Katılıyorum lavanta,bir de bunun "Sakin ol canıım,lütfen sakin ol"versiyonu var.Pekte öfkeli değilsem bile bunu duyunca kan beynime sıçrıyor adeta,diyen kim olursa olsun"sakindim,ama bir de şimdi gör beni"deyip direk dalasım geliyor.Bir de eminlerki seslerinin tatlılığından,aman yarabbiInatcilikla ne ilgisi var ki? Cevremde benim icin inatci diyebilecek 1 kisi bile bulamazsiniz, aksine uzlasmaciyimdir, uyum sağlamaya çalışırım, diretmem kuru kuru.. Ayni ornekten gideyim, "yüzünü yika, sakinles" dediginde bu o kisinin iyiligine olabilir ama o insan o an bunu ISTEMIYORSA ISTEMIYORDUR, degil mi? Biraz rahat birakmak gerekmez mi karsidakini? Insan o denileni yapmak zorunda mi hemen?
Hastasindir, miden fenadir, kalkacak halin yoktur, yatmak uyumak istersin, birisi zorlar "yemek ye, kalk duş al, şunu yap".. Elbette iyiligi icindir bunlar ama insan o an yapamayabilir, hali olmayabilir.. Bunu anlamak zor olmamali.. Insanlarin yakasina yapışmanın manasi yok.. Tavsiye verilir ve cekilinir kenara..
Bu beyefendininki kompleks ve ego savasi olmuş benim anladığım.. "Hic tavsiyeye gelmiyorsun, her seye itiraz ediyorsun" demiyor farkindaysaniz.. "Ben erkegim, dediğim olmali, lafimi dinleyip erkekligimi yuceltmiyorsun" diyor açıkça..
Ben hissettiremiyorum.
Yani onun sözünün geçtiği nadiren görülür.
Genelde bildiğimi okurum.
Sorun değil.
3 kavga 5 tatava geçer.
Eskiden takardim artık takmiyorum.
Bana öyle bir cümle hiç kurmadı.
Kursaydi eğer "Bizim iliskideki erkek ben gibiyim zaten hissetmemen doğal. " derdim heralde. :)
Isin özü ben de çok kadın gibi hissetmiyorum.
O da eksik hissediversin .
Böyle siteler derkenSöylemememin sebebi onun benim "böyle" sitelerde dolasmami istememesi - beni burdan tanimasini istemiyorum.
Aynen söylediginiz gibi, cok ufak ve basit bisey, önceden yazdigim gibi 2 dk'mi bile almaz ama sorun benim istemememde, istemedigim biseyi bana kimse yaptiramamistir su zamana kadar. Güzelce anlatiyorum anlamasi icin ama her gün yine ayni konu aciliyor.
Ben şöyle anlıyorum; arada bir haklı olduğunu hissettirin ya da onun bazı şeyleri daha iyi bildiğini, yaptığını gibi. Genelde erkekler böyledir. Bazıları dile getirmese de mesela ben aslında bildiğim bir şeyi sanki ilk defa duyuyormuş gibi yapıyorum (herhangi bir erkek arkadaşa sadece tepki ölçmek için) daha içten daha mutlu anlattığını fark ediyorum. Bazen yapabildiğim bir şeyi o an bir gerilim varsa karşımdakini yumuşatmak adına biraz yardımcı olur musun diyorum. Aslında çok basit ama deneye deneye anlıyorsun ayarı
Böyle siteler derkenbiz kötü yola düştükte haberimiz mi yok
Bu konuda neden okumak istiyorum demiyorsun o zmn merak ettim.. yani bu da sana bir baskı neticede...Bi yorumda onun aciklamasini yapmistin, siz de bu kadar alingan olmayin canim ya, oraya dertli insan yaziyor, hayattan bezmis sikintisi olan kocasi aldatan veya siddet uygulayan, okuma kötü etkilenirsin diyor
Bu konuda neden okumak istiyorum demiyorsun o zmn merak ettim.. yani bu da sana bir baskı neticede...
okuyunca aklıma eski sevgilim geldi, o da demişti bana “bazen ben de ilişkideki erkek olmak istiyorum” diye :)O da bana diyor ki „iliskimizde sanki erkek sen kadin benim, bana erkek oldugumu hissettirmiyorsun“, ee demek ki ortada bi sorun var, ben zaten baskin bi karaktere sahibim ama bunu yeni ögrenmedin ki, bu hep böyleydi...bilmiyorum yani, ben de gerek duyuyorum Demek ki iliskimizde erkek gibi olmayi, onda erkeklik yoksa...dengeyi saglamak icin
Erkek arkadaşın bu konuyu okusa senin açtığını anlayamaz yani?Söylemememin sebebi onun benim "böyle" sitelerde dolasmami istememesi - beni burdan tanimasini istemiyorum.
Aynen söylediginiz gibi, cok ufak ve basit bisey, önceden yazdigim gibi 2 dk'mi bile almaz ama sorun benim istemememde, istemedigim biseyi bana kimse yaptiramamistir su zamana kadar. Güzelce anlatiyorum anlamasi icin ama her gün yine ayni konu aciliyor.
Kompleks ve takıntı sahibi biri ise, evlilik yolunda da sorunlar cikar gibi geliyor bana.. Allah hayirlisini versin, taniyan sensin tabii ki..her seferinde söylüyorum, bak biz uyumlu degiliz, ayrilalim diye ama yok beni birakma diyor - ama iyiken de cok iyiyiz, sadece su konuda anlasamiyoruz, saka gibi, yoksa her konuda uyumluyuz cok sükür. ama bu konu acildi mi beni cileden cikartiyor. yapma diyorum anlamiyor.
Insanlari biraz rahat birakma gerek diye dusunuyorum her zaman.. Susmak en guzel teselli bile olabiliyor hatta.. Gerginsin, uzgunsun diyelim, gelip zorluyorlar, terslenince de aliniyorlar, al sana bir stres daha, derdin yetmezmis gibiKatılıyorum lavanta,bir de bunun "Sakin ol canıım,lütfen sakin ol"versiyonu var.Pekte öfkeli değilsem bile bunu duyunca kan beynime sıçrıyor adeta,diyen kim olursa olsun"sakindim,ama bir de şimdi gör beni"deyip direk dalasım geliyor.Bir de eminlerki seslerinin tatlılığından,aman yarabbi
Kompleks ve takıntı sahibi biri ise, evlilik yolunda da sorunlar cikar gibi geliyor bana.. Allah hayirlisini versin, taniyan sensin tabii ki..
Mune hanım partnerimizi mutlu etmek için illa o işin bizim çıkarımıza olması gerekmez. Hayat arkadaşlığı çıkarlar üstüne kurulu değildir.
Verdiğiniz örnek çok uç. Kv’si iftira atmış olsa erkek arkadaşının isteği de annemle barış olsa falan diye. Üye zaten bahsetmiş istediği iş 2dk ve yapmamasının sebebi sadece İSTEMEMESİ. Yani sonucunda tükürdüğünü yalamış olacak ya da onu zor durumda kalacağı bi duruma sokacak olsa zaten belirtirdi. Tamam kimse kimsenin istediğini yapmak zorunda değil de sevdiğim adam dediği insanı da 2 dk mutlu etmekten eriniyosa zaten o ilişkiden bi cacık olmaz
“Sevdiğim adam” diye bahsetmiş. Eşim dememiş.
Haklısınız tabii.Kaldı ki eş bile olsa kimse kimseye istemediği şeyi yaptıramaz..
Mesela ben asla yapmam ısrar edildikçe de uzaklaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?