Niyetim onu tanimak oda bnden emin olmadan yola gitmez sanirime senin bileceğin iş madem ne diyeyim. hayırlısı olsun
Nisan olmadan evlerine gitmem yokortada hemen ciddiyet yoksa 2 aylık görüştüğü birini de merak etmesinler bir zahmet..
aha ben buraya yazıyorum.. tanıştığın an doğru düzgün bir sevgililik yaşayamayacaksın. habire annesi görüşelim, kahve içelim, kahvaltıya gel kafasında olacak. sen de aman ayıp olmasın diye gideceksin.
e konu onlara giderken ne alayım değil mi.. her neyse konuyu dağıtmayayım.Nisan olmadan evlerine gitmem yok
Ya aile onayı yada nisan fln düşünüyor begenmese istemezdi bnce kendiside istemesem açıkça söylerim dediSiz bilirsiniz ama aile onayi gibi geldi bana.Sizi kendi duyguları kendi kalbi beyniyle tanısın sevsin önce.Siz önce ona olur verin.Ama acele etmeden.Hakkinizda hayırlısı olsun.sevgiler
Karşı taraf hızlı maşallah.Eskiden nisan attığım için korkuyorum çocuk bnden önce hayatım canim demeye başladı bnde tık yok
Söylediğin mantikliBence tatlı alın ilişkiniz ilerlemezse geride hatıra bırakmayın yada ben bırakmak istemezdim
Bn 8 ay nişanlı kaldım zor şeyler yaşandı yıprandim bide babamı kaybedince çıldırdım bu sefer üzülmek istemiyorumKarşı taraf hızlı maşallah.
Sizinle evlenmeyi istiyor demekki.
Annesinede sizinle ilgili olumlu şeyler söylüyorki, kadında merak etmiş. Gelin adayını görmek istiyormuş. Daha önce nişan attıysanız, temkinli davranmakta haklısınız. Sizde karşı tarafı bir tanıyın, tanışın bakalım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Karşı taraf hızlı maşallah.
Annesinede sizinle ilgili olumlu şeyler söylüyorki, kadında merak etmiş. Gelin adayını görmek istiyormuş. Daha önce nişan attıysanız, temkinli davranmakta haklısınız. Sizde karşı tarafı bir tanıyın, tanışın bakalım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
[/QUOSürekli beni anlattığı için fotomu fln göstermiş annesi mrk.ediyorKarşı taraf hızlı maşallah.
Sürekli bnden bahsettiği için mrk ediyorlar amaç hemen nisan isteme ise kabul etmem biraz daha tanıyalim derim kendiside ikimizde iyice emin olalım ondan sonra dediKarşı taraf bukadar niye acele ediyor ben bunu düşünürdüm.2 ayda nasıl hemen tanışalım görüşelim durumuna geldiniz bence şuan ailelerin tanışmasi bile çok fazla.Cocugu iyice tanıyın siz nişan attığınız için tedirginsiniz belki onun da böyle bi tramvasi vardır aceleyle hemen biriyle evleneyim bitsin gitsin modunda olmasınlarBence fincan takımı gereksiz bı hediye olur tatlı daha iyi.Cocuk sizin şahsınıza hediye aldıysa özellikle sizin fincan takımı almanız tuhaf olur sizde ona özel bi hediye alırsınız
Yani ciddi olursa kayınvalidenin gözünde çok hoş birşey bu hediye ama bütçe yoksa zorlanmayinBanada klişe geliyor kurupasta fln çocuk ince davranmış bnde hediye alırım diye düşündüm
Biz çocukla iyiyiz ilerisini bilemiyorum hem pasta hem hediye çok olur bnce ilk defa evlerine gittiğin birine hediyede nasıl olur bilmemYani ciddi olursa kayınvalidenin gözünde çok hoş birşey bu hediye ama bütçe yoksa zorlanmayin
Bir arkadas olmazsa ne olcak.demis olmazsada hediye gelmiş yine kullanirYani ciddi olursa kayınvalidenin gözünde çok hoş birşey bu hediye ama bütçe yoksa zorlanmayin
Kullanır tabi . Siz olmazsa hediye ettiğinize üzülmeyecekseniz verin tabikiBir arkadas olmazsa ne olcak.demis olmazsada hediye gelmiş yine kullanir
Aileniz ne diyor onlara da sorun istersenizBiz çocukla iyiyiz ilerisini bilemiyorum hem pasta hem hediye çok olur bnce ilk defa evlerine gittiğin birine hediyede nasıl olur bilmem
Tatlı almak yeterli.Arkadaşlar 2 aydır tavsiye üzerine biriyle görüşuyorum.iyi gidiyor.pazar günü görüştük.seni.ailemle tanistircaktim seni merak ediyorlar dedi.bn korona geçirdim pozitif çıkınca kaldı dedi.hatta bugün biz size çaya gelelim dedi.sizde bize gelirsiniz dedi.olur dedim.bu kadar erken beklemiyordum.bide nisan atınca ister istemez korkuyorum.onlara giderken hediye mi alıyım fincan takımı beğendim hatta yoksa tatlı türü bişey mi alınır.fincan takımında indirim varken alıp koyuyum dedim.siz olsanız naparsiniz
Annem o gün gelsin bakarız diyo babam yok rahmetli oldu hediye samimi olduğun birine alinirAileniz ne diyor onlara da sorun isterseniz
İllaki elin boş gidilmez olmazsada ister kullansın ister hediye etsinKullanır tabi . Siz olmazsa hediye ettiğinize üzülmeyecekseniz verin tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?