bana da yardımcı olabilir misiniz? :(

yay352

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
32
0
36
İzmir
herkesin derdi başından aşkın ama dertler paylaşıldıkça azalırmış.. ne yazık ki en ihtiyacım olduğu zaman da arkadaşlrım dost dediklerim yok yanımda hep işleri var! bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.. hani Allah güvenmesem inanmasam dualarım olmasa şimdi çoktan atmıştım kendimi bi yerlerden uzun olacak belki ama herşeyi alatmak istiyorum ne olur bana bir yol gösterin ben neyapayım..

Son düzenleme:
Ask acısı zorrr ama şunu bilki senni istemeyen birini istemek beklemek sk acısından milyon kat kötüüdür.... Kendine olan güvenini saygını düşün boşver ne gelmesini ne dönmesini bekle hayat dewam ediyor ne demişler öldürmeyen acı güçlendirir

Canim benim gercekten cok zor gunler geciriyorsun.
Ama o hayatina devam ediyor, sende ayni seyi yapmalisin.
Kendini ugrastircak seyler yapmalisin, is bul, isin varsa hayir severler derneklerine katil,
baska insanlari sen mutlu yap, baskalarinin seni mutlu yapmasini bekleme.
Eski arkadaslarini ara, hal hatir sor,
kizlarla cigkoftepartileri duzenle.
Hayatin tadini cikarmaya bak.
Insallah cooook ama cooook daha iyi birileri cikar karsinada
onu unutturur sana..

öyle ama.. ama işte silinip atılmıyor ki.. ben geleceğe dönük tüm hayallerimi onla kurdum ben kendi başıma kurmadım o kurdurdu sonrasında ise başkasını bulunca terkedip gitti beni 4 yıl bekledim ben onu.. öyle geçimsizliğimizde yoktu ki bir aradayken o kadara güzel oluyordu ki herşey... kabullenemiyorum bu yaptığını tüm hayallerm umutlarım yıkıldı

6 ay geçti bi gram azalamadı hala ona sevgim.. öğretmenlik yapıyorum bazen derste onu anımsatan bişey duysam ve ya görsem gözlerim dalıp gidiyo öğrencilerim diyo öğretmenim daldınız hayırdır diye.. herkes gidince de tutamıyorum zaten kendimi ağlıyorum.. kaç defa tuvalette gidip saatlerce ağladım kimse görmesin diye.. hala inanamıyorum ki bittğine pişman olsa dyorum bana hep derdi senin gibisini bulamam diye.. ki başkasına nasıl güveneceğim ki bu insan en güvendiğimdi benim

Canim benim,
bende nisanlimla ayrilma surecindeyiz suan.
1 haftadir gorusmuyoruz. Neler cektigini az cok anlayabiliyorum,
Kirginligini, öfkeni, uzuntunu, hayallerinin yikilisini,
Bu yukun altinda ezilmenin hissini, baska insanlara karsi olan mahcubiyetini.
Hala beni gormemis olan insanlar hayirli olsun diyolar, bense ayrildim demeye cekiniyorum, yerin dibine giriyorum haliyle.
Insallah seninkiside benimkiside bir gun pismanlikla yanip tutusurlar,
onlarinda uykulari bizimki gibi kacar,
canlari yanar..
Ama inan guclu olman lazim,
ona muhtac oldugunu belli etmemelisin.
Onsuzda hayatin devam etmeli.
Guclu olduguna inan.
Babam analar ne yigitler dogurdu derdi.
Insallah dedigi gibidir.
Kendini baskalarina kapatma.
Hayat devam ediyor cunku..
Gerci once bu donemi atlat, iyice guclenki.
Kendini bir daha kimseye ezdirmezsin..

biteceğini bilseydim elimden gelenin daha fazlaısını yaprdım diyorum daha çok uğraşırdım diyorum ama ne yapsak ta boşa karşımızdaki bitirmişse artık... bazende nişan olsaydı daha mı farklı olurdu ki diyorum hani ciddi diye başkasına bakmazdı bırakmazdı beni diye ama.. eminim senin için daha zordur Rabbim yardımcımız olsun o kadar zor ki bu işler.. hayattan soğudum resmen.. geçen bir nişanında karşılaştık.. beni çok seven annesi yüzüme bile bakmadı doğru düzgün konuşmadı bile.. bu gece ölsem sabah çıkmasam dedim ama... çıkmıyo içimden o verdiği sözler.. şimdi başkasına veriyo ya o sözler en çok ona yanıyorum ben hiç olmamışım gibi devam ediyo hayatına..

