Bana dokunmak istemiyor

Ben sevgili yapmayı ahlaksızca bulmadım insanız sevmeye sevilmeye ihtiyacımız elbette var ama bunun yolu zina degil...Allah'ın saglıklı bulduğunu sen sağlıksız buluyorsan sende bi sorun var demek

Ne biliyorsun buradaki herkesin Müslüman olduğunu bu bir. İkincisi sevgiliyle arkadaşın farkı ne bana bir söyler misin? Diz dize oturup muhabbet edeceksen arkadaştan ne farkı var sevgilinin? Zina sadece sevişmek değil, el ele tutuşman hatta telefonda konuşman bile zina İslam'da. Git Diyanet'i ara sor. Kimseye de çok dindar ayağı çekme. Banlanırsam banlanayım aaa bu ne hadsizlik yahu? Herkes ahlak bekçisi kesildi.

madem din konuşacağız, sevgili olmak küçük günah falan değil valla islama göre bayağı günah çünkü zinaya giden yol. ben diyim.

ayrıca burda kimse sana "madem bir günah işledin devamını da yap seviş" demedi. herkes mantıklı bir şekilde neden tutarsız davrandığını sordu, yorum yaptı. bir anda bizi anasız babasız ahlaksız sorunlu ilan ettin.

insanlara din dersi verme. hrpimiz müslüman değiliz burda ki olsak da din min diyemezsin, seni ilgilendirmez. hiçbirimiz senin sevişmemeni yargılamazken sen bize kafirrleeerr çıkışı yapamazsın.
Neyini kullanıyorsun böyle mi avutuyorsun kendini...
ne avutması yahu? karşılıklı yapılan bir işte neden kadın kullanılmış erkek kullanmış oluyor, bana bunu açıklasana bi?

Hanımlar,
üsluplara dikkat edilmesi gerektiği gibi dini içerikte yasak, haram-helal konuşmanızı bitirirseniz sevinirim, lütfen.

+1
Sizin gibi naif bir insani
bile cileden cikartmislar

+1
Sizin gibi naif bir insani
bile cileden cikartmislar

Teveccühünüz teşekkür ederim. :) Ne yapayım bu kadar da olmaz. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi, üstüne üstlük tutarsız. Doğrun tekse fikir almayacak, konu açmayacaksın. Şimdi cidden Mune banlayacak beni susayım :)

Arkadasim 3 senelik sevgililk sonrasinda cinsel birliktelik yasamis ve adam istedigini aldiktan sonra turlu bahanelerle ayrilmis arkadasimdan ve aldattiginida ayrildiktan sonra ogreniyo arkadasim seni takinti yapip tepkinden sonrada istediginin olmayacagini anlayinca o sekilde davraniyo yakinda ayrilir senden p.c. se....siz haysiyetsiz mahlukat........ Ç.k beyin .....

Arkadasim 3 senelik sevgililk sonrasinda cinsel birliktelik yasamis ve adam istedigini aldiktan sonra turlu bahanelerle ayrilmis arkadasimdan ve aldattiginida ayrildiktan sonra ogreniyo arkadasim seni takinti yapip tepkinden sonrada istediginin olmayacagini anlayinca o sekilde davraniyo yakinda ayrilir senden p.c. se....siz haysiyetsiz mahlukat........ Ç.k beyin .....

Konu sahibi bazi yerlerde haklisin.. sahsen milletin icinde asiriya gitmemek lazim.. O zaman ozel bunun neresinde ? Ayrica cinsellik yasamak istememen evlilik oncesi aslinda guzel bisey, bazilari yil olmus 2017 diyor, ne alakaysa anlamadim artik.. ben bosandim su an hayatimda biri var, eeeee bakire degilim diye cinsellik yasayayim o zaman.. arada dini resmi hic bir bag yokken cinsellik yasanmasi banada ters.. sevgilimiz var diye cinsellikte mecbur degil !! Evet cinsellik dogal, ama dogal demek hadi sevgilimle yasayayim dogalmis demek degil.. kim nasil istiyorsa o sekilde yapmakta ozgur.. herkesin iradesi kendine..

Son düzenleme:
Adamlar istedğimizi yapsa suç yapmasa suç:)) kendince karar almış ve onu uyguluyodur. Yada pskljkmn ciddi üzülmştür içinden gelmiyordur

Çok abartmışsınız. Kız dengesiz değil. Cinselliğe zorlamasın ve ulu orta öpmesin istemiş. Elimi tutmasın falan dememiş. Erkek gibi yazmışsınız aynı.

Arkadaşım sen seni cinselliğe zorlayan adamdan ayrıl. O da seks yapamadığı kadından ayrılsın kendine göre birini bulsun ki kimseyi zorlamasın. Ne yapıcan bu adamla?

Zaten kimse ona "git çocukla yat kalk" demedi. Ama konu sahibi olayı dine günaha kadar getirmiş. Cinselliğe hayır, herkesin içinde öpmesine hayır, ama başbaşa kaldıkları zaman öpmesi dokunması serbest, cinsellik olmadığı sürece.
Konu sahibinin istediği bu.
Ama sonra da gelmiş vaaz veriyor yok günah yok zina.
He kardeşim he, cinsellik günah ama herkesin içinde olmamak kaydıyla öpmesi sarılması günah değil di mi? Bu zinaya girmiyor di mi? Herkes işine geldiği kadar müslüman valla :)

Hiçbir temas olmadan sevgili olmak da zinadır herhalde.

