"bana erkekligimi hissettirmiyorsun"

Yorum konuya göre değişebilir aslında. Ama netice olarak erkekleri mutlu etmek zor. Erkekliğimi hissettir sözümü dinle derler dediklerini yapar sözünden cikmazsin bu sefer seni elinin altında beller sıkılır uzaklaşır. Dediklerini yapmazsın zoruna gider yapmıyorsun diye huzursuzluk çıkarır yine uzaklasir yada uzaklaştırır kendisinden. Amaaan bir de kadınlara zor derler. Neyse konuya gelecek olursak onun isteklerine de biraz kulak ver ama her istediğinin de olmayacagini bilmesi gerek.

sevdiğiniz adamın tabiri doğru değil elbette ama birlikte olmak denince benim aklıma kararları birlikte vermek
birbirinin iyiliği için hareket etmek geliyor , yüzünü yıka vb şeylerde ben dominant lık göremiyorum
bu size iyi gelicek birşeyki böyle söylüyor.

sanki siz buyrulmasından hoşlanmıyorsunuz gibi :) hayır denecek şeyler var ama lüzumsuz inada bindirilmemesi gereken şeyler var, tavsilerine fikirlerine önem verdiğinizi hissettirin , belki de bunu demek istemiştir.

Istedigi sey cinsellik felan degil, ve ya onunla ilgili bile degil. Cok basit bisey. Söylemek istemiyorum ama. Aslinda onu kirmamak icin 2 dk'da yapabilecegim bisey ama ben ISTEMIYORUM. Yani....istemiyorum ya, ötesi var mi? Istedigi sey ask mektubu olsun misal, ask mektubu yazmak istemiyorum, tamam sen isteyebilirsin uygun görebilirsin ama ben böyle seylerden hoslanmiyorum, sevgimi yazili olarak degilde sözlü olarak ifade etmek istiyorum, niye zorluyorsun. Yani buna benzer bisey.

Cok kez söyledim, onu anladigimi ama benim istemedigimi, diretmemesini rica ettim. Anlamiyor cocuk ya, hala israr kiyamet. Belki ilerde olur ama SU AN istemiyorum dedim, yine de sabah aksam o seyi istiyor.

Hmm mesela sevgilin çok şairane biri. sana da diyor ki; bak ben sana şiir gönderiyorum. Güzel aşk sözleri söylüyorum
sende bana karşılığında böyle şeyler yapsan diyor mesela sende sevmiyorsun tarzın değil. yaparsan eğreti durur..
gibi gibii birşey yani öyle mi

Konunun ne olduğu bence zerre önemli değil... sonuçta senin istemediğin birseyi erkeklik gururuna yediremedigi için yaptırmaya zorluyor... asla taviz verme, konu bi bardak su bile olsa farketmez... olay istenen şeyin büyüklüğü veya küçüklüğü değil...kendisinin istekleri kadar senin isteyip istememen de önemli... bunu anlaması lazım taşkafanin

Cok kez söyledim, onu anladigimi ama benim istemedigimi, diretmemesini rica ettim. Anlamiyor cocuk ya, hala israr kiyamet. Belki ilerde olur ama SU AN istemiyorum dedim, yine de sabah aksam o seyi istiyor.

kusura bakmayın :)) ama aklıma hep niyeyse cinsellik geldi..

aşk mektubu misali verilince de dedim acaba kulağına birşeyler fısıldamanızı mı istiyor fantazik şeyleer :)

Detayi bilmeden kime hak verelim? Yani ikiniz de hakli olbilirsiniz.
Şu da bir gerçek ki,bu zamanda birbirinin rolune bürünen cok insan var. Kadinlasan erkek(küsen,trip atan,annesiyle karısını çekiştiren,cinselliği çok istemeyen..)ve erkeklesen kadin(Fazla maaş alıp eşini ezen,hiç-bir konuda erkekten yardım gereksinimi duymayan,daha zeki daha sosyal olup esine tepeden bakan)
Yani bunu da göz önünde bulundurun.Konuyu bilmiyoruz,siz kendinize göre yorumlayın

Acik ve net sekilde ortada degil mi? Sen isrardan nefret eden birisin, o aşırı ısrarcı ve lafini dinletme, dedigini yaptirma konusunda kompleksli, takıntılı ve zorlayıcı.. Sabrin da yeterince tükenmiş ki, artik çıldıracak noktaya geliyorsun..
Uyumlu, huzurlu ve mutluluk verici olabilir mi sence bu ilişki?