Canim benim ya kiyamam. Gercekten cok uzuldum cok kotu bi durum. Ama bastan beri okudum her satirinda senin kullanildigin fikri var.
Sunu unutma ki dunyada once "sen" degerlisin. Sen kendine deger vermezsen baskasi hic vermez. Belki benden buyuksun bilemiyorum, seviyorum diyede bu kadar eziyet etme kendine bence Ben cok uzuldum inan ki, bi anda unutulmaz ama senin hakkini elbet o kisi bir gun oduycek ya sana yada baska sekillerde.. Yasamak o kadar guzelki emin ol zaman gectikce unutucaksin bunlari kendine kizicaksin sadece neden bunu yapmasina izin verdim diye.

bazen şimdi bile kızıyorum acaba ben çok alttan aldım da mı böyle oldu ki diye.. gece gündüz onu düşünür oldum artık şöylemi yapsaydım böyle mi yapsaydım diye.. en çok yaralayan da bir başkasının olması.. senden başkasıyla evlenmem derdi yaa birde ben bitmeden bulmuş başkasını bana o kadar şey yaptırdı o kadar gözyaşı döktürdü ki bunlara pişman olsun beni kaybettiğine pişman olsun istiyorum bencillik mi bilmiyorum ama... diğer tarafta da o kız var.. onun suçu yok belki bilmiyorum ki ona ne söyledi...

arkadaşların doğru söylüyor unutmaya çalışmalısın , o adam sana dönsede ondan hayır gelmez..

Senin ona karsi hic bir sorumlulugun kalmadi.
Ona vermis oldugun sozleri unut.
Bundan sonra BEN varim de, oda kim.
Senin ona ihtiyacim yok.
Cok zor durumdayim bende, az cok anliyorsun,
ama inan boyle dusunmekten baska carem yok.
Ben Rabbimin ilahi adaletine butuuun kalbimle inaniyorum.
Cok dua ettim. Sonunda nisanlandim sevdigimle.
Ama bana davranislarina baktigim zaman onun benim sevgimin zerresini hak etmedigini anladim..
Uzulsem degmez, ona inat kendime cok daha iyi bakicam,
Cok daha guzel biri olucam, etrafimda beni seven insanlar cogalacak,
Bir sekilde herkes benden bahsedecek, oda ismimi duydukca pismanligi articak ins..
Kendim mutlu olmasamda etrafimdaki cocuklari yaslilari sevindircem,
Bugune kadar ona verdigim sevgiyi icimden bu sekilde aticam,
icimde saklamicam. Sakladikca aklima o gelicek uzulcem.
O benim kalbimi kirdi ve Rabbim bunun hesabini soracak insallah ve bende buna sahit olurum..
Nolur sende kendini toparla. Bol bol dua et. Yanliz degilsin cunku.

ah canım benim, okurken birden kendimi görür gibi oldum, çok duygulandım.

benzer şeyleri bende yaşadım. sevgilim eski sevgilisinden ayrıldıktan bir hafta sonra çıkmaya başlamıştık biz de. ben aşık falan değildim ama yaşadıklarını atlatma sürecinde yanındaydım. sonunda herşey iyi oldu, sevgilim bana aşık oldu ama giden de benden gitti, o düzelirken ben yoruldum hala da etkileri devam ediyor. bazen düşünüyorum o kadar acıya değer miydi diye, sevgilimi sevmeme rağmen değmez diyorum çünkü hayatımda en bocaladığım dönemlerdi..

keşke en başında bildiğinde acı da olsa ayrılsaydın bu kadar canın yanmazdı. şimdi acıda olsa kurtulduğuna sevin çünkü bu şekilde bilerek geçireceğin her dakika insanın kalbine daha derin batıyor. her laf daha fazla acı veriyor, şüphelerin daha fazla büyüyor ve sana işkence ediyor. böyle devam etseydi sonunda onu kazansan bile giden senden gidecekti canım.

allah kurtarmış, inan terkedilmeyi insan önce gururuna yediremiyor ama gün geliyor gülüp geçiyorsun..

Tek taraflıymş herşey
Sen onun sevgisizliğiyle sevgini büyütmüşsün o seni sadece sevmeye çalışmış
Günahınada girmiş yalanlarla kandırmş...
Yani karaktersizmiş merak etme Yaradan yanına komaz
bir insanın mutuszluğuyla mutluluk inşa edilemezş
Gün olur devran döner karşına seni sevecek seninde seveceğin biri çıkacak
ardına baktğnda değmeyen biri için akttığın göz yaşı için çok pişman olacaksın
Yapma ağlama üzülme düşünme
Gün nasıl doğuyorsa gönlünde hergün o güneşle doğsun...
Sabah sabah duygusalmyım ne:)
Ama gerçekten bak tek damla göz yaşını haketmiyor.
Mutluluklar...

ya biliyorum demesi kolay ama bazi seyleri zamana birakmak gerek..

ve sakin kendini ezdirme kimseyi unutma kimse senden daha degerli degil..!!