Son cümleye katılıyorum. Her açıdan öyle.

Günahtan günaha fark var zina en büyük Günahlardan.bir insana küfrermekle bi insanı Öldürmek arasındaki fark gibi.nasıl mantıkta bu insanlar anlamıyorum

Denizsuyilmaz hoca efendimiz küçük günahları işleyebileceğimizi söyledi arkadaslar bilginiz olsun :)

Canım senin bu zihniyetin gerçek bi müslümanın zihniyeti değil haberin olsun.
Adam öldürmeyelim, küfredelim.
Sevgiliyle seks yapmayalım, ama elini tutalim, öpelim, sarılalım. Iyiymis valla.

Dine girersek haklı çıkamazsın kusura bakma. Allah ne diyor? "Zina yapmayin" demiyor, "zinaya yaklaşmayın" diyor.
Bu ikisi arasinda ne büyük anlam farklari var biliyor musun?

Zinaya yaklaşmayın demek, sizi zinaya sevk edecek ortamda bulunmayin, sizi zinaya yaklaştıracak her şeyden uzak durun demek.

Bak ben simdiye kadar sana kötü bi şey demedim, cinsellik istemezsin sadece öpmek sarilmak istersin, saygi duyarim.

Ama sakın olayı dine bağlamaya kalkma. Dinin kurallarına bu kadar sadıksan sevgili yapmayacaksın o zaman. Burda herkes senle aynı dine de sahip değil, kimsenin senin vaazına da ihtiyacı yok.

Hele hele ki senin gibi yarım yamalak bilenlerin, işine gelene uyup işine gelmeyene uymayanın, inandığına yaşamayıp yaşadığına inanan birinin vaazına hiç ihtiyaç yok.

Vakti zamanında vajinismus illetini çekmiş biri olarak yazıyorum. Sevişmek, sevmek, el ele tutuşmak, öpmek suç değil, kötü değil. Emin ol sevişmeyi zihnimde bu kadar kötü kodlamamış olmayı çok isterdim. O nedenle öncelikle bu noktada suçlu olanın erkek arkadaşınız değil toplum olduğunu söylemek isterim. Çünkü nikahınız olsun ya da olmasın, seven insanın hormonları belediye nikahı var ya da yok demeden aynı şeyi arzular.

Gelelim bunu size söylemek ahlaksızlık mı noktasına. siz ayrılınca ne olacak diyorsunuz ya,bu işte aslında bizi mahveden. Toplumun üstüöüzdeki baskısı. Oysa erkek kişisi pek tabi ben bu kızla evlenicem bakın zaten 3 yıl olmuş şartlar da 1 yıla uygun olur nikah olur diye düşünüyor olabilir. Ama kadın diyor ki.adeta ben daha bu varlığımı sana sanmam.

Benim hikayemde evlenmeden önce istedi erkek arkadaşım birlikteliği. 2. Yılımızda. Ben istemedim. Ama sonra dedim ki tamam deneyelim. İstememe sebebim konu sahibi ile aynı. Olmadı. Neden. Çünkü lanet vajinismus. O ara sırf benden bu talepte bulundu diye ahlaksız diyebileceğimiz o adam beni tedavimde asla yalnız bırakmadı, asla zorlamadı. Sonra evlenmeden önce sorunu aştık ve ardından evlendik.

Diyeceğim o ki ben de eşime ahlaksız diyebilirdim. Öyle demek de vardı içimde.. O kadar vardı ki istesek de olmuyordu birleşme. Ama o adam sonsuza kadar olmayacak olsa, yanımda kalacak gibi davrandı bana çünkü amacı "kullanmak" değil, birlikte yaşamaktı bunları.

Gelelim size. İnanın saygı duyuyorum. İstemeyen bunu evlilik öncesi yaşamaz. Dini sebepler vs vs. Ama ne olur zihninizde bunu kötü kodlamayın. En büyük kötülüğü kendinize yaparsınız. Karşımızdaki de ahlaksız değil belki de sizinle sonsuza kadar ömrünü geçireceğini sizden daha net bilen biridir belki.

İnsanların içinde öpmesinden, dokunmasından rahatsız oluyormuşsunuz. Tamam çok haklısınız istemeyebilirsiniz. Ama onca laf söyleyip sonra bana neden dokunmuyor derseniz o zaman burda bir yanlış var. Siz istemediğiniz halde cinsellik istemesi ve bunu diretmesi yanlış. Ve siz de biliyorsunuz ki ayrılacaksınız. Benim de böyle bir sevgilim olmuştu. Ben istemediğim halde cinsellik teklifi eden. Ben hayır dediğimde benden soğuduğunu söylemişti. Onu hayatımdan çıkardığım an o kadar rahatlamıştım ki. Üzerimde bir yük varmış meğer.
Söylemek istediğim karşınızdaki ahlaksız değil ama evet rıza olmadan zorlayan biri. Buna hangi kelime karşılık gelir bilmem.
Ama kendi denginizde bir kişi bulursanız böyle bir derdiniz kalmayacaktır. Ve cinsellik kötü çirkin gibi düşünmeyin.
Olayı akışına bırakın, olacağına varır. Zaten adam cinsellik istemediğiniz için ayrılırsa boşverin gitsin

Dini içerik yasaktır, lütfen dini yorumlar yapmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…