Sonraki yorum yapanlar da senin açıklamanı okumadan yorum yapıyorlar..
'Böyle' sitelerde dolaşmam tamam aşkım hayatım dediğin zaman mı 'erkek' hissedecekmiş...
Henüz evlenmemişsin, ama beni bırakma diyen adamdan da bi hayır geleceğini sanmıyorum ben..
Diğer bütün konularda da anlaşabildiğinizi düşünemedim ben..
Elbette senin gibi düşünen bir insanla evlenmelisin yoksa burda çok konu açarsın!
hmmm, sevdiğim adam dediğin için geleceğini düşünerek çıkardım evlilik konusunu ...evlilik su an söz konusu degil, nerden cikardiniz? "Böyle" sitelerde dolasmami su sebepten dolayi istemiyor, orda mutsuz insanlar, aldatilan, siddet gören insanlar var, üzülmeni, etkilenmeni istemiyorum diyor. Erkeklerin hepsi kötü degil, aldatmayan erkekte var, siddet uygulamayan erkekte var, vaktini bosuna öyle sitelerle harcama diyor.
Tavrınızı sürdürün, ne demek böyle sitelerde dolaşmanı istemiyorum. Sürekli böyle bir şeyleri istiyor/ istemiyor ise zaten işiniz zor.Söylemememin sebebi onun benim "böyle" sitelerde dolasmami istememesi - beni burdan tanimasini istemiyorum.
Aynen söylediginiz gibi, cok ufak ve basit bisey, önceden yazdigim gibi 2 dk'mi bile almaz ama sorun benim istemememde, istemedigim biseyi bana kimse yaptiramamistir su zamana kadar. Güzelce anlatiyorum anlamasi icin ama her gün yine ayni konu aciliyor.
AynenBuda yeni adet heralde konularda asıl önemli olan konu yazılmıyor farzı misal üzerinden yorumlar yapılıyor
Istedigi sey cinsellik felan degil, ve ya onunla ilgili bile degil. Cok basit bisey. Söylemek istemiyorum ama. Aslinda onu kirmamak icin 2 dk'da yapabilecegim bisey ama ben ISTEMIYORUM. Yani....istemiyorum ya, ötesi var mi? Istedigi sey ask mektubu olsun misal, ask mektubu yazmak istemiyorum, tamam sen isteyebilirsin uygun görebilirsin ama ben böyle seylerden hoslanmiyorum, sevgimi yazili olarak degilde sözlü olarak ifade etmek istiyorum, niye zorluyorsun. Yani buna benzer bisey.
Beğenmiyorsan yazmaoooAynen
Sonra o sadece bir örnekti diye geri dönüş alıyoruz
Çıkar mısın lütfen konudanBeğenmiyorsan yazmaooo
Istedigi sey cinsellik felan degil, ve ya onunla ilgili bile degil. Cok basit bisey. Söylemek istemiyorum ama. Aslinda onu kirmamak icin 2 dk'da yapabilecegim bisey ama ben ISTEMIYORUM. Yani....istemiyorum ya, ötesi var mi? Istedigi sey ask mektubu olsun misal, ask mektubu yazmak istemiyorum, tamam sen isteyebilirsin uygun görebilirsin ama ben böyle seylerden hoslanmiyorum, sevgimi yazili olarak degilde sözlü olarak ifade etmek istiyorum, niye zorluyorsun. Yani buna benzer bisey.
Merhabalar,
sevdigim adam bugün bana bu cümleyi kullandi.
Olay su:
Bi konu hakkinda bana uzun süredir baski kuruyor, üsteliyor ve beni bunaltiyor. Defalarca "hayir" dememe ragmen yine de hergün söylüyor. Ben de ona huyumu suyumu bilmesi ve ona göre davranmasi icin dedim ki "bana baski kurma, ben bisey icin hayir diyorsam o hayir diye kalir, üstelemen beni sadece kendinden uzaklastirir ve bunaltir".
Arkadaslar yine de anlamiyor, cok basit bir konu aslinda, ufak bisey istiyor benden ama benim icimden gelmedigi icin ben her seferinde hayir diyorum. ISTEMIYORUM, anlamiyor.
Bugün yine bu konu hakkinda tartistik, ben artik dayanamadigimi, ona daha kac kez anlatmam gereketigini sordum. O da bana yukardaki cümleyi kullandi. Erkeklik istedigini yaptirmak midir?
Ne demek istedigini sordum ve örnek vermesini istedim, bana diyor ki "sana mesela git elini yüzünü yika, sakinles diyorum, hayir diyorsun" diyor. Ama yüzümü yikayip sakinlesmek istemiyorum belki?
Bugün ona cok bagirdim beni bunalttigi icin, ama anlamiyor, hicbir sekilde anlamiyor ya, hayir diyorum, sus diyorum, konuyu degistiriyorum ama beni cileden cikarmayi beceriyor her seferinde.
Siz söyleyin, ben mi haksizim? Birine erkekligini nasil hissettirir insan? Siz eslerinize, sevgililerinize nasil hissetiriyorsunuz? Acaba bu cümleyle ne demeye calisti?
Hanımlar konu sahibesi evli değil, bahsettiği kişi erkek arkadaşı.
Ben konu sahibesini inatçı bulmadım şahsen, bir adamın erkekliğini hissetmesi için kadın her dediğini yapmak zorunda mı?
Size bir soru o zaman, kayınvalideniz size etmedik eziyet bırakmadı, üstüne bir de iftira attı, eşinizde kayınvalidenizle barışın diye baskı yapıyor, siz hayır dedikçe erkekliğimi hissettirmiyorsun diyor, adamın dediğini yapar mısınız?
Konunun basit veya zorlayıcı bir talep olması değil önemli olan, adamın ısrarcı olması, çiftler birbirinin huyunu bilip ona göre davranmalı, hayır hayırdır sürekli şansını deneyip ısrar etmek, bunu erkekliğe getirmek karşınızdakinin düşüncelerine saygı duymadığınızı gösterir bence.
Velev ki adam tırnaklarına manikür yaptır dedi istemiyorsam neden yaptırayım, onun mutlu olması için mi? Peki benim düşüncemin hiçbir önemi yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?