ne istediğini ısrarla yazmamanızdan benim anladığım istediği çok küçük bir şey, burda yapıver gitsin buna mı takıyorsunuz demememiz içinde söylemiyorsunuz. Başka tavizler doğuracağını düşündüğünüz bir konu mu, yoksa niye ayrılmaya kadar gitsin konu?
Yüzünü yıka sakinleş dediği için hayır sakinleşmek istemiyorum diye inat mı ediyorsunuz?
O dediğini yaptırmaya, sen o dedi diye yapmamaya devam edersen ortada sürdürülecek bi ilişki kalmaz. İkiside yanlış tavır zira.
Sanırım aranızda bu söylemediğiniz konu haricinde başka sorun yok. O zaman size baskı falan kurmaya çalışmıyor bu adam. Kendisi için önemli ki sizden istemeye devam ediyor. Sizin için de önemli bir çizgi olmalı ki ısrarla reddediyorsunuz. Ve sanırım fazla öfkeli birisiniz ki sakinleşmeye bile istemiyorsunuz. Ya da o gerçekten damarınıza basıyor.
Bu şekilde devam edilmeyeceğini biliyorsunuz yoksa ikinizden biri sinir hastası olacak. Fazla vaktinizi çalmadan ayrılın. Keşke ne olduğunu yazdaydınız ama sanırım siz haklı haksızla ilgilenmiyorsunuz:) Bu konuda yorum almak da istemediniz. Hayırlısı olsun.
Sen haklısın. Esneklik algısı ne yazık ki çoğunluk gibi yanlış oluşmuş. Daha doğrusu kafasındaki kadın ve ilişki kavramları da yanlış. Otorite kurmayı erkeklik sanan ileri derece odun.Merhabalar,
sevdigim adam bugün bana bu cümleyi kullandi.
Olay su:
Bi konu hakkinda bana uzun süredir baski kuruyor, üsteliyor ve beni bunaltiyor. Defalarca "hayir" dememe ragmen yine de hergün söylüyor. Ben de ona huyumu suyumu bilmesi ve ona göre davranmasi icin dedim ki "bana baski kurma, ben bisey icin hayir diyorsam o hayir diye kalir, üstelemen beni sadece kendinden uzaklastirir ve bunaltir".
Arkadaslar yine de anlamiyor, cok basit bir konu aslinda, ufak bisey istiyor benden ama benim icimden gelmedigi icin ben her seferinde hayir diyorum. ISTEMIYORUM, anlamiyor.
Bugün yine bu konu hakkinda tartistik, ben artik dayanamadigimi, ona daha kac kez anlatmam gereketigini sordum. O da bana yukardaki cümleyi kullandi. Erkeklik istedigini yaptirmak midir?
Ne demek istedigini sordum ve örnek vermesini istedim, bana diyor ki "sana mesela git elini yüzünü yika, sakinles diyorum, hayir diyorsun" diyor. Ama yüzümü yikayip sakinlesmek istemiyorum belki?
Bugün ona cok bagirdim beni bunalttigi icin, ama anlamiyor, hicbir sekilde anlamiyor ya, hayir diyorum, sus diyorum, konuyu degistiriyorum ama beni cileden cikarmayi beceriyor her seferinde.
Siz söyleyin, ben mi haksizim? Birine erkekligini nasil hissettirir insan? Siz eslerinize, sevgililerinize nasil hissetiriyorsunuz? Acaba bu cümleyle ne demeye calisti?
Buda yeni adet heralde konularda asıl önemli olan konu yazılmıyor farzı misal üzerinden yorumlar yapılıyor
ilişkide her zaman istediklerin olmuyor, insan hep kafasına göre keyfine göre davranamıyor, karşı taraf için, o bazen mutlu olsun diye istemediğimiz şeyler de yapabiliriz. İstediği şey, çok önemli bir şey değilse, elinize yapışmayacaksa bu kadar ısrara yapın bence ne olacak, o da kendini iyi hissetsin aradaIstedigi sey cinsellik felan degil, ve ya onunla ilgili bile degil. Cok basit bisey. Söylemek istemiyorum ama. Aslinda onu kirmamak icin 2 dk'da yapabilecegim bisey ama ben ISTEMIYORUM. Yani....istemiyorum ya, ötesi var mi? Istedigi sey ask mektubu olsun misal, ask mektubu yazmak istemiyorum, tamam sen isteyebilirsin uygun görebilirsin ama ben böyle seylerden hoslanmiyorum, sevgimi yazili olarak degilde sözlü olarak ifade etmek istiyorum, niye zorluyorsun. Yani buna benzer bisey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?