"bana erkekligimi hissettirmiyorsun"

Bunun için birazcık kendini geri çekmen gerekiyor.Baskın karakter olduğum için ben de herşeye atlar,herşeyi ben bilirim herşeyi ben programlarım derdim.Böyle yapa yapa eşimi sindirdim.Aynı şekilde eşim de bana aynı cümleleri kurdu sevgilin gibi ve uzman psikologları dinleyerek yazılarını okuyarak biraz hal ve hareketlerime dikkat ettim.Sorumlulugun onda olması gereken şeyleri ona bıraktım.Daha rahatladım ve öfkem,stresim ne varsa geçti gitti.Şimdi daha mutluyum daha huzurluyum.

Sizdeki bu inat ve hırs da geçer belki denerseniz.

Seni seviyorum apla:*
Aynı benim düşünce yav

Ben küçük/büyük fark etmez yapmam..
İstemiyorum çünkü.
Karşımdaki hâlâ kendi dediği benim istemediğim şeyi diretiyorsa...
Gözümdeki yeri de belli olur açıkçası
İsteklerime fikirlerime değer vermediğini
Sırf egosu için umursuzca ısrar ettiğini anlarım..
Ciddi bir konuşma yaparım anlamazsa anlayacağı dilden konuşurum

Saçma bir sebep yaşın 5 mi yahu ayırt edemicek mısın neyin ne olduğunu :/

Okurken içim şişti. İstediği şey 2 dakikalık, ufacık bir istek, ama ben sevdiğim adam kırılmasın diye bile yapmak istemiyorum da istemiyorum diye tutturan bir kadın.... Karşılığında erkekliğimi hissettirmiyorsun diyen bir adam.
Yüzünü yıka ve sakinleş denilince de sakinleşmek istemiyorum işte demeniz.... Siz biraz geçimsizsiniz galiba. Benim aldığım izlenim bu .
İncir çekirdeğini doldurmayacak konulardan fırtına çıkaran bir çiftsiniz.
Bu dialogları ben okurken bile içim daraldı. Siz bu şekilde ne ilişkisi sürdürüyorsunuz anlamadım.

:))) aynen, istekler küçük olabilir büyük olabilir fark etmez, dedim ya eşim düğünleri sevmez, adamın kafası kaldırmıyor kalabalık ve gürültülü ortamları ama öyle dostlarım oluyor ki düğününe gitmem icap ediyor, asla eşimi yakasından sürükleyip götürmem, söylerim de düğün sahiplerine eşimin sevmediğini, kişisel olmadığını alınmamaları gerektiğini, ben giderim kurtlarımı da dökerim, düğün sahiplerini de tebrik eder evime dönerim, adamı sıkboğaz etmem, o da beni sıkboğaz etmez, neden hoşlanıp neden hoşlanmadığımı bilir ona göre davranır, ısrar ederse başına gelecekleri biliyor, benim sol kaş çok pis çatılır

Yanlış okumadıysam konu sahibesinin erkek arkadaşı buraya takılmasını istemiyormuş, bu bence kişisel karara müdahale, valla eşim siteye girmeyeceksin dese kıyamet kopar, ki zaten giremediğim zaman çenem düşüyor, adam siteye girse de sussa diye dakika sayıyor hahahahaha

Hahha çok tatlısın abla ya
Aynen bende buraya üye olurken eşim yanımdaydı bir şey dese dalardım

Kişisel haklarıma fikirlerime müdahale edeme bende etmem amaaaan çokta umrumda derim

Hahha çok tatlısın abla ya
Aynen bende buraya üye olurken eşim yanımdaydı bir şey dese dalardım

Kişisel haklarıma fikirlerime müdahale edeme bende etmem amaaaan çokta umrumda derim
Her bireyin kişisel alanı ve hakları var, şimdi sırf ben istiyorum diye adama çiçekli pantolon giydirmeli miyim ? Çok basit bir istek bu, altı üstü pantolon ama çiçekli :)
Bilmiyorum belki ben yanlış düşünüyorumdur ama 24 yıl ve ondan önce de 5 yıl flört vs derken eşimle 29 yıldır birlikteyiz, dünyaya bir daha gelse onca huysuzluklarıma, keçiliklerime rağmen gelir beni bulur, vantuz gibi yapışır, adam gıcıklığımı seviyor, benim en cazibeli yanım sinir bir tip olmam sanırım :)

