Merhaba hanımlar ,
Iyi pazarlar herkese ... Evde beyaz koltuklarınızı nasıl temizliyorsunuz ? Koltuğun üstünde Çay lekeleri var ne yapsam çıkar nasıl temizleyeceğim ?
Yardımlarınıza ihtiyacım var . Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden affola
Bende üstünü kaplatmayı düşündüm basa çıkılmıyor evet ellerim parçalandı çamaşır suyu ile silmektenBende beyaz L koltuk var. Ben fiber bez aldım, cam sille sildiğimde (üstüne sıkıyorum) temizliyorum. Yoksa başa çıkılmaz. Koltuk silmekte yıldım, kendimize ayrıca oturma odası açıp orayı misafir odası yaptık.
Bildiğimiz ilaç olan aspirin miBen silmeyi beceremiyorum ama yardımcı kadın asprin ve camasir suyu katkili leke çıkarıcı kullaniyordu.ustune spreyle sıkıp lekeli yerde bekleyebilirsin. Sonra da yumoslu suyla durulama yapiyordu. Miss
Çamaşır suyu denedim hem kötü kokuyor hem de tahriş ediyorbeyaz sabun orgu lif. orgu lifi islat sik hafif nemli olsun kopurt sil. kopuk bittikc tekrarla dikkat et cok islak olmasin
Aspirin tavsiye ederim deterjan bim de bulabilirsin evde ki lekelerde kullanıyorum halı-koltuk aklına ne gelirse.Bildiğimiz ilaç olan aspirin mi
Bildiğimiz ilaç olan aspirin mi
camsille her şeyi çıkarttım ben, dene canım :)Bende üstünü kaplatmayı düşündüm basa çıkılmıyor evet ellerim parçalandı çamaşır suyu ile silmekten
camasir suyu sarartir. beyz sabun dene. daha gecen hafta sildimÇamaşır suyu denedim hem kötü kokuyor hem de tahriş ediyor
asprin diye bir detwrjan var. heryerde kulpanabilirsin. buzdolabini guzel temizliyor amaBildiğimiz ilaç olan aspirin mi
Önce koltuğu ılık suyla silinMerhaba hanımlar ,
Iyi pazarlar herkese ... Evde beyaz koltuklarınızı nasıl temizliyorsunuz ? Koltuğun üstünde Çay lekeleri var ne yapsam çıkar nasıl temizleyeceğim ?
Yardımlarınıza ihtiyacım var . Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?