Çocukla 2 aydır tanışıyoruz geçen hediye almış bana bnde tanisma olursa fincan takımı yada tatlı dedim tarzınida bilmiyorumBenimle bu şekil görüşmek isteyen biri vardı aşırı anormal gelmişti bu hızı ama normal miydi acaba ben mi çocuğun üstüne çok gittim acaba diye şu an düşündümfincan takımı daha iyi sanki niyeyse kulağıma daha minnoş geldi
Karacadan 150 TL ye güzel bir takım buldum pazar günü görüştük hediye almış çocuk bana bnde o yüzden hediye düşündüm evlerineEv hediyesi fazla geldi bana tatlı almanız yeterli olacaktır sanki ilk davet için.
Konunuzu okuyunca, ne ince, düşünceli bir kız diye geçti içimden. Allah hayırlı, iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.Arkadaşlar 2 aydır tavsiye üzerine biriyle görüşuyorum.iyi gidiyor.pazar günü görüştük.seni.ailemle tanistircaktim seni merak ediyorlar dedi.bn korona geçirdim pozitif çıkınca kaldı dedi.hatta bugün biz size çaya gelelim dedi.sizde bize gelirsiniz dedi.olur dedim.bu kadar erken beklemiyordum.bide nisan atınca ister istemez korkuyorum.onlara giderken hediye mi alıyım fincan takımı beğendim hatta yoksa tatlı türü bişey mi alınır.fincan takımında indirim varken alıp koyuyum dedim.siz olsanız naparsiniz
Pazar günü görüştük çocukla Isparta dan hediye almış bana o yüzden hediye diye düşünüyorumİlk görüşme için tatlı yeterli olacaktır . İlerleyen dönemde siz giderseniz o zaman fincanı hediye edebilirsiniz .
Daha 2 ay oldu Isparta dan hediye almış çocuk o yüzden bnde güzel bir hediye alırım diye düşündüm önceden nisan atmış biri olarak korkuyorum kötüye gider diye korku kapladı simdidenKonunuzu okuyunca, ne ince, düşünceli bir kız diye geçti içimden. Allah hayırlı, iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Fincan takımı götürmenize gerek yok.
Tatlı götürmek daha uygun olur diye düşünüyorum.
Şuan ücretsiz izindeyim zorla çıkardılar çok bütçem yok çocukla yeniyiz hediye almış ince fikri hoşuma gitti bnde tanismada fincan takımı dusundumEğer bütçeniz varsa ikisini de alın. Ben olsam çok sevinirdim fincan takımına
hem tatlı hem de fincan takımını götürün.annesi değer verildiğini görür.tatlı artık komşuya bile götürüyoruz o klasikKaracadan 150 TL ye güzel bir takım buldum pazar günü görüştük hediye almış çocuk bana bnde o yüzden hediye düşündüm evlerine
Bn normalde tatlı alırdım geçen tatile gittiler ispartadan hediye almış bana ince geldi baya ondan hediye düşündumBence hediye fazla kaçar. Tatlı almanız daha uygun.
Geçen fincan takımlarına çarşıda baktim çok pahalı karacada indirim varmış güzel şeyler vardihem tatlı hem de fincan takımını götürün.annesi değer verildiğini görür.tatlı artık komşuya bile götürüyoruz o klasik
bence de gereksiz yere fazla hızlıBenimle bu şekil görüşmek isteyen biri vardı aşırı anormal gelmişti bu hızı ama normal miydi acaba ben mi çocuğun üstüne çok gittim acaba diye şu an düşündümfincan takımı daha iyi sanki niyeyse kulağıma daha minnoş geldi
Size almış ailenize değil kiPazar günü görüştük çocukla Isparta dan hediye almış bana o yüzden hediye diye düşünüyorum
Banada klişe geliyor kurupasta fln çocuk ince davranmış bnde hediye alırım diye düşündümEğer bütçeniz varsa ikisini de alın. Ben olsam çok sevinirdim fincan takımına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?