"bana erkekligimi hissettirmiyorsun"

evlilik su an söz konusu degil, nerden cikardiniz? "Böyle" sitelerde dolasmami su sebepten dolayi istemiyor, orda mutsuz insanlar, aldatilan, siddet gören insanlar var, üzülmeni, etkilenmeni istemiyorum diyor. Erkeklerin hepsi kötü degil, aldatmayan erkekte var, siddet uygulamayan erkekte var, vaktini bosuna öyle sitelerle harcama diyor.

hmmm, sevdiğim adam dediğin için geleceğini düşünerek çıkardım evlilik konusunu ...
o zaman sözünü dinle, madem üzülüyorsun...

Ne oldugunu soledin mi? Soylediysen kacirdim o zaman. Ne istedigine bagli..belki yaparim belki yapmam.. bunun erkeklikle ne ilgisi var? Bizde sozumuzu er kisisine geciremezsek kadinligimizi mi hissedemiyoruz diyelim:) boyle dersek konu cok baska yerlere varir

Yaviz tavizi dogurur. Sana saygidi yoksa birak gitsin. Erkeklik dedigini yaptirmak degildir. Kendini erkek gibi gormuyorsa senin yapabilecegin birsey yok.

bu tarz sıtelere konu actıracak yaklasımlarda bulunmasa keske bır erkek olarak...
hanı burası dertlerın sorunların oldugu bır yermıs etkılenmenı ıstemıyormus ya...

buraya konu actıracak sozler ederek o bahsettıgı erkeklerden ne fark bırakmıs
o fikirdekı erkekler yuzunden burda o konular acılıyor zaten

Tavrınızı sürdürün, ne demek böyle sitelerde dolaşmanı istemiyorum. Sürekli böyle bir şeyleri istiyor/ istemiyor ise zaten işiniz zor.

İnsan sevdiği kişi için sevmediği şeyleri de yapabilmeli. Tavrınızı doğru bulmuyorum.

Şimdi konuya göre değişir ve gerçekten 2 dakikalık bir şey ise o zaman şunu sorarım, bukadar kırılmaya değer mi? Bende bazen bir şey istiyorum erkek arkadaşım belki çok bayılarak yapmıyor ama ılımlı davranmaya çalıştığı için yeri gelir alttan alıp yapar. Zira aynısını bende yaparım. Her zaman ve her konuda elbette değil, ama istemiyorum ben buyum diye de her şeyi reddedersen yanı bilmşyorum bencillik gibi gelir bana ben alınırım sevgilim bana böyle olsa zor bir şey istememe rağmen

En nefret ettiğim şeylerden biridir ısrar edilmesi. Bir şey 2. 3. kez tekrarlandıkça içim daralıyor, inanılmaz geriliyorum.
İstediği şeyi yazmamışsınız sanırım, tüm mesajları okumadım. Ama istemiyorsanız ve kendinizce sebebiniz varsa ısrar etmesi saygısızlık.
Karşımdaki adam erkekliğini benim yapıp yapmadıklarım üzerinden tatmin edecekse gitsin az ötede etsin.
Biz istediklerimiz olmayınca "kadınlığımı hissedemiyorum" demiyoruz sonuçta. Bazı erkekler her şeyi erkeklik meselesi haline getiriyor.

Bacım valla kusura bakma da yaptığın inat sadece. Yapması 2dk alacak bi şey için ne bu tantana kavga gürültü. İnsan sevdiğinin mıtluluğunu görmek ister, karşısındaki beklemeden jestler yapar sen tutturmuşsun istemediğim şeyi bana kimse yaptıramaz. Çok itici tavrın İstemediğim şeyi kimse yaptıramaz ayrı inat etmek ayrı senin ki inat olmuş. Sen de biliyosun ki o şey çok basit o yüzden söylemiyosun çünkü herkes e ne var bunda yapıver diyecek.
Aman yapma özgür kadın imajın çizilir

Mune hanım partnerimizi mutlu etmek için illa o işin bizim çıkarımıza olması gerekmez. Hayat arkadaşlığı çıkarlar üstüne kurulu değildir.
Verdiğiniz örnek çok uç. Kv’si iftira atmış olsa erkek arkadaşının isteği de annemle barış olsa falan diye. Üye zaten bahsetmiş istediği iş 2dk ve yapmamasının sebebi sadece İSTEMEMESİ. Yani sonucunda tükürdüğünü yalamış olacak ya da onu zor durumda kalacağı bi duruma sokacak olsa zaten belirtirdi. Tamam kimse kimsenin istediğini yapmak zorunda değil de sevdiğim adam dediği insanı da 2 dk mutlu etmekten eriniyosa zaten o ilişkiden bi cacık olmaz

Bir gun siz de ondan bir sey istediginizde o da bunu yapmama hakkini kendinde gorecektir. Bence bu tavrinizla iliskinizde yara acmissiniz. Eminim bu kadar israr etmesinin sebebi bunu iliskiniz icin bir test olarak goruyordur. Eger benim icin iki dakikalik bir is bile yapmak istemiyorsa beni sevmiyordur, ya da karakteri evlilige uygun degildir diye dusunebilir. Ben feministimdir her konuda esitlikten yanayim, ama sizi burada hatali buldum. Ama, adam eger hep sizden bir seyler istiyor, sizin icin ise bir seyler yapmiyorsa o zaman hakli olursunuz, ama olayin boyle oldugunu hic sanmiyorum.

Ben de ısrardan hoşlanmayan biriyim bir şey hayırsa hayırdır onu evet yapmak için ısrara gerek yoktur. Bana istemediğim bir şeyi sırf karşımdaki istiyor ve kendi fikrini bana kanıtlamak istiyor diye ısrar etmesini saygısızlık olarak görüyorum. Hatta eski erkek arkadaşım da aynı şekilde devamlı ısrar ederdi, kızardım bu sefer kızdın der beni suçlardı. Bir gün ona "ısrardan hoşlanmıyorum lütfen aynı fikirde olmak zorunda değiliz saygı bekliyorum, senin fikrin sana benimki bana" dedim tamam dedi ama birkaç gün sonra yine başa döndük.
Bu söz geçirme olayını bazı erkekler güç simgesi görüyor halbuki benim gözümde "güçlü" erkek, kendine saygısı olan, ne istediğini bilen ve o şekilde davranandır.
Bir de istediği şey, örtünmeniz mi? Nedense konuyu okurken içimden bu geçti.

Basit şeyler istiyor diyorsanız bu kadar büyütülecek birşey yok bana göre.Hayatınıza kişiliğinize müdahale varsa o Zaman iş başka ve yapılacak şey belli,ayrılmak...Degilse de böyle hır gür çıkarıp ak dese kara kara dese ak diyorsanız da pek sevmiyorsunuz,geçinmeye niyetiniz yok anlamına gelir.Her durumda denk değilsiniz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…