"bana erkekligimi hissettirmiyorsun"

Çok merak ettim ne istiyo erkek arkadasiniz ?? Hadi diyelim cinsellik değil ve cok basit bişi istiyo sizce PEKİ NEDEN YAPMIYORSUNUZ VE böylesine darlanip bagirip çağırıp, burda bile agresiflesebiliyorsunuz. . AY NE İSTEDİ BU ADAM DEVLET SIRRIMIIII☺

Katılıyorum lavanta,bir de bunun "Sakin ol canıım,lütfen sakin ol"versiyonu var.Pekte öfkeli değilsem bile bunu duyunca kan beynime sıçrıyor adeta,diyen kim olursa olsun"sakindim,ama bir de şimdi gör beni"deyip direk dalasım geliyor.Bir de eminlerki seslerinin tatlılığından,aman yarabbi

Gel kızım git kızım otur kızım

diyince erkek değil köpek sahibi oluyorsun

Gel diyince gelen git diyince giden birini arıyorsa evlenmeyip köpek alsaymış

Siz insansınız kendi beyniniz var bu adam bunun farkında mı?

Erkekliğini hissetmek istemesindeki primitifliğe hiç değinmeden aklıma gelen başka bir şeyi söyliycem, zaten o konuda arkadaşlar güzel cevaplar yazmış :)
Eğer istediği şey, mektup örneğinden giderek yazıyorum, sevildiğini sizin söylemenizden farklı bi mecrada duymaksa bu sevgi diliyle alakalı olabilir. Yani mesele size küçük görünüyordur ama onun sevildiğini hissetmesi için sizden o davranışı yapmanızı bekliyordur ve sevildiğine tatmin olmadığı için meseleyi uzatıyordur.
5 sevgi dili isimli kitapta aşağıya kopyalayacağım beş farklı sevildiğini hissetme davranışına yer veriliyordu.

(1) ONAY SÖZLERİ
(2) NİTELİKLİ BERABERLİK
(3) HİZMET DAVRANIŞLARI
(4) ARMAĞAN ALMA
(5) FİZİKSEL TEMAS

Mesele sevildiğini hissetmekle alakalı değil de gerçekten ego tatminiyse durum vahim.
Zira ‘erkekliğini hissetme’ hem üstünlük hem kibir barındırıyor.

Ben hissettiremiyorum.

Yani onun sözünün geçtiği nadiren görülür.
Genelde bildiğimi okurum.

Sorun değil.
3 kavga 5 tatava geçer.
Eskiden takardim artık takmiyorum.

Bana öyle bir cümle hiç kurmadı.
Kursaydi eğer "Bizim iliskideki erkek ben gibiyim zaten hissetmemen doğal. " derdim heralde. :)

Isin özü ben de çok kadın gibi hissetmiyorum.
O da eksik hissediversin .

Ben şöyle anlıyorum; arada bir haklı olduğunu hissettirin ya da onun bazı şeyleri daha iyi bildiğini, yaptığını gibi. Genelde erkekler böyledir. Bazıları dile getirmese de mesela ben aslında bildiğim bir şeyi sanki ilk defa duyuyormuş gibi yapıyorum (herhangi bir erkek arkadaşa sadece tepki ölçmek için) daha içten daha mutlu anlattığını fark ediyorum. Bazen yapabildiğim bir şeyi o an bir gerilim varsa karşımdakini yumuşatmak adına biraz yardımcı olur musun diyorum. Aslında çok basit ama deneye deneye anlıyorsun ayarı

O da bana diyor ki „iliskimizde sanki erkek sen kadin benim, bana erkek oldugumu hissettirmiyorsun“, ee demek ki ortada bi sorun var, ben zaten baskin bi karaktere sahibim ama bunu yeni ögrenmedin ki, bu hep böyleydi...bilmiyorum yani, ben de gerek duyuyorum Demek ki iliskimizde erkek gibi olmayi, onda erkeklik yoksa...dengeyi saglamak icin

