Bana fikir verin bu tip seylerde ne yapilir

Nisan olmadan evlerine gitmem yok

Siz bilirsiniz ama aile onayi gibi geldi bana.Sizi kendi duyguları kendi kalbi beyniyle tanısın sevsin önce.Siz önce ona olur verin.Ama acele etmeden.Hakkinizda hayırlısı olsun.sevgiler
Ya aile onayı yada nisan fln düşünüyor begenmese istemezdi bnce kendiside istemesem açıkça söylerim dedi

Eskiden nisan attığım için korkuyorum çocuk bnden önce hayatım canim demeye başladı bnde tık yok
Karşı taraf hızlı maşallah.
Sizinle evlenmeyi istiyor demekki.
Annesinede sizinle ilgili olumlu şeyler söylüyorki, kadında merak etmiş. Gelin adayını görmek istiyormuş. Daha önce nişan attıysanız, temkinli davranmakta haklısınız. Sizde karşı tarafı bir tanıyın, tanışın bakalım. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bn 8 ay nişanlı kaldım zor şeyler yaşandı yıprandim bide babamı kaybedince çıldırdım bu sefer üzülmek istemiyorum

Karşı taraf bukadar niye acele ediyor ben bunu düşünürdüm.2 ayda nasıl hemen tanışalım görüşelim durumuna geldiniz bence şuan ailelerin tanışmasi bile çok fazla.Cocugu iyice tanıyın siz nişan attığınız için tedirginsiniz belki onun da böyle bi tramvasi vardır aceleyle hemen biriyle evleneyim bitsin gitsin modunda olmasınlarBence fincan takımı gereksiz bı hediye olur tatlı daha iyi.Cocuk sizin şahsınıza hediye aldıysa özellikle sizin fincan takımı almanız tuhaf olur sizde ona özel bi hediye alırsınız

Sürekli bnden bahsettiği için mrk ediyorlar amaç hemen nisan isteme ise kabul etmem biraz daha tanıyalim derim kendiside ikimizde iyice emin olalım ondan sonra dedi

Yani ciddi olursa kayınvalidenin gözünde çok hoş birşey bu hediye ama bütçe yoksa zorlanmayin
Biz çocukla iyiyiz ilerisini bilemiyorum hem pasta hem hediye çok olur bnce ilk defa evlerine gittiğin birine hediyede nasıl olur bilmem

Tatlı almak yeterli.

Bence tatlı almak daha uygun.

Görüştüğünüz bey size hediye almış olabilir , bu çok normal..
Karşılığında siz onun annesine neden hediye alasiniz ki ?( Fincan takımı kadına hediyedir )
Bir tatlı pasta tarzı şeyler uygundur. Belki keki pastayı sizde yapabilirsiniz, daha şirin de olabilir ..

Onların size getirdiği şey sizin çeyiziniz de olacaktır mesela ama siz onlara götürünce kayınvalideye götürmüş oluyorsunuz.

Zamanla birbirinizi tanıdıkça daha çok hediyeleşirsiniz.. şimdiden lüzum yok bence.

Siz uygun fiyat fincan takımı bulduysaniz yine de alın , kenarda dursun boşa gitmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…