İnanamıyorum bende bunları yazan 16 yaşında bir liseli zannettim ,öğretmenmişsiniz valla gelecekten korkuyorum ilerde çocuğum olursa öğretmenini özellikle seçicem ...

gereksiz yere çok tavizler vermişsin..

seni sevdiğini söyleyip duruyorsun sürekli ama bence sen öyle zannetmişsin..

onun için çok şey yaptım diyorsun ama hadi bu seferde kendin

için birşey yap ve toparlan...

zamanla azalır üzüntün... hatta unutursun bile..unutmak denen şey olmasaydı

hep aynı acılara göz yaşı döküyor olurduk..evet hadi silkelen geçmişi sorgulamayı bırak..

seni hak eden iyi insanlarla karşılaşırsın daha hayat uzun..geleceğine bak sen...

kendin için yaşa..seni mutsuz eden kişi ise sanma ki mutlu olur..

o kızdan ayrılıp geri sana zeytin dalı uzatırsa kabul etme...

gururlu ol,kendine saygısızlık etme...acılar insanı güçlü yapar..

ezik olma..Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:
canım o sana umutlar verip seni yarı yolda bırakmış bu onun yanına kalır mı sanıyosun mutlu olabilecek mi sanıyosun er yada geç yaptığı haksızlığın bedelini ağır öder bundan hiç şüphen olmasın

hepiniz çok haklısınız. bana haksızlık yaptığını çok defa anlıyordum ama seven insanın gözü kör olur derler ya inanmak istemedim. oda hep "sonra güzel olacak herşey" derdi "şimdiden herşeyi yaşrsak hergün canım cicim saatlrce konuşursak sonraya bişey kalmaz" derdi hep bunların arkasına sığınırdı.. sonra iyi olacak diye sabretim bende sevdiğim için bekledim, o mutlu olsun diye uğraştım.. ama artık en sonuna gelmişken hani herkes evlenirsiniz diye beklerken sebepsiz yere bıraktı gitti hemde başkasına... hani uzun uzun kavgalarımız olsa bende yıprandım artık bittiği iyi oldu derdim ama onca ümitle kaç sene bekle emek ver adam facede msn de gönlünü kaptırsın birine ona gitsin... geri dönmesini istiyorum ama onca sene bana çektirdiklerini anlması için. bende onun ağladığını göreyim pişman olduğunu göreyim.. birine ümit verip sonra yarı yolda bırakmak ne kötü bişey bittiğinden beri ne gecem gece ne gündüzüm gündüz..

DELIRUZGARIM

İnanamıyorum bende bunları yazan 16 yaşında bir liseli zannettim ,öğretmenmişsiniz valla gelecekten korkuyorum ilerde çocuğum olursa öğretmenini özellikle seçicem ...

16 yaşıma olsm bu yaşadıklarım mantıklı olcaktı öyle mi? kusura bakmayın da ben 16 yaşımdayken tek amacım güzel bi üniversiteyi kazanmaktı onun için uğraştım o yaşlarda çok şükür ki de kazandm.. ayrıca öğrencilerimle de hiç bir sorunum yok hepsi alan öğretmeni olmayan derslerine de benim girmem için idareye dilekçe veriyolar.. kendimi övmek değil amacım görevimi iyi yapıyorum şüpheniz olmasın ayrıca da benim derdim farklı konumum ne olursa olsun acı çekiyorum burda ...!

Ogretmenlerin kalpleri,duygulari yokmu ?

Son düzenleme:

ne yapacaksınız,öğretmene gidip sevgilinizle ya da eşinizle aranız nasıl,bir ayrılma durumu falan var mı ayrıldıysanız olmaz valla,filanca öğretmenin gayet mutlu bir ilişksi var çocuğumu ona vercem falan mı diyeceksiniz..ne kadar saçma yazdıgınız şeyler,hayret bir şey ya..

konu sahibi arkadaşa gelince,canım bence onu düşünme artık..nasıl unuturum deme aslında senin elinde..kendine bir söz ver unutcam de,düşünmemeye çalış,hep başka biriyle mutlu olacağını güzel günleri düşün ki ben olacağına inanıyorum..sen o çocugun şu anda birlikte oldugu kişi ile mutlu oalcağını mı sanıyorsun,tecrübelerime dayanarak söylüyorum olmayacak ve senin mutsuzluğunun üzerine mutluluk kuracaklarını mı düşünüyor bunlar..zaten o çocuk bence hayatı boyunca iflah olmaz kurtulmuşsun..ya evlenince aldatsa idi seni daha mı iyi olacaktı bir düşünsene..sen en iyisi geleceğinde mutlu olcağın günleri düşün..bunların hepsini unutturcak bir romeo çıkar elbet,rahat ol..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…