- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Denizsuyilmaz
-
zıt değiliz herşeyi beraber düşünürüz 2 yıl beraber kavgasız gürültüsüz ilerledik fakat son zamanlarda bu konu Aramızı çok gerdiHerkes değinmiş ama ben de yazmadan edemedim.
Bu durumda ikiniz de hatalısınız.
Çocuk ısrarcı olmuş, sen de ona ahlaksız demişsin. Hem neye göre ahlaksız? O kendine göre değil, sana göre öyleyse eğer ayrıl ne duruyorsun dimi?
Yahu hem siz birbirine zıt iki insan olduğunuzu, iş cinselliğe gelmeden anlayamadınız mı?
Anlamıyorum böyle konuları bir türlü ben.
Yani hem dokunmasın diyo hem de niye dokunmuyo diyo onun için dedimo ne demek kıs
O kadar hakaretten sonra sevmiyor da olabilir. Ben olsam sevmezdim büyük ihtimal. Ayrılır da yakında. Boş kalmayayım arada diye yeni biriyle tanışmayı bekliyordur ayrılmak için.Bilmiyorum sonucta insan sevdiğini arzular ama bunun icin harekete Geçmez sadece içinden gecırir...bu artık içinden de gecırmıyor
Sizin mantıkla o zaman sevmeye başlamış oluyor adam. Ne kadar itici düşünceler. Size göre günahsa tersse bu tür şeyler "nefsi/hevesi olan erkekler" diye tabir ettiğiniz, asla sevip güvenmediğiniz adamla beraber olmayın. Adam net ama siz iki yüzlü davranıyorsunuz. Kafanız karışık.evli olmadıgı kadına cinsellik teklif eden adam ahlaksızdır ben haklıyım
Kendi bacısı aynı durumda olsa ne olurdu?
Cinsellik isteyen adamın sevgisine inanmıyorum
O Yüzden beni sevmediğini de düşünmeye başladım
Sevgilinin olmasi da yasak dine gore o nolcak ?Hayret ya hemcinslerime sormak istedim herkes nerdeyse erkeklerin Kadınları kullanmasını normal karşılıyor
He yaw he hepiniz Haklısınız burası Avrupa bizim anamız babamız da yok Allah'ın yasakladığı seyler de normal bi siz doğrusunuz
Teşekkür ederimBence hiç üstüne gitme. Oh canıma minnet gibi takıl. Sana ders vermeye çalışıyor. Ama sen tavrında haklısın. Yılmadan yıkılmadan devam et :)
Evlenme gibi bi durumumuz yok...bazı sorunlar var aramızda ikimizin de elinde olmayan sebepler zaten ondan soruyorumEvlenin, ikiniz de rahatlarsınız.
Günahtan günaha fark var zina en büyük Günahlardan.bir insana küfrermekle bi insanı Öldürmek arasındaki fark gibi.nasıl mantıkta bu insanlar anlamıyorumSevgilinin olmasi da yasak dine gore o nolcak ?
allah sevgili olmayı yasaklamadı mı yav napıyorsun sen 2 senedir elin adamıyla, senin anan baban yok mu?Hayret ya hemcinslerime sormak istedim herkes nerdeyse erkeklerin Kadınları kullanmasını normal karşılıyor
He yaw he hepiniz Haklısınız burası Avrupa bizim anamız babamız da yok Allah'ın yasakladığı seyler de normal bi siz doğrusunuz
Hayret ya hemcinslerime sormak istedim herkes nerdeyse erkeklerin Kadınları kullanmasını normal karşılıyor
Arkadasım Allah günahsız olun karşıma Günahsız gelin demiyor...adam öldürme zina yapma hak hukuk yeme diyor Allah'ın yasakladığı en büyük günahla küçük günah arasındaki farkı bilmiyorsan o beynini bosuna Taşıma kafanın icindeallah sevgili olmayı yasaklamadı mı yav napıyorsun sen 2 senedir elin adamıyla, senin anan baban yok mu?
ayrıca erkeklerin kadınları kullanması ne demek, belki biz erkekleri kullanıyoruz ne biliyorsunHayret ya hemcinslerime sormak istedim herkes nerdeyse erkeklerin Kadınları kullanmasını normal karşılıyor
Ben sevgili yapmayı ahlaksızca bulmadım insanız sevmeye sevilmeye ihtiyacımız elbette var ama bunun yolu zina degil...Allah'ın saglıklı bulduğunu sen sağlıksız buluyorsan sende bi sorun var demekO zaman niye konu açıp soruyorsun arkadaşım? Ahlaksızca buluyorsan hiç sevgili yapmayacaksın, senin yaşadığın ilişki stili buradaki çoğu kişiye göre sağlıksız. Farklı görüşlere tahammülün yoksa, kendi bildiğin doğruysa onu yap o zaman kimseye de sorma bu niye böyle diye. "Çok namuslusun" yorumu gelmedi diye triplenmeyin millete. Namusla alakası yok, ileride hiç dokunmadığın kocanla cinsel sorunlar yaşarsan diz dize oturup pembe dizi seyredersiniz artık.
Neyini kullanıyorsun böyle mi avutuyorsun kendini...ayrıca erkeklerin kadınları kullanması ne demek, belki biz erkekleri kullanıyoruz ne biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?