Benm abimde sevgilisine karşı böyle bi cümle kurmuştu. Kız kankimdi ordan biliyorum. Her işini kendin görüp kendi ayaklarının üstünde durup kmseye kendini ezdirmiyorsan ondandır. Birde söz geçiremeyince kuduruyolar işte.

Adam sizden anormal bişey istememiş. Mesela yüzünü yıka sakinleş dediğinde ısrarla hayır diyosunuz. Tamam ısrar kötü ama sizde biraz inatçısınız sanki
Inatcilikla ne ilgisi var ki? Cevremde benim icin inatci diyebilecek 1 kisi bile bulamazsiniz, aksine uzlasmaciyimdir, uyum sağlamaya çalışırım, diretmem kuru kuru.. Ayni ornekten gideyim, "yüzünü yika, sakinles" dediginde bu o kisinin iyiligine olabilir ama o insan o an bunu ISTEMIYORSA ISTEMIYORDUR, degil mi? Biraz rahat birakmak gerekmez mi karsidakini? Insan o denileni yapmak zorunda mi hemen?
Hastasindir, miden fenadir, kalkacak halin yoktur, yatmak uyumak istersin, birisi zorlar "yemek ye, kalk duş al, şunu yap".. Elbette iyiligi icindir bunlar ama insan o an yapamayabilir, hali olmayabilir.. Bunu anlamak zor olmamali.. Insanlarin yakasina yapışmanın manasi yok.. Tavsiye verilir ve cekilinir kenara..
Bu beyefendininki kompleks ve ego savasi olmuş benim anladığım.. "Hic tavsiyeye gelmiyorsun, her seye itiraz ediyorsun" demiyor farkindaysaniz.. "Ben erkegim, dediğim olmali, lafimi dinleyip erkekligimi yuceltmiyorsun" diyor açıkça..

Son düzenleme:
Erkeklikten anladiklari tahta oturup emirler yagdirmak kadinin da her istedigini yapmasi herhalde.
O zaman sen de kadinligimi hissettirmiyorsun de bakalim ne tepki verecek.

Adam tam olarak ne istiyor , cinsellik mi ? Onların erkekliği çok önemlidir de ..

Bence anlaşamadığın biriyle zoraki ilerlemeye çalışmanın bir manası yok ..

her seferinde söylüyorum, bak biz uyumlu degiliz, ayrilalim diye ama yok beni birakma diyor - ama iyiken de cok iyiyiz, sadece su konuda anlasamiyoruz, saka gibi, yoksa her konuda uyumluyuz cok sükür. ama bu konu acildi mi beni cileden cikartiyor. yapma diyorum anlamiyor.

evet olabilir, bu aralar kendime göre biseyler yapiyorum ve sürekli kosusturmaktan ayaklarim agriyor, ona da haliyle vakit ayiramiyorum, cok kisitli sekilde görüsebiliyoruz, aksamlari yogunluguma yenik düsüp onunla konusamadan bagilip uyuyorum.

Anlayış yok tabi . Erkekliği batsın.

Sorununuz her ne ise net olun. Çekinecek bir şey yok. Burda herkes size konuyu bilmeden bile yardım etmeye çalışıyor. Biraz daha açsanız. Neler duyuyoruz burda. Bunu da hallederiz.

ne istediğini ısrarla yazmamanızdan benim anladığım istediği çok küçük bir şey, burda yapıver gitsin buna mı takıyorsunuz demememiz içinde söylemiyorsunuz. Başka tavizler doğuracağını düşündüğünüz bir konu mu, yoksa niye ayrılmaya kadar gitsin konu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…