Ay maşallah abla ya ne güzel bir iletişim kurmuşsunuz..
Kızın ileride damadın sizi örnek alırsa saygı sevgi hoşgörü dolu bir evlilik yürütürler ❤

Hic sevmem israr edilmesini baski kurulmasini haaa ben yaparsam ayri ama ben boga esim oglak ikimiz birbirimizden inatciyiz bazen o alttan alir bazen ben.erkeklik lafi basli basina bi sacmalik zaten

Ya ne güzel hoşgörülü davranabiliyorsunuz bunu nasıl basariyorsunuz
Yazınızı okurken eşimi gördüm ☺ ben sizin kadar anlayışlı olamıyorum bazen deli oluyorum söylüyorum onuda sinir ediyorum ortada bir gerginlik oluşuyor

Sevgi ve saygıyla, konuşarak ve birbirimizi olduğumuz gibi kabul ederek, iletişim ve herşeyi eşle konuşabilmekse evliliğin olmazsa olmazıdır, evlilikler kendine özgüdür, her karı-koca birbirinin tamamlayıcısı, çok zıt karakterler de olabilirsiniz, önemli olan evlilik temelini sarsacak büyük olaylar yaşanmadıkça birbirinize saygıyı elden bırakmamaktır, saygı biterse sevgi de hoşgörü de yok olur.

Sizi anlıyorum ama erkek 100 defa tekrarlasa 100 defa hayır diyen bir kadın var

İnşallah bir ömür sürer evliliğiniz. Tecrübenize hiç lafım yok.
Şöyle düşünün siz ayaktasınız eşiniz oturuyor ‘’hayatım bana bir bardak su getirir misin?’’ Dediğinde eşiniz hayır istemiyorum mu dersiniz yoksa yorgun olsanız da 10 snlik olan işi yapar mısınız? Tabi ki yaparsınız. Eşim bana hayır yapamam dese kesinlikle çok kırılırım. Konu 1 bardak su olmaz benim için alt tarafı 10 snlik bi işi yapmayı reddetmesi olur.
Düğün örneğinde sonuna kadar haklısınız. Gelmeme sebebi kalabalıktan ve gürültüden rahatsız olması. Ama sadece hayır istemiyorum dese bu dediğiniz sebepleri olmasa eminim her düğüne sebepsiz tek gitmekten buruk olur içiniz. Bazen konular açılıyo misal eşim benim doğum günümü veya evlilik dönümümüzü hiç kutlamıyor kaç kere konuştum tamam diyor ama yine aynı gibi konular. O zaman birçok üye eşinin tutumu yanlış diyor. 2 dklık bir işi sebepsiz bi şekilde yapmak istememek bence konu sahibinin dediği gibi baskın karakter olması değil bencilliğinden.

Sizi anlıyorum ama erkek 100 defa tekrarlasa 100 defa hayır diyen bir kadın var
Iyi ama 1-2-3-4-5-... kere "hayir" cevabini aldiktan sonra 100ncuye kadar zorlamak neden?
Hepimizin kendi fikri elbette ama her şeye itiraz eden bi profil canlanmadi benim gözümde konu sahibine dair.. Laftan anlamayan ve mutlaka dedigini yaptirma kafasinda olan bi adam var zihnimde..

Ben anlamıyorum erkek anneleri nasıl koca bir nesli böyle yetiştirmeyi başardı. Özellikle 60tan sonra kadının adı yok.
Bacım böyle büyütülmüş benim adam da benim dediğim olsun diyor ama karar verirken sıkıntı çekiyor. Ben ona hep sen nasıl istersen öyle olsun diyorum o da senin dediğin yolu istiyorum demeye alıştı net. Saygı sevgi zaman bu kadar.

yahu ne olacak yapıverseniz gönlünü alsanız, madem bu kadar basit birşey ve sevdiğiniz adam, değer mi kalbini kırmaya

Evet adam tuhaf çok ısrar ediyor. Ama aynı şekil konu sahibi de hayır diyor. Sorun tek taraflı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…