"bana erkekligimi hissettirmiyorsun"

Yüzünü yıka sakinleş dediği için hayır sakinleşmek istemiyorum diye inat mı ediyorsunuz?
O dediğini yaptırmaya, sen o dedi diye yapmamaya devam edersen ortada sürdürülecek bi ilişki kalmaz. İkiside yanlış tavır zira.

Söylemememin sebebi onun benim "böyle" sitelerde dolasmami istememesi - beni burdan tanimasini istemiyorum.

Aynen söylediginiz gibi, cok ufak ve basit bisey, önceden yazdigim gibi 2 dk'mi bile almaz ama sorun benim istemememde, istemedigim biseyi bana kimse yaptiramamistir su zamana kadar. Güzelce anlatiyorum anlamasi icin ama her gün yine ayni konu aciliyor.

O sadece bir örnekti.

Sanırım aranızda bu söylemediğiniz konu haricinde başka sorun yok. O zaman size baskı falan kurmaya çalışmıyor bu adam. Kendisi için önemli ki sizden istemeye devam ediyor. Sizin için de önemli bir çizgi olmalı ki ısrarla reddediyorsunuz. Ve sanırım fazla öfkeli birisiniz ki sakinleşmeye bile istemiyorsunuz. Ya da o gerçekten damarınıza basıyor.

Bu şekilde devam edilmeyeceğini biliyorsunuz yoksa ikinizden biri sinir hastası olacak. Fazla vaktinizi çalmadan ayrılın. Keşke ne olduğunu yazdaydınız ama sanırım siz haklı haksızla ilgilenmiyorsunuz:) Bu konuda yorum almak da istemediniz. Hayırlısı olsun.

Evet, damarima basiyor. Bi kere söyler insan, tamam hadi iki kere söyler ama iki kez hayir dedikten sonra niye ücüncü kez söylerki? Ben de patliyorum.

Diger konularda cok iyiyiz, tek sorunumuz bu. Beraber sakalasip gülebiliyoruz, kendisi diger konularda cok saygili, küfür yok, kaba konusmak yok, bana bagirdigini ve ya kizdigini bu zamana kadar hic duymadim, her zaman sakindir, tartismak istemez ama gel gelelim ki bu konuda cok israrci.

Sen haklısın. Esneklik algısı ne yazık ki çoğunluk gibi yanlış oluşmuş. Daha doğrusu kafasındaki kadın ve ilişki kavramları da yanlış. Otorite kurmayı erkeklik sanan ileri derece odun.

Aşkı bitmiş olabilir.

Kendisinde kral sendromu olabilir.
Tebaasi mi saniyor sizi?

Allah herkese beyin vermiş sadece erkeklere değil.

Siz de deyin kendimi kadın gibi hissetmiyorum.
Beni el üstünde tutmuyorsun.

Anlasın dank eder belki..

ıstemedıgım bır seyı bana kımse yaptıramaz yaklasımını ılıskılerde saglıklı bulmuyorum. Tabiki hayat akısınızı etkileyecek derecede onemli konular haricinde. Cunku nereden bakarsanız farklıyız ılıskı ıcınde oldugumuz ınsanla. Her ıkı tarafında aynı anda ıstedıgı seylerın kesısmesı zor yada kesısme oranı dusuk. Hangımız kendımızle tıpatıp aynı fıkırlere ve ısteklere sahip insanlarla birlikteyiz ki. ilişki de karşılıklı özverinin önemli oldugunu dusunuyorum. esim bana ben buyum işine gelirse diye yaklaşsa alınırdım ve degersiz hissederdim. Küçük şeyler için deger verdiğimiz insanları kırmamamız gerekiyor bence. Tabi bir sınır var, bu istekler sanki yapmaya zorunlu oldugunuz emirvakilere donmeyecek sekilde.

''istemediğiniz şey'' olayını tam anlamadığımız için yorumlarımız dagıldı gitti sanırım, mesela eşim ısrarla saçlarını kısacık kestir der bana, defalarca kestirdim kısacık, ilk defa bu yaz uzatayım dedim, uzattım, o halaa ısrarla aynını ister durur, bu durumda şimdi arkadaşların yarısı bana boşver mühim olan sevdiğin adamın senı nasıl begendıgı diyecekken diğer yarısı da olur mu canım sen kendını nasıl iyi hissediyorsan öyle yap diyecektir....

bu nedenle konun ne oldugu benim için önemlidir, bazı şeyler baskası istiyor diye yapılmaz ama orda ince bi çizgi vardır ki sevdiğim adam için yapabilirim de diyebilirim....

siz bu istemediğiniz şey konusunda madem bu kadar netsiniz, o halde onun tüm söylenmelerine kulap tıkayacaksınız, başka türlü olmaz gibi görünüyor...

