Bana dert oldu :(

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.137
30.500
798
35
Merhaba hanımlar ,

Iyi pazarlar herkese ... Evde beyaz koltuklarınızı nasıl temizliyorsunuz ? Koltuğun üstünde Çay lekeleri var ne yapsam çıkar nasıl temizleyeceğim ?

Yardımlarınıza ihtiyacım var . Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden affola

Bende beyaz L koltuk var. Ben fiber bez aldım, cam sille sildiğimde (üstüne sıkıyorum) temizliyorum. Yoksa başa çıkılmaz. Koltuk silmekte yıldım, kendimize ayrıca oturma odası açıp orayı misafir odası yaptık.

Ben silmeyi beceremiyorum ama yardımcı kadın asprin ve camasir suyu katkili leke çıkarıcı kullaniyordu.ustune spreyle sıkıp lekeli yerde bekleyebilirsin. Sonra da yumoslu suyla durulama yapiyordu. Miss

Aspirin mi aspiril mi öyle birşey var arap sabunu
Yıkama yapan süpürgeler var biryerden bulabilirseniz
Hiç olmadı halı yıkama yapan bazı firmalar evde koltuk gibi eşyalarıda temizliyorlar

Bende üstünü kaplatmayı düşündüm basa çıkılmıyor evet ellerim parçalandı çamaşır suyu ile silmekten

Ben silmeyi beceremiyorum ama yardımcı kadın asprin ve camasir suyu katkili leke çıkarıcı kullaniyordu.ustune spreyle sıkıp lekeli yerde bekleyebilirsin. Sonra da yumoslu suyla durulama yapiyordu. Miss
Bildiğimiz ilaç olan aspirin mi

Yok kız asprin diye bir detarjan var. Kırmızı kutulu.

Benimde az önce yeni açık renk koltuğuma çay döküldü üzerinde örtüsü vardı ama koltuğa geçti yinede hemen arap sabunuyla sildim şuan geçti gibi bide kurusun öyle bakıcam

Önce koltuğu ılık suyla silin
Sulu olsun ardından koslayla iyice ovalayın
Ve güzelce tekrardan suyla silin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…