Ben deNe istedigini cok merak ettim :)
Yorum konuya göre değişebilir aslında. Ama netice olarak erkekleri mutlu etmek zor. Erkekliğimi hissettir sözümü dinle derler dediklerini yapar sözünden cikmazsin bu sefer seni elinin altında beller sıkılır uzaklaşır. Dediklerini yapmazsın zoruna gider yapmıyorsun diye huzursuzluk çıkarır yine uzaklasir yada uzaklaştırır kendisinden. Amaaan bir de kadınlara zor derler. Neyse konuya gelecek olursak onun isteklerine de biraz kulak ver ama her istediğinin de olmayacagini bilmesi gerek.Merhabalar,
sevdigim adam bugün bana bu cümleyi kullandi.
Olay su:
Bi konu hakkinda bana uzun süredir baski kuruyor, üsteliyor ve beni bunaltiyor. Defalarca "hayir" dememe ragmen yine de hergün söylüyor. Ben de ona huyumu suyumu bilmesi ve ona göre davranmasi icin dedim ki "bana baski kurma, ben bisey icin hayir diyorsam o hayir diye kalir, üstelemen beni sadece kendinden uzaklastirir ve bunaltir".
Arkadaslar yine de anlamiyor, cok basit bir konu aslinda, ufak bisey istiyor benden ama benim icimden gelmedigi icin ben her seferinde hayir diyorum. ISTEMIYORUM, anlamiyor.
Bugün yine bu konu hakkinda tartistik, ben artik dayanamadigimi, ona daha kac kez anlatmam gereketigini sordum. O da bana yukardaki cümleyi kullandi. Erkeklik istedigini yaptirmak midir?
Ne demek istedigini sordum ve örnek vermesini istedim, bana diyor ki "sana mesela git elini yüzünü yika, sakinles diyorum, hayir diyorsun" diyor. Ama yüzümü yikayip sakinlesmek istemiyorum belki?
Bugün ona cok bagirdim beni bunalttigi icin, ama anlamiyor, hicbir sekilde anlamiyor ya, hayir diyorum, sus diyorum, konuyu degistiriyorum ama beni cileden cikarmayi beceriyor her seferinde.
Siz söyleyin, ben mi haksizim? Birine erkekligini nasil hissettirir insan? Siz eslerinize, sevgililerinize nasil hissetiriyorsunuz? Acaba bu cümleyle ne demeye calisti?
sevdiğiniz adamın tabiri doğru değil elbette ama birlikte olmak denince benim aklıma kararları birlikte vermek
birbirinin iyiliği için hareket etmek geliyor , yüzünü yıka vb şeylerde ben dominant lık göremiyorum
bu size iyi gelicek birşeyki böyle söylüyor.
sanki siz buyrulmasından hoşlanmıyorsunuz gibi :) hayır denecek şeyler var ama lüzumsuz inada bindirilmemesi gereken şeyler var, tavsilerine fikirlerine önem verdiğinizi hissettirin , belki de bunu demek istemiştir.
Istedigi sey cinsellik felan degil, ve ya onunla ilgili bile degil. Cok basit bisey. Söylemek istemiyorum ama. Aslinda onu kirmamak icin 2 dk'da yapabilecegim bisey ama ben ISTEMIYORUM. Yani....istemiyorum ya, ötesi var mi? Istedigi sey ask mektubu olsun misal, ask mektubu yazmak istemiyorum, tamam sen isteyebilirsin uygun görebilirsin ama ben böyle seylerden hoslanmiyorum, sevgimi yazili olarak degilde sözlü olarak ifade etmek istiyorum, niye zorluyorsun. Yani buna benzer bisey.
Cok kez söyledim, onu anladigimi ama benim istemedigimi, diretmemesini rica ettim. Anlamiyor cocuk ya, hala israr kiyamet. Belki ilerde olur ama SU AN istemiyorum dedim, yine de sabah aksam o seyi istiyor.
Acik ve net sekilde ortada degil mi? Sen isrardan nefret eden birisin, o aşırı ısrarcı ve lafini dinletme, dedigini yaptirma konusunda kompleksli, takıntılı ve zorlayıcı.. Sabrin da yeterince tükenmiş ki, artik çıldıracak noktaya geliyorsun..Aynen, ben de öyle. Baskidan asla hoslanmam bunu zaten ona söyledim, „bak ben baskiya, darlanmaya gelemiyorum, bagirip cagiriyorum, kabuguma cekilip günlerce görüsmek istemiyorum, cok kolay insanlardan soguyabiliyorum, beni seviyorsan beni darlama“ dedim, tamam dedi ama yine de yapiyor.
Sabah cok kötü bagirdim ona, yeter laftan anlamiyor musun diye, beni canavara dönüstürdü cok kötü oldum, ama anlamiyor. Bagirinca da kendimi cok kötü hissediyorum. Bagirmamak icin kendimi her seferinde turuyorum ama en sonunda patliyorum, benim sabrim da sinirli maalesef, insanim bende.
Inatcilikla ne ilgisi var ki? Cevremde benim icin inatci diyebilecek 1 kisi bile bulamazsiniz, aksine uzlasmaciyimdir, uyum sağlamaya çalışırım, diretmem kuru kuru.. Ayni ornekten gideyim, "yüzünü yika, sakinles" dediginde bu o kisinin iyiligine olabilir ama o insan o an bunu ISTEMIYORSA ISTEMIYORDUR, degil mi? Biraz rahat birakmak gerekmez mi karsidakini? Insan o denileni yapmak zorunda mi hemen?Adam sizden anormal bişey istememiş. Mesela yüzünü yıka sakinleş dediğinde ısrarla hayır diyosunuz. Tamam ısrar kötü ama sizde biraz inatçısınız sanki
Acik ve net sekilde ortada degil mi? Sen isrardan nefret eden birisin, o aşırı ısrarcı ve lafini dinletme, dedigini yaptirma konusunda kompleksli, takıntılı ve zorlayıcı.. Sabrin da yeterince tükenmiş ki, artik çıldıracak noktaya geliyorsun..
Uyumlu, huzurlu ve mutluluk verici olabilir mi sence bu ilişki?
Benm abimde sevgilisine karşı böyle bi cümle kurmuştu. Kız kankimdi ordan biliyorum. Her işini kendin görüp kendi ayaklarının üstünde durup kmseye kendini ezdirmiyorsan ondandır. Birde söz geçiremeyince kuduruyolar işte.
Anlayış yok tabi . Erkekliği batsın.evet olabilir, bu aralar kendime göre biseyler yapiyorum ve sürekli kosusturmaktan ayaklarim agriyor, ona da haliyle vakit ayiramiyorum, cok kisitli sekilde görüsebiliyoruz, aksamlari yogunluguma yenik düsüp onunla konusamadan bagilip uyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?