bana dua kardeşi olacak varmı

yakamozzzzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
232
0
36
Diğer
arkadaşlar çocuk istiyoruz ALLAH henüz nasip etmedi bende duaya başladım ama hastalanınca yarim kaldı bugünden ıtıbaren 6 gun yani hergün 1 tane meryem supresi okuyan olurmu acaba çevremde okuyacak kimse yok bende yarım kalsın istemiyorum ve sizden yardım beklıyorum

Mesajını şimdi gördüm bir insanın duaya ihtiyacı olmasınının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Ben beş sene bekledim sabırlı oldum ve duayı hiç eksik etmedim. Allah razı olsun çevremde dua edenim çok oldu. Şimdi 2. çocuğuma hamileyim senin için dua edicem ve bugünden itibaren kalan 5 günün süresini okuyacam. Senden sadece benim için dua etmeni istiyorum. Müslümanın müslümana duası kabul olurmuş inş bizim dualarımızda kabul olur Allah'a emanet ol.

Kizlar ins saglikli evlatlarinizi alirsiniz bian once kucaginiza bende dua edicem sizin icin

ayy çok teşekkür ederim çok duygulandım gerçekten ilk hasta olduğum akşam yazdım hiç cevap gelmedi bende çok üzüldüm gerçekten ALLAH razı olsun hergün bir tane okunuyorya hasta olduğum gün kaydı bende kendi kendime dedimki hastalığım bittikten sonra devam edeyim bari ne yapayım elimden başka birşey gelmedi ALLAH görür kulunu dedim ama sizin gibi temiz kalpli insanlardan dua almak beni çok duygulandırdı gözlerim doldu.Ben zaten artık kaldığı yerden devam etcem 41 gün okunuyoya en azından sayısını tutturalım sen tam ne kadar okudun ben o günleri içinden çıkartayım canım 1 veya 2 veya 5 ne kadar okuyabildiysen fark etmez 41 içinden düşeyim sayısı tutsun en azından diye

bende senin için dua edicem inan hemde çok

Kizlar ins saglikli evlatlarinizi alirsiniz bian once kucaginiza bende dua edicem sizin icin

ALLAH razı olsun canım sendende gerçekten tüm içtenlikle söylüyorum ALLAH ne dileğin varsa kabul etsin valla duanın günü geçti kaldığı yerden devam etcem ama inanın ses vermeniz bile beni çok çok mutlu etti

Slm kizlr benimde 4yil olack hala bebs yok ama umudm hic bitmedi sabrla duayla bekliyrm insllh hepimzn gonlunun muradini verr

Dediğim gibi ben Cumartesi günü gördüm. Cumartesi pazarı okudum bugünkünüde birazdan okuyacağım küçük bebeğim olduğu için o uyuduktan sonra okuyorum. Yani 3. Peki ben bişeyi anlamadım senin verdiğin tarihlere göre Çarşamba günü bitecekti bu günden itibaren artık okumayacakmıyım?

canım benim şöyle anlatayım ben araştırdım 41 gün meryem suresi hergün 1 tane okuyun okuyamadığınız zaman başkasına okutun deniyodu.bende cuma hastalandım ama ogün okuyabilecek kimse çıkmadı ogün kaydı bende kendimce dedimki kabul edecek ALLAH hastalandığım günleri hastalığım bitrince okurum dedim sonra sen mesaj atmışsın okumaya başlamışsın yüce kalbin için sağol..çocuğunda varmış zaten günde kaydı ben okumaya devam etcem senin okuduğun 3 günüde ekleyip. ben senin temiz kalbine inannıyorum hiç tanımadığın halde el verdin sen bundan sonra daha okuma çocuklarında varmış zamanın olmayabilir ben kaçan günleri ekleyip okumaya devam etcem dediğim gibi kabul edecek ALLAH belki böylede kabul eder bellimi olur..Ama şuna inan bundan sonra sanada dua edecem istersen özelden ismini atabilirsin ses vermen yetti valla ALLAH ne muradın varsa versin..

Benim sana ses vermemi senin başlığın sağladı. Hiç girmediğim bi sayfaya girdim ve görür görmez çok etkilendim hatta duygulandığım bile söylene bilir. Yüce kalbim için teşekkür etmişsin haşa oyücelik Rabb'ime aittir. Hem senin sayende 2 aydır elimi doğru dürüst sürmediğim Kuran'ı aldım. Ben telefondan giriyorum o yüzden özelden yazamıyorum. Ama olsun biz birbirimizi bilmesekte Allah bizi biliyor. Ben sana dua ederkende tlfonda okuduğum kız için dedim. Eminim o biliyodur. İnşallah bu sene senin yılın olur duaların ve sana dua edenlerin duası kabul olur.

Kızlar bugün sizin için özel dua yapıcam burada yazan ve çocuk özlemi çeken herkes için özel dua edicem . Allahım gonlunuzdekini göbusunuze koysun inss.:)

Kızlar bugün sizin için özel dua yapıcam burada yazan ve çocuk özlemi çeken herkes için özel dua edicem . Allahım gonlunuzdekini göbusunuze koysun inss.:)

ayyy gerçekmi ya ben dua nın gücüne çok inanan bir insan olduğum için dua edecem diyen ler çıktıkça çok mutlu oluyorum sağol canım sendende ALLAH razı olsun dileklerin kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…