyorum bende bunları yazan 16 yaşında bir liseli zannettim ,öğretmenmişsiniz valla gelecekten korkuyorum ilerde çocuğum olursa öğretmenini özellikle seçicem ...
İnanamıyorum bende bunları yazan 16 yaşında bir liseli zannettim ,öğretmenmişsiniz valla gelecekten korkuyorum ilerde çocuğum olursa öğretmenini özellikle seçicem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?