Bana dedi ki..

Kurtluk bir etnik kokendir.pkk ile.kurtlugu kariatirmak cahillikten ote degildir.kurt olmayip da cesitli nedenlerden dolayi sempatizan olan bir suru insan var.kurt olup da.sempatizan olan da var tabi. Ama herkes nasil bir degilse onlar da bir degil.kaldi ki dogunun belli basli yerleri bunun ustunden siyaset yapar.bu da onlarin oyunudur zaten onlar bunlar kavrami

Evet terör örgütüyüm ben, olayım bölücülük deseydin.
Ne kadar bencil erkek arkadasin. Ben dogu eşim batı karadenizli hani karadenizli dersin alakasi yok kulturlerimizin yetişme şartlarımizin. Ben istanbul da büyüdüm o karadenizde bazen olaylara o kadar farklı bakıyoruz ki şaşırıyorum. Kaldı ki doğu kültürü cidden ağırdır. Evlendiğimde ailemden uzakta istanbu da başka bir ilçeye taşındım şimdi çocuk oluyor diye tıpış tıpış geri dönüyorum ev arıyoruz oralarda. Ailene her zaman ihtiyacın olacak. Km lerce mesafe olacak aranızda ha demeye gidelecek yol bile değil iyi düşün. 6 yılı kaybettiğine değil ömrünün kalanını kurtardigina sevin.

ya arkadaşlar şu tartışmayı gereksiz uzatmayın yahu bir deli bir taş atıyor kuyuya kırk akıllı onu konuşuyor ona cevap yazıyor konu sahibide konudan rahatsız

Hayin pusuda canımı kaybetmiş biri olarak hiç bir zaman ne yüzü yüzümden nede anları kalbimden çıkmıyacak.Benim yiğenim bu vatan topraklarına binlerce asker gibi bizi korumak için kanını bu toprakları suladı ...
Bunu yapan ne kürt nede başka ırktan olan biri değil bunu bir hayin bizim topraklarımızı bölemek isteyen bir maşa yaptı...Bunu sakin unutmayın...
Benim canımı alan kürt değil bir soysuz hayin....

Son düzenleme:
Toplamasını, çıkarmasını, bölmesini bilmem de senin yapmam gereken işlem bir tek çıkarma olabilir

Tabiii, bile bile lades dersen o senin bileceğin bir iş

O kadar emeğim var diye kendini hiç alakan olmayan bir ortamın ortasına atmana gerek yok

Hz peygamber “Ümmetimin helaki, şu üç şeyledir: 1. Kaderi yalanlamak. 2. Irkçılık davası gütmek. 3. Tahkik etmeksizin dini meseleleri nakletmek diyor...
UMARIM HELÂK OLMADAN ÖNCE TÖVBE KAPISI AÇIKKEN BU ÇİRKİN TUTUMDAN VAZGECERİZ

Erkek arkadaşım ailesinin yanındayken herşeyime müdahale ediyor. yok şöle yapmadın yok böyle davranmadın. yani içinden sanki başka bi o çıkıyor.

bu senin bir konundaki mesajın. erkek arkadaşın ailesine çok bağlı. çok arada kalırsın gibi duruyor

Arkana bakmadan kaç arkadaşlar gayet iyi özetlemiş .
Sen onun için dünyanı değiştiriyorsun ya o ?

Sana şimdi ayrıl demek kolay olur, senin için hiç de kolay değil anlıyorum seni ama fedakarlık yapan taraf hep sen olmuşsun şimdi sıra onda sen son sözünü söyle bekle aklı başına gelir belki
söylediği şey inanılır gibi değil acaba daha önceden bşy mi oldu nasıl kapılmış o düşünceye
belli ki ailesinden ayrılıp yuva kurucak olgunlukta değil henüz,o seninle aile olucak sonuçta ama seni bi yabancı gibi görüyo ne kadar korkunç bi düşünce,o hatasını anlamadan barışırsan çok çok üzülürsün emin ol

Son düzenleme:
Konu içeriğine yorum yapınız lütfen.
Konuya ırk, mezhep, din vb karıştırmayınız.

Annesi tarafından doldurulan bi erkek bence.yol yakınken dön,şanslısın

bence üzülmeyip sevinin,Allah size bazı durumların gecelekte nasıl olacağını göstermiş,bundan ders alın..sanırım ailenizin de endişeleri bu yöndeydi??

Kesinlikle katılıyorum. Allah size yardım etmiş göstermiş daha ne istiyorsunuz? Bence birkaç kez daha düşünün.
Sen kalk Van'a git.. Adam bir sokak öteye taşınmasın yok öyle

Cok zordur doğru ama hic mi korkmuyosnz? Bana ckk korkutucu geldi acikcasi ne demek bölmek istiyosn sizin yaptgnz fedakarlgi naslgoremiyor.

Yaptıkları ileride yapacaklarının teminatı maalesef.

ana kuzusu bu ya tam insan sevdiği kadına bunu dermi daha evlenmeden şimdidien dolduraşa hazır hale geçmiş pimi çekilmiş bomba gibi

Bu söylediğinde ne varmış kesinlikle eşin ailesiyle mesafeli oturulmasından yanayım ilişkiler korunuyor.Eşine deki tamam iki sokak ötesi çook uzak haklısın hatta yatak odamızı da birleştirelim annenle bölünme olmasın de ayy bu nedir?!

Ben burdan Van a gideceğim o iki sokak öteye gitmeyecek .
Adamın alnını karışlarım
Bitek onun ailesi var sanki seni buraya da yollamaz gidince şimdiden böyle konuşuyorsa
Çok iyi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…