- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi Denizsuyilmaz
-
Ben sevgili yapmayı ahlaksızca bulmadım insanız sevmeye sevilmeye ihtiyacımız elbette var ama bunun yolu zina degil...Allah'ın saglıklı bulduğunu sen sağlıksız buluyorsan sende bi sorun var demek
Katiliyorum bu tespite.Aklıma ilk olarak size bir ders vermek için böyle davrandığı geldi
Aklınca size "Tamam tamam ne istiyorsan yap" dedirtecek sanki.
Kendi fikrim, cinsellik için ısrar eden erkeğin sevgisinden şüphe duyuyorum.
madem din konuşacağız, sevgili olmak küçük günah falan değil valla islama göre bayağı günah çünkü zinaya giden yol. ben diyim.Arkadasım Allah günahsız olun karşıma Günahsız gelin demiyor...adam öldürme zina yapma hak hukuk yeme diyor Allah'ın yasakladığı en büyük günahla küçük günah arasındaki farkı bilmiyorsan o beynini bosuna Taşıma kafanın icinde
ne avutması yahu? karşılıklı yapılan bir işte neden kadın kullanılmış erkek kullanmış oluyor, bana bunu açıklasana bi?Neyini kullanıyorsun böyle mi avutuyorsun kendini...
Ne biliyorsun buradaki herkesin Müslüman olduğunu bu bir. İkincisi sevgiliyle arkadaşın farkı ne bana bir söyler misin? Diz dize oturup muhabbet edeceksen arkadaştan ne farkı var sevgilinin? Zina sadece sevişmek değil, el ele tutuşman hatta telefonda konuşman bile zina İslam'da. Git Diyanet'i ara sor. Kimseye de çok dindar ayağı çekme. Banlanırsam banlanayım aaa bu ne hadsizlik yahu? Herkes ahlak bekçisi kesildi.
+1
Sizin gibi naif bir insani
bile cileden cikartmislar
Adamlar istedğimizi yapsa suç yapmasa suç:)) kendince karar almış ve onu uyguluyodur. Yada pskljkmn ciddi üzülmştür içinden gelmiyordurMerhaba arkadaşlar
2 yıllık bi sevgilim var.2 yıl boyunca sürekli beni öpmek koklamak hatta cinsellik dahi yaşamak isteyen ve beni Buna zorlayan biriydi
Fakat ben her defasında reddettim ve en son tartışmamızda da onun Ahlaksız terbiyesiz oldugunu söyledim...baya hırpaladım gece 3 e kadar kavga ettik
Aradan 1 hafta geçti Ve özür diledi
Yalnız şöyle bi durum var artık elimi dahi sıkmıyor dün sordum benim için o konular kapandı bişey hissetmiyorum o anlamda dedi
Evet benim de istediğim buydu fakat bıanda nasıl Değişti anlamadım
Daha önce de sürekli ona bana cinsellikle ilgili hiçbi konuda gelmemesini söylediğim halde devam ediyordu...suan ne oldugunu anlamadım...benden sogudu mu baskası mı var kafam ıyıce karıştı
Nasıl davranmam napmam Lazım neden diye sorsam sen böyle olsun istemedin mi dicek
Çok abartmışsınız. Kız dengesiz değil. Cinselliğe zorlamasın ve ulu orta öpmesin istemiş. Elimi tutmasın falan dememiş. Erkek gibi yazmışsınız aynı.
Arkadaşım sen seni cinselliğe zorlayan adamdan ayrıl. O da seks yapamadığı kadından ayrılsın kendine göre birini bulsun ki kimseyi zorlamasın. Ne yapıcan bu adamla?
Zaten kimse ona "git çocukla yat kalk" demedi. Ama konu sahibi olayı dine günaha kadar getirmiş. Cinselliğe hayır, herkesin içinde öpmesine hayır, ama başbaşa kaldıkları zaman öpmesi dokunması serbest, cinsellik olmadığı sürece.
Konu sahibinin istediği bu.
Ama sonra da gelmiş vaaz veriyor yok günah yok zina.
He kardeşim he, cinsellik günah ama herkesin içinde olmamak kaydıyla öpmesi sarılması günah değil di mi? Bu zinaya girmiyor di mi? Herkes işine geldiği kadar müslüman valla :)
Günahtan günaha fark var zina en büyük Günahlardan.bir insana küfrermekle bi insanı Öldürmek arasındaki fark gibi.nasıl mantıkta bu insanlar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?