Bana dokunmak istemiyor

Seven insan cinsellik istemez düşüncesine katılmıyorum elbette cinsellik yasama amacıyla seviyor görünen erkekler vardır ama bu yüzden genellenemez insan sevdiğine sarılmak öpmek dokunmak ister ki zaten amacı cinsellik olsa 2 yıl beklemez yol verirdi

Harbi anlatamadım derdimi sanırım
Yahu sadece
zıt değiliz herşeyi beraber düşünürüz 2 yıl beraber kavgasız gürültüsüz ilerledik fakat son zamanlarda bu konu Aramızı çok gerdi

Cinsel birliktelik hadi neyse de öpüşme, sarılma falan yaşamıyorsanız sağlıklı bir ilişki yaşamıyorsunuz onu söyleyeyim, hiç yakınlaşmadan Yeşilçam stili bir ilişki istiyorsanız görücü usulü birini bulun evlenin direkt. "Dokunmadan seviyor beni" falan çok sağlıksız inanın, bu insanların çoğu evlenince isteksizlik, erken boşalma falan gibi cinsel problemler yaşıyorlar ve sevgilisini çok "ahlaklı" bulan bu kadınlarımız evlendiğine pişman oluyorlar. Çok örneğini gördüm, kafamdan sallamıyorum.

Ulu orta yapmasından ya da mahrem bölgelerinize falan dokunmasından etmesinden mi rahatsız oluyorsunuz, öyle bir durum varsa rahatsızlığınızı kibarca belirtin dan diye istemiyorum falan dediyseniz adam size elbette yanaşmaz. Başbaşa kalabileceğimiz ortamlarda daha rahat ediyorum falan diyebilirsiniz ama hiç yakınlaşmak istemiyorsanız sorun sizde, üzgünüm.

Bilmiyorum sonucta insan sevdiğini arzular ama bunun icin harekete Geçmez sadece içinden gecırir...bu artık içinden de gecırmıyor
O kadar hakaretten sonra sevmiyor da olabilir. Ben olsam sevmezdim büyük ihtimal. Ayrılır da yakında. Boş kalmayayım arada diye yeni biriyle tanışmayı bekliyordur ayrılmak için.

Hayret ya hemcinslerime sormak istedim herkes nerdeyse erkeklerin Kadınları kullanmasını normal karşılıyor
He yaw he hepiniz Haklısınız burası Avrupa bizim anamız babamız da yok Allah'ın yasakladığı seyler de normal bi siz doğrusunuz

Sizin mantıkla o zaman sevmeye başlamış oluyor adam. Ne kadar itici düşünceler. Size göre günahsa tersse bu tür şeyler "nefsi/hevesi olan erkekler" diye tabir ettiğiniz, asla sevip güvenmediğiniz adamla beraber olmayın. Adam net ama siz iki yüzlü davranıyorsunuz. Kafanız karışık.

Sevgilinin olmasi da yasak dine gore o nolcak ?

Bence hiç üstüne gitme. Oh canıma minnet gibi takıl. Sana ders vermeye çalışıyor. Ama sen tavrında haklısın. Yılmadan yıkılmadan devam et :)

allah sevgili olmayı yasaklamadı mı yav napıyorsun sen 2 senedir elin adamıyla, senin anan baban yok mu?

O zaman niye konu açıp soruyorsun arkadaşım? Ahlaksızca buluyorsan hiç sevgili yapmayacaksın, senin yaşadığın ilişki stili buradaki çoğu kişiye göre sağlıksız. Farklı görüşlere tahammülün yoksa, kendi bildiğin doğruysa onu yap o zaman kimseye de sorma bu niye böyle diye. "Çok namuslusun" yorumu gelmedi diye triplenmeyin millete. Namusla alakası yok, ileride hiç dokunmadığın kocanla cinsel sorunlar yaşarsan diz dize oturup pembe dizi seyredersiniz artık.

allah sevgili olmayı yasaklamadı mı yav napıyorsun sen 2 senedir elin adamıyla, senin anan baban yok mu?
Arkadasım Allah günahsız olun karşıma Günahsız gelin demiyor...adam öldürme zina yapma hak hukuk yeme diyor Allah'ın yasakladığı en büyük günahla küçük günah arasındaki farkı bilmiyorsan o beynini bosuna Taşıma kafanın icinde

ayrıca erkeklerin kadınları kullanması ne demek, belki biz erkekleri kullanıyoruz ne biliyorsun

Ben sevgili yapmayı ahlaksızca bulmadım insanız sevmeye sevilmeye ihtiyacımız elbette var ama bunun yolu zina degil...Allah'ın saglıklı bulduğunu sen sağlıksız buluyorsan sende bi sorun var demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…