Bana dokunmak istemiyor

Acaba sen de yeteri kadar sevmiyor musun. Çok sevsen isteklerine karşılık verirdin illaki öpme vs gibi. Ama sen bu konuşmayı yaptıktan sonra tamamen soğuduysa Ada'mda bi sorun var galiba hayırlısı

Kendini bozma. Aynen devam. Doğru yapıyorsun. Elini sıkmazsa sıkmasın paşa gönlü bilir. Onu sevmen ona yetsin. Sinirlerimi bozuyor bu erkekler.. Aynen devam sen hiç düşünme bile. Baktın senden iyice uzaklaşıyor anlarsın zaten..

Cvp yazan herkese teşekkür ederim ama çok Üstüme geldiniz.
Ben sadece seviyorum ve elimi tutması beni öpmesi beni üzmüyor.beni üzen herkesin ortasında hareketlerine dikkat etmemesi ve cinsellik konusu
HAKLI olabilirsiniz belki sorduğum soruyla çelişiyor yaptıklarım ama arada kalmıs durumdayım seviyorum ama saf bi sevgi istiyorum bunu cinselliğe dökmek istemıyorum
Tek Söylemek istediğim buydu

Ben şunu anlamadim neden evlenmiyorsunuz? Hic evlilik konusuyor musunuz plan yapiyor musunuz? Eski konulara baktim 35 yasindaymissiniz ben sizi şu konuyu okuyunca 20 yaslarinda biri sanmistim.
Sevgiliniz de sizden 9 yas küçükmüş. Üstelik biraz da dengesiz biriymiş "sevmiyorum arkadas kalalim ask anlamında değil ama cinsel anlamda biseyler hissediyorum" falan demis bu adam.
Yani bilemedim böyle biriyle nereye kadar sevgili olarak devam edeceksiniz? Eğer evlenmeye niyeti yoksa ayrilip önünüze bakın.

Aslına bakarsanız baya Karışık bi konu.sevgi bazen herşeye yetmiyor belki de...yani ikimiz icin de ne düşünmemiz gerektigini napmamız gerektigini çözemediğimiz bi durum...evlilikle ilgili bi planımız yok

Bilmiyorum sonucta insan sevdiğini arzular ama bunun icin harekete Geçmez sadece içinden gecırir...bu artık içinden de gecırmıyor
geçirmez mi geçiriyor tabi
aklınca sizi yola getirecek ve sizin istemenizi sağlayacak
kanmayın!!
bu arada gerçekten seven adam sevdiğini zorlamaz

İstedigin olmus iste daha ne? Belkide senin ona yaklasman icin böyle yapiyor. Hem sogumussa sogumus ne olcak yani. Insan nerde ne yapicagini bilmeli. Adam daha evlenmeden cinsel iliski yasamak istiyor, sizi ne kadar seviyor bu kafayla

Evlenmeden ilişki yaşayan kişiler birbirini sevmez mi

Bu kadar kesin yargılar hayatta insana yorgunluk verir

Son 17-18 yıldır aynı Ada'mı seviyorum evlenmeden ilişki de yaşadım hatta evlenmeden 5-6 yıl önce ilişki yaşamaya başladık

Daha aradan 1 hafta geçmiş sadece bu ne acele. Bekle zamanla zaten dayanamaz yine emin ol. Sende ne istediğini bilmiyon yahu. Karar ver ya evet ya Hayır.

Evlenmeden ilişki yaşayan kişiler birbirini sevmez mi

Eşiniz gercekten dürüst ve Güvenilir biriymiş.her erkek öyle değil işte bazıları istediğini Alıp gidiyor arkasına bakmadan

Arkadaşlar sorun Kökten çözüldü
Kendine hem sevebilceği hem de herşeyi yaşayabileceği birini bulmak istediğini söyledi
Ben de peki dedim
Artık bu konu üzerinde yorum yapılcak bişey kalmadı
Beni suçlayan arkadaşlar oldu haklılardı belki ama ben de kendıme göre haklıydım
Neyse yine de teşekkür ederim ilginiz ve fikirleriniz için

Insan sevdiği insana dokunmak ister. O sevgisini verme şeklidir o enerjiyi verir size. Neden o kadar çok tepki verdiniz ki?
Biraz daha sakın olmasını isteseydiniz keşke sadece. Muhtemelen kendini kötü hissetti ya da size ders veriyor.

senden falan sogumadi. Sadece rol yapiyor. Senin yumusaman icin.

Kaçan kovalanır ayağına yatıyor.

Kaybetme korkusunu yaşatıp rahat rahat olsun istiyor. Valla bu kadar kurnaz bi adam bırak kaçsın zaten. Zagaflıktan vuruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…