- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.179
- 548
- 29
Koltukta hic denemedim ama halida bulasik parlaticisi cok ise yariyo leke falan kalmiyor.istersen koltukta deneMerhaba hanımlar ,
Iyi pazarlar herkese ... Evde beyaz koltuklarınızı nasıl temizliyorsunuz ? Koltuğun üstünde Çay lekeleri var ne yapsam çıkar nasıl temizleyeceğim ?
Yardımlarınıza ihtiyacım var . Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden affola
Kırık krem koltuklar aslında tam beyazda değil şimdi çamaşır suyu ile sildim bu seferde çamaşır suyu lekesi olduAspirin tavsiye ederim deterjan bim de bulabilirsin evde ki lekelerde kullanıyorum halı-koltuk aklına ne gelirse.
Bakacağım canım çok SağolDeterjan canm her markette var kırmızı şişe
Evet leke yaptı o lekeyi de çıkarabilir miyim çamaşır suyu lekesinicamasir suyu sarartir. beyz sabun dene. daha gecen hafta sildim
Evet leke yaptı o lekeyi nasıl çıkarırımÇamaşır suyu kesinlikle kullanmayın önce leke çıkıyor ama sonra benek benek iz bırakıyor
Denedim de geçmediKoltukta hic denemedim ama halida bulasik parlaticisi cok ise yariyo leke falan kalmiyor.istersen koltukta dene
Krem koltuklarda işe yarar mıCagir bi yikamaci onlar 5 dk da hallediyo
Ne ugrascan hart hart koltuk mu silinir ya
Tabiki hayır bimveya marketlere sor bulursun.Bildiğimiz ilaç olan aspirin mi
Çamaşır suyu ve deterjan ile sildim arkadaşlar çıkarmak istediğim leke yetmezmiş gibi bir de koskocaman çamaşır suyu lekesi oluştu ne yapacağım şimdi ben[/QUOTE
Aa yazık oldu ya,benimde koltuklarım beyaz kizim meyva suyu dokmustu üstüne yetmezmiş gibi beyaz haliyada inanirmisin bilmiyorum.eltimle tam 1.5 saate anca cikardik
Krem koltuklarda işe yarar mı
Çıkmaz diye biliyorumEvet leke yaptı o lekeyi de çıkarabilir miyim çamaşır suyu lekesini
Çamaşır suyu lekesini de çıkarır mıLoc, aspirin sprey, sodamatik bunlar en güzel leke çıkarıcılar..
Koltuk ekru veya kırık beyaz değilse çıkartır ama o kokusuÇamaşır suyu lekesini de çıkarır mı
koltuk yikamayi cagir sen. dah fazla koltuga eziyet etmeÇamaşır suyu lekesini de çıkarır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?