Eşinizin ısrarı kadar sizin inadınız da anlamsız...
iki dakikalık ve sizin için yapması bu kadar kolay bir şeyse en baştan beri neden ‘hayır’

Ne olduğunu bilmiyoruz ama insan hayat arkadaşının ricasını eğer zora sokmayacaksa yerine getirir, diye düşünüyorum.
Kendiniz söylüyorsunuz, anlayışlı, birlikte gülebildiğim vs bir diye.

He eşinizin olaya bakış açısı da yanlış.
Erkek hissettirmiyorsun yerine,
bu kadar basit bir şey için kırıp dökecek kadar düşüncesizsin, dese haklı olabilirdi.

Ama tabi farazi konuşuyoruz..

ilişkide her zaman istediklerin olmuyor, insan hep kafasına göre keyfine göre davranamıyor, karşı taraf için, o bazen mutlu olsun diye istemediğimiz şeyler de yapabiliriz. İstediği şey, çok önemli bir şey değilse, elinize yapışmayacaksa bu kadar ısrara yapın bence ne olacak, o da kendini iyi hissetsin arada

Baskıdan ben de hoslanmam, kim hoslanir ki?
Insanlarin dini siyasal etik hassasiyetleri vardir ve bazi seyleri yapmak istemeyebilir. Saygi duyulmali elbette. Ancak ben esim bir sey istiyorsa ve hassas oldugum konular disindaysa yapmaya gayret gosteririm. Cunku onu mutlu gormek paha bicilemez.
Ne bileyim adam elini yuzunu yika sakinles dese hic dert etmem mesela yaparim. Ben mi cok yumusak basliyim acaba?
Bunu annem de dese yaparim arkadasim dese de yaparim. Konu birine erkekligini hissettirmek degil. Sakinlesmek istemiyorum ne demek ki? Kavga etmek istiyorum demek gibi. Adama gıcık olmussunuz da ne dese inat yapiyor gibisiniz.

Yani illa sartlar buysa bu iliskiyi bitiririm.

Hanımlar konu sahibesi evli değil, bahsettiği kişi erkek arkadaşı.
Ben konu sahibesini inatçı bulmadım şahsen, bir adamın erkekliğini hissetmesi için kadın her dediğini yapmak zorunda mı?

Size bir soru o zaman, kayınvalideniz size etmedik eziyet bırakmadı, üstüne bir de iftira attı, eşinizde kayınvalidenizle barışın diye baskı yapıyor, siz hayır dedikçe erkekliğimi hissettirmiyorsun diyor, adamın dediğini yapar mısınız?

Konunun basit veya zorlayıcı bir talep olması değil önemli olan, adamın ısrarcı olması, çiftler birbirinin huyunu bilip ona göre davranmalı, hayır hayırdır sürekli şansını deneyip ısrar etmek, bunu erkekliğe getirmek karşınızdakinin düşüncelerine saygı duymadığınızı gösterir bence.

Velev ki adam tırnaklarına manikür yaptır dedi istemiyorsam neden yaptırayım, onun mutlu olması için mi? Peki benim düşüncemin hiçbir önemi yok mu?

kadın nıye sırf sevgılısı ıstıyor dıye ıcınden gelmeyen seyı yapsın ya alemsınız
ısrar en nefret ettıgım seydır yapacagım varsa da yapmam mevzu inat degıl burda. zorla bırseyler yaptırmaya calısmıs hatta okadar abartmıs kı erkeklıgımı hıssettırmıyorsuna kadar getırmıs.

konu sahıbıne kadınlıgını hıssettırıyor mu bu adam acaba ?

konu sahıbı ben sızı haklı buldum.

Sonraki yorum yapanlar da senin açıklamanı okumadan yorum yapıyorlar..
'Böyle' sitelerde dolaşmam tamam aşkım hayatım dediğin zaman mı 'erkek' hissedecekmiş...
Henüz evlenmemişsin, ama beni bırakma diyen adamdan da bi hayır geleceğini sanmıyorum ben..
Diğer bütün konularda da anlaşabildiğinizi düşünemedim ben..
Elbette senin gibi düşünen bir insanla evlenmelisin yoksa burda çok konu açarsın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…