Böyle siteler derken biz kötü yola düştükte haberimiz mi yok

Onu yapiyorum canim, o kadarini beceririm „askim bunu nasil takicam?“ „oo sen bayagi bilgilisin bu konuda, vaaav“ felan, ben de o zaman mutlu oldugunu görüyorum ama bu konuda taviz vermek istemiyorum iste, bazi konulari benim icin net, sagi solu olmaz, hayirsa hayir yani

Böyle siteler derken biz kötü yola düştükte haberimiz mi yok

Bi yorumda onun aciklamasini yapmistin, siz de bu kadar alingan olmayin canim ya, oraya dertli insan yaziyor, hayattan bezmis sikintisi olan kocasi aldatan veya siddet uygulayan, okuma kötü etkilenirsin diyor

Bi yorumda onun aciklamasini yapmistin, siz de bu kadar alingan olmayin canim ya, oraya dertli insan yaziyor, hayattan bezmis sikintisi olan kocasi aldatan veya siddet uygulayan, okuma kötü etkilenirsin diyor
Bu konuda neden okumak istiyorum demiyorsun o zmn merak ettim.. yani bu da sana bir baskı neticede...

Bu konuda neden okumak istiyorum demiyorsun o zmn merak ettim.. yani bu da sana bir baskı neticede...

Bunu sadece bi kez söylemisti, ben burdan bi konuya üzülmüstüm ve ona bahsetmistim „bosver takilma öyle sitelerde“ dedi, bu yani, öyle giriyormusun? Girme, yapma etme demiyor

okuyunca aklıma eski sevgilim geldi, o da demişti bana “bazen ben de ilişkideki erkek olmak istiyorum” diye :)
gülüp geçmiştim, o öyle tartışma niyetiyle söylememişti çünkü. dik başlılığımı belirtmek için şaka yollu kullandığı bi cümleydi, ataerkil biri değildi.

ama sizinki şaka yollu değil, belli. bir insan dik başlı olup kararlarını kendisi alınca “erkek gibi” diye nitelendiriliyor ya, ifrit oluyorum. kadınlık susup oturmak demek değil ki…

Erkek arkadaşın bu konuyu okusa senin açtığını anlayamaz yani?

Kompleks ve takıntı sahibi biri ise, evlilik yolunda da sorunlar cikar gibi geliyor bana.. Allah hayirlisini versin, taniyan sensin tabii ki..

Insanlari biraz rahat birakma gerek diye dusunuyorum her zaman.. Susmak en guzel teselli bile olabiliyor hatta.. Gerginsin, uzgunsun diyelim, gelip zorluyorlar, terslenince de aliniyorlar, al sana bir stres daha, derdin yetmezmis gibi

24 yıllık evliliğimde istemediğim hiçbirşeyi yapmadım, yapmam da istenmedi, ben de eşime yapmak istemediği hiçbirşeyi ısrar etmem, istersem çok basit birşey istemiş olayım fark etmez, yapmak istemiyorum dediği anda mesele benim için kapanır, bu bence karşımdakinin istememe hakkına saygı duymaktır, size daha basit bir örnekler vereyim o zaman, eşim düğünlerden hiç hoşlanmaz, gürültülü ve kalabalık bulur bunalır, asla illa geleceksin diye baskı yapmam kendim giderim, ne var canım benimle yarım saat düğüne katılsan geleceksin diyebilirim, baskı yapabilir surat asabilirim, daha ileri gidip kavga da çıkarabilirim, istesem eşimi zoraki de olsa istediğim düğüne götürürüm ama onu buna zorlamak bana göre istememe hakkını elinden almak olur, mutsuz edecek birşeyi dayatma olur, ilişkilerde zorlamalar olmaz gönül rızası olmadan yapılan her eylem bir gün birikir patlama yapar, eşler, birliktelik yaşayan çiftler birbirinin haklarına saygı duyarsa o ilişkiler uzun ömürlü olur, mutlu etmek illa istemediğiniz birşeyi yapmak değildir, bir tatlı söz, bir güleryüz de mutlu eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…